kopol. jasne..XruC píše:Schenn to tam kopol.
Uz jsem videl asi 100 horsich fotbalu, ktery se uznaly.. O jednom Eliasove jsem tu pred lety s Getzem dost diskutoval.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ale ano, ja to nezpochybnuji, asi vedel, co dela, ale jak rikam, takovy se 100% jiz pustily, Navic prave se predelaval vyklad pravidla, ze se musi jednat o jasne kopnuti...XruC píše:kopol AndyF..jeho korcula sa nehybala a nasledne tam bol pohyb smerom k puku a puk smeroval do branky. Ano, ten pohyb bol inak minimalny, ale podstatne je, ze bez toho "kopnutia" by puk brankovu ciaru nepresiel.
Normálně bych se vysral na nějaký takovýdle slovní hříčky, kterej si každej rozhodčí vyloží jinak a nikdy to nebude jednotný, prostě bych všechny goly bruslí uznával, ať už to byla jen haluz nebo to ten hráč prostě kopnul ... přeci jen je brusle součást hry a proč by jí hráč nemohl využít, všichni chtějí víc gólů, tak tohle je taky jedna z možností, a vyhneme se debilním rozhodováním u videa jestli to teda jako byl kicking motion nebo nebyl ...XruC píše:tak ano..problem dnesnej NHL je, ze nechali prilis velky priestor na "osobne posudenie" co v praxi znamena, ze co platilo vcera dnes uz nemusi. Navyse sa takto daju fajne chtiac/nechtiac ovplyvnovat zapasi.
Dost dobre som to videl na zapase Pitt-Min
Myslim, ze Brayden by sa nam hodil. Ale nevidim nikoho koho by sme za neho mohli poskytnut a pre Vas by bol zaujimavy. Duchene je nevymenitelny a Stuarta asi nechceteEsem píše:Kdyby jsme toho Braydena trejdovali, tak by jsme mohli zkusit získat někoho na to levaso do první lajny ... třeba něco ještě přihoditještě je zajímavej Duchene
borci z Col, co by jste brali?
Jak to chces dotahovat do viteznyho konce, kdyz ty netahla nedokazou dat gol z zadny sance..Logan píše:hlavně mě sere že takovej zápas nedotáhnem do vítěznýho konce!!!
http://www.phillyvoice.com/philadelphia ... h-america/" onclick="window.open(this.href);return false;Ohlund píše:A ja som si myslel že Jones je tak dobrý ked ste mu nedali gol a vy nedáte ani plešounovi.
Ale nech už hráte akúkolvek sra*ku tak vždy lepšie ako 76ers, 0-14 už druhý rok posebe?. V MLB boli Phillies tiež posledný, majú vôbec ludia vo Philadelphii načo chodiť?