Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:Jen tak mimochodem, Ghost má na to stát se teprve druhým našim bekem, co u nás dá 100 gólů. Nebude to zrovna lehký, ale pokud pravidelně bude hrávat PP a nebudeme po celou jeho kariéru úplně suckovat, mohl by to dát.

1st: Mark Howe - 138 goals
2nd: Eric Desjardins - 93 goals
3rd: Thomas Bladon - 67 goals
Nooo, ved mu staci len udrzat pace 4g za 9z a tych 138 prekona po cca 313 zapasoch… to su necele 4 sezony :jn:
Nooo, co bych k tomu rekl.
Za prvni polovinu zapasu nemam moc co vytknout, vybornej forecheck i backcheck, dostavali jsme se do sanci, hrali hodne v off zone a devils se nedostali vubec k nicemu. Od poloviny zapasu zacali byt trochu aktivnejsi devils, ale do kpnce druhy tretiny to bylo porad v pohode, az na tu sanci v posledni tretine porad nic nemeli. Vlastne nas srazili bullshit goly, prvni neuvyho haluz, druhej lucky bounce a treti blby vylouceni PEBa. Kazdopadne i ve treti periode jsme hrali vice mene dobre a tu vyhru v regulation jsme si fakt zkazili sami, coz je ohromna skoda, protoze jsme darovali bod prime konkurenci.
Par poznamek
1. Refs spatni na obe strany, prvni vylouceni si myslim byl shit a pak to kompenzovali, to samy nasledne, no nakonec z tohp vyplynule ta pp 5on3 no.
2. Nase special teams se ohromne zlepsili a i to je velkej duvod proc se zlepsily i nase vysledky. PK je ted super a je skoda toho streaku prerusenyho, nicmene uz je skoro top 10, coz je po tom zacatku skoro zazrak. Pp je taky lepsi a lepsi.
3. Chapu ze dokud se vyhrava, tak neni moc duvod neco menit, ale Voras uz by k sobe zase mohl dostat trochu lepsi linemates, protoze tady tak jak tak pravidelne bodovat nebude. Jak jsem uz psal, chtel bych ho videt s cousinsem a laughtonem. Uvidime jak se se sestavou zatrese navrat nekterych borcu.
4. Hrac kterej se ted zlepsuje zapas od zapasu je medvedev. A je jen skoda ze si kazdej zapas neodpusti jednu blbinu (dnes turnover co vedl k palmieriho sanci), nicmene je videt ze se mu zveda sebevodmi a odehral dalsi kvalitni zapas, spousta dobrej dlouhejch a presnejch pasu a ta strela pred tretim golem je presne co nam od beku chybelo, nepotrebujem zadny gplfaky co prorazej plexi, ale netrefi branu, potrebujeme takovyhle smartplays ktery se dostanou pred branu a muzou se tecovat atd ...
5. Ghostbear, said enough.
6. Takovy win streak jsme nemeli asi rok, a opravdu je videt nejakej progres konecne a snad na to navazem s jackets, to musi byt dalsi vyhra! Opravdu se ted tesimm na kazdy zapas :-)
A jeste sem teda zapomnel pochvalit cousinse, ktery dostava malej ice time, ale jeho hra se mi zamlouva na obou koncich hriste.
Nechce se mi verit ze jsme porazili New Jersey to proste neni mozny a beru to nejakej nejakej podvrh NHL.Ale samozrejme me win streak poslednich 5 zapasu tesi ale je potreba dal makat a dal zlepsovat.Ten tym proste neni tak zlej aby byl tam kde byl pred par zapasy.
win streak sice tesi ale ja osobne som to vypol niekde po polke zapasy. Az na pp som myslel ze skapem od nudy, to bola prisernost. Ked to slo na branu tak len propagacne strely alebo nahodenie na brankara nech je buly, ziadny rozruch a len tocenie sa po rohoch, osekavanie sa atd..... Ano drzali sme devils vacsinou daleko od nasej brany, ale hrane to je tak profesorsky a nebavim sa u toho....
alebo len moja chyba ze prvy zapas co si po dvoch tyzdnoch kuknem je s devils...
Cousins s McDonaldem do LV. Umby s Whitem zpět v sestavě.
Mcdonald mi teda chybet nebude, ale nick jo, na druhou je dobre ze bude dole hrat velky minuty, lhv uz jsou btw na po spot, vypada to ze se taky sehravaji vic a vic.
U cousinsa je len dobre ze ide dole, nech si tam zahra do sytosti, netreba sa s nim nikam ponahlat.
Skoda slov dnes ...
To byl nápad sahat do sestavy, která vyhrávala. Umberger total sucks, Schultz je fakt už přítěží, ta jeho "rozehrávka" před druhým gólem. :scare:

První třetina totálně odfláknutá, pak už se tahalo za kratší konec po celý zápas. A nejvíc to zabili ty dvě naše (ne)přesilovky, kdy jsme snad měli jednu střelu. :hroza:

Ale přecijen jsem se na ten zápas dodívat dokázal, důvod je jeden. SHAYNE GOSTISBEHERE. Holy fucking shit. He is unveliable. Crazy! :poklona: :wub:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

GIF, jak pomotal Atkinsona a vybojoval nám první PP, jsem nenašel. :-/

8 bodů v 11ti zápasech. Not bad. Pokud na sobě nepřestane makat, resp. neusne na vavřínech, tak se máme ku*va ještě na co těšit. :slintac:
ta dynamika, vybusnost a moment prekvapenia co dokaze vyrobit a super citanie hry :slintac:

Neviem ci je tak dobry, alebo tam mame roky take mega nemehla, ze z toho potom uchcavame :lol2:
Finch182 » ned pro 06, 2015 1:28 pm píše:ta dynamika, vybusnost a moment prekvapenia co dokaze vyrobit a super citanie hry :slintac:

Neviem ci je tak dobry, alebo tam mame roky take mega nemehla, ze z toho potom uchcavame :lol2:
No ja bych ho urcite nechtel glorifikovat ale zase na druhou stranu ty body co ma tak ma opravnene.Ma skvelej pohyb a myslim ze uz ted muzu rict ze pohybove je to opravdu jeden z nejlepsich a to mozna i v nhl.Samozrejme to nikdy nebude defenzivni stit kterej bude rozrazet stokilove power forwardy pred branou ale co se tyka rozehravky strely a brusleni , myslim ze ma velkou budoucnost.
AMac povolan (misto zraneneho Schenna), zitra si zahraje..

Voras zpatky v 1. brazde
AndyF píše:AMac povolan (misto zraneneho Schenna), zitra si zahraje..

Voras zpatky v 1. brazde
Nic nečekanýho, byl jasný že jak se prohraje tak půjde zpátky ... :)
AMac :slap:
Logan píše:
AndyF píše:AMac povolan (misto zraneneho Schenna), zitra si zahraje..

Voras zpatky v 1. brazde
Nic nečekanýho, byl jasný že jak se prohraje tak půjde zpátky ... :)
Ale jen na treninku :-/
Lecavalier dnes netrenuje, neco se asi deje.
Dle Hexyho, blizsi informace budou zitra..

Prej mu rekli, ze jestli nenasimuluje zablokovany zada na LTIR, tak mu uriznou prsty. :dudo:
AndyF » úte pro 08, 2015 4:29 pm píše:Lecavalier dnes netrenuje, neco se asi deje.
Dle Hexyho, blizsi informace budou zitra..

Prej mu rekli, ze jestli nenasimuluje zablokovany zada na LTIR, tak mu uriznou prsty. :dudo:
No nebo mu po vzoru LA strcili do tasky prací prášek :)
Tak jsem to videl.. Ti mamlasove z Long Islandu me uz serou s tim jak to vsechno tahaj do OT a najezdu, Bellemare to tam mel dat na 4:3 a bylo by. Isles hrali houby, celou dobu pod drtivym tlakem ale v zaveru vam dosly sily, pricemz v najezdech je jasny ze se s nima nemuzete rovnat. Proc to pisu v tomhle tonu? no protoze je mi jasny ze vy do PO nepujdete, takze by bylo lepsi aby jste tenhle zapas a jim podobny vyhrali..

Jinak Neuvirth by mel byt aspon na urcity cas jednicka, rikejte si co chcete s oblibenym Masonem, ale prehrava ho. Giroux a dalsi G (az na jeden turnover, jinak je ale videt co je zac.. Isles si nicmene na nej uz davali bacha a blokovali ho jak divi) jsou samozrejme vyborni. U Vorase je otazka jestli da letos vubec 10 golu, ta jeho nova smlouva vyzniva komicky, ale ja radsi nerikam nic pri pohledu na produktivitu nekterych borcu od nas.. Nicmene tohle je asi jeste vetsi extrem, navic v brazde s Bellemarem a Vandeveldem to lehky mit nebude :giggle:
Atlantik píše:Tak jsem to videl.. Ti mamlasove z Long Islandu me uz serou s tim jak to vsechno tahaj do OT a najezdu, Bellemare to tam mel dat na 4:3 a bylo by. Isles hrali houby, celou dobu pod drtivym tlakem ale v zaveru vam dosly sily, pricemz v najezdech je jasny ze se s nima nemuzete rovnat. Proc to pisu v tomhle tonu? no protoze je mi jasny ze vy do PO nepujdete, takze by bylo lepsi aby jste tenhle zapas a jim podobny vyhrali..

Jinak Neuvirth by mel byt aspon na urcity cas jednicka, rikejte si co chcete s oblibenym Masonem, ale prehrava ho. Giroux a dalsi G (az na jeden turnover, jinak je ale videt co je zac.. Isles si nicmene na nej uz davali bacha a blokovali ho jak divi) jsou samozrejme vyborni. U Vorase je otazka jestli da letos vubec 10 golu, ta jeho nova smlouva vyzniva komicky, ale ja radsi nerikam nic pri pohledu na produktivitu nekterych borcu od nas.. Nicmene tohle je asi jeste vetsi extrem, navic v brazde s Bellemarem a Vandeveldem to lehky mit nebude :giggle:
Zajimavy, clovek by rekl, ze po tom vykonu bys nam urcitou sanci na PO mohl dat..
Na 4:3 jsme meli asi 10 sanci.

Nechci tu furt vypadat jako pomateny zastance mizernejch golmanu a pravda je, ze s Neuvirthem nam to jde proste nejak lip, ale ja si myslim, ze dneska mel Mason jakoustakous sanci pri tretim golu... A opravdu si netroufam rict, jak se daj tyhle prudky strely pod viko zpoza obrance chytat. A Neuvirth proste zdaleka tolik prace nemel, i kdyz tam 2x gol chytil.. To co jsme po vymene predvedli za peklo, to jsem letos jeste nevidel. Islanders jsme na 30 minut nepustili do pasma, naopak oni z neho skoro nevylezli.

Gol samozrejme platit nemel, to se neda nic delat.
Ghostv turnover byl spis nestastnej odraz, moc lip to zahrat nemohl..Nebo jako mohl to poslat po mantaku za kasu a tim ten horkej brambor prehodit na nekoho jinyho..

Ja teda PO jeste neodepisuju, ale asi tady je ten rozdil v PO tymech, ktery dokazou vyhrat tyhle zapasy..
:klobuk:
AndyF píše: Zajimavy, clovek by rekl, ze po tom vykonu bys nam urcitou sanci na PO mohl dat..
Na 4:3 jsme meli asi 10 sanci.

Ja teda PO jeste neodepisuju, ale asi tady je ten rozdil v PO tymech, ktery dokazou vyhrat tyhle zapasy..
Podle me proste nepusti ten kadr, ktery proste neni PO kalibr. Jeden vykon, i kdyz samozrejme hodne atraktivni a zajimavy jeste neznamena nic (o to bolestivejsi ta prohra musi pro ne byt, Isles nemeli mit narok na bod, ne to jeste na dva..). Navic ten Vychod je letos opet dost kvalitni. Ja tam proste pro vas ten flek nevidim, nevidel jsem ho pred sezonou a neni tam ani ted. Problem bude aby jsme se tam vubec dostali my.

I kdyz je fakt, ze jsem videl v posledni dobe ze umite jak utocit (dnes) tak i celkem solidne branit (nekde v predchozich zapasech napr. s Rangers ale napr. i dlouhou dobu s Devils) kde nedavate souperi moc prostoru. Ale furt tam mate v sestave jelita jako Schultz, Manning nebo nedostatecny depth v utoku.. takze system a snaha muze byt OK, ale individuelni (ne)kvalita vas proste v kritickych chvilich bude stat body. Tak jako napr. dnes, kdy ty kriticky tutovky vysly na Bellemarea a ten proste nedal (jinak nic proti nemu)..
Co sa dialo v druhej a tretej tretine, tak to bolo jak lavioletovo okienko. Neskutocne dobre sa na to pozeralo, hlavne Simmer s Readom. Takato prehra proste neskutocne nasere ale stacil na to posrany uvod a bolo to...

Ja osobne ale taktiez v PO neverim, jedine ze by sme boli v atlantikej divizii, u nas je proste natresk. Navyse jak bolo povedane, presierame rozhodujuce momenty. Inkasovali sme v tejto sezone vela golov v poslednej minute pri odvolanom brankarovi a mame otrasnu bilanciu v OT a najazdoch, kde skoro vsetko prehrame a pritom sme tam mali snad najviac zapasov.....

Keby len polovica z toho sa nestala, tak sme inde ale proste je to tak a zrejme sa v tom bude pokracovat aj dalej. Dnes v tom OT bolo vidiet jak su si toho vedomi a hralo sa to stylom - hlavne byt na puku a neinkasovat.
Tohle je presne zapas, kvuli kterym se letos do po nedostanem (a bylo jich vic). Nemuzeme proste ze zapasu proti diviznimu rivalovi, ktery mame jasne vyhrat, odejit s bodem a dva doslova darovat souperi, to proste nejde. Atlantik to popsal spravne, hakstol ten tym opravdu zvedl, hlavne co se tyce obranne hry, ale mame tam proste az prilis hracu, kteri na to nemaji. Muzeme takovy hrace mit, kazdej je ma, ale ne v takovym poctu. Proste nemuzeme mit v sestave umbergera, vdv, schultze, schenna, manninga, amaca, lecavaliera, gagnera... To je proste prilis a hlavne prilis penez z capu. Chybi nam lw1, to vime vsichni, v druhy petce nam hrajou 3rd lineri (ano, read i simmer by se tam hodili mnohem vice). Jediny pozitivum je opravdu to, ze prospekty mame a mame je na hodne pozic, ktery nas ted trapej, a smlouvy konci nekterym hracum a nektere se snad povede vytrejdovat. Pristi rok uz ten boj o po vidim mnohem nadejneji az hexy vycisti dalsi neporadek.
Sem rád, že už mi dal zapomenout na loňskou slabší sezónu.

Jen škoda, že je v tom týmu letos s Ghostem a gólmany sám. Vsadil bych boty, že by stačil aspoň 3/4 loňskej Voras a dneska jsme minimálně ve wild card byli, no, ale pořád do konce sezóny času dost, abysme si došli ještě pro vyšší pick. :sarcasm:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS