onedlho budĂşChester píše:Mohli by ste dat viac uÄľivatelskĂ˝ch skupĂÂn napr.Peto Budaj Fans,NBA Fans a inĂ© .

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
Toto je skupina pre fans najslavnejsieho a najlepsieho klubu v dejinach futbalu,Realu MadridOpenFire píše:napis nejaka pekny popis tej skupinyChester píše:Eman alebo open mohli by ste urobit uzivatelsku skupinu Real Madrid fansPre mna,Kaja a Milosa
Ak budete mat cas no
S tou Barcou sĂşhlasĂm.Ale tie ostatnĂ© 3 kluby, sĂş rovnako silnĂ©, ak nie horÄ…ie, ako Real.A s Barcou, to budĂş po terajÄ…om posilnenĂ kádra Realu vyrovnanĂ© zápasy, v ktorĂ˝ch vyhraje ten ą»astnejÄ…Ă z nich.Joe S. píše:nie, ich nie![]()
ale taka Valencia, Barca, Arsenal, Lyon
eman22 píše:Open zaroven ale zaloz aj Real Antifans. Ja budem jeho prvym clenom.
Ano Kajo pekne,pekne hral Diara,pozeral si proti Vilarealu minuly vikend ?kajo píše:eman22 píše:Open zaroven ale zaloz aj Real Antifans. Ja budem jeho prvym clenom.
![]()
typicke anti-madridske komplexy.ale tak je to dobre,keby nemali tolko neprajnikov,tak by neboli asi taki dobri.proste Real je naj![]()
a pozeram,ze sme kupili aj Diarru![]()
inak Barca vcera,nic moc:biglol:
Nam to dali na kablovku vyhodili DSF a dali Sport 1,tak mam vedla seba Galaxiu,Sport 1 a Eurosportkajo píše:sice to patri do inej teny,ale co uz:ronaldo nehral,lebo je po operacii,a zapas som nepozeral,kedze nemam sport1.ty si to kde pozeral?asi si kupim digi tv,len koli tomu programu,lebo davaju vela zapasov z PD.