Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Sixers jsou v prestavbe a maji snad nejmladsi kadr v historii nba, posledni roky taky nestastne prisli o jeden nejvyssi pick tusim, ale maji to ted rozjety podobne jako flyers, maji spousta mista v capu a mlady hvezdicky co uz dorustaji v core playerd v cele s okaforem. Mozna ze letos maji stejne bidnej record jako vloni, ale letos jsou to vesmes vsechno absolutje vyrovnany zapasy a verim ze az poprve vyhrajou tak jim to poslape lip a za dva roky muzou byt top v konferenci. Ale to jen mensi ot.
I kdyz je pravda ze Hartyho kontrakt byl mizernej tak ale herne se mu docela dari , o Hamburgerovi se nema absolutne cenu bavit.Hrac kterej by mel normalne cenu tak 900k.dejf » ned lis 22, 2015 3:57 pm píše:Když už jsme u toho Hartnella. Tak tenhle hráč, který by nám zbytečně plnil strop, hraje v Columbusu třetí útok a má zatím 15 bodů z 21 zápasů.
Jak už jsem poznamenal v létě. Ještě že máme tolik hráčů, kteří ho dokázali nahradit s Humburgrem v čele.
mame najviac prehier v lige, situaciu zachranuje iba to, ze to futbalovym vysledkom ukopeme na ot.
S canes nas povazujem za najslabsie muzstvo ligy a je to snad vacsie peklo, nez ked sme boli posledni par rokov dozadu.
Utok je otrasny a to je teda tazky pruser, tam sa z toho len tak nevyhrabeme...
S canes nas povazujem za najslabsie muzstvo ligy a je to snad vacsie peklo, nez ked sme boli posledni par rokov dozadu.
No právě u Hartyho ani ten kontrakt mizernej nebyl. Takovýhle prachy dostávají např. Clowe, Soderberg, Nyquist, Gáborík, Little, MacArthur, Ennis, Moulson, Cammalleri, Filppula. A za poslední tři sezony nikdo z těchto hráčů nedosáhl tolik bodů jako Harts.Anger píše:I kdyz je pravda ze Hartyho kontrakt byl mizernej tak ale herne se mu docela dari , o Hamburgerovi se nema absolutne cenu bavit.Hrac kterej by mel normalne cenu tak 900k.dejf » ned lis 22, 2015 3:57 pm píše:Když už jsme u toho Hartnella. Tak tenhle hráč, který by nám zbytečně plnil strop, hraje v Columbusu třetí útok a má zatím 15 bodů z 21 zápasů.
Jak už jsem poznamenal v létě. Ještě že máme tolik hráčů, kteří ho dokázali nahradit s Humburgrem v čele.
Harts s těmito čísly patří do skupiny jako Staal, JVR, Ladd, Nugent-Hopkins.
No a my máme v týmu Leciho, Umbyho a od příští sezony má takovýhe prachy brát Simmonds.
Chtěl jsem napsat, že jeho výměna byl jeden z největších failů našeho vedení. Ale těch už bylo tolik, že už je těžké určit, který byl nejhorší.
Vlastne mas pravdu , tam byl problem spis delka nez vyse.dejf píše:No právě u Hartyho ani ten kontrakt mizernej nebyl. Takovýhle prachy dostávají např. Clowe, Soderberg, Nyquist, Gáborík, Little, MacArthur, Ennis, Moulson, Cammalleri, Filppula. A za poslední tři sezony nikdo z těchto hráčů nedosáhl tolik bodů jako Harts.Anger píše:I kdyz je pravda ze Hartyho kontrakt byl mizernej tak ale herne se mu docela dari , o Hamburgerovi se nema absolutne cenu bavit.Hrac kterej by mel normalne cenu tak 900k.dejf » ned lis 22, 2015 3:57 pm píše:Když už jsme u toho Hartnella. Tak tenhle hráč, který by nám zbytečně plnil strop, hraje v Columbusu třetí útok a má zatím 15 bodů z 21 zápasů.
Harts s těmito čísly patří do skupiny jako Staal, JVR, Ladd, Nugent-Hopkins.
No a my máme v týmu Leciho, Umbyho a od příští sezony má takovýhe prachy brát Simmonds.
Chtěl jsem napsat, že jeho výměna byl jeden z největších failů našeho vedení. Ale těch už bylo tolik, že už je těžké určit, který byl nejhorší.
Priznám sa ja z väčšej časti chodím na fórum len kvôli vášmu topicu. Suverénne najlepšíFinch182 píše:mame najviac prehier v lige, situaciu zachranuje iba to, ze to futbalovym vysledkom ukopeme na ot.
Tohle není trenérem, jako o tom že spousta hračů hraje jak bez duše, ta deka je ohromná a nejhorším na tom je, že Haksy i Hex mají svázané ruce po přeslapech Holmyho. Bohužel minimálně rok dva budeme muset protrpět, protože aktuálně na více nemáme, ten kádr je prostě špatný. Umby,Vinny,L.Schenn,Read,Amac, letos i Schultz a nakonec i Medvedev, to je odhadem 25 milionu s výkony na úrovni AHL. Pánové jsem optimista, ale tohle je bohužel krutá realita a nic jiného než TOP5 pick z toho letos být ani nemůže, i kdyby se Mason s Neuvirtem roztrhali...
Nevim, jestli tady tento gif byl, ale takove brusleni a hokej jsem snad nevidel. Ten typek bude fakt masakr. Zavidim
http://giant.gfycat.com/PreciousAppropriateFrog.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
http://giant.gfycat.com/PreciousAppropriateFrog.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé