Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
NajnovÄ…ou posilou St Louis Blues, je Martin RuÄŤĂnskĂ˝.RuÄŤĂnskĂ˝ podpĂsal so svojim staronovĂ˝m zamestnávateµom, 2 roÄŤnĂş smlouvu.V budĂşcej sezĂłne dostane 1.75 mil.dolárov a v tej ÄŹaµąej, 3 mil.dolárov.
RuÄŤinskĂ˝ bĂ˝val vĂ˝bornĂ˝ hokejista, ale dnes je za zenitom vĂ˝konnosti a ÄŤasto bĂ˝va zranenĂ˝.Ale na mĂ´j vkus, uÄľ zaÄŤĂna by» tĂ˝ch veteránov, priveµa.Rangers sa takáto politika vypomstila.UvidĂme, ako to dopadne tu.
RuÄŤinskĂ˝ bĂ˝val vĂ˝bornĂ˝ hokejista, ale dnes je za zenitom vĂ˝konnosti a ÄŤasto bĂ˝va zranenĂ˝.Ale na mĂ´j vkus, uÄľ zaÄŤĂna by» tĂ˝ch veteránov, priveµa.Rangers sa takáto politika vypomstila.UvidĂme, ako to dopadne tu.
ktoreho chcel ziska» aj Detroit a tak Ä…ance na zisk Bondru stupaju aj ked po pravde ja by som s tych hracov o ktory bol zaujem najviac uprednostnil Cartera ale ten je uÄľ v Columbuse,takÄľe Bondra by mal z Detroitom podpisa» zmluvu na 1 rok viac to urcite nebude!arek píše:St. Louis ziskalo Radeka Dvoraka
St.Louis uÄľ horsie ako boli minulu sezonu nebudu a pojdu urcite vyssie navyse silne bude aj Chicago podla mna.
No ja si myslim, ze tu zdaleka nie je problem v trenerovi. Brankarsky post je velmi slaby a aj obrana... no co ja viem. Proste by mali zacat stavat na mladych a nie udrziavat veteranov v time. To je cesta do zahuby.excelent píše:Tak zoufale hrajĂcĂ Blues vyhodily trenĂ©ra Kitchena a angaĹľovali bĂ˝valĂ©ho trenĂ©ra LA Kings Andy Murraye.Já si myslĂm,Ĺľe tĂ˝mu veteránĹŻ to uĹľ letos nepomĹŻĹľe.
Hasek mi je ukradnuty, ako clovek u mna prehral, ale Guerin je jeden z mala oblubenejsich hracov Blues, celkom ho obdivujem, je to dravec, silny a sikovny hrac. Mal pozdvihnut Blues, ale pri ich obrane moze robit co len chce, nezabera. Kazdopadne si zasluzi lepsi klub a tym nemyslim len zmenu prostredia....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé