Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No vtomto trojzapasovom dni som to radsej pokryl tipmi aby sme mali isté bodiky pri akomkolkvek vysledku.A tadialto vidim cestu k uspechu v tomto zapasovom kole vyhravat hlavne malo rozpisove dni ako tento.No uvidime ako to dneska dopadne predsalen sa nam tazsie zbieraju body do tabulky z viaczapasovych dní.Nadnes to isté hrozilo ze az z 4zapasov by sme vsetci mali tipnute to iste tak som si opet upravil tipy az na jeden zapas kde dufam ze to tiez niekto poisti...
no momentalne mame veru mizernu formu, uz koniec prveho kola nebol ktovieaky a ani zaciatok tohto druheho nie je o nic lepsi. vzhladom k tomu je tych 7 bodov zo 4 zapasov takmer az zazrak... 
v individualke po 4 dnoch nikto z timu v top30, jeden v top50 - to hovori za vsetko. snad tu formu postupne zase ziskame
v individualke po 4 dnoch nikto z timu v top30, jeden v top50 - to hovori za vsetko. snad tu formu postupne zase ziskame
no s priemerom 2 body na zapas som zatial vysoko spokojny, ak by sme rovnake tempo udrzali do konca kola tak sa o vysledok netreba bat
zatial sme bodovali v 4 z 5 zapasov, co je priam vyborne... uvidime co s nami urobi volny den - s janikom by nemusel robit nic, ten je v celkom slusnej forme, este aspon jeden z nas keby sa k nemu kazdy den pridal tak ako sa dnes podarilo mne...
Vyzera to na dalsiu prehru ale az po predlzeni ked opet janik a petrik solidne zabodovali ale po predlzeni to bude jasna prehra prenas kedze nemal nikto znas ako doplnit spominanu dvojicu.Stale je oco hrat zatial len Steelers sa odtrhli od zvysku tabulky i ked po dnesnom dni bude to manko opet onieco vacsie ale stale sme este na dosah s dobrym umiestnenim.
Toto kolo je z mojej strany velke trapenie
.Urcite som si to predstavoval inak a ani prve kolo som velmi nepomohol tímu
.
Toto kolo je z mojej strany velke trapenie
Zkusime je vam dneska trochu priblizit.. (skoda, ze s nima hrajem az dnes)Minnesota1 píše:Vyzera to na dalsiu prehru ale az po predlzeni ked opet janik a petrik solidne zabodovali ale po predlzeni to bude jasna prehra prenas kedze nemal nikto znas ako doplnit spominanu dvojicu.Stale je oco hrat zatial len Steelers sa odtrhli od zvysku tabulky i ked po dnesnom dni bude to manko opet onieco vacsie ale stale sme este na dosah s dobrym umiestnenim.
Toto kolo je z mojej strany velke trapenie.Urcite som si to predstavoval inak a ani prve kolo som velmi nepomohol tímu
.
no - mam co som chcel, ze som radsej nedrzal hubu...petrik píše:no momentalne mame veru mizernu formu, uz koniec prveho kola nebol ktovieaky a ani zaciatok tohto druheho nie je o nic lepsi. vzhladom k tomu je tych 7 bodov zo 4 zapasov takmer az zazrak...
v individualke sme zrazu dvaja v top 25 ale ako tim sme padli...
moja osobna nocna mora zapasovych kol a to preco ich neznasam je spat - pred par dnami sme so slabsim vykonom zapas vyhrali, co sice potesi, ale mna osobne ani zdaleka nie tak velmi ako ma naserie prehra po dobrom vykone
neznasam zapasove kola
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé