No ale na nete sa da najst vsetko no, mozno ze i to by sa tam nasloLecavalier-number4 píše:a to já bohuĹľe nemámsafa píše:... mam tu nekde na kazete finale SC2004
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
no to bys byl hodnĂ˝safa píše:... mmnojo da, ale ne s ceskym komentarem (ponechme stranou zda je o co stat). Kdybych nasel zpusob jak to z ty kazety zdigitalizovat tak se rad podelim ...
Tampa Bay Lightning – Jay Feaster (věk: 45 let, ve funkci od roku 2002)
V organizaci Lightning pracuje uĹľ od roku 1998, do funkce GM byl jmenován o ÄŤtyĹ™i roky pozdÄ›ji. V roce 2004 dovedl muĹľstvo s pomÄ›rnÄ› nĂzkĂ˝m rozpoÄŤtem ke Stanley Cupu, za coĹľ ho ÄŤasopis Hockey News ocenil titulem manaĹľer roku. Feaster dokázal malĂ˝ zázrak, z nÄ›kdejšà popelky ligy uÄŤinil bÄ›hem pár let konkurenceschopnĂ˝ celek, na nÄ›jĹľ mĹŻĹľe bĂ˝t a právem je náleĹľitÄ› hrdĂ˝. PĹ™ed nástupem do Tampy zaÄŤĂnal na farmÄ› v Hershey v AHL, s nĂĹľ vybojoval Calder Cup, dalšĂch pÄ›t let strávil v Coloradu.
Jako jeden z mála má potenciál a chuĹĄ pĹ™edávat svoje znalosti na akademickĂ© pĹŻdÄ›. Feaster je promovanĂ˝ právnĂk a to hned na dvou univerzitách. NÄ›kolik let vykonával praxi v právnickĂ© kanceláři, byl ÄŤlenem vÄ›deckĂ© nadace pĹ™i pennsylvánskĂ© univerzitÄ›, k tomu jako externista pĹ™ednášel obchodnĂ právo na fakultÄ› v Lebanon College v Anniville.
(nhl.cz)
V organizaci Lightning pracuje uĹľ od roku 1998, do funkce GM byl jmenován o ÄŤtyĹ™i roky pozdÄ›ji. V roce 2004 dovedl muĹľstvo s pomÄ›rnÄ› nĂzkĂ˝m rozpoÄŤtem ke Stanley Cupu, za coĹľ ho ÄŤasopis Hockey News ocenil titulem manaĹľer roku. Feaster dokázal malĂ˝ zázrak, z nÄ›kdejšà popelky ligy uÄŤinil bÄ›hem pár let konkurenceschopnĂ˝ celek, na nÄ›jĹľ mĹŻĹľe bĂ˝t a právem je náleĹľitÄ› hrdĂ˝. PĹ™ed nástupem do Tampy zaÄŤĂnal na farmÄ› v Hershey v AHL, s nĂĹľ vybojoval Calder Cup, dalšĂch pÄ›t let strávil v Coloradu.
Jako jeden z mála má potenciál a chuĹĄ pĹ™edávat svoje znalosti na akademickĂ© pĹŻdÄ›. Feaster je promovanĂ˝ právnĂk a to hned na dvou univerzitách. NÄ›kolik let vykonával praxi v právnickĂ© kanceláři, byl ÄŤlenem vÄ›deckĂ© nadace pĹ™i pennsylvánskĂ© univerzitÄ›, k tomu jako externista pĹ™ednášel obchodnĂ právo na fakultÄ› v Lebanon College v Anniville.
(nhl.cz)
Jo jo, ja som radsej ze Tampa hraje tak utocne ako hraje, lebo keby to malo byt nieco ako hraju Devils tak skapem od nudy pri telkechorche píše:Konecne sa clovek dozvedel aspon oficialne udaje o jednom z ludi, na ktorych sa najviac nadava. A precoby aj nie? Vsetko vsadit na utok a nemat ani priemer (mimo Boyleho) vzadu je cistym sarlatanstvom. Ale pri vynimocnom brankarovi to neprekazalo.
... bojim bojim, ja nechci tu vobludnost s tlustym bleskem a podivnym fontem napsanym TB . Doufam, ze to hosi predelali ... (ale obavam se ze moc ne). Hlavne zadny "HOCKEY BAY" ... nebo nedej Boze "AMERICAN BAY"Lecavalier-number4 píše:Tak 25. Srpna pĹ™edstavĂ Bolts v St.Pete Times Forum novĂ© logo a dresy, uĹľ se nemĹŻĹľu doÄŤkat...
... nema CHI nahodou Chabiho ? Nojo nojo ja vim, ...chorche píše:Akurat som sa pozastavil nad tym, ze Tampa inkasovala viac golov, nez Chicago, rozumies tomu?
safa:naprostý souhlas s tou obranou, Boyle je nadprůměr a průměr Kuba, Lukowich a i Ranger
no tak toho se taky bojĂm, já doufám Ĺľe takhle to vypadat nebude! sakra teÄŹ si mÄ› vydÄ›sil, ale ne, já doufám Ĺľe to bude celkem pÄ›knĂ© a ÄŤekám aĹľ vyjdou novĂ© dresy abych mohl zakoupit
takĹľe věřĂš Ĺľe Denis bude jedniÄŤkou? no já nevĂm, jeho vĂ˝kony byly strašnÄ› nevyrovnanĂ©, jendou skvÄ›lĂ©, jednou strašnĂ©, já bych to ale zase vidÄ›l na Holmera
no tak toho se taky bojĂm, já doufám Ĺľe takhle to vypadat nebude! sakra teÄŹ si mÄ› vydÄ›sil, ale ne, já doufám Ĺľe to bude celkem pÄ›knĂ© a ÄŤekám aĹľ vyjdou novĂ© dresy abych mohl zakoupit
takĹľe věřĂš Ĺľe Denis bude jedniÄŤkou? no já nevĂm, jeho vĂ˝kony byly strašnÄ› nevyrovnanĂ©, jendou skvÄ›lĂ©, jednou strašnĂ©, já bych to ale zase vidÄ›l na Holmera
stř 22. srp 2007 13:52
Chlapi, asi to nebudete slyšet rádi, ale dle mĂ©ho názoru aĹĄ tam bude stát Denis nebo SeveĹ™an, tak to žádná vĂ˝hra nenĂ.........Lecavalier-number4 píše:safa:naprostĂ˝ souhlas s tou obranou, Boyle je nadprĹŻmÄ›r a prĹŻmÄ›r Kuba, Lukowich a i Ranger
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé