Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Podle čeho tak soudíte, že bude Mclaren taková posila :sad2: Letos odehrál celou sezonu na farmě SJS....
debil píše:Uvolnit miesto pre Riemsdyka sa da predsa aj inak. Upshalla by som nechal, nizke utoky vyhravaju zapasy. Ale inak sa do toho prd rozumiem lebo to az tak nesledujem.

A inac dnes si dame zapas a vzhladom nato ze mam zajtra volno si to nenecham ujst. :good: Aj ked vypovedna hodnota toho zapasu po dost velkych zmenach u flames nebude nejak vysoka.
treba tak, ze se vymeni Briere, ktery mi do soucasneho systemu vubec nesedi.... zbylo by na super brankare a treba J-BO
thunnder píše:
debil píše:Uvolnit miesto pre Riemsdyka sa da predsa aj inak. Upshalla by som nechal, nizke utoky vyhravaju zapasy. Ale inak sa do toho prd rozumiem lebo to az tak nesledujem.

A inac dnes si dame zapas a vzhladom nato ze mam zajtra volno si to nenecham ujst. :good: Aj ked vypovedna hodnota toho zapasu po dost velkych zmenach u flames nebude nejak vysoka.
treba tak, ze se vymeni Briere, ktery mi do soucasneho systemu vubec nesedi.... zbylo by na super brankare a treba J-BO
Briera by si přálo asi více fans Flyers vyměnit, ale to je skoro nerealné, při jeho platu je jen velmi těžko prodejný...
neis píše:Podle čeho tak soudíte, že bude Mclaren taková posila :sad2: Letos odehrál celou sezonu na farmě SJS....
Jo tak tohle bych taky rád věděl. Vůbec ho neznám a docela jsem čuměl, když jsem si přečetl, že letos nebyl ani v prvním týmu.
hmmm..zatial vas CGY nechutne biju..
Couch Flyers John Stevens: "Vyzeralo to, akoby sme boli uplne bez energie. Starym dobrym spôsobom nam nakopali zadok :butt: V tejto chvíli na to nemam ako reagovat."
Obrázek
Obrázek
Obrázek
No tak tato prohra celkem bolí, ale nedá se nic dělat........ :verysad: :verysad: . Po vizuální strance zápas vypadal skvěle, ty dresy ve kterých hráči nastoupili proti sobě neměly chybu a byl to parádní kontrast.
Jinak pro Neise a Dejfa - Vy snad hodnotíte hráče jen podle 1 a ještě zrovna rozjeté sezóny a nebo jste ještě opravdu neviděli tohoto 31-letého borce hrát :shock: ?? Já si ho pamatuji ještě z dob kdy hrál v Bos, než šel do SJ a již tehdy jsem si ho oblíbil - málokterý hráč v lize hraje takto tvrdě a obětavě, navíc je to chlap jak hora a nevypustí žádný souboj. Vzhledem ke svému věku má již hodně zkušeností a co je hlavní, tak také z PO. Již se nemohu dočkat až za nás nastoupí....... :yahoo: :yahoo: :good: :good: !!!!

Letos nehrál patrně proto, že do SJ přišli Boy a Bla a holt mladý ušák který přišel do SJ dělat machry z Det si ho "neoblíbil" - jeho chyba a naše výhra......... :yes: :yes: !!!!
Já si ho taky pamatuju už v Bostonu a vím že byl kapacita, aktualně to tak slavné nebude, jelikož bude nerozehraný. Je mi jasné, že byl letos v situaci jako u nás minulý rok Gauthier, díky vysokému platu. Uvidíme, kež by se chytl.

Ještě že jsem se včera nedival na to CGY asi by mě klepla pepka :D Někdy dostat totálně do huby není na škodu, snad to bude i v našem případě ;)
Já se upřímně přiznávám, že jsem si ho nikdy pořádně nevšiml. Prostě mi bylo divný, že v tolika letech není v hlavním týmu (jestli zranění, vysoký plat nedo rozpře s trenérem).
Dnes jsem teda zápas neviděl, ale podle statistik to vypadá, že Calgary udělalo lepší výměny :D samozřejmě to nemyslím vážně :)
:? No,tak Niitty shořel jak papír,ale tak celkově ten vstup do utkání byl hrozný......no,naložili jim Flames pěkně :evil:
V neděli to snad hošani s Nashvillem napraví...... :cinka: :povzbudzovanie:
Tak ten McLaren nás teda neposílí no, ale obránců máme dost, tak si nemyslím, že to zas tak vadí.
Jinak jsem si zrovna přečetl co provedl Downie :thumbsdown: . Tak tenhle člověk mi vážně v týmu nechybí.
Hmm, tak to je pro mě veliké zklamání, na tohoto hráče jsem se moc těšil, snad se žádný bek před PO nezraní....... :thumbsdown: :thumbsdown: !!!! Jinak ten Briere mě už také pěkně sere, prcek podělanej, peněz to sežere za 2 lepší hráče a furt zraněný - na to mu sere pes, co nejrychleji se ho zbavit...... !!!!

Mě odchod STEEVEHO určitě nepotěšil, jeho styl jsem měl rád....... !!!!
Ja som to dokonca videl..ten chlapec mozno vie hrat hokej, ale v tej hlave to ma naozaj pomylene, spravit taku piiiiii.ovinu, aj ked berem, ze chcel trafit protihraca..ale naco?
Come on ENGLAND píše: Jinak ten Briere mě už také pěkně sere, prcek podělanej, peněz to sežere za 2 lepší hráče a furt zraněný - na to mu sere pes, co nejrychleji se ho zbavit...... !!!!
Ani mi trpajzlíka nepřipomínej,už jsem z něho zoufalý,peněz stojí za 3hráče - věčně chorý a když už hraje,tak .. :ho*no: a je neviditelný! :buch: :nervy2:
Baffy píše:
Come on ENGLAND píše: Jinak ten Briere mě už také pěkně sere, prcek podělanej, peněz to sežere za 2 lepší hráče a furt zraněný - na to mu sere pes, co nejrychleji se ho zbavit...... !!!!
Ani mi trpajzlíka nepřipomínej,už jsem z něho zoufalý,peněz stojí za 3hráče - věčně chorý a když už hraje,tak .. :ho*no: a je neviditelný! :buch: :nervy2:
Souhlas! Jenom "to" žere peníze a :ho*no: "to" dělá! Měli by se ho zbavit! :evil:
Tak Phillka mi dělala narozdíl od Detroitu radost(sledoval jsem souběžně oba zápasy)
Bylo to kapánek vostřejší utkání a rukavice jen létaly,ale tak to mělo alespoň pořádný náboj,
nebylo to ale vůbec lehké,Preds jsou nepříjemní a nebýt vynikajícího Biroňáka,tak by snad nějaký
ten bodík dokonce urvali,ale to se naštěstí nestalo,trefil se 2x Lupy a já doufám,že se dostane,
podobně jako loni před play-off do laufu a pomůže,protože letos sice 20+20,ale často taky není vidět........ :good: :wink:
na čom si to sledoval Baffy..?
ivan23 píše:na čom si to sledoval Baffy..?

Kód: Vybrat vše

http://www.myp2pforum.eu/nhl-icehockey/35782-ice-hockey-today-3-7-streaming-discussion.html
viem, že som :offtopic: , ale je to spoplatnené, či to ide priamo..?
Inak ta Philka ide parádne, že..? :D :smile03:
nhlpro.cz píše:Výměna Kyle McLarena ze San Jose do Philadelphie byla anulována. Obránce neprošel lékařskou prohlídkou a zjistilo se, že má poraněnou ruku. McLaren tedy dohraje sezónu na farmě San Jose.
ivan23 píše:viem, že som :offtopic: , ale je to spoplatnené, či to ide priamo..?
Inak ta Philka ide parádne, že..? :D :smile03:
To víš,že není,nemusíš se bát,tak jsme to před atdhe sledovali vždy,jen ta kvalita není tak dobrá..... :smile03: :good:
Letci hrají letos parádně,to máš pravdu... :yes: :thumbsup:
Výher na ANTI HOCKEYTOWN není nikdy dost a jsem rád že Lupy dal bleskurychlou odpověď všem kteří si žádali jeho odchod.......... :thumbsup: :thumbsup: !!!! Jinak jsem zvědav jak to bude vypadat s defenzívou jestli se nějaký bek zraní - žádná adekvátní náhrada není a osobně jsem zvědav jak se s PO popere Alberts........ !!!!
Hezký večír - MÁSLA dostala po tlamě a Jeffík si po delší době připsal branku, resp. rovnou 2........ :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Tak dnes ve skvělý čásek doma s RANGERS, bitva jako hrom, Jezdci nám zcela jistě budou chtít vrátit "sodu" co jsme jim naposledy u nich dali, moc se na zápas těším, dnes dokonce s komfortem u TV (NOVA Sport to jistí)......... :yahoo: :yahoo: !!!!
Philla hraje dnes zatím výborně,bezchybná defenziva a Biron snad chytá formu z loňského play-off,proti Detroitu je jako zeď! :good:

EDIT......
Ale celý zápas,to proti soustavnému tlaku Křídel nevydrželo! :roll: Datsyuk a Hank to otočili! :scare:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS