Boston Herald odhaduje taketo zlozenie utokov:
Schaefer-Savard-Murray
Sturm-Bergeron-Kessel
Axelsson-Krejci-Bochenski
Thornton-Metropolit-Kobasew alebo Reich
V prospech Kobasewa hovori ze ma 1,2 mil. jednocestny kontrakt a rolu zleho muza by mal zvladat Thornton. Co sa tyka Metropolita, v campe sa ukazal v dobrej forme a o jeho sluzby maju zaujem aj ine kluby ale ako sa sam vyjadril- povazuje sa za sucast Bruins takze chce pockat na rozhodnutie Bruins ci s nim podpisu kontrakt.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bruins ziskali vymenou za Mark-a Mowers-a 2 obrancov z Anaheim Ducks Nathan Saunders-a a Brett Skinner-a. Obaja boli ihned poslany na farmu do Providence. Z tejto vymeny je vidno snahu GM mat sirsi vyber obrancov pre pripad ze sa niektoremu z tretej obrannej dvojice nebude darit.
Analyza transkacie podla THN:
Co prislo:
"Po tom, co Bruins ziskali centra do checking line z Islanders Petterri Nokelainena sa Mowers stal nadbytocnym. V podone Skinnera dostal tym obrancu s ofenzivnymi schopnostami, ktory by mohol neskor zaujat 4., alebo 5. miesto v obrane Bruins. Saunders je dobre stavany defenzivny obranca, ktoremu vsak este nejaky ten rok chyba, aby sa prepracoval do supisku medvedov."
Co odislo:
"Anaheim ziskal poctiveho a univerzalneho centra, ktory moze hrat aj na kridlach. Mowers by mal nastupovat namiesto Pahlssona, ktory bude pauzovat niekolko tyzdnov pre zranenie."
Skinner:
- 24 rokov
- 0 sezon v NHL
- $805 000
Saunders:
- 22 rokov
- 0 sezon v NHL
- $510 000
Mowers:
- 33 rokov
- 6 sezon v NHL
- $450 000
Co prislo:
"Po tom, co Bruins ziskali centra do checking line z Islanders Petterri Nokelainena sa Mowers stal nadbytocnym. V podone Skinnera dostal tym obrancu s ofenzivnymi schopnostami, ktory by mohol neskor zaujat 4., alebo 5. miesto v obrane Bruins. Saunders je dobre stavany defenzivny obranca, ktoremu vsak este nejaky ten rok chyba, aby sa prepracoval do supisku medvedov."
Co odislo:
"Anaheim ziskal poctiveho a univerzalneho centra, ktory moze hrat aj na kridlach. Mowers by mal nastupovat namiesto Pahlssona, ktory bude pauzovat niekolko tyzdnov pre zranenie."
Skinner:
- 24 rokov
- 0 sezon v NHL
- $805 000
Saunders:
- 22 rokov
- 0 sezon v NHL
- $510 000
Mowers:
- 33 rokov
- 6 sezon v NHL
- $450 000
Na třicetičlenné soupisce Bostonu z dnešního rána stále figuruje jméno českého útočníka Davida Krejčího.
Jednadvacetiletý hokejista si v nedělní přípravě proti Montrealu připsal 2 asistence a nevzdává boj o místo v základní sestavě Medvědů. K očekávaným ofenzivním číslům (v loňské sezóně zaznamenal v dresu Providence Bruins v AHL 74 bodů ze 69 zápasů) přidává i zlepšenou hru ve vlastním pásmu. A z hokejisty, kterého vzhledem k přebytku centrů čekalo podle managementu Bostonu stěhování na farmu, je najednou žhavý kandidát na vedoucího třetí formace.
“Má šikovné ruce a dobře čte hru. Kromě nahrávek na góly zahrál velmi dobře i v defenzívě,” všiml si Krejčího parťák z útoku P.J. Axelsson. “A to je dost podstatné. Můžete v útoku předvádět, co chcete, ale v téhle lize musíte umět také bránit. David ukázal, že to umí.”
“Zahráli dobře na obou stranách,” souhlasí trenér Medvědů Claude Julien, když se ho zeptáte na výkon lajny, které šéfoval rodák ze Šternberku. “Tlačili se před branku a odměnou jim byl gól. Od Krejčího to byla krásná přihrávka.”
V minulé sezóně se o černou práci v Bostonustarala klasická checking line ve složení Mark Mowers, Wayne Primeau, Shean Donovan. Ani jeden z nich už v klubu není: Primeau odešel před uzávěrkou přestupů do Calgary, Donovan byl v červenci vyměněn do Ottawy za Petera Schaefera a Mowers si balil kufry včera, když ho vytrejdovali do Anaheimu.
Nový třetí útok, pokud vydrží ve stejném složení jako během kempu (Krejčí mezi Axelssonem a Kobasewem), slibuje kvalitnější výkony na obou frontách. Axelsson si loni místo klasické role psa obranáře vyzkoušel pohyb v záři reflektorů v elitní Savardově řadě. Kobasew sice více než se soupeři bojoval se zraněním lokte a otřesem mozku (statistici mu napočítali 40 startů v Calgary a 10 v Bostonu), ale patří k nejrychlejším bruslařům Medvědů a nebojí se mely u mantinelů a před brankou.
David Krejčí by měl k rozšíření své bilance 6 utkání v National Hockey League bez získaného bodu parťáky více než schopné (nhl.cz)
..vsetko nasvedcuje tomu, ze David pobudne v A time az do zaciatku sutaze a to ma tesi
Jednadvacetiletý hokejista si v nedělní přípravě proti Montrealu připsal 2 asistence a nevzdává boj o místo v základní sestavě Medvědů. K očekávaným ofenzivním číslům (v loňské sezóně zaznamenal v dresu Providence Bruins v AHL 74 bodů ze 69 zápasů) přidává i zlepšenou hru ve vlastním pásmu. A z hokejisty, kterého vzhledem k přebytku centrů čekalo podle managementu Bostonu stěhování na farmu, je najednou žhavý kandidát na vedoucího třetí formace.
“Má šikovné ruce a dobře čte hru. Kromě nahrávek na góly zahrál velmi dobře i v defenzívě,” všiml si Krejčího parťák z útoku P.J. Axelsson. “A to je dost podstatné. Můžete v útoku předvádět, co chcete, ale v téhle lize musíte umět také bránit. David ukázal, že to umí.”
“Zahráli dobře na obou stranách,” souhlasí trenér Medvědů Claude Julien, když se ho zeptáte na výkon lajny, které šéfoval rodák ze Šternberku. “Tlačili se před branku a odměnou jim byl gól. Od Krejčího to byla krásná přihrávka.”
V minulé sezóně se o černou práci v Bostonustarala klasická checking line ve složení Mark Mowers, Wayne Primeau, Shean Donovan. Ani jeden z nich už v klubu není: Primeau odešel před uzávěrkou přestupů do Calgary, Donovan byl v červenci vyměněn do Ottawy za Petera Schaefera a Mowers si balil kufry včera, když ho vytrejdovali do Anaheimu.
Nový třetí útok, pokud vydrží ve stejném složení jako během kempu (Krejčí mezi Axelssonem a Kobasewem), slibuje kvalitnější výkony na obou frontách. Axelsson si loni místo klasické role psa obranáře vyzkoušel pohyb v záři reflektorů v elitní Savardově řadě. Kobasew sice více než se soupeři bojoval se zraněním lokte a otřesem mozku (statistici mu napočítali 40 startů v Calgary a 10 v Bostonu), ale patří k nejrychlejším bruslařům Medvědů a nebojí se mely u mantinelů a před brankou.
David Krejčí by měl k rozšíření své bilance 6 utkání v National Hockey League bez získaného bodu parťáky více než schopné (nhl.cz)
..vsetko nasvedcuje tomu, ze David pobudne v A time az do zaciatku sutaze a to ma tesi
Legenda Bruins, Cam Neely sa stal Vice Prezidentom klubu. Bude pomahat GM v hokejovych zalezitostiach ako aj Jacobs-ovy s chodom klubu.
19.januara 2008 si Boston Bruins ucti byvaleho hraca Willie O'Ree. Uplynie presne 50 rokov odkedy O'Ree nastupil na svoj prvy zapas v NHL ako vobec prvy cernoch v NHL. Bolo to 18.januara 1958 proti Montrealu Canadiens. Detaily ceremonie neboli zverejnene, resp. budu neskor.
19.januara 2008 si Boston Bruins ucti byvaleho hraca Willie O'Ree. Uplynie presne 50 rokov odkedy O'Ree nastupil na svoj prvy zapas v NHL ako vobec prvy cernoch v NHL. Bolo to 18.januara 1958 proti Montrealu Canadiens. Detaily ceremonie neboli zverejnene, resp. budu neskor.
„Z možnosti další spolupráce s Bruins jsem skutečně nadšený,“ prohlásil dvaačtyřicetiletý člen Síně slávy NHL, který se zapojil do činnosti bostonské organizace již v říjnu před dvěma lety. Jako ambasador Bruins měl Neely dosud na starost komunikaci se sponzory a dodavateli klubu.Skorpion píše:Legenda Bruins, Cam Neely sa stal Vice Prezidentom klubu. Bude pomahat GM v hokejovych zalezitostiach ako aj Jacobs-ovy s chodom klubu.
„Stejně jako mnoho ostatních lidí jsem byl zklamaný z toho, jakým směrem se klub v posledních letech ubíral. Fanoušci Medvědů očekávají od svého týmu vyrovnané výkony. Všichni hráči musí být hrdí na to, že nosí dres Bruins. V každém utkání se vám nemůže dařit, ale musí být vidět, že hrajete naplno,“ řekl Neely.
Manny Fernandez
Tim Thomas
Defensemen (8)
Andrew Alberts
Bobby Allen
Zdeno Chara
Andrew Ference
Matt Hunwick
Mark Stuart
Aaron Ward
Dennis Wideman
Forwards (17)
P.J. Axelsson
Patrice Bergeron
Brandon Bochenski
Jeff Hoggan
Phil Kessel
Chuck Kobasew
David Krejci
Milan Lucic
Glen Metropolit
Glen Murray
Petteri Nokelainen
Jeremy Reich
Marc Savard
Peter Schaefer
Marco Sturm
Nate Thompson
Shawn Thornton
Este by mal tym opustit jeden obranca a traja utocnici.
Goalies (2)
Manny Fernandez
Tim Thomas
Defensemen (8)
Andrew Alberts
Bobby Allen
Zdeno Chara
Andrew Ference
Matt Hunwick
Mark Stuart
Aaron Ward
Dennis Wideman
Forwards (17)
P.J. Axelsson
Patrice Bergeron
Brandon Bochenski
Jeff Hoggan
Phil Kessel
Chuck Kobasew
David Krejci
Milan Lucic
Glen Metropolit
Glen Murray
Petteri Nokelainen
Jeremy Reich
Marc Savard
Peter Schaefer
Marco Sturm
Nate Thompson
Shawn Thornton
Este by mal tym opustit jeden obranca a traja utocnici.
tak raad by som sa zucastnil spominaneho vyberu..no a najradsej by som bol jednym z porotcov
slecny majuce na sebe take decentne osatenie BOS, to by bola podivana
u mna to minuly rok vyhrala Shannon

aj ked, uprimne, vyberat nebolo bars z coho, tak budem netrpezlivo cakat nielen na 3. oktober z hladiska startu NHL :smile03:
no ale supneme predsa len nieco aj z toho hokejoveho diania..no pane jo, az dnes som sa dozvedel, ze Timmy, ktory sa dnes objavi v kleci proti Habs ma fungel novu masku

na prvy pohlad, mozno nebadat nejaku vyraznu premenu, ale
v tomto topicu a v naslednej photogalerke je to krasne vidiet, zmenila sa kopmletne okrem tradicneho tvaru..cervena tlama bije do oci uz z dialky
u mna to minuly rok vyhrala Shannon

aj ked, uprimne, vyberat nebolo bars z coho, tak budem netrpezlivo cakat nielen na 3. oktober z hladiska startu NHL :smile03:
no ale supneme predsa len nieco aj z toho hokejoveho diania..no pane jo, az dnes som sa dozvedel, ze Timmy, ktory sa dnes objavi v kleci proti Habs ma fungel novu masku

na prvy pohlad, mozno nebadat nejaku vyraznu premenu, ale
v tomto topicu a v naslednej photogalerke je to krasne vidiet, zmenila sa kopmletne okrem tradicneho tvaru..cervena tlama bije do oci uz z dialky
Strely na branku:
Montreal: 8-11 -6 = 25
Boston: 11-9-12 = 32
Presilovky: Montreal 1-7, Boston 1-8
Brankari:
Montreal - Huet 32/30
Boston - Thomas 25/22
Hviezdy stretnutia: Markov, Savard, Smolinski
Divaci: 21,273
zaujimave photo zo zapasu
cepi píše:2 prehra s Habs, este ze v pripravnom!..zatial ma z nasich vysledkov take zmiesane pocity, v zadu to zda sa vyzera byt OK, ale treba bez podmienence popracovat na efektivite, aj ked super sme prestrielali v pomere 32/25, na vysledku sa to moc neprejavilo..ako to uz byva v tychto stretnutiach zvykom, superi sa nesetrili a
predviedli Kostopoulos (MTL) vs. Lucic (BOS)..z nasich sa presadil Savvy 1+1, ktory zda sa bude v novej sezone opät atakovat popredne priecky kanadskeho bodovania
zaujimave photo zo zapasuTU
![]()
![]()
spekuluje sa nad prichodom obrancu Dannyho Markova (ja by som bol rozhodne za
)

Možná by mohli Bruins uvažovat o další sadě dresů.Pokud jde o Thomasovu masku není to špatné,i když ta otevřená tlama je, tak nějak okoukaný motiv.Velký počet golmanů ztvárňuje tuto myšlenku na svou masku,možná by to chtělo nový nápad.Jinak dobrý.
Chára má zranené rameno
Tak to "pekne" zacina. Zranil sa pocas bitky s hracom Islanders - Kipom Brennanom. Do zaciatku sezony by mal byt OK, tak dufajme, ze to bude pravda.
Vysledky Bruins moc netesia. Ale sezona je dlha, tak snad sa daju dokopy. Vacsinou to boli vysledky dost vyrovnane:
NYI 1:3 - vitazstvo
NJD 3:0 - prehra
TOR 4:3 - prehra po najazdoch
MON 4:3 - prehra
MON 3:2 - prehra
NYI 30.9.
Markov by nebola zla posila.
Tak to "pekne" zacina. Zranil sa pocas bitky s hracom Islanders - Kipom Brennanom. Do zaciatku sezony by mal byt OK, tak dufajme, ze to bude pravda.
Vysledky Bruins moc netesia. Ale sezona je dlha, tak snad sa daju dokopy. Vacsinou to boli vysledky dost vyrovnane:
NYI 1:3 - vitazstvo
NJD 3:0 - prehra
TOR 4:3 - prehra po najazdoch
MON 4:3 - prehra
MON 3:2 - prehra
NYI 30.9.
Markov by nebola zla posila.
"Spadol nan pocas bitky. V stredu sa podrobil vysetreniu magnetickou rezonanciou, ktora neodhalila ziadne vaznejšie problemy (chvalabohu! pozn. c.,) Nemal by to byt ziaden väcsi problem, v treningu sa normalne zrazal so supermi, no v zapasoch sme nechceli nic riskovať," vysvetlil GM Bostonu ChiaSkorpion píše:Chára má zranené rameno
uff, uff, to som si teda vydychol
prehry ltt, to sa zda zniest, ziadne extremne nakladacky, prichodom a o tom uz doleSkorpion píše:Vysledky Bruins moc netesia. Ale sezona je dlha, tak snad sa daju dokopy. Vacsinou to boli vysledky dost vyrovnane:
viac ako slusna posila..jeho skusenosti by nam v zadu rozhodne bodli, urcite by svojim pripadnym platom nezatazil rozpocet klubu a navyse, Danny este nepatri do stareho zeleza (31), tak sup s nim!Skorpion píše:Markov by nebola zla posila.
V utorok sa GM vyjadril ze pred zaciatkom sezony ziadnu vymenu v kadri neplanuje takze Markov je na teraz uzavreta kapitola. Mne osobne ziaden Rus v time nechyba :beee:
Co sa tyka pripravnych zapasov, vsetky prehry boli tesne a ako zaujimavost ktoru postrehli novinari uvadzam ze pri vsetkych prehrach chybal na lade Zdeno... Jeho start v poslednom zapase je tiez neisty ale uvodny zapas sezony by mal stihnut na 100% no otazne bude ako sa mu bude hrat bez zapasoveho rytmu.
Pre pokoj v dusi GM, trenera, hracov a samozrejme nas fanusikov dufam ze zo zapadu si prinesieme aspon 5-6 bodov.
Co sa tyka pripravnych zapasov, vsetky prehry boli tesne a ako zaujimavost ktoru postrehli novinari uvadzam ze pri vsetkych prehrach chybal na lade Zdeno... Jeho start v poslednom zapase je tiez neisty ale uvodny zapas sezony by mal stihnut na 100% no otazne bude ako sa mu bude hrat bez zapasoveho rytmu.
Pre pokoj v dusi GM, trenera, hracov a samozrejme nas fanusikov dufam ze zo zapadu si prinesieme aspon 5-6 bodov.
Zajtrajsi pripravny zapas s Islanders pojde na Center Ice Online... niekde na nete som cital ze sa to da pozerat aj mimo USA tak to mozte skusit. Ja som vcera pozeral Rangers-Islanders a teraz by som rad pozeral Anaheim-L.A. ... snad sa uz konecne rozsvietia svetla
Kvalita prenosu cez Center Ice je super.
Trochu té dobré náladě na tréninku nerozumím, výsledky přípravných zápasů jsou katastrofální!!! Nevím, proč se Zdeno pere, když máme v týmu nově dva bitkaře... Markova mi líto není, u rusáků je složité dlouhodobě uržet dobrou formu. Krejčí mě překvapil a mohl by být náhradou za talenta Kaluse. Byl bych rád, kdyby dostal šanci Lučič, bude určitě dobrej!!
Jundr nemyslim si, ze ide o katastrofalne vysledky (mrkni na vysledky Calgary) vsetky prehry s vynimkou 1 duelu boli prehry o 1 gol, navyse, treba kvitovat, ze v poslednom pripravaku proti Habs sme sa za stavu 4:1 nepolozili a skresali na 4:3, takze tim bude v novej sezone makat na plne obratky 60 minut! a co je dôlezita vec, ako tu uz bolo spominane, pri spominanych prehrach absentoval kapitan timu, tym je snad povedane viac ako dost..
ja osobne od Zeeho ocakavam sem tam aj nejaku tu sarvatku, aj ked nam musi byt jasne, ze ako kapitan timu, si nemôze dovolit to, co u senatorov, tak ako si poznamenal od toho tu budeme mat Reicha + Thorntona, no Zee musi byt bez debatky agresivnejsi a som presvedceny o tom, ze v novej sezone takym bude
ja som si to s Markovom taky tak rozmyslel, ti rusi su sakramentsky nevyspytatelni..Krejci sa javi skutocne vo vybornom svetle (mimochodom Kalus medzicasom putoval v SJS na farmu) a draftovy Lucic ma v sebe ohromny potencial..mame sa v novej sezone, na koho, na co tesit
ja osobne od Zeeho ocakavam sem tam aj nejaku tu sarvatku, aj ked nam musi byt jasne, ze ako kapitan timu, si nemôze dovolit to, co u senatorov, tak ako si poznamenal od toho tu budeme mat Reicha + Thorntona, no Zee musi byt bez debatky agresivnejsi a som presvedceny o tom, ze v novej sezone takym bude
ja som si to s Markovom taky tak rozmyslel, ti rusi su sakramentsky nevyspytatelni..Krejci sa javi skutocne vo vybornom svetle (mimochodom Kalus medzicasom putoval v SJS na farmu) a draftovy Lucic ma v sebe ohromny potencial..mame sa v novej sezone, na koho, na co tesit
Tak uz som konecne zahliadol B's v akcii... zatial len predzapasova rozcvicka ale uz sa tesim na zapas. Zdeno dnes nehra opat. Nenastupi ani Brendan Bochenski, Jeff Hoggan, Petteri Kokelainen, Milan Lucic, Nate Thompson a Dennis Wideman. Myslim ze s vynimkou Zdena a Widemana ti ostatni hraci budu poslani na farmu. Bochenski sa vobec nedokazal presadit takze zrejme aj on zacne sezonu v Providence.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé