Už z letošní sezóny mám zatím dobrej pocit, snad to vydrží. Ale hlavně, co teprve za dvě, tři sezóny...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Umím si ho časem představit na 1st LW.Lindblom is on pace for 40 points as it stands. Now I do not think he will get that many (more like 30ish) but here is an interesting little list.
SHL players since 1990 to have 30+ point years as teenagers:
Peter Forsberg
Henrik Sedin
Daniel Sedin
Markus Naslund
Johan Larsson
Patric Hornqvist
Marcus Kruger
Elias Lindholm
SHL players since 1990 to have 25-29 point years as teenagers:
Lars Eller
Magnus Paarjarvi
Michael Nylander
William Karlsson
Calle Jarnkrok
Joel Lundqvist
Nicklas Backstrom
Jonas Hoglund
kajo » 21 říj 2015, 10:52 píše:Voracek zobral svojich 8M ana to? Vo vsetkych zapasoch hral zatial strasne, keby to bol Vinny, uz by bol isto HS.
Z roznych stran citam nazory, ze to bol cisty hit a trest dostal Rinaldo len za reputaciu. Tak ja neviem...a co to povyskocenie? Pozeram sa na to zle, alebo co?
Zapas to bol ale strasne divoky, Giroux ako mizerne zacal v prvej tretine (kde na jeden gol supera krasne nahral nepochopitelnou zadovkou za vlastnou brankou Marchandovi? , druhy zas ponukol svojim vylucenim 2+2) tak paradne skoncil. Voracek sa trochu chytil a snad mu to pomoze do dalsich zapasov. Raffl sa mi v tom utoku ale nepaci, no obavam sa, ze velmi moznosti tam nemame
Zraza sa, bojuje a snahu mu upriet nemozno, ale skratka nemyslim, ze ma na to aby bol dlhodobo 1LW. NAK, Lindblom ci tusim Loganom spominany Leier by mohli byt do buducna slusne alternativy.
Ktory utok sa mi ale paci, je stvrty White-Bellemare-VDV. Casto dokazu superov utok zavriet, su schopni si vypracovat aj prilezitosti a dnes im to tam konecne padlo. Nehovoriac o tom, ze kombo Bell-VDV je na PK zatial fantasticke. Ani nepamatam, kedy sme mali naposledy taku 4th line. Lappy-Betts-Powe?
Vcelku ma prekvapuje, ze najvytazovanejsim obrancom je MDZ, cakal som ze to bude stale este Streit. Aj ked MDZ sa mi zatial paci, pokial samozrejme nehra v pare s Manningom! To uz asi pochopil aj Hakstol a Manning bol v tomto zapase HS. (Ten matchup MDZ-Manning vs Benn-Seguin v predoslom zapase so stars bol ubohy)
A koho musim spomenut este a radsej to napisem do tejto temy aby si nemysleli fanusikovia bruins, ze trollim, je Chara. Neviem, ci tak hra zatial celu sezonu, ale v tomto zapase bol komicky. Lahko ho odstavil od puku malicky Giroux, padal pomerne casto a na korculiach vyzeral ako Bambi. Zaklincoval to pokusom hitu na VDV, kde hitoval viac menej seba a na lade skoncil prave on sam.
Zapas to bol ale strasne divoky, Giroux ako mizerne zacal v prvej tretine (kde na jeden gol supera krasne nahral nepochopitelnou zadovkou za vlastnou brankou Marchandovi? , druhy zas ponukol svojim vylucenim 2+2) tak paradne skoncil. Voracek sa trochu chytil a snad mu to pomoze do dalsich zapasov. Raffl sa mi v tom utoku ale nepaci, no obavam sa, ze velmi moznosti tam nemame
Ktory utok sa mi ale paci, je stvrty White-Bellemare-VDV. Casto dokazu superov utok zavriet, su schopni si vypracovat aj prilezitosti a dnes im to tam konecne padlo. Nehovoriac o tom, ze kombo Bell-VDV je na PK zatial fantasticke. Ani nepamatam, kedy sme mali naposledy taku 4th line. Lappy-Betts-Powe?
Vcelku ma prekvapuje, ze najvytazovanejsim obrancom je MDZ, cakal som ze to bude stale este Streit. Aj ked MDZ sa mi zatial paci, pokial samozrejme nehra v pare s Manningom! To uz asi pochopil aj Hakstol a Manning bol v tomto zapase HS. (Ten matchup MDZ-Manning vs Benn-Seguin v predoslom zapase so stars bol ubohy)
A koho musim spomenut este a radsej to napisem do tejto temy aby si nemysleli fanusikovia bruins, ze trollim, je Chara. Neviem, ci tak hra zatial celu sezonu, ale v tomto zapase bol komicky. Lahko ho odstavil od puku malicky Giroux, padal pomerne casto a na korculiach vyzeral ako Bambi. Zaklincoval to pokusom hitu na VDV, kde hitoval viac menej seba a na lade skoncil prave on sam.
https://youtu.be/Va0qZzRGPjc?t=3m22s" onclick="window.open(this.href);return false;kajo píše:Z roznych stran citam nazory, ze to bol cisty hit a trest dostal Rinaldo len za reputaciu. Tak ja neviem...a co to povyskocenie? Pozeram sa na to zle, alebo co?
Zapas to bol ale strasne divoky, Giroux ako mizerne zacal v prvej tretine (kde na jeden gol supera krasne nahral nepochopitelnou zadovkou za vlastnou brankou Marchandovi? , druhy zas ponukol svojim vylucenim 2+2) tak paradne skoncil. Voracek sa trochu chytil a snad mu to pomoze do dalsich zapasov. Raffl sa mi v tom utoku ale nepaci, no obavam sa, ze velmi moznosti tam nemameZraza sa, bojuje a snahu mu upriet nemozno, ale skratka nemyslim, ze ma na to aby bol dlhodobo 1LW. NAK, Lindblom ci tusim Loganom spominany Leier by mohli byt do buducna slusne alternativy.
What a third period and OT. 
Ale teda druhá třetině příšerná, ovšem dva klíčové body máme a to je hlavní, že... Mase sice brutálně trapnej 4. gól od Hayese, ale jinak dva megasavy a udržel nás ve hře. Good job, Steve. Giroux a Voras od třetí třetiny daleko lepší, snad Vorasovy dvě áčka pomůžou a už se rozjede. 4. lajnu jsem tu už chválil, dnes i kajo, tam není co třeba dodávat. Obrana je letos fakt OK, MDZ jako #1 v naší situaci je taky legit, dost vylepšil hru v D-zone, což bylo u něj klíčové.
Teď jen se modlit, ať je hlavně Couts na sobotu ready. Pokud nebude, uvidíme v akci imho Lecavaliera.
B. Schenn snad bude taky ready, Neuvy by měl být OK.
https://twitter.com/peteblackburn/statu ... 0166227968" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta Simmerova levá noha a to zakončení, bych se mohl dívat celej den...
Ale teda druhá třetině příšerná, ovšem dva klíčové body máme a to je hlavní, že... Mase sice brutálně trapnej 4. gól od Hayese, ale jinak dva megasavy a udržel nás ve hře. Good job, Steve. Giroux a Voras od třetí třetiny daleko lepší, snad Vorasovy dvě áčka pomůžou a už se rozjede. 4. lajnu jsem tu už chválil, dnes i kajo, tam není co třeba dodávat. Obrana je letos fakt OK, MDZ jako #1 v naší situaci je taky legit, dost vylepšil hru v D-zone, což bylo u něj klíčové.
Teď jen se modlit, ať je hlavně Couts na sobotu ready. Pokud nebude, uvidíme v akci imho Lecavaliera.
https://twitter.com/peteblackburn/statu ... 0166227968" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta Simmerova levá noha a to zakončení, bych se mohl dívat celej den...
A to bych ještě zmínil, že ten gól při naší PP (která byla teda naprosto trapná, šílená a sami jsme si tím řekli o to aby se ten zápas začal vyvíjet na druhou stranu) byl taky jeho, na toho druhýho hráče se zase totálně vysral a začínám na to bejt u něj docela vysazenej, protože to dělá celkem pravidelně!kajo píše:Z roznych stran citam nazory, ze to bol cisty hit a trest dostal Rinaldo len za reputaciu. Tak ja neviem...a co to povyskocenie? Pozeram sa na to zle, alebo co?
Zapas to bol ale strasne divoky, Giroux ako mizerne zacal v prvej tretine (kde na jeden gol supera krasne nahral nepochopitelnou zadovkou za vlastnou brankou Marchandovi? , druhy zas ponukol svojim vylucenim 2+2) tak paradne skoncil.
Spíš na něj sere, než že by mu vyloženě nešlo ... tohle bylo fakt vyloženě nezodpovědný, že je za ním hráč MUSEL vědět a že je jeho taky.AndyF píše:To je to, co rikam uz par let. Ackoliv hraje celkem slusne na SH, tak braneni 5 na 5 mu jde priserne..Logan píše:začínám na to bejt u něj docela vysazenej, protože to dělá celkem pravidelně!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé