treba tak, ze se vymeni Briere, ktery mi do soucasneho systemu vubec nesedi.... zbylo by na super brankare a treba J-BOdebil píše:Uvolnit miesto pre Riemsdyka sa da predsa aj inak. Upshalla by som nechal, nizke utoky vyhravaju zapasy. Ale inak sa do toho prd rozumiem lebo to az tak nesledujem.
A inac dnes si dame zapas a vzhladom nato ze mam zajtra volno si to nenecham ujst.Aj ked vypovedna hodnota toho zapasu po dost velkych zmenach u flames nebude nejak vysoka.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Briera by si přálo asi více fans Flyers vyměnit, ale to je skoro nerealné, při jeho platu je jen velmi těžko prodejný...thunnder píše:treba tak, ze se vymeni Briere, ktery mi do soucasneho systemu vubec nesedi.... zbylo by na super brankare a treba J-BOdebil píše:Uvolnit miesto pre Riemsdyka sa da predsa aj inak. Upshalla by som nechal, nizke utoky vyhravaju zapasy. Ale inak sa do toho prd rozumiem lebo to az tak nesledujem.
A inac dnes si dame zapas a vzhladom nato ze mam zajtra volno si to nenecham ujst.Aj ked vypovedna hodnota toho zapasu po dost velkych zmenach u flames nebude nejak vysoka.
No tak tato prohra celkem bolí, ale nedá se nic dělat........
. Po vizuální strance zápas vypadal skvěle, ty dresy ve kterých hráči nastoupili proti sobě neměly chybu a byl to parádní kontrast.
Jinak pro Neise a Dejfa - Vy snad hodnotíte hráče jen podle 1 a ještě zrovna rozjeté sezóny a nebo jste ještě opravdu neviděli tohoto 31-letého borce hrát
?? Já si ho pamatuji ještě z dob kdy hrál v Bos, než šel do SJ a již tehdy jsem si ho oblíbil - málokterý hráč v lize hraje takto tvrdě a obětavě, navíc je to chlap jak hora a nevypustí žádný souboj. Vzhledem ke svému věku má již hodně zkušeností a co je hlavní, tak také z PO. Již se nemohu dočkat až za nás nastoupí.......
!!!!
Letos nehrál patrně proto, že do SJ přišli Boy a Bla a holt mladý ušák který přišel do SJ dělat machry z Det si ho "neoblíbil" - jeho chyba a naše výhra.........
!!!!
Jinak pro Neise a Dejfa - Vy snad hodnotíte hráče jen podle 1 a ještě zrovna rozjeté sezóny a nebo jste ještě opravdu neviděli tohoto 31-letého borce hrát
Letos nehrál patrně proto, že do SJ přišli Boy a Bla a holt mladý ušák který přišel do SJ dělat machry z Det si ho "neoblíbil" - jeho chyba a naše výhra.........
Já si ho taky pamatuju už v Bostonu a vím že byl kapacita, aktualně to tak slavné nebude, jelikož bude nerozehraný. Je mi jasné, že byl letos v situaci jako u nás minulý rok Gauthier, díky vysokému platu. Uvidíme, kež by se chytl.
Ještě že jsem se včera nedival na to CGY asi by mě klepla pepka
Někdy dostat totálně do huby není na škodu, snad to bude i v našem případě
Ještě že jsem se včera nedival na to CGY asi by mě klepla pepka
Já se upřímně přiznávám, že jsem si ho nikdy pořádně nevšiml. Prostě mi bylo divný, že v tolika letech není v hlavním týmu (jestli zranění, vysoký plat nedo rozpře s trenérem).
Dnes jsem teda zápas neviděl, ale podle statistik to vypadá, že Calgary udělalo lepší výměny
samozřejmě to nemyslím vážně
Dnes jsem teda zápas neviděl, ale podle statistik to vypadá, že Calgary udělalo lepší výměny
Hmm, tak to je pro mě veliké zklamání, na tohoto hráče jsem se moc těšil, snad se žádný bek před PO nezraní.......
!!!! Jinak ten Briere mě už také pěkně sere, prcek podělanej, peněz to sežere za 2 lepší hráče a furt zraněný - na to mu sere pes, co nejrychleji se ho zbavit...... !!!!
Mě odchod STEEVEHO určitě nepotěšil, jeho styl jsem měl rád....... !!!!
Mě odchod STEEVEHO určitě nepotěšil, jeho styl jsem měl rád....... !!!!
Ani mi trpajzlíka nepřipomínej,už jsem z něho zoufalý,peněz stojí za 3hráče - věčně chorý a když už hraje,tak ..Come on ENGLAND píše: Jinak ten Briere mě už také pěkně sere, prcek podělanej, peněz to sežere za 2 lepší hráče a furt zraněný - na to mu sere pes, co nejrychleji se ho zbavit...... !!!!
Souhlas! Jenom "to" žere peníze aBaffy píše:Ani mi trpajzlíka nepřipomínej,už jsem z něho zoufalý,peněz stojí za 3hráče - věčně chorý a když už hraje,tak .. :ho*no: a je neviditelný!Come on ENGLAND píše: Jinak ten Briere mě už také pěkně sere, prcek podělanej, peněz to sežere za 2 lepší hráče a furt zraněný - na to mu sere pes, co nejrychleji se ho zbavit...... !!!!![]()
Tak Phillka mi dělala narozdíl od Detroitu radost(sledoval jsem souběžně oba zápasy)
Bylo to kapánek vostřejší utkání a rukavice jen létaly,ale tak to mělo alespoň pořádný náboj,
nebylo to ale vůbec lehké,Preds jsou nepříjemní a nebýt vynikajícího Biroňáka,tak by snad nějaký
ten bodík dokonce urvali,ale to se naštěstí nestalo,trefil se 2x Lupy a já doufám,že se dostane,
podobně jako loni před play-off do laufu a pomůže,protože letos sice 20+20,ale často taky není vidět........
Bylo to kapánek vostřejší utkání a rukavice jen létaly,ale tak to mělo alespoň pořádný náboj,
nebylo to ale vůbec lehké,Preds jsou nepříjemní a nebýt vynikajícího Biroňáka,tak by snad nějaký
ten bodík dokonce urvali,ale to se naštěstí nestalo,trefil se 2x Lupy a já doufám,že se dostane,
podobně jako loni před play-off do laufu a pomůže,protože letos sice 20+20,ale často taky není vidět........
ivan23 píše:na čom si to sledoval Baffy..?
Kód: Vybrat vše
http://www.myp2pforum.eu/nhl-icehockey/35782-ice-hockey-today-3-7-streaming-discussion.html
Výher na ANTI HOCKEYTOWN není nikdy dost a jsem rád že Lupy dal bleskurychlou odpověď všem kteří si žádali jeho odchod..........
!!!! Jinak jsem zvědav jak to bude vypadat s defenzívou jestli se nějaký bek zraní - žádná adekvátní náhrada není a osobně jsem zvědav jak se s PO popere Alberts........ !!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé