Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jo jasne bylo to Maseho ale proste to se obcas stane kazdymu golmanovi , jde se dal nevadi.
Rono píše:Hráči hned po zápase si udělali sezení za zavřenými dveřmi.
:blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla:
:blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla:
A to jako Flyers mají nějakou výjimku na počet hráčů v sestavě? :eek2:
Tak obranné páry na dnešním tréninku zůstávají stejné. Ale Umberger na něm není, včera prý nedohrál zápas pro nějaké menší zranění, a pokud zítra nebude fit, tak nastoupí Gagner.

Simmonds pak přeřazen do třetí formace vedle Laughtona s Readem a Gagner by hrál s Couturierem a B. Schennem.
Raffl - G - Voras
Gagner - Couts - Schenn
Read - Laughton - Simmer
VV - Bell - White
Berme to pozitivne, mame aspon 1 bod. Pittsburgh?
So Mason is either sick, injured or not taking the skate. justin is on ice
So Neuvirth will get the start in net tonight in the home opener v FLA. #Flyers
Pojď, Míšo! :hfman:
“Flyers goaltender Steve Mason is out of tonight’s line-up due to a personal family matter. No other details are available.” -Ron Hextall
:nervozny: :-(

UMBERGER OUT, WHITE OUT, L. SCHENN OUT.
GAGNER IN, LECAVALIER IN, GUDAS IN.
:scare:
Viz. http://www.flyers.mzf.cz/preview-cas-na ... e-floridu/" onclick="window.open(this.href);return false;
zmiesane pocity. Dozadu ok ale v tretej tretine to hrat furt na 1-0 ....

G sa mi herne velice lubil, silny na puku ale gol dat nechce. Voras gol duplom dat nechce a nelubil sa mi ani herne...

Od tej prvej lajny tie goly nutne potrebujeme, malo skorujeme....
Výhra zasloužená. Měli jsme jim však naložit víc, ty šance, co nedal už jenom Voras... :-/

Ale hlavní jsou dva body a ty máme (3 body na CBJ a PIT :petrik:).

Gudas i Gagner by měli zůstat v základu, byli dobří. Neuvy, netřeba komentovat, bez chyby a ještě dva megasavy. :good: Druhá lajna, PK, první a druhá třetina asi nejlepší v zápase. Z jednotlivců jednoznačně Giroux, ten měl mít minimálně tři body, ale neklaplo to. Ovšem první lajna se rozjede, mají už dohromady 31 střel za tři zápasy, je to jen otázka času (snad)...

Ve středu Blackhawks, tam snad nechají i duši, když pak hned šest dní máme volnej rozpis. BTW před zápasem je retirement Kimma. :klobuk:

EDIT:
:klobuk:
Dost se mi líbil Gagner, tý druhý lajně dost prospěl a Simmer je ve třetí tak akorát, navíc i tam má teď dobré spoluhráče, takže bez problému, Umby až se vrátí tak buď místo VDV nebo zatím čekat, Gagnera bych nechal. I na tý druhý PP se mi zdálo tomu pomohl ...
Je hezke ze u tymova dvojka dokaze zachytat :) a hned nulu.Akorat utok by se mohl vice pochlapit :)

bohuzel jsem jeste nemel moznost videt zapas.Snad i vikendu.
Obrázek :klobuk:
Nádhera! První dvě třetiny s Hawks neskutečný, ve třetí se obětovali, avšak to bránění výsledku úplně nemám rád, ale zatím se to nevymstilo, tak dejme tomu...

Chicago poraženo zaslouženě, great job, guys.

Voras, Raffl, MDZ první body, G gól při ES, obrana bez turnoverů - a vynikající Neuvy!
Neuvirth joins Hackett as only #Flyers goalies to ever have two straight shutouts in first two starts with team.
:serus:

V úterý a ve středu nás čekají B2B zápasy, takže uvidíme Maseho i Neuvyho v akci. :thumbsup:

Již pět bodů na CBJ a PIT. :ciga:
No konečně máte gólmana :jn:
S takovou spíš nejlepší tandem v lize. :ciga:
no ja snad zacnu opravdu verit v lepsi zitrky :) vyhra 3:0 proti silnemu chicagu velmi potesi a pokud se neuvirth takto uvedl tak by si urcite zaslouzil vic prilezitosti :) pokud bude mezi golmany zdrava soutezivost tak jsem pro.kdo sledoval jak vypadala hra ? predevsim obranci :)
Anger píše:kdo sledoval jak vypadala hra ? predevsim obranci
Hra se mi teda libila.. Sice tam byly okynka (trapnej byl ten SH najezd Hossy, Panarin tam byl taky obcas ne uplne pokrytej, Kane je dabel, s nim se toho moc delat neda ), ale celkove to bylo vysoky nasazeni, hodne se mi libi ctvrta lajna, ta vetsinou udrzela hru v pasmu Hawks.
No a beci teda musim rict, ze se mi libi dost..
Malokdy se stalo, ze by meli zasadni problem dostat se z pasma. To bych skoro rekl, ze meli Hawks daleko vetsi problemy s napadanim. Ale zase si myslim, ze to bylo dost dany tim, jak jim i utocnici v obrannym pasmu pomahali.
Gagner urcite :thumbsup:
Couts mi ale prijde porad takovej zatazenej..
Prvni lajna taky jeste neni uplne ono, co je s Vorasem netusim, ten drajv, co mel loni tam neni, ale gol dali, tak snad to z nich spadne.
Akorat bysme fakt meli na ty vylouceni davat pozor. Je toho letos nejak moc zbytecnyho. Psoledni dva zapasy sme to zvladli, ale v tom vyprasku s Panthers nas to stalo zapas.
Hra byla dobrá, obrana fungovala vesměs dobře, Gudas až na jedno zbytečný vyloučení super, blokoval, hitoval, jednodušše vyhazoval puky. Neuvirth držel. První dvě třetiny jsme byli trochu lepším týmem ve vyrovnaném zápase, třetí třetinu jsme se logicky víc zatáhli, což byla škoda a hlavně jsme se nechali vylučovat, což vycházelo z toho tlaku Hakws no. Každopádně naše první PP by se měla vzpamatovat, krom tý první PP si nevytvořili nic a spíš se nebyli schopní ani dostat pořádně do pásma, naopak druhá byla dobrá a oproti loňsku se to nedá srovnávat. Gagner výbornej, backcheck kvalitní a k tomu navíc GWG. Myslím že si jasně řekl o to aby zůstal v základu i po návratu Umbergera, snad mu to vydrží.
Složení útoků je teď fajn, líbí se mi. Uvidíme jak defenziva obstojí proti Stars po tom dlouhým odpočinku.
Logan píše:hlavně jsme se nechali vylučovat, což vycházelo z toho tlaku Hakws no.
No prave ze nevychazelo.. Vsechno fauly uplne zbytecny..
Couts dnes musel hlídat Toewsa. Při EV hrál víc než 80% proti němu!

K těm vyloučením, asi jak Andy, byly zbytečný, nikoli dané nějakým tlakem.

Jinak MDZ ještě suprovej zápas.
Nádhera, krásnej zápas. A já vůl byl línej jít do té fortuny :slap:

Gudas :lol:
Obrázek
what a game :slintac:

A este budeme za analfabetov proti tym cz hokejovym odbornikom v diskusnych forach a spravodajstve :lol2:

Dnes nebol ani jeden hrac, s ktorym by som bol nejak nespokojny, akurat u niektorych to este nebolo na 100%.
Lubilo sa mi aj zapnutie Simmera na vyssi stupen, uz sa nemotal na lade jak cierny pasazier a ked v tomto trende bude pokracovat, tak to z neho spadne.
Taktiez prva lajna uz bola lepsia aj ked stale velky priestor na zlepsenie. Jedina teda 1st pp unit nic. Okrem prvej PP len trapne nahadzuju puky do rohov, ktore ani poriadne nedobehnu. Nasledne idu striedat a druha squadra je do 10sec v pasme a na puku.
Zerem nasu stvrtu lajnu, aky to rozdiel oproti rinaldovcom a rosehillovcom. Perfektne bojuju, podrzia puk, krasne napadaju rozohravku supera a mackaju ich. Treti gol pre mna ich ked sa cez nich hawks nevedeli dlho dostat z pasma a tretia lajna ich doklepla.

Co sa tyka PK tak tam pozor, medzi uspechom a neuspechom v PK je velmi tenka ciara a teraz sa beru ako super, lebo sme nedostali gol. Lenze lietalo to tam miestami solidne a to je aj niekedy o stasti, ci to tam padne alebo nie, Panarin odmietol napr. prazdnu kasu (aj ked teraz neviem ci to bolo v PK a nechce sa mi hladat).

Takyto hokej ale chcem vidiet, parada a z oboch stran, vyhra zasluzena. Nenavidim sice ked hned od tretej tretiny ideme beton ale proti hawks som ani ine necakal a zvladlo sa to perfektne
Panarinova gólovka byla v ES. A nedal ji jen díky Simmerovi, na poslední chvíli mu bohovsky zablokoval hokejku.

Jinak souhlas. Jsem zvědavej, jak nás poznamená návrat R.J. ve složení formací. :hmm:
Full load of scouts in Philly: WPG (3, including GM), COL, CGY (2), NSH (2), STL, TBL, NYR, TOR, MTL, LAK, CHI, FLA, EDM, DET, OTT
Pravidelně na našich zápasech je zatím nejvíc skautů. Myslím, že někdo je na trading blocku...
Jo, a ještě... Jednou a naposled:

DÍKY ZA VŠE, KIMMO! :poklona2:

Vzkaz od Hartnella :arrow: http://video.flyers.nhl.com/videocenter ... &catid=772 :thumbsup:
Pocul niekto z vas skandovanie fanusikov "she said no!" ? (P. Kane samozrejme tercom :giggle: )
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE