onedlho budĂşChester píše:Mohli by ste dat viac uÄľivatelskĂ˝ch skupĂÂn napr.Peto Budaj Fans,NBA Fans a inĂ© .
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Užívateľské skupiny
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
Toto je skupina pre fans najslavnejsieho a najlepsieho klubu v dejinach futbalu,Realu MadridOpenFire píše:napis nejaka pekny popis tej skupinyChester píše:Eman alebo open mohli by ste urobit uzivatelsku skupinu Real Madrid fans Pre mna,Kaja a Milosa Ak budete mat cas no
Staci ??
S tou Barcou sĂşhlasĂm.Ale tie ostatnĂ© 3 kluby, sĂş rovnako silnĂ©, ak nie horÄ…ie, ako Real.A s Barcou, to budĂş po terajÄ…om posilnenĂ kádra Realu vyrovnanĂ© zápasy, v ktorĂ˝ch vyhraje ten ą»astnejÄ…Ă z nich.Joe S. píše:nie, ich nie ale taka Valencia, Barca, Arsenal, Lyon
Čo keby ste si radąej dali zaloľi», Barcelona fans,Juventus fans,Detroit fans...
a pozeram,ze sme kupili aj Diarru
inak Barca vcera,nic moc :biglol:
Ano Kajo pekne,pekne hral Diara,pozeral si proti Vilarealu minuly vikend ?kajo píše:eman22 píše:Open zaroven ale zaloz aj Real Antifans . Ja budem jeho prvym clenom.
typicke anti-madridske komplexy.ale tak je to dobre,keby nemali tolko neprajnikov,tak by neboli asi taki dobri.proste Real je naj
a pozeram,ze sme kupili aj Diarru
inak Barca vcera,nic moc :biglol:
Sme mohli a MALI vyhrat Dobre sa ukazal utok Van Nistelroy-Cassano a aj Raul.Chvalim Fabio Capelo,no Ronaldo si nejak nezahral.A aj Beckham zahral dobre
Nam to dali na kablovku vyhodili DSF a dali Sport 1,tak mam vedla seba Galaxiu,Sport 1 a Eurosportkajo píše:sice to patri do inej teny,ale co uz:ronaldo nehral,lebo je po operacii,a zapas som nepozeral,kedze nemam sport1.ty si to kde pozeral?asi si kupim digi tv,len koli tomu programu,lebo davaju vela zapasov z PD.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé