Luis no neviem ci som spravne pochopil ale:
Ja som tiez v asi 5tich uzivatelskych skupinach, podla mna ked sa jedna o hracov tak na to nieje nic zle uz horisie by bolo keby sme sa tu bavili o skupinach co sa tyka tĂmov, pretoze ak by bol niekto aj vo fanklubu Kosice aj Slovan tak by to bolo asi dost blbe( aj ked za urcitych okolnosti by sa to dalo prehliadnut). Napriklad ked mam rovnako rad a rovnako fandim aj Bondrovi aj Hossovi tak na tom nevidm nic zle.
S tymi rankami to celkom dobre nechapem, neviem asi mas na mysli ze by bol kazdy v JEDNEJ uzivatelskej skupine a podla toho by mal rank alebo ako? vysvetli please.
Co sa tyka derryla... napis mi ze kedy ti zmazal prispevok alebo nieco take. Ale s tym s tebou suhlasim ze niekto fakt neovlada vsetky vymozenosti fora ale tie neovladam ani ja alebo arek(podla mna
) ale tie zakladne by mali ovladat vsetci moderatori to je pravda...
este chcem povedat ze toto je fakt velmi hluche obdobie, nehra sa liga, NHL vrcholi proste hokej teraz asi nezaujimavy, preto tu podla mna nieje tak zivo, ja to nikomu nezazlievam pretoze je leto a fakt sa kazdy venuje niecomu inemu ako foru a foru sa asi vsetci zacnu venovat vtedy ked pojdu na buduci rok do skoly(vsak nejako sa flakat treba
)
JA verim ze nikto na toto forum nezabudne sa kazdy sa sem casom vrati.