Atlantik, kde by bol Talbot bez Malkina? Kennedy je tiež priemer. Takých obrancov ako Scuderi má veĺa tímov a aj z nižších pozícií. Skutočné terno bol Letang a zdá sa, źe aj Goligoski.Atlantik píše:Ted jsem se podival na pocet hracu, kteri u nas zatim hraji celou karieru.
Jsou to:
S.Crosby - jednotka draftu 2005, tady jsme meli obrovske stesti v loterii po vyluce, kde byla nase sance 1 k 20, ze budeme brat Crosbyho.
E.Malkin- dvojka draftu 2004, to bylo vetsi terno nez 95 procent jednicek draftu...
J.Staal- 2-ka draftu 2006
Tohle by dokazal udelat kazdy, bylo jen stesti, ze jsme takovou moznost meli prave my, ale...:
M.A.Fleury - jednotka draftu 2003, vymena na draftu s Floridou, puvodne jsme meli vybirat jako 3. v poradi.
B.Orpik- 18-ka draftu 2000
T.Kennedy- 99-ka draftu 2004!
M.Talbot- 234-ka draftu 2002!!!
R.Scuderi- 134-ka draftu 1998!
K.Letang- 62-ka draftu 2005!!!
A.Goligoski- 61-ka draftu 2004.
Tohle je opravdu obrovsky pocet draftovanych hracu, kteri by vsichni meli hrat dulezitou roli v nasich pristich sezonach. At si kazdy rika co chce ohledem naseho stesti na draftech. Jasne, kazdy umi chmatnout hotovou hvezdu z 1.mista, ale my jsme brali z 1.mista prakticky jen jednou, jinak tam vidim nekolik genialnich tahu nasich skautu. 10 hracu vychovanych v klube od mladych kluku az po zisk SC, zajimalo by me jestli se neco takoveho vyskytlo a kdy...Neni totiz umeni nakupovat a preplacet hrace jak to delali Rangers, bez vlastni vychovy to nejde. Dulezite je taky to, ze mame dost kvalitni farmu ve Wilkes-Barre, hodne z techto kluku si ji vyzkouselo.
jeste bych dodal:
Colby Armstrong (21-ka draftu 2001). Colbyho byla velka skoda, je to skvely kluk a hrac. At se mu dari, v Atlante je uz asistent kapitana. Porad se taky spekuluje o tom, ze Penguins maji velky zajem o navrat Colbyho. Prave ztrata Armstronga je jednim z duvodu, proc jsem tak nastvany na Hossu.
Ryan Whitney(5-ka draftu 2002)
Ryan mozna ma i navic, nez zatim predvedl. Neda se rict, ze by vylozene zklamal.Ale myslim, ze Anaheim je pro neho idealnim klubem, kde by mohl naplno predvest svuj potencial.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ešte som Vám nezablahoželal k zisku SC, tak to robím teraz.
Dobrá práca počas celého roka, makačka cez Play Off, ukážka že sa tvrdá a dobre vedená práca opláca.
Som rád, že Pinguins ukázali Hossovi, že hokej je hra kolektívna, ale to už je na dlhšiu debatu. 
Každopádne gratulujem, ale dúfam, že sa budúci rok ani PIT ani DET nedostanú ani len do finále konferencií, predsa len ...
Dobrá práca počas celého roka, makačka cez Play Off, ukážka že sa tvrdá a dobre vedená práca opláca.
Každopádne gratulujem, ale dúfam, že sa budúci rok ani PIT ani DET nedostanú ani len do finále konferencií, predsa len ...
XruC, z 1.mista jsme samozrejme brali prakticky 2-krat, ale nemuzes to celkem tak brat. To uz je nase sikovnost, ze jsme dokazali celkem vyhodne vymenit 3.pozici za 1., konec-koncu to tam i pises. Ale ja jsem to zohlednil pri te sumarizaci, Fleury jako jednicka draftu nam nespadl z nebe jako Crosby. To jen tak na okraj, ze nemuzes jednoznacne rikat, ze jsme dostali 2 jednicky draftu.
Jinak s tim Staalem mas asi pravdu. Tam to byl velmi vyrovnany draft, Staal sice v 1.sezone potvrdil proc byl brany jako c.2(29 golu, 7 v oslabeni jako cerstve 18-lety "zajic"), ale pak byl trosku zbrzdeny tou 3. formaci. Backstrom s Toewsem(4. a 3. v poradi) jsou ted hodnoceni pred Staalem, ale je otazka, jak by hral Jordan v 1.formaci nejakeho tymu. I kdyz on neni typicky tvurce hry, dobre brusli, ma skvelou stabilitu, techniku a opravdu excelentne brani. Taky nechapu jak to ze nebyl nominovan na Selke Trophy. Problemem je ale u Jordana i zakonceni a finalni prihravka, ale mozna casem to prijde...
mt-svk:
Nesouhlasim s tvym nazorem na Talbota...On hral s Malkinem v utoku jen velmi kratce. Hokejovy charakter, ktery ho zdobi si vybudoval sam. Byla to volba z 234.mista, ja myslim ze to bylo taky terno. Je to nas klicovy hrac a je univerzalni ve vsech hernich cinnostech a duse kabiny.
Kennedy prumer...no taky by se o tom dalo polemizovat, ale z 99. pozice 2004 je i ten prumerny hrac NHL obrovsky uspech, kdyz si vezmes, ze 80 procent z nich se obvykle do ligy ani nepodiva. Jinak Tyler ma 22 let a urcite se jeste zlepsi, aby byl nadprumerny
Scuderi...to same co u Kennedyho, z takove pozice je obrovsky uspech, ze vubec hraje. Az do letosni sezony to byl opravdu prumerny hrac, od prichodu Bylsmu ale zacal hrat vyborne. Uvidime, jak se mu bude darit dale.
Letang byl terno, to mas pravdu
, podle me bude patrit pravidelne do All-stars tymu ligy.
Ale s tim Goligoskim zatim nevim. Jasne, talent ma, ale uz ma 23 let...Zatim dela dost chyb v obrane, ale treba to herni prax v A-tymu poresi. Uvidime, u neho je zatim na jednoznacne hodnoceni brzo.
XruC, jeste jak rikas, ze bez Malkina a Crosbyho by jsme nebyli tam kde jsme. Mas pravdu samozrejme, ale ti ostatni jsou taky velmi velmi duleziti a mnohokrat se uz ukazalo, ze dokazeme vyhravat i pri zraneni Crosbyho a jak si videl i ve finale s Detroitem, tak cely tym hral vyborne, nebylo to o individualitach.
PS:
Ja vim, ze Hossa za to nemuze a nechci se k nemu vracet. Chapes ale, ze Armstronga byla velka skoda a to mi na hodnoceni Marianova rozhodnuti neprida, podvedome...Kdyby v tom baliku za Mariana nebyl Colby, tak cert ho vem celeho Hossu, takhle me to prece jen stve a vzdy kdyz si vzpomenu na stareho dobreho Colbyho, vybavi se mi Hossa, ktery si ted hraje v nepratelskem Detroitu. Chapes alespon trochu doufam ty pocity...
Jinak s tim Staalem mas asi pravdu. Tam to byl velmi vyrovnany draft, Staal sice v 1.sezone potvrdil proc byl brany jako c.2(29 golu, 7 v oslabeni jako cerstve 18-lety "zajic"), ale pak byl trosku zbrzdeny tou 3. formaci. Backstrom s Toewsem(4. a 3. v poradi) jsou ted hodnoceni pred Staalem, ale je otazka, jak by hral Jordan v 1.formaci nejakeho tymu. I kdyz on neni typicky tvurce hry, dobre brusli, ma skvelou stabilitu, techniku a opravdu excelentne brani. Taky nechapu jak to ze nebyl nominovan na Selke Trophy. Problemem je ale u Jordana i zakonceni a finalni prihravka, ale mozna casem to prijde...
mt-svk:
Nesouhlasim s tvym nazorem na Talbota...On hral s Malkinem v utoku jen velmi kratce. Hokejovy charakter, ktery ho zdobi si vybudoval sam. Byla to volba z 234.mista, ja myslim ze to bylo taky terno. Je to nas klicovy hrac a je univerzalni ve vsech hernich cinnostech a duse kabiny.
Kennedy prumer...no taky by se o tom dalo polemizovat, ale z 99. pozice 2004 je i ten prumerny hrac NHL obrovsky uspech, kdyz si vezmes, ze 80 procent z nich se obvykle do ligy ani nepodiva. Jinak Tyler ma 22 let a urcite se jeste zlepsi, aby byl nadprumerny
Scuderi...to same co u Kennedyho, z takove pozice je obrovsky uspech, ze vubec hraje. Az do letosni sezony to byl opravdu prumerny hrac, od prichodu Bylsmu ale zacal hrat vyborne. Uvidime, jak se mu bude darit dale.
Letang byl terno, to mas pravdu
Ale s tim Goligoskim zatim nevim. Jasne, talent ma, ale uz ma 23 let...Zatim dela dost chyb v obrane, ale treba to herni prax v A-tymu poresi. Uvidime, u neho je zatim na jednoznacne hodnoceni brzo.
XruC, jeste jak rikas, ze bez Malkina a Crosbyho by jsme nebyli tam kde jsme. Mas pravdu samozrejme, ale ti ostatni jsou taky velmi velmi duleziti a mnohokrat se uz ukazalo, ze dokazeme vyhravat i pri zraneni Crosbyho a jak si videl i ve finale s Detroitem, tak cely tym hral vyborne, nebylo to o individualitach.
PS:
Ja vim, ze Hossa za to nemuze a nechci se k nemu vracet. Chapes ale, ze Armstronga byla velka skoda a to mi na hodnoceni Marianova rozhodnuti neprida, podvedome...Kdyby v tom baliku za Mariana nebyl Colby, tak cert ho vem celeho Hossu, takhle me to prece jen stve a vzdy kdyz si vzpomenu na stareho dobreho Colbyho, vybavi se mi Hossa, ktery si ted hraje v nepratelskem Detroitu. Chapes alespon trochu doufam ty pocity...
Ja som myslela Talbotove štatistiky. Čo sa týka Kennedyho a Talbota nie ste jediní, ktorých hráči z tohoto miesta sú úspešní. Okrem toho pochybujem, že Kennedy bude nadpriemer, ale apriori netvrdím, že nie. Čo sa týka Goligoskiho, verím, źe z neho bude výborný ofenzívny obranca, v tejto činnosti je podľa mňa lepší ako Letang, na druhej strane sa mi Letang zdá viac komplexnejší. Staala by ste mali vymeniť za krídlo, nielenže je ho vo vašom tíme škoda, ale zároveń uľavíte platovému stropu. Na druhej strane sa vám ani nečudujem, źe ho vymeniť veľmi nemáte chuť.Atlantik píše:XruC, z 1.mista jsme samozrejme brali prakticky 2-krat, ale nemuzes to celkem tak brat. To uz je nase sikovnost, ze jsme dokazali celkem vyhodne vymenit 3.pozici za 1., konec-koncu to tam i pises. Ale ja jsem to zohlednil pri te sumarizaci, Fleury jako jednicka draftu nam nespadl z nebe jako Crosby. To jen tak na okraj, ze nemuzes jednoznacne rikat, ze jsme dostali 2 jednicky draftu.
Jinak s tim Staalem mas asi pravdu. Tam to byl velmi vyrovnany draft, Staal sice v 1.sezone potvrdil proc byl brany jako c.2(29 golu, 7 v oslabeni jako cerstve 18-lety "zajic"), ale pak byl trosku zbrzdeny tou 3. formaci. Backstrom s Toewsem(4. a 3. v poradi) jsou ted hodnoceni pred Staalem, ale je otazka, jak by hral Jordan v 1.formaci nejakeho tymu. I kdyz on neni typicky tvurce hry, dobre brusli, ma skvelou stabilitu, techniku a opravdu excelentne brani. Tady nechapu jak to ze nebyl nominovan na Lady Byng Trophy. Problemem je ale i zakonceni a finalni prihravka, ale mozna casem to prijde...
mt-svk:
Kennedy prumer...no taky by se o tom dalo polemizovat, ale z 99. pozice 2004 je i ten prumerny hrac NHL obrovsky uspech, kdyz si vezmes, ze 80 procent z nich se obvykle do ligy ani nepodiva. Jinak Tyler ma 22 let a urcite se jeste zlepsi, aby byl nadprumerny![]()
Letang byl terno, to mas pravdu, podle me bude patrit pravidelne do All-stars tymu ligy.
PS:
P.S. Mám otázku, akú má Jordie pracovnú morálku?
No ja myslim, ze pracovni moralku ma celkem OK, svedci o tom i jeho poctivy styl hokeje. Ale taky mi nekdy prijde, ze ma prilis mnoho hluchych zapasu a pak zahraje 3 zapasy jako "maly buh". Je tezke Jordana ted menit, kdyz vime, jaky je v nem obrovsky potencial. I kdyz skvely tvurce hry Jordie asi nikdy nebude, ale klidne muze skvele branit a zaroven davat kolem 40 golu za sezonu, kdyz bude hravat jeste i presilovky. U nas to v 3.utoku na tuhle metu asi nedotahne, ale jinde myslim ze jo. Proto by nahrada za Staala musela byt velmi vysoka a stropu by se proto asi ani neulevilo.mt-svk píše: Ja som myslela Talbotove štatistiky. Čo sa týka Kennedyho a Talbota nie ste jediní, ktorých hráči z tohoto miesta sú úspešní. Okrem toho pochybujem, že Kennedy bude nadpriemer, ale apriori netvrdím, že nie. Čo sa týka Goligoskiho, verím, źe z neho bude výborný ofenzívny obranca, v tejto činnosti je podľa mňa lepší ako Letang, na druhej strane sa mi Letang zdá viac komplexnejší. Staala by ste mali vymeniť za krídlo, nielenže je ho vo vašom tíme škoda, ale zároveń uľavíte platovému stropu. Na druhej strane sa vám ani nečudujem, źe ho vymeniť veľmi nemáte chuť.![]()
P.S. Mám otázku, akú má Jordie pracovnú morálku?
odpoveda Majo Hossa
a bublinka splasla
Ďakujem Cepi,že si očistil Sidovo meno :DMáš to u mňacepi píše:V amerických mediách rozmazávali útočníka Pittsburghu Sidneya Crosbyho, že po skončení série nepodal ruku hráčom Detroitu. Vidíte v tom zámer mladého kapitána?
odpoveda Majo Hossa
„Keby som ho nepoznal z predchádzajúceho účinkovania v Pittsburghu, možno by som váhal. Ale so Sidom som hral štyri mesiace, viem, aký je to dobrý chalan. Napísal mi esemesku, kde vysvetľoval, prečo s podávaním rúk meškal. Na ľade bolo veľa novinárov, chcel im vyhovieť s prvými dojmami."
a bublinka splasla
Tak mame Simona Desprése. Podle me velmi slusna volba, ten kluk skoro urcite patril vys nez na 30.misto v draftu. Ale pro nas je to jen a jen dobre, vysoky bek, s dobrou rychlosti a bruslenim, to se nam muze pridat. Musi jeste pritvrdit a zlepsit strelbu, ale to snad prijde vekem. Jinak je prirovnavany k Bouwmeesterovi. A jeho oblibenym hracem byl Mario
. Snad to bude podobny trumf jako Letang...
Tak odchazi Gill, to vubec nevadi. Scuderiho je sice skoda, ale 3,4 mil. co dostane v L.A. je asi prilis. V utoku je naprosto neskodny, neni ani prilis fyzicky. Byl to ale obrovsky dric a srdcar, my jsme mu nabizeli 2 mil., no nic, tak at se mu dari...Podepsal Guerin za prijatelne 2 miliony
, Adams 550 tis.
a prichazi novy bojovnik Mike Rupp za prijatelnych 820 tisic.
To budou vsechno uzitecni a dobri hraci, jeste mame volnych cca. 4,7 mil. a uvazuje se jestli zustanou Fedotenko a Sykora. Ja bych radsi zkusil nekoho jineho, napr. Chada LaRosea z Caroliny. Ale Fedotenko by mohl pripadne podepsat, zda se ale, ze pozaduje solidni penize. Co se tyce Sykoru nebo Satana, myslim si ze by jsme obnovovat kontrakty s nima nemeli...Dulezite je, ze nase jadro (Fleury, Goncar, Letang, Orpik, Eaton, Crosby, Malkin, Kunitz, Guerin, Talbot, Staal, Cooke, Kennedy) zustane pohromade. A jak rikam, chtelo by to jeste dotahnout jedno solidni jmeno bud na kridlo - Larose, Kovalev, ten se taky vyskytuje v spekulacich v souvislosti s Pens, nebo i ten Fedotenko nebo do obrany (napr. Beauchemin) a budeme velmi silni.
A nepribudol ešte Brian Strait?Atlantik píše:Tak odchazi Gill, to vubec nevadi. Scuderiho je sice skoda, ale 3,4 mil. co dostane v L.A. je asi prilis. V utoku je naprosto neskodny, neni ani prilis fyzicky. Byl to ale obrovsky dric a srdcar, my jsme mu nabizeli 2 mil., no nic, tak at se mu dari...Podepsal Guerin za prijatelne 2 miliony, Adams 550 tis.
a prichazi novy bojovnik Mike Rupp za prijatelnych 820 tisic.
To budou vsechno uzitecni a dobri hraci, jeste mame volnych cca. 4,7 mil. a uvazuje se jestli zustanou Fedotenko a Sykora. Ja bych radsi zkusil nekoho jineho, napr. Chada LaRosea z Caroliny. Ale Fedotenko by mohl pripadne podepsat, zda se ale, ze pozaduje solidni penize. Co se tyce Sykoru nebo Satana, myslim si ze by jsme obnovovat kontrakty s nima nemeli...Dulezite je, ze nase jadro (Fleury, Goncar, Letang, Orpik, Eaton, Crosby, Malkin, Kunitz, Guerin, Talbot, Staal, Cooke, Kennedy) zustane pohromade. A jak rikam, chtelo by to jeste dotahnout jedno solidni jmeno bud na kridlo - Larose, Kovalev, ten se taky vyskytuje v spekulacich v souvislosti s Pens, nebo i ten Fedotenko nebo do obrany (napr. Beauchemin) a budeme velmi silni.
Mám takú otázku,teraz to nejako nestíham sledovať.Akého máme ešte brankára okrem Fleuryho keď Garon odišiel?kanter píše:LaRose predĺžil s Carolinou o dva roky (3,4 mil. USD).Atlantik píše:Ja bych radsi zkusil nekoho jineho, napr. Chada LaRosea z Caroliny.
Áno. Strait podpísal trojročný nováčikovský kontrakt.Kika píše:A nepribudol ešte Brian Strait?
Dik Kantere, toho Larosea je samozrejme skoda, no nic budeme muset zkusit neco jineho.
Dvojkou v brane je zatim John Curry, ktery odchytal 1 zapas i v minule sezone a v AHL patril k nejlepsim golmanum (myslim ze byl i v All-stars AHL). Je to ale trosku loterie, jestli bude pripraven na NHL, ale talent to ovsem je.
Dvojkou v brane je zatim John Curry, ktery odchytal 1 zapas i v minule sezone a v AHL patril k nejlepsim golmanum (myslim ze byl i v All-stars AHL). Je to ale trosku loterie, jestli bude pripraven na NHL, ale talent to ovsem je.
Presne v to doufampainkiller píše:Že by, Beauchemin?
sob 04. črc 2009 09:53
Beauchemin je nádejný reprezentant Kanady, to si naozaj myslíte, že pôjde na 3 melká?
Jay McKee za 0,8 miliona... No paani! Je to solidni obrance, vyborne blokuje strely a je spolehlivy. Minulou sezonu mel za St.Louis 10 plusovych bodu... Presne takoveho chlapika potrebujeme, ofenzivnich beku typu Goligoski, Gonchar a Letang mame dost. Je videt, ze kouzelnik Shero a moznost hrat za Penguins delaji hodne a hraci ochotne jdou se smlouvami dolu v zajmu kvality tymu.
Guerin za 2 mil., Fedotenko 1,8 mil, Mike Rupp 0,8 mil, McKee 0,8 mil, Adams 0,55 mil...
no proste diky tomu vubec nas kadr neoslabi a muzeme opet legitimne pomyslet na SC. Myslel jsem, ze to s nami bude vypadat hur, ale poresili jsme to slusne.
Scuderi at si bere 3,5 mega v L.A. a Gill 2,25 v MTL
, to jsou ale rozdily, ze?. jeste to chce pojistit nejakou brankarskou dvojku, protoze pokud by se nam zranil Fleury byl by konec...
A jeste jedna vec me tesi, z Pittsburghu se stava skutecny kanadsko-americky tym. Stavime hodne na Kanadanech a Americanech a to se mi libi, tomu odpovida i nas styl. Z Evropanu za nas budou hrat asi jen Malkin, Gonchar a Fedotenko, sanci mozna dostane na zacatku sezony na 1 mesic jeste Pesonen kvuli operaci Talbota.
Guerin za 2 mil., Fedotenko 1,8 mil, Mike Rupp 0,8 mil, McKee 0,8 mil, Adams 0,55 mil...
Scuderi at si bere 3,5 mega v L.A. a Gill 2,25 v MTL
A jeste jedna vec me tesi, z Pittsburghu se stava skutecny kanadsko-americky tym. Stavime hodne na Kanadanech a Americanech a to se mi libi, tomu odpovida i nas styl. Z Evropanu za nas budou hrat asi jen Malkin, Gonchar a Fedotenko, sanci mozna dostane na zacatku sezony na 1 mesic jeste Pesonen kvuli operaci Talbota.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé