Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Voráček už balí kufre a smeruje ku mne, ale ešte do nedele bude u dejfa, takže od nového týždňa mu to začne padaťAndyF píše:Ty vole, uz ho vytrejduj!!! Ohlund a my na to cekame jak na smilovani bozi!dejf píše:Mám ho v yahoo. Nic jiného bych za tím nehledal.Davvy píše: Inak voras čo? Ten snáď chytil syndróm novej zmluvy jak skoro všetci Slováci po podpise.
Ohlund píše: Voráček už balí kufre a smeruje ku mne, ale ešte do nedele bude u dejfa, takže od nového týždňa mu to začne padať
dejf píše:Mám ho v yahoo. Nic jiného bych za tím nehledal.Davvy píše: Inak voras čo? Ten snáď chytil syndróm novej zmluvy jak skoro všetci Slováci po podpise.
To ti mesto nikdy nezapomene!
To co jsem videl ,
Neuvirth super , chytal jiste a bezchybne jak je videt na vysledku.Schenn hrac kteryho jsem hodnekrat menil je viteznym strelcem.Voracek uz neco tvoril lepsi pohyb a tvorba sanci ale jinak strelecky je to furt marnost.Gudas dobrej hiter a kvalitni 5-6 obrance
mam ho rad
Neuvirth super , chytal jiste a bezchybne jak je videt na vysledku.Schenn hrac kteryho jsem hodnekrat menil je viteznym strelcem.Voracek uz neco tvoril lepsi pohyb a tvorba sanci ale jinak strelecky je to furt marnost.Gudas dobrej hiter a kvalitni 5-6 obrance
Podobny trejd robili pens s ducks a boli vsetkym na smiech. Potrebujeme to aj my? Navyse Giroux asi JVRho hejtujeLogan píše:Taková jedna myšlenka co mě napadla v souvislosti s tím, že Toronto je schopný vyměnit uplně kohokoliv. JVR se vyvinul správným směrem, co takhle ho zkusit zpátky? Pustilo by ho Toronto? Jaká by byla cena? Stál by o to vůbec? Každopádně dneska by u nás byl naprosto skvělej
To myslíš jako když přivedli zpátky Lovejoye nebo nějakej jinej případ?Finch182 píše:Podobny trejd robili pens s ducks a boli vsetkym na smiech. Potrebujeme to aj my? Navyse Giroux asi JVRho hejtuje
No, tak to by byla pak docela problém, to jsou věci, které nevím, proto se ptám ...
Samozrejme trejd lovejoya, pekne sa tym strapnili a otvorili stare rany.
Tie trash talks girouxa na jvr na nete najdes. Otazne je, ci je to proste taky Gho humor, on je specificka postavicka
https://youtu.be/KKlB-aKD3P0?t=59s" onclick="window.open(this.href);return false;
Tie trash talks girouxa na jvr na nete najdes. Otazne je, ci je to proste taky Gho humor, on je specificka postavicka
https://youtu.be/KKlB-aKD3P0?t=59s" onclick="window.open(this.href);return false;
Proti nám jedna z nejhorších obran v NHL s backupem a co uděláme? my už ani neděláme z těch backupů hrdiny, my se k tomu ani nedostanem .... fakt si dneska nevybavuju jedinou naši loženou šanci ... jak říkám, nejsme schopný žádnýho tlaku do branky, žádnýho závaru, žádný šance a plyne to z tý naší transition od beků a z toho že naši beci nejsou schopný dostat střely od modrý k bráně ... většinou to skončí buď na prvním hráči soupeře kterej blokuje nebo vedle ... po tomhle zápase jsem ztratil veškerý očekávání jako boj o PO v týhle sezoně ...
Lol, presne toto iste si po vacsine nasich zapasov hovorim aj ja… pekne ze aspon raz za cas sa to niekomu stane aj proti namLogan píše: fakt si dneska nevybavuju jedinou naši loženou šanci ... jak říkám, nejsme schopný žádnýho tlaku do branky, žádnýho závaru, žádný šance a plyne to z tý naší transition od beků a z toho že naši beci nejsou schopný dostat střely od modrý k bráně ... většinou to skončí buď na prvním hráči soupeře kterej blokuje nebo vedle ... po tomhle zápase jsem ztratil veškerý očekávání jako boj o PO v týhle sezoně ...
no ked myslis... Ja osobne som s Varlamovom spokojny (bez ohladu na to ako mizerne zacal tuto sezonu, predtym bol 2 sezony boss takze 10 slabsich zapasov mu odpustim – for now)Finch182 píše:Tak my sme muzstva s velmi podobnou situaciou. Utok dajme tomu ze aspon papierovo tam nieco je, ale zaroven tomu nieco chyba aby to vsetko zapadlo. Obrana totalne priserna. Akurat to brankovisko v dlhodobom meradle asi hovori jasne pre nas
Uff, ty tři dny v Praze vyšly krásně, neviděl jsem ten trapas, plus krásně jsem ten zápas propil s třídní partou. 
No, a že dnes byl konečně čas, tak jsem něco napsal, sice (zřejmě) všichni tohle ví, ale připomenout si to a opět si to uvědomit, taky není na škodu.
No, a že dnes byl konečně čas, tak jsem něco napsal, sice (zřejmě) všichni tohle ví, ale připomenout si to a opět si to uvědomit, taky není na škodu.
Že doba než obránce od draftu se zařadí mezi elitu, resp. může jako No. 1 bek dotáhnout tým k výšinám nějakou dobu prostě trvá.megaton píše:tvuj optimismus bych ctel mit Rono. mimochodem jak jsi to myslel, ze od?draftu Drewa Doughtyho po první vítězství v NHL uběhly čtyři roky
Můj optimismus? Já prostě našim mladejm věřím, Konecny v OHL víc než bod na zápas, Sanheim s Provorovem ve WHL dominují druhou sezonu po sobě, Lindblom hraje 1. lajnu ve švédský lize (která je imo těžší jak AHL/CHL)... Neříkám, že se to nemůže posrat, ale nevěřím tomu, že bychom za čtyři, pět let zase neměli být pravidelnými účastníky PO.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé