Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no nic, taky priemerny start do sezony, musime sa uz ale sustredit na dalsie kolo tak vela stastia :) dufam ze pipo uz dnes natipuje inak to budeme mat tazke :?
:sok: skoda ze som nezamenill 1 s 2 pre kazdy zapas to by som mal 100% zasach :D inak nic moc ale aspon do predlzenia ste to dotiahli, mame nejaku hernu krizu ale snad pipo uz sa vratil po zraneni a pojde dnes do toho naplno :wink:
pipo si uz zaparene vajka preliecil, takze sme zase v plnej sile :box: :D
dnes to bude win alebo dalsia prehra po predlzeni... potrebujeme aby posledny zapas neskoncil remizou :nervozny:
tak nakoniec to bolo tesne ale uz to remizou neskoncilo :thumbsup: (aj ked som ju tam mal ale v prospech timu som rad ze nebola :yes: )
s pipom sme na modrej postavili druhy hadrianov val, no a janik s minnesotom to roztocili v utoku... :yes: good team work :thumbsup:
ved bolo nacase aby som zabral uz :) hlavne ze sme vyhrali
dnes velmi slaby vykon s tym sme nemali sancu uspiet v ziadnom zapase :?
veru veru, dnes zase bieda... tieto dni s vacsim poctom zapasov nam nejako nevychadzaju, co je v takejto nahustenej sezone ked je vela zapasov skoro kazdy den dost blbe... :D treba to zlepsit :povzbudzovanie:
necakal som to ale vyhrali sme :cool:
dnes sme mali aj stastie na supera, ktoremu sa den vobec nevydaril... no ale k zapasovym kolam patri aj to :cool:
No vtomto trojzapasovom dni som to radsej pokryl tipmi aby sme mali isté bodiky pri akomkolkvek vysledku.A tadialto vidim cestu k uspechu v tomto zapasovom kole vyhravat hlavne malo rozpisove dni ako tento.No uvidime ako to dneska dopadne predsalen sa nam tazsie zbieraju body do tabulky z viaczapasovych dní.Nadnes to isté hrozilo ze az z 4zapasov by sme vsetci mali tipnute to iste tak som si opet upravil tipy az na jeden zapas kde dufam ze to tiez niekto poisti... :)
no momentalne mame veru mizernu formu, uz koniec prveho kola nebol ktovieaky a ani zaciatok tohto druheho nie je o nic lepsi. vzhladom k tomu je tych 7 bodov zo 4 zapasov takmer az zazrak... :D

v individualke po 4 dnoch nikto z timu v top30, jeden v top50 - to hovori za vsetko. snad tu formu postupne zase ziskame
tolko obav a pri tom uplne s prehladom dnes :frajer2:
no s priemerom 2 body na zapas som zatial vysoko spokojny, ak by sme rovnake tempo udrzali do konca kola tak sa o vysledok netreba bat :D zatial sme bodovali v 4 z 5 zapasov, co je priam vyborne... uvidime co s nami urobi volny den - s janikom by nemusel robit nic, ten je v celkom slusnej forme, este aspon jeden z nas keby sa k nemu kazdy den pridal tak ako sa dnes podarilo mne...
Pekný duel dnes zviedli naše 2 tímy janík, stále to bolo vyrovnané,pred posledným zápasom ste viedli vy,v závere sa to otočilo v náš prospech o 1 bodík, :klobuk: vela šťastia v dalších dueloch,. :)
Chcete rict, zoufalci, ze jste nemeli vsichni na Canucks? Ze kvuli vam nejsme samostatne v cele???? :sok:
Tak ti teda, sefe, pekne dekujeme.. :evil:
Priste si to v tymu ohlidej :nono2:
:x dve tesne prehry to uz nieje mozne :slap:
podakovat mozeme ericssonovi / quickovi... keby bol detroit skoncil remizou tak s prehladom vyhrame :P no a potom aby ti boli ti babraci z detroitu sympaticki... da sa? no neda... :D
dnes dalsia prehra aj ked aspon v predlzeni :|
Vyzera to na dalsiu prehru ale az po predlzeni ked opet janik a petrik solidne zabodovali ale po predlzeni to bude jasna prehra prenas kedze nemal nikto znas ako doplnit spominanu dvojicu.Stale je oco hrat zatial len Steelers sa odtrhli od zvysku tabulky i ked po dnesnom dni bude to manko opet onieco vacsie ale stale sme este na dosah s dobrym umiestnenim.
Toto kolo je z mojej strany velke trapenie :paperbag: .Urcite som si to predstavoval inak a ani prve kolo som velmi nepomohol tímu :-( .
Minnesota1 píše:Vyzera to na dalsiu prehru ale az po predlzeni ked opet janik a petrik solidne zabodovali ale po predlzeni to bude jasna prehra prenas kedze nemal nikto znas ako doplnit spominanu dvojicu.Stale je oco hrat zatial len Steelers sa odtrhli od zvysku tabulky i ked po dnesnom dni bude to manko opet onieco vacsie ale stale sme este na dosah s dobrym umiestnenim.
Toto kolo je z mojej strany velke trapenie :paperbag: .Urcite som si to predstavoval inak a ani prve kolo som velmi nepomohol tímu :-( .
Zkusime je vam dneska trochu priblizit.. (skoda, ze s nima hrajem az dnes)
treba bojovat nejake body uchmatnut a dostat sa do PO a myslim ze je jedno z akej pozicie, tam uz to bude nova sutaz a verim ze tam to rozbalis :wink:
inak je to dost frustrujuce takto prehravat aj dnes boli len dva timy s ktorymi sme mohli prehrat a na jeden z nich sme natrafili aspon ze to nebol ten druhy pripad inak by sme nemali ani bodik :roll:
petrik píše:no momentalne mame veru mizernu formu, uz koniec prveho kola nebol ktovieaky a ani zaciatok tohto druheho nie je o nic lepsi. vzhladom k tomu je tych 7 bodov zo 4 zapasov takmer az zazrak... :D

v individualke po 4 dnoch nikto z timu v top30, jeden v top50 - to hovori za vsetko. snad tu formu postupne zase ziskame
no - mam co som chcel, ze som radsej nedrzal hubu... :slap:
v individualke sme zrazu dvaja v top 25 ale ako tim sme padli... :cry:

moja osobna nocna mora zapasovych kol a to preco ich neznasam je spat - pred par dnami sme so slabsim vykonom zapas vyhrali, co sice potesi, ale mna osobne ani zdaleka nie tak velmi ako ma naserie prehra po dobrom vykone :nervy2:
neznasam zapasove kola :thumbsdown:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS