V zámořà se zaÄŤĂná spekulovat o novĂ˝ch posilách Rangers v pĹ™ĂÄ…tĂ sezonÄ›.Mezi kandidáty do obrany se uvaÄľuje o zadácĂch z Ottawy W.Reddena nebo Z.Cháru.PĹ™edevÄ…Ăm tomu nahrává fakt,Äľe oba tyto obránce nebude Ottawa schopná zaplatit.V denĂku The Ottawa Sun vyÄ…el ÄŤlánek v kterĂ©m Z.Chára Ĺ™ekl,Äľe v OttavÄ› by rád zĹŻstal,ale asi na jeho plat nebudou mĂt penĂze.Jeho plat v novĂ© sezonÄ› bude nÄ›co mezi 7,8 aÄľ 9 nilionĹŻ dolarĹŻ.ManaÄľer NYR Sather je ochotnĂ˝ zaplatit a pro Ottawu bude lepÄ…Ă podepsat jen W.Reddena.PĹ™es platovĂ© omezenĂ kterĂ© v NHL panuje si Rangers mohou dovolit jĂt na maximum moÄľnĂ©ho.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW YORK RANGERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
V zámořà se zaÄŤĂná spekulovat o novĂ˝ch posilách Rangers v pĹ™ĂÄ…tĂ sezonÄ›.Mezi kandidáty do obrany se uvaÄľuje o zadácĂch z Ottawy W.Reddena nebo Z.Cháru.PĹ™edevÄ…Ăm tomu nahrává fakt,Äľe oba tyto obránce nebude Ottawa schopná zaplatit.V denĂku The Ottawa Sun vyÄ…el ÄŤlánek v kterĂ©m Z.Chára Ĺ™ekl,Äľe v OttavÄ› by rád zĹŻstal,ale asi na jeho plat nebudou mĂt penĂze.Jeho plat v novĂ© sezonÄ› bude nÄ›co mezi 7,8 aÄľ 9 nilionĹŻ dolarĹŻ.ManaÄľer NYR Sather je ochotnĂ˝ zaplatit a pro Ottawu bude lepÄ…Ă podepsat jen W.Reddena.PĹ™es platovĂ© omezenĂ kterĂ© v NHL panuje si Rangers mohou dovolit jĂt na maximum moÄľnĂ©ho.
Chára by boµa veµká posila.Ale je moc drahĂ˝.Ja by som tie peniaze radÄ…ej investoval, do GáborĂka.Tá investĂcia by sa urÄŤite oplatila.GáborĂk má kvality aj na nahradenie Jágra, ked sa rozhodne pre odchod do Ruska.
Ja si myslĂm, Äľe podnet na zĂskanie Cháru dal Jágr.Potom ÄŤo ho na OH oplieskal o mantinel a Ăşplne ho vygumoval, tak si Jágr povedal, Äľe uÄľ nikdy proti nemu nechce hra».A nariadil Satherovi aby ho zĂskal.
Ja si myslĂm, Äľe podnet na zĂskanie Cháru dal Jágr.Potom ÄŤo ho na OH oplieskal o mantinel a Ăşplne ho vygumoval, tak si Jágr povedal, Äľe uÄľ nikdy proti nemu nechce hra».A nariadil Satherovi aby ho zĂskal.
milos76: zaujimavy nazor a suhlasim s tebou, skoda ze NYR nemoze kupit aj Gaborika aj Charu...
Moj nazor je ze ked chcu NYR raz vyhrat SCt mali sa zbavit hracov ako Rucinsky a Straka respektive Ozolinsh a skor by som ich nahradil Gaborikom a Charom, nemam prehlad o platoch tychto hracov ale myslim ze by sa to malo vyrovnat.
Moj nazor je ze ked chcu NYR raz vyhrat SCt mali sa zbavit hracov ako Rucinsky a Straka respektive Ozolinsh a skor by som ich nahradil Gaborikom a Charom, nemam prehlad o platoch tychto hracov ale myslim ze by sa to malo vyrovnat.
Ja si myslĂm, Äľe by si Rangers mohli dovoli» obidvoch.Ak nebudĂş ma» prehnanĂ© nároky na plat.Otázne je, ÄŤo by Minnesota chcela, vĂ˝menou GáborĂka.OzolinÄ… ukonÄŤil kariĂ©ru.Ja by som poslal preÄŤ RuÄŤĂnskĂ©ho,SĂ˝koru,Potiho.A to by malo staÄŤi».Straku by som si nechal.On je stále vĂ˝bornĂ˝ nahrávaÄŤ.A vypadá to, Äľe dostanĂş Ä…ancu hráči z farmy.A práve tu, budĂş dos» platnĂ© Strakove skĂşsenosti.Otázne je, ÄŤi si ponecha» Marcela Hossu.SezĂłna mu moc nevyÄ…la, ale na MS hral dobre.OpenFire píše:
Rangers podepsali smlouvu z letoÄ…nĂm drÄľitelem Stanley cupu ĂştoÄŤnĂkem Mattem Cullenem kterĂ˝ si za ÄŤtyĹ™i roky vydÄ›lá 11,2 mil. USD.Je to konkurence pro RuÄŤĂnskĂ©ho,Straku i Marcela Hossu,protoÄľe vÄ›tÄ…inou hraje na LW coÄľ je pozice na kterĂ© nastupujĂ tito hráči.Výąąe smlouvy mu zajią»uje minimálnÄ› flek ve tĹ™etĂ Ĺ™adÄ›.
Marcel Hossa odmĂtl nabĂdku novĂ©ho kontraktu, ktorĂ˝ bol na 1 rok a bola to dvojcestná smlouva ,za 643 720 dolárov.To, Äľe mu ponĂşkli iba dvojcestnĂş smlouvu ukazuje, Äľe s nĂm do kádra Rangers, moc nepoÄŤĂtajĂş.Toto zrejme znamená, Äľe v Rangers skonÄŤil a bude si musie» hµada», novĂ˝ klub.
Tak toto, teraz zrejme nehrozĂ.Hovorilo sa o záujme Rangers, o 2 veteránov Leetche a RuÄŤĂnskĂ©ho.A ani jeden z nich, v Rangers neskonÄŤil.A dajĂş Ä…ancu v tĂ˝me, aj niekomu z talentovanĂ˝ch hráčov z farmy.(Immonen,Dawes,...)BigPete píše:No jen mám strach, aby se Rangers opÄ›t nevrátili do svĂ˝ch starĂ˝ch kolejĂ - tĂm myslĂm, Äľe to zase bude tĂ˝m pĹ™estárlĂ˝ch hvÄ›zd, kterĂ˝ se ani nedostane do play-off...
RuÄŤĂnsky odiÄ…iel do St Louis Blues, kde podepsal 2 roÄŤnĂş smlouvu.
Jo jasnÄ›, ale kdyÄľ jsem to psal nebylo vĹŻbec jistĂ˝, Äľe tam nebude RuÄŤinskĂ˝ i Leetch navĂc je tam Straka, Jágr, Kasparaitis, Shanahan,Ward...milos76 píše:Tak toto, teraz zrejme nehrozĂ.Hovorilo sa o záujme Rangers, o 2 veteránov Leetche a RuÄŤĂnskĂ©ho.A ani jeden z nich, v Rangers neskonÄŤil.A dajĂş Ä…ancu v tĂ˝me, aj niekomu z talentovanĂ˝ch hráčov z farmy.(Immonen,Dawes,...)BigPete píše:No jen mám strach, aby se Rangers opÄ›t nevrátili do svĂ˝ch starĂ˝ch kolejĂ - tĂm myslĂm, Äľe to zase bude tĂ˝m pĹ™estárlĂ˝ch hvÄ›zd, kterĂ˝ se ani nedostane do play-off...
RuÄŤĂnsky odiÄ…iel do St Louis Blues, kde podepsal 2 roÄŤnĂş smlouvu.
No podµa mĹexcelent píše:VĂ˝bornÄ›,vĂ˝bornÄ› zaÄŤĂná se to rĂ˝sovat celkem dobĹ™e!RozsĂval a Tyutin jsou kvalitnĂ obránci kteřà vybornÄ› doplnĂ starĂ© kozáky Kasparitise,MalĂka a Warda.arek píše:Rangers si udrzali Fedora Tyutina , podmienky zmluvy neboli zverejnene
No ono ta nejlepÄ…Ă statistika ze vÄ…ech obráncov, nenĂ ani tak zásluhou RozsĂvalovou, ako toho, Äľe hral s Jágrom.Keby hral v 2 alebo 3 obrannom páre, tak by toµko kladnĂ˝ch bodov nemal.V budĂşcej sezĂłne, bude po prĂchode RachĂşnka, hra» v 3 obrannom páre s Wardom.A to znamená, Äľe bude hráva» menej, ako v minulej sezĂłne.A s tĂ˝m, zrejme spokojnĂ˝ nebude.Ja si myslĂm ,Äľe,v 3 obrannom páre vedµa skĂşsenĂ©ho Warda,mohol dosta» Ä…ancu skĂ´r Staal,aby mohol zaÄŤa» zbiera» skĂşsenosti z NHL.Tak ako to máme s Kasparaitisom a Tiutinom.Tiutin dostal Ä…ancu, vedµa skĂşsenĂ©ho Kaspiho a vidĂÄ… ako ju vyuÄľil.Takisto mohol Ward, pomáha» Staalovi, ktorĂ˝ je veµmi perspektĂvni obránce.Ale neber to tak, Äľe mám nieÄŤo proti RozsĂvalovi.Nemám,tieÄľ si myslĂm, Äľe je dobrĂ˝ obranca.A musĂm uzna», Äľe je tu aj vĂ˝hoda,Äľe RozsĂval ostal.Teraz budĂş ma» Rangers,3 dobrĂ© vyrovnanĂ© páry.Len to znamená, Äľe Staal bude na Ä…ancu musie» poÄŤka» ,ÄŹaµąiu sezĂłnu.A to je Ä…koda.excelent píše:
Tak to nemĹŻÄľeÄ… myslet váľnÄ› :o nepodepsat RozsĂvala kterĂ˝ mÄ›l nejlepÄ…Ă statistiku ze vÄ…ech obráncĹŻ Rangers? :o Staal je jistÄ› perspektivnĂ obránce,ale RozsĂval je Ä…piÄŤkovĂ˝ oránce a zas tolik penÄ›z klub nestojĂ.Podepsat smlouvu z RozsĂvalem bylo velice dĹŻleÄľitĂ©,protoÄľe obránce kterĂ˝ má bodovánĂ +/- plus 35 bodĹŻ za celou sezonu je pro tĂ˝m velice dĹŻleÄľitĂ˝.
to milos76: myslĂm,Äľe se shodnem RozsĂval hrál s Jagrem uÄľ za Pittsburgh Penguins a to,Äľe s nĂm hraje i v Rangers jistÄ› vyhovuje obÄ›ma.Obránce Staal urÄŤitÄ› dostane pĹ™ĂleÄľitost v novĂ© sezonÄ›,protoÄľe nÄ›koho postihne zranÄ›nĂ a mĂt v záloze nadÄ›jnĂ©ho obránce se vyplatĂ.
Let's Go Rangers !! :thumbsup2:
Let's Go Rangers !! :thumbsup2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé