Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

safa píše:... mam tu nekde na kazete finale SC2004
a to já bohuže nemám :fnuk:

Lecavalier-number4 píše:
safa píše:... mam tu nekde na kazete finale SC2004
a to já bohuže nemám :fnuk:
No ale na nete sa da najst vsetko no, mozno ze i to by sa tam naslo :D lenze ja mam pomaly net, taze mne je to naaa .... nic :D

... mmnojo da, ale ne s ceskym komentarem (ponechme stranou zda je o co stat). Kdybych nasel zpusob jak to z ty kazety zdigitalizovat tak se rad podelim ...

... mimochodem, Lecavalierove ;-), zajimalo by me zda mate vnitrne vyreseny komu budete fandit az Vinny odejde do MTLu ? Ciste teoreticky ... me to zajima.
:) Ty hraješ Safo na moje montrealské city.Bohužel,je to pouze sen a to i fanoušků HABS na pravidelných webech. :wink: ,,Vinny vrať se domů k mamince"!! :D Kluci z Tampy se doufám nebudou zlobit.Je to pouze zbožné přání mimo realitu.Zatim se Vinnymu k nám nechce!

Nebojte sa, to sa nestane :D Dufam, ze Vinny stravi celu karieru v Tampe :) ale dufam, ze vo vitaznom time Tampy 8)

safa píše:... mmnojo da, ale ne s ceskym komentarem (ponechme stranou zda je o co stat). Kdybych nasel zpusob jak to z ty kazety zdigitalizovat tak se rad podelim ...
no to bys byl hodný :) já se to pokoušel najít na netu, ale nenašel jsem to :( mi by ani ten americký komentář nevadil :)

safa píše:... mimochodem, Lecavalierove ;-), zajimalo by me zda mate vnitrne vyreseny komu budete fandit az Vinny odejde do MTLu ? Ciste teoreticky ... me to zajima.
no to se nestane! :) vidíš i montry říká že je to jenom sen :) ale i kdyby šel, zstal bych u Tampy

Doug MacLean a jeho společníci zaplatí podle listu Globe and Mail za hokejový klub z Tampy 206 miliónů amerických dolarů.

safa už tady něco podobného psal ale byli to jenom nějaké spekulace ne? teď je to potvrzeno

Tampa Bay Lightning – Jay Feaster (věk: 45 let, ve funkci od roku 2002)

V organizaci Lightning pracuje už od roku 1998, do funkce GM byl jmenován o čtyři roky později. V roce 2004 dovedl mužstvo s poměrně nízkým rozpočtem ke Stanley Cupu, za což ho časopis Hockey News ocenil titulem manažer roku. Feaster dokázal malý zázrak, z někdejší popelky ligy učinil během pár let konkurenceschopný celek, na nějž může být a právem je náležitě hrdý. Před nástupem do Tampy začínal na farmě v Hershey v AHL, s níž vybojoval Calder Cup, dalších pět let strávil v Coloradu.

Jako jeden z mála má potenciál a chuť předávat svoje znalosti na akademické půdě. Feaster je promovaný právník a to hned na dvou univerzitách. Několik let vykonával praxi v právnické kanceláři, byl členem vědecké nadace při pennsylvánské univerzitě, k tomu jako externista přednášel obchodní právo na fakultě v Lebanon College v Anniville.

(nhl.cz)

Obrázek

Konecne sa clovek dozvedel aspon oficialne udaje o jednom z ludi, na ktorych sa najviac nadava. A precoby aj nie? Vsetko vsadit na utok a nemat ani priemer (mimo Boyleho) vzadu je cistym sarlatanstvom. Ale pri vynimocnom brankarovi to neprekazalo.

chorche píše:Konecne sa clovek dozvedel aspon oficialne udaje o jednom z ludi, na ktorych sa najviac nadava. A precoby aj nie? Vsetko vsadit na utok a nemat ani priemer (mimo Boyleho) vzadu je cistym sarlatanstvom. Ale pri vynimocnom brankarovi to neprekazalo.
Jo jo, ja som radsej ze Tampa hraje tak utocne ako hraje, lebo keby to malo byt nieco ako hraju Devils tak skapem od nudy pri telke :?

Akurat som sa pozastavil nad tym, ze Tampa inkasovala viac golov, nez Chicago, rozumies tomu?

chorche píše:Akurat som sa pozastavil nad tym, ze Tampa inkasovala viac golov, nez Chicago, rozumies tomu?
A ja som sa pozastavil nad tym, ze Tampa postupila do play-off a Chicago nie, a ked som pozeral zapas Chicaga tak som mohol dostat aj hnacku a itak by som nic nezmeskal

chorche píše:Akurat som sa pozastavil nad tym, ze Tampa inkasovala viac golov, nez Chicago, rozumies tomu?
dala ale sedmá nejvĂ­ce golĹŻ, aspoĹ

Tak 25. Srpna představí Bolts v St.Pete Times Forum nové logo a dresy, už se nemůžu dočkat...

Obrázek

chorche píše: Vsetko vsadit na utok a nemat ani priemer (mimo Boyleho)
... chorche, ty skeptiku ! Nevidel bych to tak cerne, priemer (Kuba, Lukowich atd.) vzadu mame a misty aj nadpriemer (Boyler) ;-)

Lecavalier-number4 píše:Tak 25. Srpna pĹ™edstavĂ­ Bolts v St.Pete Times Forum novĂ© logo a dresy, uĹľ se nemĹŻĹľu doÄŤkat...
... bojim bojim, ja nechci tu vobludnost s tlustym bleskem a podivnym fontem napsanym TB . Doufam, ze to hosi predelali ... (ale obavam se ze moc ne). Hlavne zadny "HOCKEY BAY" ... nebo nedej Boze "AMERICAN BAY"

... nema CHI nahodou Chabiho ? Nojo nojo ja vim, ... ;-) ale srovnavej s Denisem v lonsky "forme" ... a budes mit jasno. Nic proti Marcovi, je to skvelej golman ... fakt excelentni ... ale kdyz se soustredi, coz se mu vloni bohuzel malo kdy darilo ;-( .

safa:naprostý souhlas s tou obranou, Boyle je nadprůměr a průměr Kuba, Lukowich a i Ranger
no tak toho se taky bojím, já doufám že takhle to vypadat nebude! sakra teď si mě vyděsil, ale ne, já doufám že to bude celkem pěkné a čekám až vyjdou nové dresy abych mohl zakoupit
takže věříš že Denis bude jedničkou? no já nevím, jeho výkony byly strašně nevyrovnané, jendou skvělé, jednou strašné, já bych to ale zase viděl na Holmera

Taylor se chystá na operaci, ale věří v návrat k hokeji

Tak přeju Timovi brzké uzdravení...

Obrázek

Lecavalier-number4 píše:safa:naprostĂ˝ souhlas s tou obranou, Boyle je nadprĹŻmÄ›r a prĹŻmÄ›r Kuba, Lukowich a i Ranger
no tak toho se taky bojím, já doufám že takhle to vypadat nebude! sakra teď si mě vyděsil, ale ne, já doufám že to bude celkem pěkné a čekám až vyjdou nové dresy abych mohl zakoupit
takže věříš že Denis bude jedničkou? no já nevím, jeho výkony byly strašně nevyrovnané, jendou skvělé, jednou strašné, já bych to ale zase viděl na Holmera
Chlapi, asi to nebudete slyšet rádi, ale dle mého názoru ať tam bude stát Denis nebo Seveřan, tak to žádná výhra není......... :wink: 8) !!!!

Podla mna Holmqvist celkom supiš branil a bol dobrou jednotkou no lepšou jak Denis ktorý ide dolu vodou no do popredia pojdu ich mladíci Ramo...ak sa dostane do tímu aj Koschechkin možno...no na Khabibulina mať nikto nebude...to čo tam v tampe stvaral naposledy...

no myslím že ze začátku se budou střídat Holmer s Denisem a jestli to někomu z nich nepůjde, příjde Rammo. Koschechkin si asi ještě počká sezonu a to samé i Helenius, ten i možná dvě

Praveze, Hawks hraju velmi pekne, ale neefektivne! Tampa ma viac bodov, to je cele. Lukowich, to si robite srandu? Ved to je slaby priemer. Kuba - to este ano. A beztak tam treba nejakeho brankara, zaujem je vraj o viacerych.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS