Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ak sa bude musiet nejaky trejdnut tak budiz, taky solidny bek by siel za velice dobry balik a az tak by to nemrzelo.

U laughtona si tiez asi myslim, ze to u nas nevyjde ale potencial ma a snad uz ked, tak ho trejdneme spravne a nebude to sharp style....
to Logan

Konecny je spíše RW. Laughton vůbec nehraje špatně ... většinou avg 7. min ice-time :/ ... Coots jak píšeš 3.centr škoda, výš to není vono.

BTW. Na camp Canady pozváni podle očekávání Sanheim i Konecny.
Esem píše:to Logan

Konecny je spíše RW. Laughton vůbec nehraje špatně ... většinou avg 7. min ice-time :/ ... Coots jak píšeš 3.centr škoda, výš to není vono.

BTW. Na camp Canady pozváni podle očekávání Sanheim i Konecny.
To byl i Giroux, nevím jak je na tom Konecny na buly, ale jeho playmaking ability je nepopiratelný a jako 2C by byl skvělej, pokud se prosadí ... jinak ještě je tu Cousins, kterej zdá se v AHL zraje tak jak by měl, uvidíme jak bude pokračovat, a ten má vvětší předpoklady (offensive numbers a ability) být 2C než ti dva dole
3C je otázka, Coots má na jednu stranu docela drahej kontrakt na to aby byl 3C, ale když letos chyběl tak se ukázalo jak je důležitej .... teoreticky by se dal vyměnit Coots a jako 3C zůstat Laguhts, tak jako tak jeden z nich bude muset časem pryč ... že by Laughton hrál křídlo moc nevěřím ....
Cousins je pěkný překvapení, to jsem nečekal ... taky třeba možnost na toho druhého centra.. třeba by se chytl. Imo naši mladí to mají celkem těžký se prodrat do Áčka ..
Straka 14 golů :jn:
3Ws in a row. What a shock.

Ghost je fakt jinde. :good: 9GPs, 6 points, 4 goals, 2 GWG, +1

K Ducheneovi? Moc bych se tím nezaobíral, k nám nepůjde, ovšem k diskuzi - ani jeden balík, co jste tu napsali, mi nepřišel fair. Duchene je top class centr (ne elite, ale top). Hägga a Morina by nám odmával i Sakic při prvním pohledu. Tam by muselo být Provorov/Sanheim + Simmonds/core forward.

Konecny je RW a imho i jím zůstane, sám říkal, že se na něm cítí nejlíp a hlavně tam se dá ta rychlost zužitkovat daleko líp než z postu centra, kde i tak máme přeplněno. Že Laughton dostává TOI okolo 7 minut poslední zápasy, mě naprosto sere. :hroza:

Simmer s Coutsem se teď trochu zvedli (konečně!) a hned se nám líp dýchá, Raffla bych už vrátil zpět do čtverky a hodil tam zas Vorase, ve čtvrtý lajně mu těžko pomůžeme.

Tak v pátek v New Jersey. :salute:
3 vitezstvi v rade ? Co se to deje ? vsechny tymy proti nam dostali hromadnou chripku nebo co ?

Ale na druhou stranu ten Ghost dela fakt dobrej job.
No, dneska to bylo dobrý.
Ale zlepšení je evidentní už více zápasů v řadě a je konečně vidět nějakej posun, i ve hře. Snad to není jen zase nějakej lucky streak, ale 3 zápasy už snad ne, to se nám nepovedlo od LEDNA :-O
Konečně začla hrát druhá lajna tak jak by druhá lajna hrát měla *knock knock*,
začalo fungovat oslabení (2O PKs in a row), už jsme se v něm dostali do lepšího průměru ligy, takže taky pecka ...
a hlavně, nejen Ghost, ale i Medvedev se probral a odehrál (až na ten první gol) super zápas ... mělo to svý mouchy, ještě tam byly asi 1-2 divný rozehrávky, ale podle mě tohle byl výkon cca z preseason a tohle je něco co se od něj čekalo, takže doufám žee na to dokáže navázat.
Co mě mrzí je, že Cousins dostává tak málo prostoru, možná bych Voráčka místo PEBa zkusil s Cousinsem a Laughtonem, to by bylo něco, si myslím, protože Cousins má dobrý offensive skills a Laughton by ty dva mohl dobře krýt, navíc ta rychlost :? určitě by to stálo za pokus, i kdyby na jednu třetinu, ale asi se teď nic měnit nebude ....
Každopádně uvidíme, tohle byly zase všechno týmy co jsou víc nahoře (proti těm hrát umíme), uvidíme jak dopadneme s Jersey, tam to bude o tom jestli jsme se opravdu zlepšili a nebo zase budem hrát mrdku jak jsme zvyklí :lol2:
Vtip je v tom, ze je jedno jake je rozpolozenie, hrajeme s jersey.... keby mame 10w v rade, tak by som vsadil na jersey aj barak.

Snad sa budem mylit
Finch182 » stř pro 02, 2015 9:56 am píše:Vtip je v tom, ze je jedno jake je rozpolozenie, hrajeme s jersey.... keby mame 10w v rade, tak by som vsadil na jersey aj barak.

Snad sa budem mylit
Na tomhle něco je :) kazdopadne asi jinam nez nahoru to jit nemohlo protože jsme byli (nebo furt jsme?) totalne dole.

Kazdopadne se priznam ze hrac kterej mi dela největší radost je Ghost- super pohyb a skvely mysleni.Naprosto v pohode na uroven nhl a hned se muze zaradit mezi ty lepsi ne-li nejlepší (vzhledem k veku).To je impuls kterej jsme strasne potrebovali protože s téma polenama typu Manning,Shenn a další je to proste fakt zly a dneska ten utok vychazi z obrany.
Gost u nas aj ovladol corsi, ja proste dufam ze to hexy nejak vymysli a uz zostane v Acku, toto potrebujeme.

Inak ale nasi mladi beci (gost, morin, ivan, sanheim) maju jednu spolocnu vec, vsetko su to lavaci....
Aspon jeden pravak medzi nimi by sa sakra hodil ale co uz
Alt je, tuším, pravák :)
je mi jasný že NJD je NJD, ale i tak očekávám alespoň to, že nebudem hrát ho*no jak v tom prvním zápase ....
Logan píše:Alt je, tuším, pravák :)
je mi jasný že NJD je NJD, ale i tak očekávám alespoň to, že nebudem hrát ho*no jak v tom prvním zápase ....
Problem neni, ze hrajem "ho*no", problem je, ze nas maj precteny a ani jeden ze 3 koucu zatim neprisel na to, co s tim.. To me strasi..
AndyF píše:
Logan píše:Alt je, tuším, pravák :)
Problem neni, ze hrajem "ho*no", problem je, ze nas maj precteny a ani jeden ze 3 koucu zatim neprisel na to, co s tim.. To me strasi..
Já vím já ví, ale to prostě nepochopíš, v NJD může být trenér úplnej tragéd, u nás může být trenér jakejkoliv a oni nás stejně dají ... nechápu to už x sezon ...
Gudas bude mít pohovor kvůli tomu zákroku.
Jako jasnej loket do hlavy. Ať jde s tímhle někam!
dejf píše:Gudas bude mít pohovor kvůli tomu zákroku.
Jako jasnej loket do hlavy. Ať jde s tímhle někam!
Prej dostane 3 zapasy
Obrázek
Ghost ma jednoznačně skvělej vliv na náš vykon.Je supr že hraje a že hraje až tak produktivně to jsem nečekal v nejmokřejšim snu.Jen doufám že zůstane a bude se moci rozvinout.
Jen tak mimochodem, Ghost má na to stát se teprve druhým našim bekem, co u nás dá 100 gólů. Nebude to zrovna lehký, ale pokud pravidelně bude hrávat PP a nebudeme po celou jeho kariéru úplně suckovat, mohl by to dát.

1st: Mark Howe - 138 goals
2nd: Eric Desjardins - 93 goals
3rd: Thomas Bladon - 67 goals
Rono » čtv pro 03, 2015 5:01 pm píše:Jen tak mimochodem, Ghost má na to stát se teprve druhým našim bekem, co u nás dá 100 gólů. Nebude to zrovna lehký, ale pokud pravidelně bude hrávat PP a nebudeme po celou jeho kariéru úplně suckovat, mohl by to dát.

1st: Mark Howe - 138 goals
2nd: Eric Desjardins - 93 goals
3rd: Thomas Bladon - 67 goals

neni na tyhle myslenky trochu brzo ? :))
A kolik získá Norrisek?
http://www.nhl.cz/dela-cest-svemu-jmenu ... sy/5007653" onclick="window.open(this.href);return false;

Trochu cteni.
Anger píše:neni na tyhle myslenky trochu brzo ? :)
Nevadí, že o jeho střele ještě pochybuješ.
Jirik19 píše:A kolik získá Norrisek?
U nás se individuální trofeje nevyhrávají, takže nula, jestli to chceš vědět. U nás se budou počítat jen :cup: .
Jirik19 píše:A kolik získá Norrisek?
Tak uz ted je dobrej jak Karlsson, takze par by jich mohlo byt..
Jinak v noci se mi seriozne zdalo o Ghostovi.. Teda zadny cunacinky, ale ze o nem vysel nejakej oslavnej clanek.. Ne ze by zadnej nevysel, ale pak jsem si uvedomil, ze ne ten, co se mi zdal...
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG