Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

A co sa tyka hokejportal clankov o NHL,ani to necitam a na co?? tu je toho viac a aspon to je na urovni :D ,na Slovensku je ten isty clanok na vsetkych hokejovych kolonkach od SITA,od portalu az po SPORT,SME atd ,jedine webhokej24 berie od TASR.
Inac konecne nejaka bitka po dlhom case ktora bola o nervoch a nie na pobavenie divakov
blackhawks88 píše:Tento zapas my nejak unikol :sorry: ,, a to video ten burrows to je ale baba tahat za vlasy :neja:
Je toho viac a ten uder na Toewsa este len bude pomsteny,v poslednom zapase sa Mitchell neukazal na lade,dufam,ze u nas v UC sa ukaze :wink:
Ale dufam ze ich potrestame tak ze vyhrame zapas :cosi:
blackhawks88 píše:Ale dufam ze ich potrestame tak ze vyhrame zapas :cosi:
A ked nevyhrame,nech ich aspon zbijeme :lol2: :wawe:
Pre Ivana....

Fanuskovia,ktory tu prispievaju na toto forum,maju viac znalosti a vedia co sa vlastne deje v NHL (vratane teba),ako ty ,co o NHL na Slovensku pisu,teda lepsie povedane,preberaju clanky pre svoje hokejove stranky,aby sme sa rozumeli ;-).
Popradcan píše:Pre Ivana....

Fanuskovia,ktory tu prispievaju na toto forum,maju viac znalosti a vedia co sa vlastne deje v NHL (vratane teba),ako ty ,co o NHL na Slovensku pisu,teda lepsie povedane,preberaju clanky pre svoje hokejove stranky,aby sme sa rozumeli ;-).
nuž ja som nechcel ničím ohúriť, túto stránku moc nemusím, iba som mal chuť zareagovať na tvoj príspevok niečím konkrétnym, to bolo celé. Ja denne prejdem asi 15 stránok, zväčša nie Slovenských... :smile03:
ivan23 píše:

nuž ja som nechcel ničím ohúriť, túto stránku moc nemusím, iba som mal chuť zareagovať na tvoj príspevok niečím konkrétnym, to bolo celé. Ja denne prejdem asi 15 stránok, zväčša nie Slovenských... :smile03:
No ani české nie sú o nič lepšie.
ivan23 píše:

:D ja viem ze si nechcel nicim ohurit :lol2:

Hokejovu novinarcinu na Slovensku by som prirovnal k komentovaniu zapasu ktory sa hraje v New Yorku z bratislavskeho studia :lol: ,je to otras!! a skoda casu citat,skoda ,ze sme sa vsetci na Slovensku neucili anglictinu,aby si kazdy mohol precitat kvalitne hokejove blogy na internete,ja ani vobec neviem naco stracaju cas pisanim o NHL,su 100 rokov za opicami,ziadny svoj nazor,ziadne pridavanie svojho pohladu na zapas,ziadne pikoski,nic!! a to sa nic nezmenilo za tolko rokov a ani sa asi nezmeni dalsie destarocie,jedine Sport tam da nejaky original rozhovor s nasimi hracmi a aj to raz za pol roka,katastrofa..
Popradcan píše:
ivan23 píše:

:D ja viem ze si nechcel nicim ohurit :lol2:

Hokejovu novinarcinu na Slovensku by som prirovnal k komentovaniu zapasu ktory sa hraje v New Yorku z bratislavskeho studia :lol: ,je to otras!! a skoda casu citat,skoda ,ze sme sa vsetci na Slovensku neucili anglictinu,aby si kazdy mohol precitat kvalitne hokejove blogy na internete,ja ani vobec neviem naco stracaju cas pisanim o NHL,su 100 rokov za opicami,ziadny svoj nazor,ziadne pridavanie svojho pohladu na zapas,ziadne pikoski,nic!! a to sa nic nezmenilo za tolko rokov a ani sa asi nezmeni dalsie destarocie,jedine Sport tam da nejaky original rozhovor s nasimi hracmi a aj to raz za pol roka,katastrofa..
A ten Sport na Markize a Jojke sak ony daju jeden gol zo zapasu a raaz za cas aj povedia vysledok
yzy19 píše:
ivan23 píše:

No ani české nie sú o nič lepšie.
To ano,tam som tiez uz prestal chodit to citat,je to skoda,ze sme na tom takto,ale dobre,ze tu je toto forum tak rozbehnute a naozaj sa tu da vela veci vycitat,su tu skalny fans,ktory sleduju svoj klub a rano o 4tej :lol2: a nic ich nezastavi :clap: :wawe: To je sila !!!! :cool:
presne to mi na našich stránkach chýba, aby autor nabral odvahu napísať svoj pohľad a názor na hru, alebo team, niečo k ich súčasnej forme, rozpísať ako na tom mužstvo je doma a vonku, zranení hráči, jednoducho všetko podstatné. ne nete je to všetko, len to chce mať chuť a hľadať to (ak vedia kde :D )
Ja sa to snažím robiť tak, aby ľudia ktorí prídu pozrieť náš topic, boli čo najviac v obraze o forme, výsledkoch, tých zraneniach a pod. dosť to pomáha pri rozhodovaní sa v tipovaní a mám pocit, že aj k všeobecnému rozhľadu o dianí v NHL.
To ano,tam som tiez uz prestal chodit to citat,je to skoda,ze sme na tom takto,ale dobre,ze tu je toto forum tak rozbehnute a naozaj sa tu da vela veci vycitat,su tu skalny fans,ktory sleduju svoj klub a rano o 4tej :lol2: a nic ich nezastavi :clap: :wawe: To je sila !!!! :cool:

To som potom aj ja :frajer2: GO YOTS GO :D Ja som chodil na nhl.cz a pod., ale zisťujem, že sa tam veľmi neskoro dozvedám info o hokeji a aj málo o kojotoch tak chodím buď na oficiálnu stránku, alebo azcentral, aj keď nie som žiadny maník do angličtiny. Ale dosť mi pomáha pri mojej fanúšikovskej dráhe aj toto fórum a topic Kojotov, kde sa nachádza jeden užívateľ s menom Wanic, s ktorým pozerávam aj zápasy.
ivan23 píše:presne to mi na našich stránkach chýba, aby autor nabral odvahu napísať svoj pohľad a názor na hru, alebo team, niečo k ich súčasnej forme, rozpísať ako na tom mužstvo je doma a vonku, zranení hráči, jednoducho všetko podstatné. ne nete je to všetko, len to chce mať chuť a hľadať to (ak vedia kde :D )
Ja sa to snažím robiť tak, aby ľudia ktorí prídu pozrieť náš topic, boli čo najviac v obraze o forme, výsledkoch, tých zraneniach a pod. dosť to pomáha pri rozhodovaní sa v tipovaní a mám pocit, že aj k všeobecnému rozhľadu o dianí v NHL.
Presne tak,vsetko je na nete,aj prenosy zpasov su zadarmo,staci si pozriet zapas,popracovat na historii vzajomnych zapasov,vyhladat si zaujimave info a je to,ako si napisal,vsetko je na nete!,treba dat trosku zivota,vedomosti a vasne do tych clankov,sak to je riedke ,ako stolica po kyslom mlieku :lol:

Ja tomu naozaj nerozumiem a mozno je malo ludi,ktory cita o NHL a zaujima ich len domaca liga,takze redakcie setria prostriedky ? :giggle: :slintac:
Popradcan píše:
ivan23 píše:presne to mi na našich stránkach chýba, aby autor nabral odvahu napísať svoj pohľad a názor na hru, alebo team, niečo k ich súčasnej forme, rozpísať ako na tom mužstvo je doma a vonku, zranení hráči, jednoducho všetko podstatné. ne nete je to všetko, len to chce mať chuť a hľadať to (ak vedia kde :D )
Presne tak,vsetko je na nete,aj prenosy zpasov su zadarmo,staci si pozriet zapas,popracovat na historii vzajomnych zapasov,vyhladat si zaujimave info a je to,ako si napisal,vsetko je na nete!,treba dat trosku zivota,vedomosti a vasne do tych clankov,sak to je riedke ,ako stolica po kyslom mlieku :lol:

Ja tomu naozaj nerozumiem a mozno je malo ludi,ktory cita o NHL a zaujima ich len domaca liga,takze redakcie setria prostriedky ? :giggle: :slintac:
Vas blog STL je jedn z najlepsich tu na tomto fore,ak nie najlepsi zo vsetkych,je tam vsetko aj Cepiho Bruins. :wink:
Popradcan píše:
Popradcan píše:

Vas blog STL je jedn z najlepsich tu na tomto fore,ak nie najlepsi zo vsetkych,je tam vsetko aj Cepiho Bruins. :wink:
to sa dobre číta, vďaka... ak to vedia oceniť chalani s tohto fóra, tak mi to k spokojnosti stačí. Mne sa páči aj topic MTL a TB
Mne tiež STL, lebo každú minútu označujem, že som to prečítal :D. Je tam viac príspevkov, než som ja nachodil krokov :D
Jasne,vsetky su dobre,niektore lepsie,niektore trosicku slabsie :yes: na partiu okolo Tampy sa nesmie zabudnut :wawe:
yzy19 píše:Mne tiež STL, lebo každú minútu označujem, že som to prečítal :D. Je tam viac príspevkov, než som ja nachodil krokov :D
Lenze kazdy clanok je k veci a tyka sa ich teamu a ma aj vypovednu hodnotu :wink:
Popradcan píše:
yzy19 píše:Mne tiež STL, lebo každú minútu označujem, že som to prečítal :D. Je tam viac príspevkov, než som ja nachodil krokov :D
Lenze kazdy clanok je k veci a tyka sa ich teamu a ma aj vypovednu hodnotu :wink:
Ja tam raz za čas prispejem, no označujem to tak preto, lebo neviem, ako funguje chod ich tímu. Som fan kojotov a tam je môj domov. Ale chcelo by to rozšíriť fan psov na HF. Lebo tam debatujeme v podstate dvaja a postupne sa pridáva aj Sage.
ooo, už toľko nechváľte, hlavne dávam všetko čo nájdem a fakty, aj keď niekedy samozrejme svoje dohady - to musí byť :smile03:
Samozrejem pozerám skoro všetko v ostatných topikoch, ak je tam niečo nové z ich klubu tak je to fajn, preto rád čítam TB, ale aj LA je v pohode. Lukas má skvelý prehľad, ale je to tak vo viacerých (aby som sa niekoho nedotkol) Žiaľ sú aj dosť "hluché" a to mi vadí... :?
yzy19 píše:
Popradcan píše:
Ja tam raz za čas prispejem, no označujem to tak preto, lebo neviem, ako funguje chod ich tímu. Som fan kojotov a tam je môj domov. Ale chcelo by to rozšíriť fan psov na HF. Lebo tam debatujeme v podstate dvaja a postupne sa pridáva aj Sage.
No vidis a ja sa tu trapim uz druhy rok skoro sam,obcas tu niekto zabludi,teraz sa pridal blackhawks88,vdaka aj za to :clap: :wawe:
ivan23 píše:ooo, už toľko nechváľte, hlavne dávam všetko čo nájdem a fakty, aj keď niekedy samozrejme svoje dohady - to musí byť :smile03:
Samozrejem pozerám skoro všetko v ostatných topikoch, ak je tam niečo nové z ich klubu tak je to fajn, preto rád čítam TB, ale aj LA je v pohode. Lukas má skvelý prehľad, ale je to tak vo viacerých (aby som sa niekoho nedotkol) Žiaľ sú aj dosť "hluché" a to mi vadí... :?
Topicu Kojotov si sa skoro dotkol. Tam chalanisko s menom Wanic toho viac fakt dosť. On je mojou internetovou stránkou.
Obrázek
Takto skoncil Kesler a este vyhlasuje,ze nas Ladd je zbabelec?..Neviem co sa to tam u nich deje,najprv Burrows,potom nedaju rozhovor kandskej TV po vyhratom zapase nad nami a teraz toto trapne vyhlasenie,po ktorom odchadzal skrvaveny?..Dufam,ze dostane nejaky postih od NHL,ved Avery dostal stop na niekolko zpasov za "sloppy seconds",ked sa vyjadril na temu jeho byvalej frajerky a obrancu Phaneufa?Toto mi pripade strasne ubohe,nejak zdivoceli :lol2:

“We’re not talking about -- I don’t even know his name -- that guy anymore,” Kesler said.
Dokonca mu uz ani nevie prist na meno :lol: ,dufam,ze sa mu bude tazko obracat na posteli od bolesti a potom si urcite spomenie ANDREW LADD!!!!!!!!!!!!! :lol2:
je cítiť, že ich máš v láske... :D
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS