Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ninety91one píše:Nevim, jestli tady tento gif byl, ale takove brusleni a hokej jsem snad nevidel. Ten typek bude fakt masakr. Zavidim :thumbsup:

A to tam jeste neni ta jeho oblibena spin-o-rama, kterou mu asi v NHL uz zakazali (loni ji jednou predvedl v priprave...)

Obrázek
FYI, Leier zpet na farmu, Cousins povolan.
Ninety91one » pát lis 27, 2015 10:11 am píše:Nevim, jestli tady tento gif byl, ale takove brusleni a hokej jsem snad nevidel. Ten typek bude fakt masakr. Zavidim :thumbsup:

http://giant.gfycat.com/PreciousAppropriateFrog.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

Aspoň nějaké světlo ve tmě :)
[quote="AndyF"][quote="Ninety91one"]Nevim, jestli tady tento gif byl, ale takove brusleni a hokej jsem snad nevidel. Ten typek bude fakt masakr. Zavidim :thumbsup:

A to tam jeste neni ta jeho oblibena spin-o-rama, kterou mu asi v NHL uz zakazali (loni ji jednou predvedl v priprave...)

diky, s tim Mlhou jsem to nevedel. Nikdy neda vedet predem. Jinak jsem tady prave celou tuhle kompliaci nevidel. Akorat nechapu, proc je ta spin-o-rama zakazana i ve hre. Chapu to pri najezdu ale ve hre? to je demence
Ninety91one píše:Akorat nechapu, proc je ta spin-o-rama zakazana i ve hre. Chapu to pri najezdu ale ve hre? to je demence
Ale tak samozrejme , ze neni zakazana pravidly, ale asi mu to zakazal kouc, ze je to moc nebezpecny pro ztratu puku...
Ninety91one » 27 lis 2015, 10:11 píše:Nevim, jestli tady tento gif byl, ale takove brusleni a hokej jsem snad nevidel. Ten typek bude fakt masakr. Zavidim :thumbsup:

http://giant.gfycat.com/PreciousAppropriateFrog.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Oh well, my taky můžem koukat hodiny na nové fígle, co se Jurčo naučil s pukem a co z toho...
JKL píše:
Ninety91one » 27 lis 2015, 10:11 píše:Nevim, jestli tady tento gif byl, ale takove brusleni a hokej jsem snad nevidel. Ten typek bude fakt masakr. Zavidim :thumbsup:

Oh well, my taky můžem koukat hodiny na nové fígle, co se Jurčo naučil s pukem a co z toho...
čo? To, co tento typek dokazal za par zapasu, neukazal Jurčo za celou dobu. Me prijde, ze Gostisbehere je z uplne jine planety
7 games. 5 points. 2 overtime goals. Not bad, Shayne.
:wub:
ja dufam, ze sa podari aby uz dohral sezonu v Acku. V nhl by bol dostatocne otukany a nebol by taky problem zapracovat aj hned dvoch dalsich mladych bekov.

Na TDL budeme dufam shopovat Luka so Streitom, po sezone skoncia medved a manning.
Do dalej sezony pojdeme do toho s bekmi : MDZ, Ghost, Gudas, Amac :hroza: , a mozno Schultz (ved co s nim) a k tomu dvaja z sanheim, provorov, morin
Příští sezónu myslím, že Sanheim začne v AHL, když na to už bude věkově 'OK'. Zatímco Provorov příští sezónu když nebude v Áčku, tak by musel zase zpět do juniorky, což, jak víme, už je prostě u něho ztráta času. Vloni dominoval, letos dominuje, WHL už ho asi víc nenaučí. :neviem:

Takže snad v létě nepodcení přípravu a myslím, že od října bude Ivan v áčku. Jak Morin, těžko říct, ale v AHL jsou z něj překvapeni, jak je skvělej v def-zone a i s jeho rychlostí na jeho tělo. :thumbsup:

Konecny, Provorov vidím příští sezónu jako Áčkaře. Lindblom, Sanheim, Stolarz a Aubé-Kubel by mojli dotáhnout LV po dlouhé době do play-off (pokud se to nepodaří ani letos).
Rono píše: i s jeho rychlostí na jeho tělo.
To uz jsem mozna rikal, nebo chtel rict, to me taky zaujalo a potesilo..
Randy Miller of NJ.com: Addressing recent rumors involving the Flyers and Matt Duchene … “Don’t hold your breath.”There is not doubt that Duchene would be a great fit for the Flyers, a perfect No. 2 center, dropping Sean Couturier to the third line.
Problems are his $6 million cap hit for a team with cap issues. $6 million is a lot for a top-six forward who has been inconsistent in his first six years in the league.

The Avs want a lot in return – a good defenseman and more. Fair offers could be: “Shayne Gostisbehere and Couturier? Brayden Schenn and Gostisbehere? Schenn or Couturier and defense prospect Travis Sanheim?” … but neither side would make those deal.
No keby v tom trejde figuroval Sanheim alebo Gost tak by som moc stastny nebol....
To já teda taky ne at vyjádřím svůj názor... Ghost, Sanheim, Provy, Konecny, NAK jsou pro mě netrejdovatelný ... ale brzy očekávám výměnu. :yes:
na mlady absolutne nehrabat , zbytek je mi az na Voracka,Girouxe Couturiera fuk.
Keby sme mali pustit prospecta do utoku, tak nemam problem. Pre mna za mna aj Konecny.
Beka no way....

Co sa tyka Acka tak to iste jak anger
tak zase vam neposlu Ducheneho za bratov Schenovcov hviezdu Lecavaliera ci MacDonalda..museli by ste obetovat zrejme niekoho z prospects
Tak ja by som obetoval prospecta, len ziadneho do obrany, tych proste extremne potrebujeme vsetkych
Morin, Hagg klido .. btw. Co Cousins neviděl jsem zápas?
Zase budme ferovi, kto by sa bral hagga....

Kazdopadne solidny druhy center by sa nam konecne hodil. Laughton na to nemusi pretavit potencial a pri coutsovi mi ta rola nesedi a mal by spadnúť zase do tretej, kde bol elitny treti center ligy. Ako druhého centra chcem niekoho kreativneho.
Finch182 píše:Tak ja by som obetoval prospecta, len ziadneho do obrany, tych proste extremne potrebujeme vsetkych
No ja si myslim, ze vsechny nepouzijem a nakonec nekdo casem pujde..
Pisal som uz v nasom topicu ze trejd duchenea za nejaky package depth hracov a prospektov/pickov nam nic neriesi, prave naopak. A ked uz sme pri tom, promising defensive prospektov mame dost aj vlastnych, mame s nimi vlastne ten isty problem ako vy – uz by mozno aj mohli hravat za acko, keby sme nemali podpisanych tolko tragedov typu stuart, guenin, holden atd. Rovnako ako vy sa nevieme dockat, kedy tym mantakom zmluvy skoncia a uvolni sa miesto pre Zadorova, Bigrasa, Siemensa, atd

Okrem toho sme aj na 49 kontraktoch, takze nemame ani priestor (chvalabohu) na pridanie dalsich cez “quantity for quality” trejd :neviem:

Ale kedze Duchene sa na 99,999% vymienat aj tak nebude, je to vlastne uplne jedno :)
AndyF píše:
Finch182 píše:Tak ja by som obetoval prospecta, len ziadneho do obrany, tych proste extremne potrebujeme vsetkych
To ja sa desim toho co by sa stalo keby sa neuchytia vsetci 4
V acku moc normalnych bekov nemame
Finch182 píše:
AndyF píše:
To ja sa desim toho co by sa stalo keby sa neuchytia vsetci 4
V acku moc normalnych bekov nemame
Pane booože, budem rádi když se chytí 2-3 ... nečekám od toho víc. Bohatě stačí pokud 2 z nich budou tvořit top pairing, Ghost v druhým páru a Morin jako role player, třetí pár vždycky doplníš z trhu, ten si vychovávat nemusíš ... já mám mnoohem větší obavu z toho jak je po jejich ELC všechny zaplatíme pokud se fakt prosaděj ...
btw jako druhej centr by měl snad bejt Konecny, aspoň já v to doufám, stejně jako to že Coots je 3.centr pro mě pořád a Laughton podle mě u nás nemá budoucnost, toho bych klidně příští sezonu trejdnul ...
Logan píše: já mám mnoohem větší obavu z toho jak je po jejich ELC všechny zaplatíme pokud se fakt prosaděj ...
THIS

Na druhou stranu i po tom je mame par let v moci a pokud na ne nekdo bude chtit hodit offer, tak spanembohem. Bud to dorovname, nebo shrabnem picky..
Ale ja myslim, ze na to mame fakt casu dost a dost..
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING