Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

gol regularny rozhodne nebol. Hokejkou siel ten puk do tycky, nasledne sa odrazil spat, myslim Schenn to tam kopol a ako siel puk do branky bol tam kontakt s lapackou. Ale rozhodne to nebolo tak, ze by sa od tej lapacky odrazil do branky.
XruC píše:Schenn to tam kopol.
kopol. jasne.. :hroza:
Uz jsem videl asi 100 horsich fotbalu, ktery se uznaly.. O jednom Eliasove jsem tu pred lety s Getzem dost diskutoval.
No ten kopanec sel dal neuznat ale i uznat.To bych uz nejak neresil.

Co je supr ze se Ghostibere docela chytnul.Doufam ze prijde nejaky trejd obrancu tak aby bylo misto.Protoze ten kluk uz nema co delat v AHL nebo kdekoliv jinde to uz je nhl hrac.
kopol AndyF..jeho korcula sa nehybala a nasledne tam bol pohyb smerom k puku a puk smeroval do branky. Ano, ten pohyb bol inak minimalny, ale podstatne je, ze bez toho "kopnutia" by puk brankovu ciaru nepresiel.
XruC píše:kopol AndyF..jeho korcula sa nehybala a nasledne tam bol pohyb smerom k puku a puk smeroval do branky. Ano, ten pohyb bol inak minimalny, ale podstatne je, ze bez toho "kopnutia" by puk brankovu ciaru nepresiel.
Ale ano, ja to nezpochybnuji, asi vedel, co dela, ale jak rikam, takovy se 100% jiz pustily, Navic prave se predelaval vyklad pravidla, ze se musi jednat o jasne kopnuti...
tak ano..problem dnesnej NHL je, ze nechali prilis velky priestor na "osobne posudenie" co v praxi znamena, ze co platilo vcera dnes uz nemusi. Navyse sa takto daju fajne chtiac/nechtiac ovplyvnovat zapasi.

Dost dobre som to videl na zapase Pitt-Min
Takze Medvedev nehral kvuli otresu mozku a v dalsim zapase po navratu si to obnovil..
EDIT: Hextall to poprel a prej je OK.. :eek2:
Neuvirth uz je OK.
XruC píše:tak ano..problem dnesnej NHL je, ze nechali prilis velky priestor na "osobne posudenie" co v praxi znamena, ze co platilo vcera dnes uz nemusi. Navyse sa takto daju fajne chtiac/nechtiac ovplyvnovat zapasi.

Dost dobre som to videl na zapase Pitt-Min
Normálně bych se vysral na nějaký takovýdle slovní hříčky, kterej si každej rozhodčí vyloží jinak a nikdy to nebude jednotný, prostě bych všechny goly bruslí uznával, ať už to byla jen haluz nebo to ten hráč prostě kopnul ... přeci jen je brusle součást hry a proč by jí hráč nemohl využít, všichni chtějí víc gólů, tak tohle je taky jedna z možností, a vyhneme se debilním rozhodováním u videa jestli to teda jako byl kicking motion nebo nebyl ...
Problém je v tom, že ten sport se jmenuje hokej a góly se tam mají střílet hokejkou.
Třeba v kopané se zase kope do míče a v házené se zase míč háže a ne naopak.
Já tomu rozumím, ale kolik takovejch situací je? Asi nehrozí to že by najednou hokejisti začali do puku kopat aby dali víc gólů co?
Logan píše:Já tomu rozumím, ale kolik takovejch situací je? Asi nehrozí to že by najednou hokejisti začali do puku kopat aby dali víc gólů co?
No tady bych asi rekl, ze prave proto, aby nekopali, coz je dost nebezpecny, se to pravidlo zavedlo..
Kdyby jsme toho Braydena trejdovali, tak by jsme mohli zkusit získat někoho na to levaso do první lajny ... třeba něco ještě přihodit :oops: ještě je zajímavej Duchene :giggle: borci z Col, co by jste brali? :D
Ja chcem kazdopadne nejakeho hotoveho hraca takze ked tak aj nieco pribalit k nemu. Nechcel by som ho vymienat za nejake prospekty alebo picky, na ktore budeme zas cakat.....

Hexy ale ani neuvazuje o novej zmluve pre neho? Lebo zase my na neho pindame ale tie vykony za tie prachy su zase luxus od neho, by zalezalo co by si predstavoval keby chcel predlzit....
Přesně tak, hotového hráče je potřeba.
Já chci teda prospekta ve věku 18-21 let (typu Ehlers, Crouse...). Ať pěkně nastoupí s mladejma bekama + Konecnym a dalšíma.
Esem píše:Kdyby jsme toho Braydena trejdovali, tak by jsme mohli zkusit získat někoho na to levaso do první lajny ... třeba něco ještě přihodit :oops: ještě je zajímavej Duchene :giggle: borci z Col, co by jste brali? :D
Myslim, ze Brayden by sa nam hodil. Ale nevidim nikoho koho by sme za neho mohli poskytnut a pre Vas by bol zaujimavy. Duchene je nevymenitelny a Stuarta asi nechcete :-D .
Letos uz nas Ku*dy pruhovany zase pekne rezou..
Další ztracený body, fakt že jo .... začátek teda nic moc, ale od druhý třetiny jsme rozhodně byli lepším týmem a rozhodčí mě teda taky naštvali ... jednak call Schultze a Simmondse a jednak nepísknutej faul Burnse v naší PP kdy jsme mohli mít 5on3 .... ale ku*va hlavně mě sere že takovej zápas nedotáhnem do vítěznýho konce!!!
Logan píše:hlavně mě sere že takovej zápas nedotáhnem do vítěznýho konce!!!
Jak to chces dotahovat do viteznyho konce, kdyz ty netahla nedokazou dat gol z zadny sance..
Kolikrat boze jedem 2 na 1, 3 na 2, nebo dokonce sami a vzdycky je z toho takova mr*ka bez prekvapeni, nebo plexi..
Jinak jeste par poznamek k zapasu ...
Ghost je nas nejlepsi bek, a co hlavne, manning s nim taky momentalne vypada jako obrance nhl urovne. Mdz s gudasem si spolu zda se sedli a taky fungujou celkem fajn. Schultz by mel jit sedet.
Prvni lajna si dokaze vytvprit tlak a travit cas v offenzive zone, ale hrajou to moc po rozich, podle me by meli byt vic primocary.
Mason, nemam co vytknout.
Jsem zvedavej jak se situace s ghostem vyvine az se vrati streit, jestli se mezitim podari nekoho vytrejdovat a pokud ano, jestli ghost zustane na 1pp nebo ne (mel by)... A taky samozrejme jak se ghostovi povede, az se mu (nebo tymu) nebude zrovna tolik darit ...
Hlavně se týmu daří, od té doby, co tam je ... ty je přihrávky, to je neskutečný. Schultz je tragický .. a jak píšeš ten by měl sedět. Medvedev ze začátku nehrál špatně, tak by na to mohl navázat ale težko říct :? ..

Snad se podaří nějáký trejd obránce v balíčku s Braydenem třeba ... jsem zvědavej na Hexyho. Ale Ghost do Ahl je blbost.
To ze obrana stoji za ho*no je jasny, ale ja uz neverim ani utoku.. Fakt nevim, co si jako predstavujou za sance? To to chtej davat do prazdny?? Pak staci jeden Michalek a proste to z kruhu da. A je uplny ho*no platny, ze je tam motame pul tretiny v rohu..
A ja som si myslel že Jones je tak dobrý ked ste mu nedali gol a vy nedáte ani plešounovi :hroza: .
Ale nech už hráte akúkolvek sra*ku tak vždy lepšie ako 76ers, 0-14 už druhý rok posebe? :lol2: . V MLB boli Phillies tiež posledný, majú vôbec ludia vo Philadelphii načo chodiť? :?
Ve fotbale Union letos skončili předposlední a v am. fotbale mají Eagles bilanci 4-5, takže tam to na PO taky nevypadá.
Jedinej Rocky pořád vítězí, ikdyž už jenom jako trenér. :-D
Ohlund píše:A ja som si myslel že Jones je tak dobrý ked ste mu nedali gol a vy nedáte ani plešounovi :hroza: .
Ale nech už hráte akúkolvek sra*ku tak vždy lepšie ako 76ers, 0-14 už druhý rok posebe? :lol2: . V MLB boli Phillies tiež posledný, majú vôbec ludia vo Philadelphii načo chodiť? :?
http://www.phillyvoice.com/philadelphia ... h-america/" onclick="window.open(this.href);return false;
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG