XruC píše:Atlantik dobre som sa pobavil na tom, ked si napisal, ze to hodis aj sem..povodne som tam mal k tomu napisany aj komentar, ale schvalne som pockal, ci to naozaj das aj sem..ako keby nebolo jedno, kde to je.
Vies co sa mi paci? Ze si tymto konecne priznal, ze tam ta pomoc je a aj z vyssej moci, pretoze si osobne myslim, ze to bolo aj v zaujme velkeho Gerryho. Ja som doteraz nikdy nespochybnoval, ze niesu Pit kvalitny team..prave naopak a prave o to viac som nikdy nechapal, preco ich este viac posuvaju dopredu. Ak by tam tie skvrny neboli, tak by som im zatlieskal a povedal ze dobra praca a ver mi, ze by som bol radsej, keby to tak bolo, pretoze by som si usetril velku kopu nervov, ale tych veci tam bolo naozaj dost a aj ked mi mozno neveris..to je to, co ma cely cas stve. Pit su naozaj kvalitny team, toto som nikdy nespochybnil, len nechapem, preco ich liga nenecha vydret si to vitazstvo, pre teba ako fanusika Pit to mozno nieje az take zle, alebo to pre teba nikdy moc neznamenalo, lebo si to nikdy nepocitil na vlastnej kozy..ale vies si predstavit ako som sa citil, ked som videl moj team, ako maka, drie, aj ked ich casto Pit zatlacal, ale makali a potom pride predlzenie, hlupe vyhodenie cez mantinel, presilovka gol a vymalovane. A v dalsom serii hra pit v 6 a namiesto toho aby boli vyluceny ich na to rozhodca upozorni. Potom sa logicky sam seba pytas no nemohol ten rozhodca aj u nas prizmurit oko? Nehovoriac o tom, ako ma vzdy zamrzelo, ked sme sli do 4 po veciach, ktore sa na druhej strane nikdy nepiskali. A to nielen v nasej seri..Pitt sa robili take male ustupky, ktore v konecnom zuctovani znamenali hrozne vela. Netvrdim, ze by Pit bez tej pomoci ten SC nebol ziskal, len ma stve, ze ta "startovacia ciara" nebola pre kazdeho rovna.
Crosbyho podavanie ruk osobne vobec neriesim..to mi pride ako hlupost a navyse viem, ake mam ja problemy, ked mam dodrziavat nejaky bonton.
XruC, ja jsem vzdycky priznaval, ze na rozhodcich se Pit z dlouhodobeho hlediska nemuze vymlouvat a asi tam je ten metr jiny nez u ostatnich tymu. Nemyslim, ze to ma liga tak vylozene naplanovane, ale neco tam prece jen asi je. To mas to same jako na Slovensku pomahaji Slovanu, protoze je to marketingovo nejsilnejsi klub, v CR Sparte atd atd...Tak v NHL kazdy chce, aby se Pittsburghu darilo, protoye je to prospesne pro ligu.
Taky te nebudu kritizovat za to, ze si tady dost tvrde utocil na Pittsburgh kvuli rozhodcim. Ty na to snad mas i pravo a chapu te. Protoze konkretne v serii s WSH to nebylo piskani 50 na 50. To tam napsal i Baffy a dal jsem mu za pravdu. Ale jsem rad, ze Baffy uznal, ze konkretne finalovou serii jsme vyhrali ferove, to nam nemuze myslim nikdo zpochybnit, ani ty.
Crosbyho gratulace, to je opravdu usmevna tema

. Nejvic me pobavilo, kdyz ho za to kritizuje "kajo" s avatarem Lebrona Jamese! Kajo, ty asi nevis co udelal LeBron, ze? Po serii s Orlandem nerekl ani slovo, nepodal si ruku s nikym a ani se nedostavil na tiskovou konferenci

. Ne ze bych za to Jamese odsuzoval, to vubec ne, ale ze prave ty napadas Sida za bonton???