od
Chris » úte 08. srp 2006 11:14
excelent píše:
Tak to nemĹŻÄľeÄ… myslet váľnÄ› :o nepodepsat RozsĂvala kterĂ˝ mÄ›l nejlepÄ…Ă statistiku ze vÄ…ech obráncĹŻ Rangers? :o Staal je jistÄ› perspektivnĂ obránce,ale RozsĂval je Ä…piÄŤkovĂ˝ oránce a zas tolik penÄ›z klub nestojĂ.Podepsat smlouvu z RozsĂvalem bylo velice dĹŻleÄľitĂ©,protoÄľe obránce kterĂ˝ má bodovánĂ +/- plus 35 bodĹŻ za celou sezonu je pro tĂ˝m velice dĹŻleÄľitĂ˝.
No ono ta nejlepÄ…Ă statistika ze vÄ…ech obráncov, nenĂ ani tak zásluhou RozsĂvalovou, ako toho, Äľe hral s Jágrom.Keby hral v 2 alebo 3 obrannom páre, tak by toµko kladnĂ˝ch bodov nemal.V budĂşcej sezĂłne, bude po prĂchode RachĂşnka, hra» v 3 obrannom páre s Wardom.A to znamená, Äľe bude hráva» menej, ako v minulej sezĂłne.A s tĂ˝m, zrejme spokojnĂ˝ nebude.Ja si myslĂm ,Äľe,v 3 obrannom páre vedµa skĂşsenĂ©ho Warda,mohol dosta» Ä…ancu skĂ´r Staal,aby mohol zaÄŤa» zbiera» skĂşsenosti z NHL.Tak ako to máme s Kasparaitisom a Tiutinom.Tiutin dostal Ä…ancu, vedµa skĂşsenĂ©ho Kaspiho a vidĂÄ… ako ju vyuÄľil.Takisto mohol Ward, pomáha» Staalovi, ktorĂ˝ je veµmi perspektĂvni obránce.Ale neber to tak, Äľe mám nieÄŤo proti RozsĂvalovi.Nemám,tieÄľ si myslĂm, Äľe je dobrĂ˝ obranca.A musĂm uzna», Äľe je tu aj vĂ˝hoda,Äľe RozsĂval ostal.Teraz budĂş ma» Rangers,3 dobrĂ© vyrovnanĂ© páry.Len to znamená, Äľe Staal bude na Ä…ancu musie» poÄŤka» ,ÄŹaµąiu sezĂłnu.A to je Ä…koda.