Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC, nepochopil si celkem spravne tu otazku... :D
Ale nevadi, jeste jednou. Mozna jsem ji nepolozil uplne jasne. To je mi jasne, ze by si ve finale radsi videl WSH nez PIT.

Ja jsem se ptal ale na to, kterou serii by si teoreticky vice prozival, na ktere by ti vic zalezelo. Jestli na serii PIT/DET z negativniho pohledu na PIT, nebo na serii WSH/DET z pohledu fandu WSH. Nebo jeste jinak, co by te vic potesilo, jestli vitezstvi DET nad PIT nebo vitezstvi WSH nad DET? Nebo co by te vic ranilo, vitezstvi PIT nebo prohra WSH. Snad je to ted jasne...
Protoze mi prislo, ze si to finale prozival jeste intenzivneji nez kdyby tam hrali Caps. To jako nic ve zlem, to k hokeji patri.
tak teraz to uz chapem..jasne ze by ma viac potesilo vitazstvo WSH nad Det ako vyhra Det nad Pit. A aj tu seriu by som prezival viac..
Detroit prijal prehru, správanie Crosbyho však nie

a tu je jeden komentár z diksuie, ktorá následovala pod tým, písal ju Mikoláš:
"Nechci tady rozdmýchávat zbytečné boje, taky mě hned napadlo, je to prostě mladej kluk a byl v tu chvíli mimo, Jenže to vypadá i jinak:Třeba: I was not happy about that at all and I was also not happy that Crosby also snubbed Babcock in the line as well. As Detroit Coach Mike Babcock was congratulating Sidney Crosby and telling him that he showed great leadership; Crosby turns his back and skates away before Babsy get's to even finish his COMPLIMENT to Crosby. I'm sorry but now I want Crosby's head on a platter. Complete disrespect for a person in his role or by anyone for that matter. It makes me sick. ... Tohle je kapitán tučňáků: http://cache.daylife.com/imageserve/08H ... 6/610x.jpg"
Upozorňujem niektorých precitlivelých fanúšikov, źe len citujem príspevok.

Crosbyho reakcia na gratuláciu od Babcocka, približne 8 minúta.

A ďalšie videjko - Crosby v hlavnej úlohe:

Tak ako tam máte hráčov ako Šatan, Gončar, Guerin, Staal, a iní, ktorým ten SC prajem, tak je mi z tohto spratka (je mi ľuto toho výrazu) nanič. Keď si predstavím, že túto "tvár NHL" musím mať sezónu vo svojom podpise... . :evil: A môžete si o mne myslieť čo chcete.
Ja vážne nemám slov na toto :D
Ty Kika nebudeš mať nikdy. :frajer2: Pre teba je Crosby viac ako boh. :poklona:
Presne tak, ako pises, je to obycajny spratek. Z Babcocka urobil totalneho blbca. Ak ma byt toto tvar NHL dalsich 10-15 rokov, tak to bude pekne na prd.
Incident s gratulacemi nechci nejak rozebirat. Podle me ale o nic nejde, Crosby tam mel jako kapitan okamzite spoustu povinnosti a rozhovoru v mediich, proto prisel pozde. A s Babcockem si normalne ruku podal a zdelili si sve dojmy. To jestli Crosby odesel driv je mozne, ale v tom hluku a revu neni pomalu slyset vlastniho slova a urcite zrovna tehdy videl, ze musi spechat k dalsim lidem...

Crosby se sam vyjadril nejak takhle: "Vite co? Neni nic lehciho, nez po vyhranem finale podat souperum ruku. Nevim proc me za to nekdo odsuzuje a mysli si, ze jsem to udelal schvalne...Proste tam toho bylo najednou hodne."

Jako prvni utikal Sid za Franzenem, s tim si mel co vysvetlovat ohledem toho zraneni.
McMillan z organizace Pens: "Neni nikdo, kdo by ctil tradice vic nez Sid, urcite by tohle neudelal schvalne"

Ale opravdu tady neresme takove prkotiny, kdo ma zajem, at studuje etiku...

jeste se vratim k diskusi s XruCem. Byla rec o rozhodcich. Rikal jsem, ze ve finale jsme porazili nejlepsi tym na svete a to bez pomoci sudich. Ano, byl tam ten pocet hracu na lede, ale to je jen 1 zrnko pisku z cele finalove serie. Vykon rozhodcich se musi brat jako celek. Dobre to napsal Baffy, ja s nim souhlasim a i v tom, ze nam nekdy predtim pomahali :

I když jsem psal,že Pens nemám vůbec rád,ještě jednou musím vyzdvihnout jejich heroický výkon
ve finále,kde hráli hlavně dva poslední zápasy neskutečně a mají za to můj obdiv.
Cup je v rukou týmu,kterého postup do byl sice často provázen podivnými verdikty sudích a
často tam byli cíleně tlačeni vyšší mocí,přesto v souboji s Detroitem dokázali,že mají vysokou kvalitu a
takovouto pomoc ani nepotřebují.....
Atlantik, v tom prípade by podľa tvojej logiky msuel vadiť Crosbymu hluk aj v rozhovore s Franzenom, nehovoriac o tom, že sa bavil s viacerými. To, ako sa správal k Babcockovi bolo doslova arogantné a svedčí to o jeho povahe. A ako kapitán mohol vedieť, že najprv by si mal podať ruký so súperom až potom sa pretŕčať niekde inde. Iní to vedeli, on nie. A tie výhovorky nech si nechá pre fanúšikov, ktorí mu to žerú.
Atlantik dobre som sa pobavil na tom, ked si napisal, ze to hodis aj sem..povodne som tam mal k tomu napisany aj komentar, ale schvalne som pockal, ci to naozaj das aj sem..ako keby nebolo jedno, kde to je.

Vies co sa mi paci? Ze si tymto konecne priznal, ze tam ta pomoc je a aj z vyssej moci, pretoze si osobne myslim, ze to bolo aj v zaujme velkeho Gerryho. Ja som doteraz nikdy nespochybnoval, ze niesu Pit kvalitny team..prave naopak a prave o to viac som nikdy nechapal, preco ich este viac posuvaju dopredu. Ak by tam tie skvrny neboli, tak by som im zatlieskal a povedal ze dobra praca a ver mi, ze by som bol radsej, keby to tak bolo, pretoze by som si usetril velku kopu nervov, ale tych veci tam bolo naozaj dost a aj ked mi mozno neveris..to je to, co ma cely cas stve. Pit su naozaj kvalitny team, toto som nikdy nespochybnil, len nechapem, preco ich liga nenechala vydret si to vitazstvo. Pre teba ako fanusika Pit to mozno nieje az take zle, alebo to pre teba nikdy moc neznamenalo, lebo si to nikdy nepocitil na vlastnej kozy..ale vies si predstavit ako som sa citil, ked som videl moj team, ako maka, drie, aj ked ich casto Pit zatlacal, ale makali a potom pride predlzenie, hlupe vyhodenie cez mantinel, presilovka gol a vymalovane. A v dalsom serii hra pit v 6 a namiesto toho aby boli vyluceny ich na to rozhodca upozorni. Potom sa logicky sam seba pytas no nemohol ten rozhodca aj u nas prizmurit oko? Obzvlast, ked islo o predlzenie..a doplatili sme na to 2x :-( Nehovoriac o tom, ako ma vzdy zamrzelo, ked sme sli do 4 po veciach, ktore sa na druhej strane nikdy nepiskali. A to nielen v nasej seri..Pitt sa robili take male ustupky, ktore v konecnom zuctovani znamenali hrozne vela. Netvrdim, ze by Pit bez tej pomoci ten SC nebol ziskal, len ma stve, ze ta "startovacia ciara" nebola pre kazdeho rovna!!

Crosbyho podavanie ruk osobne vobec neriesim..to mi pride ako hlupost a navyse viem, ake mam ja problemy, ked mam dodrziavat nejaky bonton.
XruC píše:Atlantik dobre som sa pobavil na tom, ked si napisal, ze to hodis aj sem..povodne som tam mal k tomu napisany aj komentar, ale schvalne som pockal, ci to naozaj das aj sem..ako keby nebolo jedno, kde to je.

Vies co sa mi paci? Ze si tymto konecne priznal, ze tam ta pomoc je a aj z vyssej moci, pretoze si osobne myslim, ze to bolo aj v zaujme velkeho Gerryho. Ja som doteraz nikdy nespochybnoval, ze niesu Pit kvalitny team..prave naopak a prave o to viac som nikdy nechapal, preco ich este viac posuvaju dopredu. Ak by tam tie skvrny neboli, tak by som im zatlieskal a povedal ze dobra praca a ver mi, ze by som bol radsej, keby to tak bolo, pretoze by som si usetril velku kopu nervov, ale tych veci tam bolo naozaj dost a aj ked mi mozno neveris..to je to, co ma cely cas stve. Pit su naozaj kvalitny team, toto som nikdy nespochybnil, len nechapem, preco ich liga nenecha vydret si to vitazstvo, pre teba ako fanusika Pit to mozno nieje az take zle, alebo to pre teba nikdy moc neznamenalo, lebo si to nikdy nepocitil na vlastnej kozy..ale vies si predstavit ako som sa citil, ked som videl moj team, ako maka, drie, aj ked ich casto Pit zatlacal, ale makali a potom pride predlzenie, hlupe vyhodenie cez mantinel, presilovka gol a vymalovane. A v dalsom serii hra pit v 6 a namiesto toho aby boli vyluceny ich na to rozhodca upozorni. Potom sa logicky sam seba pytas no nemohol ten rozhodca aj u nas prizmurit oko? Nehovoriac o tom, ako ma vzdy zamrzelo, ked sme sli do 4 po veciach, ktore sa na druhej strane nikdy nepiskali. A to nielen v nasej seri..Pitt sa robili take male ustupky, ktore v konecnom zuctovani znamenali hrozne vela. Netvrdim, ze by Pit bez tej pomoci ten SC nebol ziskal, len ma stve, ze ta "startovacia ciara" nebola pre kazdeho rovna.

Crosbyho podavanie ruk osobne vobec neriesim..to mi pride ako hlupost a navyse viem, ake mam ja problemy, ked mam dodrziavat nejaky bonton.
XruC, ja jsem vzdycky priznaval, ze na rozhodcich se Pit z dlouhodobeho hlediska nemuze vymlouvat a asi tam je ten metr jiny nez u ostatnich tymu. Nemyslim, ze to ma liga tak vylozene naplanovane, ale neco tam prece jen asi je. To mas to same jako na Slovensku pomahaji Slovanu, protoze je to marketingovo nejsilnejsi klub, v CR Sparte atd atd...Tak v NHL kazdy chce, aby se Pittsburghu darilo, protoye je to prospesne pro ligu.
Taky te nebudu kritizovat za to, ze si tady dost tvrde utocil na Pittsburgh kvuli rozhodcim. Ty na to snad mas i pravo a chapu te. Protoze konkretne v serii s WSH to nebylo piskani 50 na 50. To tam napsal i Baffy a dal jsem mu za pravdu. Ale jsem rad, ze Baffy uznal, ze konkretne finalovou serii jsme vyhrali ferove, to nam nemuze myslim nikdo zpochybnit, ani ty.

Crosbyho gratulace, to je opravdu usmevna tema :D . Nejvic me pobavilo, kdyz ho za to kritizuje "kajo" s avatarem Lebrona Jamese! Kajo, ty asi nevis co udelal LeBron, ze? Po serii s Orlandem nerekl ani slovo, nepodal si ruku s nikym a ani se nedostavil na tiskovou konferenci :D . Ne ze bych za to Jamese odsuzoval, to vubec ne, ale ze prave ty napadas Sida za bonton???
neverending Crosby story pokracuje :D

Dlhé čakanie na kapitána Pittsburghu Sidneyho Crosbyho pri podávaní rúk po siedmom finále Stanleyho pohára vyvoláva stále rôzne reakcie v šatni Detroitu. Henrik Zetterberg označil správanie mladej hviezdy za neakceptovateľné.
Nicklas Lidström zasa čaká, že sa Crosby zo svojej chyby poučí. "Toto je jediná vec, ktorú mal po zápase spraviť. Neviem, prečo to nespravil. Je to neakceptovateľné a nešportové," vyjadril sa Henrik Zetterberg. Crosby sa obhajuje tým, že oslavoval so spoluhráčmi víťazstvo a na podávanie rúk pozabudol.
Dlhoročná tradícia v NHL však hovorí o podávaní rúk hneď po skončení rozhodujúceho súboja. Hráči Detroitu na neho čakali v stredovom kruhu, keď nechodil, niektorí vrátane Lidströma či Krisa Drapera odišli do šatne. Ďalší nakoniec kapitánovi Penguins zablahoželali.
"Viem, že bol šťastný a oslavoval. Musel však vedieť, že aj zdolaný tím chce rýchlo odísť z ľadu. Nechal sa uniesť emóciami," dodal Lidström, ktorý sa s Crosbym stretne už najbližší štvrtok počas udeľovania individuálnych ocenení v Las Vegas.

zopar nazorov mimo HF

Furt hovorim, ze je to typicky namysleny americky hlupak (nic proti USA), z ktoreho vsetci okolo robia hviezdu a veselo ho dalej rozmaznavaju. Staci sa mi pozriet na ten jeho namysleny ksicht a je jasne, ze my by sme kamarati byt nemohli. Naopak taky Malkin na mna posobi ako normalny spravny chalan... na nic sa nehra.

Sidney sa správa mimo zabehanej tradície. Tá výhorka je hodná fajku močky ( ako sa vravievalo v minulosti ). S kým mal oslavovať v kabíne ? Veď na podávanie rúk mal ísť celý tím Pittsburghu

Crosby je neuveriteľne drzý chalan. Pamätám si ako vo svojej prvej sezóne nadával P. Forsbergovi. Mali nejakú slovnú potýčku za predchádzajúci Crosbyho zákrok. Z jeho pier sa dalo elegantne odčítať "F**k you" ... a Forsbergovi to povedal niekoľko krát za sebou ... v tomto športe (aj v inom) zdravú drzosť treba, ale myslím si, že tento chlapec to niekedy preháňa ...
mt-svk píše:Ty Kika nebudeš mať nikdy. :frajer2: Pre teba je Crosby viac ako boh. :poklona:
Podľa mňa je lepšie mať nikekoho veľmi rád ako niekoho nenávidieť tak ako ty Sida :? Chcela by som vidieť čo by ste robili vy na jeho mieste.prečo ho musíš mať v podpise?A ešte nechápem prečo máš Jordana ako ikonu,keď tak veľmi nemáš rada tučniakov.
OMG,aby jste se z toho že Crosby v té euforii nepodal ruku nepo*rali!myslím že to nechtěl udělat umyslně že jim nepodal ruku...v té euforii bych na to zapomněl možná i já.. :D ....řešíte to jak kdyby někoho zabil! :doh:

XTruC:
už mě s tím jak chceš furt řešit ještě rozhodčí a fans (myslím ten poj*benej potlesk na konci) lezeš opravdu na nervy,no myslím že né jenom mě...!!!
nechceš toho už nechat? řešíš to jak malé děcko!a už mi to připadá fakt trapný!! :doh: kua už se s tím konečně smiř do pi*e!!! :evil:

Atlantik: už mi tě je fakt líto jak musíš furt reagovat na ty jeho keci...jinak jsem s tebou.. :wink:
Kika píše:
mt-svk píše:Ty Kika nebudeš mať nikdy. :frajer2: Pre teba je Crosby viac ako boh. :poklona:
Podľa mňa je lepšie mať nikekoho veľmi rád ako niekoho nenávidieť tak ako ty Sida :? Chcela by som vidieť čo by ste robili vy na jeho mieste.prečo ho musíš mať v podpise?A ešte nechápem prečo máš Jordana ako ikonu,keď tak veľmi nemáš rada tučniakov.
zde je důvod:
mt-svk píše:Ak Pens vyhrajú, budem mať celú následujúcu sezónu avatar Jordana Staala:

Obrázek (prípadne iný)

a sig Crosbyho, ktorí mi fanúšikovia Pens vyberú. :frajer2:
.:Mike:. píše:
Kika píše:
zde je důvod:
mt-svk píše:Ak Pens vyhrajú, budem mať celú následujúcu sezónu avatar Jordana Staala:

Obrázek (prípadne iný)

a sig Crosbyho, ktorí mi fanúšikovia Pens vyberú. :frajer2:
Aha,ďakujem :D Nepochopila som to celkom,to malo byť nejaké priateľské gesto?(myslím od mt-svk)
O akej nenávisti to hovoriš? Ak ti niekto poukáže na Sidovo správanie, už ho nenávidí, nenávidí Pens atď. To sú infatilné reakcie. Ale ty máš na to vek... sama som nebola v tvojom veku lepšia. :D Inak, bolo to z hecu, ja nie som tak zaujatá. :D

Mike, to nebolo len nepodanie rúk, ale aj správanie voči Babcockovi.

A čo sa týka toho pomáhania-nepomáhania rozhodcov Pens - skončime :stop:
Ako vidím, tak sa tu stále hádate. Nechceli by ste s tým konečne prestať :?:
Ibaže mi nik s Crosbyho fanúšikov nepovedal, aký mám mať sig, tak som si dala podľa vlastného výberu. Asi si ho ešte trochu zmenśím, nech ho tam tak nevidno. :frajer2: :D
mt-svk píše:Ibaže mi nik s Crosbyho fanúšikov nepovedal, aký mám mať sig, tak som si dala podľa vlastného výberu. Asi si ho ešte trochu zmenśím, nech ho tam tak nevidno. :frajer2: :D
Ja by som bola oveľa radšej keby si nemala ani Jordana ani Sida,ale je to tvoja vec
Atlantik píše:Crosbyho gratulace, to je opravdu usmevna tema :D . Nejvic me pobavilo, kdyz ho za to kritizuje "kajo" s avatarem Lebrona Jamese! Kajo, ty asi nevis co udelal LeBron, ze? Po serii s Orlandem nerekl ani slovo, nepodal si ruku s nikym a ani se nedostavil na tiskovou konferenci :D . Ne ze bych za to Jamese odsuzoval, to vubec ne, ale ze prave ty napadas Sida za bonton???
Priznam sa, o tom som nevedel,az si mi to nenapisal. Kedze hned po zapase som vypol prenos a isiel nasra.y spat. Nechcem sa teraz vyhovarat, ale asi je v tom predsa mensi rozdiel,nemyslis? Cleveland prehral a vy ste predsa vyhrali SC. Kebyze Cavs vyhraju pohar, LeBron by sa asi tak nespraval. Mne je to ale fakt jedno, len sa mi to zda ako nesportove gesto,ci uz zo strany "Sida" alebo aj LeBrona.
kajo píše: Priznam sa, o tom som nevedel,az si mi to nenapisal. Kedze hned po zapase som vypol prenos a isiel nasra.y spat. Nechcem sa teraz vyhovarat, ale asi je v tom predsa mensi rozdiel,nemyslis? Cleveland prehral a vy ste predsa vyhrali SC. Kebyze Cavs vyhraju pohar, LeBron by sa asi tak nespraval. Mne je to ale fakt jedno, len sa mi to zda ako nesportove gesto,ci uz zo strany "Sida" alebo aj LeBrona.
Ja si prave myslim, ze to co udelal LeBron je mozna jeste horsi, nebo minimalne porovnatelne s Crosbym. Nepodal si ruku s nikym a pak se ani nedostavil na tiskovku...Je to dukaz o tom, ze neumi prijmout prohru, Crosby ma alespon vymluvu, ze oslavoval a alespon s nekym si ruky podal. Ale ja se LeBronovi nedivim, dokonce ho mam jako hrace dost v oblibe. Kdyz maka jak blazen a spoluhraci jsou o dve tridy horsi, to umi cloveka nastvat. Jiste, chapu ze byl velmi zklamany, ale ani v NHL ani v NBA alespon v teto sezone kazdy krome LeBrona dokazal prohru alespon navenek prijmout. Taky Crosby minuly rok po prohranem finale, nebo pred dvema roky po prohrane serii s Ottawou normalne pogratuloval souperum a sel na tiskovku. V navale emoci(at uz pozitivnich nebo negativnich) je ale clovek schopen udelat mnoho veci. Ted se Crosby kvuli tomu pozapomnel, LeBron se kvuli tomu neovladl. LeBron za to dostal pokutu 25,000 dolaru, Crosby za to musi poslouchat podle me prehnane reakce jak od fanousku tak i od hracu Detroitu. Podle me se to tady zbytecne precenuje, kdyz si uvedomime co by jsme tam treba vyvadel v te chvili my, ze? Jiste, oni jsou profici a meli by urcite veci dodrzovat, ale na druhe strane jsou to taky jenom lidi a v extremnich situacich se chyby delaji snadno.
Ted jsem se podival na pocet hracu, kteri u nas zatim hraji celou karieru.
Jsou to:
S.Crosby - jednotka draftu 2005, tady jsme meli obrovske stesti v loterii po vyluce, kde byla nase sance 1 k 20, ze budeme brat Crosbyho.
E.Malkin- dvojka draftu 2004, to bylo vetsi terno nez 95 procent jednicek draftu...
J.Staal- 2-ka draftu 2006

Tohle by dokazal udelat kazdy, bylo jen stesti, ze jsme takovou moznost meli prave my, ale...:

M.A.Fleury - jednotka draftu 2003, vymena na draftu s Floridou, puvodne jsme meli vybirat jako 3. v poradi.
B.Orpik- 18-ka draftu 2000
T.Kennedy- 99-ka draftu 2004!
M.Talbot- 234-ka draftu 2002!!!
R.Scuderi- 134-ka draftu 1998!
K.Letang- 62-ka draftu 2005!!!
A.Goligoski- 61-ka draftu 2004.

Tohle je opravdu obrovsky pocet draftovanych hracu, kteri by vsichni meli hrat dulezitou roli v nasich pristich sezonach. At si kazdy rika co chce ohledem naseho stesti na draftech. Jasne, kazdy umi chmatnout hotovou hvezdu z 1.mista, ale my jsme brali z 1.mista prakticky jen jednou, jinak tam vidim nekolik genialnich tahu nasich skautu. 10 hracu vychovanych v klube od mladych kluku az po zisk SC, zajimalo by me jestli se neco takoveho vyskytlo a kdy...Neni totiz umeni nakupovat a preplacet hrace jak to delali Rangers, bez vlastni vychovy to nejde. Dulezite je taky to, ze mame dost kvalitni farmu ve Wilkes-Barre, hodne z techto kluku si ji vyzkouselo.

jeste bych dodal:
Colby Armstrong (21-ka draftu 2001). Colbyho byla velka skoda, je to skvely kluk a hrac. At se mu dari, v Atlante je uz asistent kapitana. Porad se taky spekuluje o tom, ze Penguins maji velky zajem o navrat Colbyho. Prave ztrata Armstronga je jednim z duvodu, proc jsem tak nastvany na Hossu.
Ryan Whitney(5-ka draftu 2002)
Ryan mozna ma i navic, nez zatim predvedl. Neda se rict, ze by vylozene zklamal.Ale myslim, ze Anaheim je pro neho idealnim klubem, kde by mohl naplno predvest svuj potencial.
Atlantik píše:Ted jsem se podival na pocet hracu, kteri u nas zatim hraji celou karieru.
Jsou to:
S.Crosby - jednotka draftu 2005, tady jsme meli obrovske stesti v loterii po vyluce, kde byla nase sance 1 k 20, ze budeme brat Crosbyho.
E.Malkin- dvojka draftu 2004, to bylo vetsi terno nez 95 procent jednicek draftu...
J.Staal- 2-ka draftu 2006

Tohle by dokazal udelat kazdy, bylo jen stesti, ze jsme takovou moznost meli prave my, ale...:

M.A.Fleury - jednotka draftu 2003, vymena na draftu s Floridou, puvodne jsme meli vybirat jako 3. v poradi.
B.Orpik- 18-ka draftu 2000
T.Kennedy- 99-ka draftu 2004!
M.Talbot- 234-ka draftu 2002!!!
R.Scuderi- 134-ka draftu 1998!
K.Letang- 62-ka draftu 2005!!!
A.Goligoski- 61-ka draftu 2004.

Tohle je opravdu obrovsky pocet draftovanych hracu, kteri by vsichni meli hrat dulezitou roli v nasich pristich sezonach. At si kazdy rika co chce ohledem naseho stesti na draftech. Jasne, kazdy umi chmatnout hotovou hvezdu z 1.mista, ale my jsme brali z 1.mista prakticky jen jednou, jinak tam vidim nekolik genialnich tahu nasich skautu. 10 hracu vychovanych v klube od mladych kluku az po zisk SC, zajimalo by me jestli se neco takoveho vyskytlo a kdy...Neni totiz umeni nakupovat a preplacet hrace jak to delali Rangers, bez vlastni vychovy to nejde. Dulezite je taky to, ze mame dost kvalitni farmu ve Wilkes-Barre, hodne z techto kluku si ji vyzkouselo.

jeste bych dodal:
Colby Armstrong (21-ka draftu 2001). Colbyho byla velka skoda, je to skvely kluk a hrac. At se mu dari, v Atlante je uz asistent kapitana. Porad se taky spekuluje o tom, ze Penguins maji velky zajem o navrat Colbyho. Prave ztrata Armstronga je jednim z duvodu, proc jsem tak nastvany na Hossu.
Ryan Whitney(5-ka draftu 2002)
Ryan mozna ma i navic, nez zatim predvedl. Neda se rict, ze by vylozene zklamal.Ale myslim, ze Anaheim je pro neho idealnim klubem, kde by mohl naplno predvest svuj potencial.
teraz trosku skreslujes..ale ako si napisal na zaciatku, pri tych hracoch hore to tak tazke nebolo..Volili ste ako prvy pri Crosbym, tu by sa nepomilil nikto, tak isto ked si wsh vytiahol Ovcu vam zostal druhy diamant, tak je to tiez jasne..co sa tyka Stala..este pred draftom by som bral Toewsa..tam ste podla mna spravili chybu, lebo Toews vie zahrat aj na PK a mali by ste ciastocne vyrieseneho kridelnika. Pri tom drafte Fleuryho spravil GM dobry tah a vyberal ako cislo 1. v konecnom dosledku ste mali dve prve a dve druhe miesta..a ako si napisal, hl. ten Malkin bol tromf..vseobecne sa hovori ze jednotky az trojky su ferrari, potom mate sancu na bavorak a mercedes..vy ste si vytiahli dve formule 1 (asi vies na co narazam)..inak ani ten Whitney nebol az taka tazka voba..ti hraci co si pisal dalej su bezpochyby velmi kvalitni, uz len to ze hraju NHL je punc najvyssej kvality, ale podobni sa najdu v kazdom teame a uprimne..kam by to dotiahli bez Crosbyho a Malkina?

A inak prakticky ste brali z prveho miesta 2x, ci to bolo teoreticky? :-O :)
Hossa hadam nemoze za to, ze Pit sa prenho rozhodol obetovat Armstronga..ci?
Kika píše:
mt-svk píše:Ibaže mi nik s Crosbyho fanúšikov nepovedal, aký mám mať sig, tak som si dala podľa vlastného výberu. Asi si ho ešte trochu zmenśím, nech ho tam tak nevidno. :frajer2: :D
Ja by som bola oveľa radšej keby si nemala ani Jordana ani Sida,ale je to tvoja vec
Smola. ;) Ale Jordieho mám rada, patrí medzi mojich obľúbených hráčov.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING