Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pravda chorche, ve své první sezoně v NHL (05/06) měl ze 48 zápasů 15+13 tedy 28 bodů. Předvedl hodně slušný výkon, připsal si pouze 6 trestných minut. Úspěšnost střelby 18,5%, v +/- -4.
Sezonu 07/08 začal skvěle v prvních 7 zápasech si připsal 5+1, ale pak přišlo zranění, po kterém už s ezpět do své formy nevrátil a sezonu dohrál se špatnou statistikou, oproti nadějnému začátku. 72 zápasů 14+13=27 bodů. -11 v tabulce plus mínus. V play-off si taky nepřipsal bod.

Obrázek

Lecavalier-number4 píše:POZOR :!: je tady to, ÄŤeho jsem se tak trochu obával http://www.sport.cz/diskuse?id=114658&a ... #c18157981

Obrázek

Bojím se aby nový majitel nebyl příliš šetřivý. Nemělo by to ale nijak ovlivnit Jaye nebo Tortorelu, což je dobře, ale bojím se aby to třeba nějak neovlivnilo to že budem muset vyměnit někoho ze svaté trojce nebo tak něco :modlenie:
Modli sa a dĂ´kladne.

mt-svk píše: Modli sa a dĂ´kladne.
No o Columbus se příliš nezajímám a tak mnoho o tomto chlapíkovi nevím, ale z tvého příspěvku cítím že si v Columbusu moc dobré jméno neudělal :hmm: Vím že to nebyl dobrý kouč, ale tak strašný snad být nemůže :eek2:

Obrázek

Lecavalier-number4 píše:
mt-svk píše: Modli sa a dĂ´kladne.
No o Columbus se příliš nezajímám a tak mnoho o tomto chlapíkovi nevím, ale z tvého příspěvku cítím že si v Columbusu moc dobré jméno neudělal :hmm: Vím že to nebyl dobrý kouč, ale tak strašný snad být nemůže :eek2:

Obrázek
V Columbuse nebol trénerom, ale GM. A to je ešte horšie.

no na nhlpro.cz bylo napsáno:
Skupina okolo někdejšího trenéra Floridy a Columbusu Douga MacLeana...
to mě zmátlo
Jako majitel snad nemůže tolik pokazit, jedině že by nechtěl vydávat na hráče dost peněz a stali by jsme se týmem, který bude šetřit, třeba něco jako Washington, což mě děsí :o

:hmm: zaujimava informacia..do buducna nanajvys podstatna = smerodajna :!:

Obrázek

mt-svk píše: V Columbuse nebol trĂ©nerom, ale GM. A to je ešte horšie.
... mmno to je ceho se bojim ja ... i kdyz zatim proklamujou, ze Jay a John zustanou ve svych funkcich casem se muze stat, ze tenhle ... MacLean se z pozice majitele pasuje do ulohy GM ... a to by asi nebyla vesela taskarice. :shock:

Co se setreni tyce ... to si nemyslim. Uz Davidson udelal strop 44ml, naopak bych tusil, ze tenhle chlapik se, vzhledem ke svoji hokejove minulosti, da obmnekcit o nejakej tem milionek navic. Mimochodem, nasli jste nekdo nekde financni podminky tehle koupe ?

Jaj uz to vidim, ale to jsou spise jen novinarske dohady:

How much did they pay?

Hard to say, though former owner Bill Davidson, who in the summer of 1999 bought the franchise, the arena lease and the surrounding land for around $98-million, always has said he would never take less than $200-million. More realistic is that he wanted to recoup the $76-million his company says it has lost on its Tampa operation since its purchase

Sherrin said there are six or seven other investors, believed to be from Toronto, who will be introduced next week.

... ajeeeje uz se to zacina rozrustat.

"To be quite honest, the coaching situation and the general manager situation are not a priority," MacLean said. Still, he added, "I can't say I'm not going to be hands-on, but I'm hoping it's a positive hands-on. ... Jay will be making the final hockey calls, but there will be some good discussions."

... mmno, ja to rikal. Neni prioritou ... zatim.

http://www.nhl.cz/index.php?lng=C&short ... iew=clanek

tady ještě článek k tomuto tematu

safo nestraš, snad Jay zůstane :? já jsem z toho celkem smutný, vůbec nevím co můžu očekávat. To abych si jí raději koupil já, jen trochu šetřit :) . Kdyby se ten člověk dostal na křeslo GM, myslím že nás čeká pád dolů. Navíc i jako majitel chce kecat do dění v klubu, takže se toho celkem bojím :fnuk:

Tampa Bay posílá mladého finského brankáře Riku Heleniuse, který s Blesky na konci května podepsal základní nováčkovský kontrakt, na rozehrání do celku WHL Seattle Thunderbirds. Lightning draftovali Heleniuse loni jako patnáctého celkem poté, co zazářil na mistrovství světa osmnáctiletých. (nhl.cz)

Na tohoto mladíka hodně spolehám. Kdybych si měl tipnout kdo z našich mladých brankářských nadějích (Vasilij Košečkinov, Karri Ramo, Riku Helenius) měl být naší budoucí jistotu v brance, řekl bych že právě Riku. Už se na něj velmi těším a věřím že bude podávat skvěle brankářské výkony.

Tento golman byl nejlepší golman světového juniorského poháru 18 v roce 2006, kde v 6 zápasech držel průměr 1.83 a úspěšnost záashů měl 942 %. Momentálně chytá v Ilves Tampere.

Obrázek

... tak ja bych zase vsadil na Vasila ... kazdopadne doufam, ze se z tyhle hromady talentu vybere nekdo na nebo nad urovni Brodeura ;-)

Lecavalier-number4 píše:šetĹ™it :) . Kdyby se ten ÄŤlovÄ›k dostal na kĹ™eslo GM, myslĂ­m Ĺľe nás ÄŤeká pád dolĹŻ. NavĂ­c i jako majitel chce kecat do dÄ›nĂ­ v klubu, takĹľe se toho celkem bojĂ­m :fnuk:
... na druhou stranu jak kdosi kdesi trefne poznamenal, mnoho viteznych tazeni za SC zacalo zmenou majitele. Takze uvidime, treba se tam nekde najde zbylych 6mil na nakup nejakeho ... mmno myslim ze vlastne nic neni potreba, utocniky mame, obrance mame, golmany mame (cekam ze se aspon jeden z nich chyti, pokud ne tak Vasil) ... tak mozna pytel puku ;-).

safa píše:[ golmany mame (cekam ze se aspon jeden z nich chyti, pokud ne tak Vasil
taky doufám že se někdo z golmanů chytí, pokud ne, tak buď výměna a když tak spíše Ramo než Vasil

... mimochodem, vsimli jste si, ze tohle forum je o prsa druhy nejnavstevovanejsi forum tady na tomhle webu ?

no vsak vas, fanusikov Tampy, je tu dost. Ziadny tim tu asi nema tolko fans ako Tampa. :) A na prvom mieste je tema Peta Budaja, ze?

taky jsem se díval, ale jenom do NHL-týmy, Tampa sice tady má dost fanoušků, ale mnoho jich už tady nechodí, nebo jsme je tady už dlouho neviděl, např. TBL, John Tortorella, 4Lecavalier4... :(

... uz jsem to nestacil opravit ... samozrejme jsem myslel mezi NHL tymy. Jen Detroit je kousek pred nama ... ale fakt o prsa. Takze ... piste, piste ! ;-D

safa píše:... uz jsem to nestacil opravit ... samozrejme jsem myslel mezi NHL tymy. Jen Detroit je kousek pred nama ... ale fakt o prsa. Takze ... piste, piste ! ;-D
není, Detroit má 39 :wink:

... ceho 39 ? Detroit ma 31867 a my 31810 ... tedy jde me o parametr PREZRETE. V parametru ODPOVEDI jasne vedeme ( 969 vs 583) , stiha nas vsak Boston s 833 .

Lecavalier-number4 píše:taky jsem se dĂ­val, ale jenom do NHL-tĂ˝my, Tampa sice tady má dost fanouškĹŻ, ale mnoho jich uĹľ tady nechodĂ­, nebo jsme je tady uĹľ dlouho nevidÄ›l, napĹ™. TBL, John Tortorella, 4Lecavalier4... :(
Neboj ja zijem, ale nebol som doma dlhy cas :) no taze zmena majitela? sakra prace, no nevim, nevim ci to bude dobre :(

safa píše:... ceho 39 ? Detroit ma 31867 a my 31810 ... tedy jde me o parametr PREZRETE. V parametru ODPOVEDI jasne vedeme ( 969 vs 583) , stiha nas vsak Boston s 833 .
sakra tak ted nevím co myslíš ty :wink: já jsem myslel stránek :)

4Lecavalier4:fjn že ses zase oběvil :wink:

MacLeanovo floridské štěstí

článek o našem novém majiteli

jinak už se nemůžu dočkat na novou sezonu, dneska jsem se díval na tři zápasy na VHS Tampy, ještě ze sezony 05/06. Jeden jak jsme vyhráli nad Philou 6:0, nad Maple Leafs 3:2 na nájezdy a proti Sens zápas kdy nás vyřadili (2:3) :roll:

... mam tu nekde na kazete finale SC2004

... clanek Pavla Prikryla je moc peknej. Ja si taky nemyslim, ze by MacLean sam chtel trenovat, spis bych se obaval, ze se bude hrnout na GM a coby (spolu)majiteli mu bohuzel nebude nic stat v ceste. Dalsi vec je, ze si misto Johna muze dosadit casem nekoho svyho... ale to opravdu holt ukaze az cas.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES