Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Možná bych i řekl, že se to otočilo, že ten útok je horší jak obrana snad ... chce to nějáký trejd, nějákej impuls novej ... :verysad:
Obrázek
Esem píše:Obrázek
A Voras rovnou dvakrát no. Jsem si říkal, že těch rezoušů tam je nějak moc, když už je Hartnell pryč.
Když už jsme u toho Hartnella. Tak tenhle hráč, který by nám zbytečně plnil strop, hraje v Columbusu třetí útok a má zatím 15 bodů z 21 zápasů.

Jak už jsem poznamenal v létě. Ještě že máme tolik hráčů, kteří ho dokázali nahradit s Humburgrem v čele. :doh:
Sixers jsou v prestavbe a maji snad nejmladsi kadr v historii nba, posledni roky taky nestastne prisli o jeden nejvyssi pick tusim, ale maji to ted rozjety podobne jako flyers, maji spousta mista v capu a mlady hvezdicky co uz dorustaji v core playerd v cele s okaforem. Mozna ze letos maji stejne bidnej record jako vloni, ale letos jsou to vesmes vsechno absolutje vyrovnany zapasy a verim ze az poprve vyhrajou tak jim to poslape lip a za dva roky muzou byt top v konferenci. Ale to jen mensi ot.
dejf » ned lis 22, 2015 3:57 pm píše:Když už jsme u toho Hartnella. Tak tenhle hráč, který by nám zbytečně plnil strop, hraje v Columbusu třetí útok a má zatím 15 bodů z 21 zápasů.

Jak už jsem poznamenal v létě. Ještě že máme tolik hráčů, kteří ho dokázali nahradit s Humburgrem v čele. :doh:
I kdyz je pravda ze Hartyho kontrakt byl mizernej tak ale herne se mu docela dari , o Hamburgerovi se nema absolutne cenu bavit.Hrac kterej by mel normalne cenu tak 900k.
mame najviac prehier v lige, situaciu zachranuje iba to, ze to futbalovym vysledkom ukopeme na ot.
S canes nas povazujem za najslabsie muzstvo ligy a je to snad vacsie peklo, nez ked sme boli posledni par rokov dozadu.

Utok je otrasny a to je teda tazky pruser, tam sa z toho len tak nevyhrabeme...
Anger píše:
dejf » ned lis 22, 2015 3:57 pm píše:Když už jsme u toho Hartnella. Tak tenhle hráč, který by nám zbytečně plnil strop, hraje v Columbusu třetí útok a má zatím 15 bodů z 21 zápasů.

I kdyz je pravda ze Hartyho kontrakt byl mizernej tak ale herne se mu docela dari , o Hamburgerovi se nema absolutne cenu bavit.Hrac kterej by mel normalne cenu tak 900k.
No právě u Hartyho ani ten kontrakt mizernej nebyl. Takovýhle prachy dostávají např. Clowe, Soderberg, Nyquist, Gáborík, Little, MacArthur, Ennis, Moulson, Cammalleri, Filppula. A za poslední tři sezony nikdo z těchto hráčů nedosáhl tolik bodů jako Harts.
Harts s těmito čísly patří do skupiny jako Staal, JVR, Ladd, Nugent-Hopkins.
No a my máme v týmu Leciho, Umbyho a od příští sezony má takovýhe prachy brát Simmonds.
Chtěl jsem napsat, že jeho výměna byl jeden z největších failů našeho vedení. Ale těch už bylo tolik, že už je těžké určit, který byl nejhorší.
dejf píše:
Anger píše:

No právě u Hartyho ani ten kontrakt mizernej nebyl. Takovýhle prachy dostávají např. Clowe, Soderberg, Nyquist, Gáborík, Little, MacArthur, Ennis, Moulson, Cammalleri, Filppula. A za poslední tři sezony nikdo z těchto hráčů nedosáhl tolik bodů jako Harts.
Harts s těmito čísly patří do skupiny jako Staal, JVR, Ladd, Nugent-Hopkins.
No a my máme v týmu Leciho, Umbyho a od příští sezony má takovýhe prachy brát Simmonds.
Chtěl jsem napsat, že jeho výměna byl jeden z největších failů našeho vedení. Ale těch už bylo tolik, že už je těžké určit, který byl nejhorší.
Vlastne mas pravdu , tam byl problem spis delka nez vyse.
Finch182 píše:mame najviac prehier v lige, situaciu zachranuje iba to, ze to futbalovym vysledkom ukopeme na ot.
S canes nas povazujem za najslabsie muzstvo ligy a je to snad vacsie peklo, nez ked sme boli posledni par rokov dozadu.

Utok je otrasny a to je teda tazky pruser, tam sa z toho len tak nevyhrabeme...
Priznám sa ja z väčšej časti chodím na fórum len kvôli vášmu topicu. Suverénne najlepší :-D ale ako v dobrom to myslím. Vás nejde nemať rád, aj celú phillu :roll: :lol:
a co bolo take vtipne na mojom prispevku ze ta to tak pobavilo....
Voras se propadl do 4. lajny..
Giroux. :slintac: Letos je mi ho fakt líto. :-( Zas na druhou stranu jestli nedostaneme Matthewse, tak jen díky němu a gólmanům. :giggle:

Každopádně letos v TOP6 půjdou hned dva LWs, takže paráda. Patrik Laine a Jesse Puljujarvi. :petrik:
za 4 min koncim v praci a mam tak akurat cas aby som sa rychlo pobalil takze som lenivy hladat....
Loteria funguje rovnako ako minuly rok alebo uz je vyssia sanca aj pre ostatne muzstva?
Finch182 píše:za 4 min koncim v praci a mam tak akurat cas aby som sa rychlo pobalil takze som lenivy hladat....
Loteria funguje rovnako ako minuly rok alebo uz je vyssia sanca aj pre ostatne muzstva?
uz by sa tusim mali zrebovat vsetky top3 picky
vidim ze teba tiez uz zaujimaju podobne veci :-D
No, raz by sme to stastie v loterii mohli mat....
dejf píše:Tak jsem tenhle týden viděl tři zápasy po sobě.
No a na další se podívám raději až někdy kolem Vánoc. Moc se mi nechce věřit, že Hakstol bude ještě v tý době na lavičce.
Co sa mna tyka, tak pri hakstolovi mi aj berube chyba...
no opravdu si myslite ze je to trenerem ? :)
To samozrejme nie ale Hakstol na nhl level zrejme nema a to uz som mal pochybnosti aj po prvych zapasoch, kde sme este mali pozitivnu bilanciu....
Rozbil aj to malo co fungovalo a je uplne bezradny
Blbost. Určitě to není trenérem ... Berube, neuměl poskládat lajny. Hakstol není špatný jen by mohl dát větší prostor mladejm Laughton, Leier, ... hodně malý ice time, na jejich solidní výkony :neviem:
Tohle není trenérem, jako o tom že spousta hračů hraje jak bez duše, ta deka je ohromná a nejhorším na tom je, že Haksy i Hex mají svázané ruce po přeslapech Holmyho. Bohužel minimálně rok dva budeme muset protrpět, protože aktuálně na více nemáme, ten kádr je prostě špatný. Umby,Vinny,L.Schenn,Read,Amac, letos i Schultz a nakonec i Medvedev, to je odhadem 25 milionu s výkony na úrovni AHL. Pánové jsem optimista, ale tohle je bohužel krutá realita a nic jiného než TOP5 pick z toho letos být ani nemůže, i kdyby se Mason s Neuvirtem roztrhali...
Reada sme mali vymenit uz davno ked bola moznost a mal slusnu cenu. Uz dnes sme z toho mohli slusne profitovat. Njaviac ma sere, ze premrhame Gho najlepsie roky. My to PO dame podla mna odhadom tak najskor za dva roky. Ani dalsi rok to nebude a to mu uz bude tahat na 30....
Nevim, jestli tady tento gif byl, ale takove brusleni a hokej jsem snad nevidel. Ten typek bude fakt masakr. Zavidim :thumbsup:

http://giant.gfycat.com/PreciousAppropriateFrog.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
dik ze nam trocha zdvihas naladu v tychto tazkych casoch :lol2:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS