Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Máme to 5. miesto a zisk 2b. Škoda ozaj Paľo, že sme nedali tie remízi samé, ako sme vraveli, ale potom sme sa dohodli tak, že mám v tom voľnú ruku, ale ja som ťa navravel, aby si netipoval, že sa poradíme. Keby vyhráme mohli sme skončiť 4. a to by bolo fajn, ale tak je to za mňa, že to takto skončilo som si toho vedomí a ak fakt cítite krivdu hlavne ty Paľo tak povedz a ja fakt odstúpim načo tu budem ak budete na mňa nasratý. Toto neni môj prví kiks čo som spravil a uškodil tímu. Na začiatku to bolo s androjom to moje rozhodnutie a keb yostal v tíme tam boduje atak sme ostali aj vtedy bez bodu a tak isto som min. sezónu v 5 kole zle zakatizoval a navravel. Fakt už uvažem či som ešte dobrý GM pre tento tím a že či neodísť, lebo možno to prospeje tímu ešte asi fakt nie som dobrý GM tímu, ako to raz spomínal Joe S. Ale za stak aspoň s tohto kola máme 2b ja som rád, že aspoň dačo. Začiatok kola sme mali super aj potom ďalej to lo, len záver kola nám nevišiel čo bolo spôsobné aj s tou situáciou s Badhedom a toto moje taktizovanie, ale tak ja berem toto 5. miesto a som rád, že máme ozaj tie 2b, lebo sme nemuseli mať ani tie. Zas som kukal užitočnosť típerov pre náš tím a ja som za toto kolo bodoval za tím 21krát a Cibula 16 a ty Paľo a Badhedom 12 čo je dosť ozaj málo, nieže by som sa teraz nad váš povišoval, ale tak sám vieš, že to nie u teba ok a ani u Badheda tie vaše tipy. Akože chlapi ja si vás nepistím, ale toto dalšie kolo budeme už fakt musieť tipovať na istotu, lebo ak ak zakopneme a druhý súperi to využijú nemusíme ešte ísť do PO, lebo teraz Evil Inseders skomplikovali situáciu dosť aj nám. Ja som sa toto kolo kus preorientoval a neorientoval som sa podľa vašich tipoval a nedával som iné, ale tipoval som podľa seba a prinieslo to úspech aspoň pre mňa, ale aj pre tím, keby aj ty Paľo s Badhedom viac pomôžete. Ozaj ďalšie kolo musíme ísť na plno na nám verím, takže v pohode. Už sme zohratý čo je vpohode ak pôjdeme do PO a bude sa môcť tipovať v 5 tici tak to bude ešte lepšie, al etam sa treba dostať, ale zatiaľ sme na najlepšej ceste do PO. Dnes začína NEW kolo tak pome zhurta do neho. dnes sami zdáju aj priateľné zápasi pôjdem tipnúť aj na ostro, al emoc sa nedarí ani na ostro tipovať a zišlo by sa, aby to aj na ostro padalo. Dobre tak dnes začíname DO TOHO
Čav Paľo. No tak čo podal si mi to? Inač potom som si mohol aj ja podať, lebo som ostal po škole s jednou babou tak som mal čas, ale už som ti nechel volať, že nemusíš tak som to nechal na teba a ja som si nepodal. Tak snaď si to podal a snaď to výjde žišlo by sa
A ty si niečo podal a hej tak čo? Inač ManU. už vyhráva po prvom polčase 2:0 to aj výnde, len tam bol mali dosť kurz, ale neva tak zitím čav.
Tie silné korytnačky postúpili vo vlaňajšom play-off do druheho kola, kde potom vypadli pomerom 3:4 so silnejsimi Ice Cats, čo rozhodnie nie je hanbaixo píše:Len to by ma zaujímalo, kde sú tie silné korytnačky čo sa stále vystatovali nad nami, že stále budeme pod vami, že vy ste KINGS a my nič no neviem neviem, ale už som si na tieto vaše silácke slová a podcevanie nás zvikol adť,
Také som nič nenapísal, že aby si sem ty nepísal tak to nie. Ty môžes v pohode ty si tu vítaný aj s georgem, ale tí dvaja siláci od vás radšej nech sem nepíšu zbytočne, aby tu zas veĺké hallo nezniklo. Neviem čo sa serkáš aj ty s prepáčením dávnejšie sme písali si na pokeci bolo všetko ok aspoň z mojej stray zdalo sa mi, že aj s tvojej ak nebola pretvarka popísali sme normálne a teraz zase ach som mysle, že medzi nami dmoma je to ok už celkom...aj, keď nevyhádzam s tvojimi spoluhráčmi najlepšie to neznamená, že musím aj s tebou, alebo, keď mám o nich taký a hemtaký názor tak o tebe taký nemusím mať to je vše zatím, takže ak dačo v pohode môžes sem zareagovať jo? :frajer2:
No ved ja s tebou nemam problem, a je mi jedno ked mate konflikt napr. ty a ivan, alebo cibula a zigy, to je vzdy len medzi dvoma ludmi a mna sa to netyka, ale teraz si hovoril o celom time PD Turtles, si na nas nadaval, takze sa ma to ako GM tykalo, a preto som zareagoval :frajer2:ixo píše:Také som nič nenapísal, že aby si sem ty nepísal tak to nie. Ty môžes v pohode ty si tu vítaný aj s georgem, ale tí dvaja siláci od vás radšej nech sem nepíšu zbytočne, aby tu zas veĺké hallo nezniklo. Neviem čo sa serkáš aj ty s prepáčením dávnejšie sme písali si na pokeci bolo všetko ok aspoň z mojej stray zdalo sa mi, že aj s tvojej ak nebola pretvarka popísali sme normálne a teraz zase ach som mysle, že medzi nami dmoma je to ok už celkom...aj, keď nevyhádzam s tvojimi spoluhráčmi najlepšie to neznamená, že musím aj s tebou, alebo, keď mám o nich taký a hemtaký názor tak o tebe taký nemusím mať to je vše zatím, takže ak dačo v pohode môžes sem zareagovať jo? :frajer2:
Dobre tak dobehni budem čakať.
Škoda, že nevišlo no aj dnes jeden zas ušiel už manačim moc a zas dnes som podal
Ani som nečakal, že to dnes pre nás tak dobre dopadne, sme 2 super a zabodoval som aj za tím som myslel, že nezabodujem, že vy budete mať viac to je jedno získali sme 28b a šli sme na 2. miesto paráda a ideme ďalej a dnes treba zase zabrať
kolo má toto poslédné málo dni 20 však paľko, ako si vravel sme do fónu tu nemôžme už zaváhať ideme na plno do toho GO STRONG CROCODILES GO
Inač prišla vám chlapi PM o play-off drafte od Wilda? kľudne si dajte, že ak nepôjdeme do PO chcete tipovať v play-off za iný tím hlavne ty Cibuľa si ma o to záujem a Bedhes sa tiež pridá a Paľo ty asi nebudeš mať záujem za iný tipovať ak sa nedostaneme do PO, že ja som napísal, že nie moj sen sa skončí ak nepostúpime do PO a v inom tíme nemám čo robiť, keď som náš do PO nedostal, ale vy chodte možno som spravil chybu, že som napísal nie teraz aj ĺutujem, lebo by osm mohol dákemu tímu pomôcť v PO mojimi výkonmi aj získať trofej, ale radšej nie
Inač prišla vám chlapi PM o play-off drafte od Wilda? kľudne si dajte, že ak nepôjdeme do PO chcete tipovať v play-off za iný tím hlavne ty Cibuľa si ma o to záujem a Bedhes sa tiež pridá a Paľo ty asi nebudeš mať záujem za iný tipovať ak sa nedostaneme do PO, že ja som napísal, že nie moj sen sa skončí ak nepostúpime do PO a v inom tíme nemám čo robiť, keď som náš do PO nedostal, ale vy chodte možno som spravil chybu, že som napísal nie teraz aj ĺutujem, lebo by osm mohol dákemu tímu pomôcť v PO mojimi výkonmi aj získať trofej, ale radšej nie
Takze serus Marecek1mayo1 píše:pochvalen
Dnes 22b spolu tuším no bieda čo mám na to povedať pri toľkom množste bodov, ale čo už... idem ďalej
Nasratý som kua na seba zmenil som jeden tip a nechal som sa oplivniť, lebo vy ste mali všetci na MON a ja spm mal tiež a potom som dal proti och
dal som proti Halákovi
, akože zviknem dávať proti Montrealu,a le dnes ot bol kiks zas začínam robiť kkt***
Po 7 dni

Keď som to videl tak si pomyslel-pohútal niečo také sakra sme pod čiarov, ale keď som sa na to lepšie kukol tak som zistil, že to nič neznamená a zajtra sa môže situácia zvrtnúť úplne inak, že budeme aj na 2. mieste. Škosa toho tipu, že som zmenil MON inak, keby nezmením mali by sme 24b a boli by sme na 2. mieste
Paľo povedz mi už dačo za toto menenie, neminím iba vtedy tipy, keď tipujeme spoločne mal by si častejšie chodiť ku mne a sposlu tipovať, ale nie budem musieť zas robiť inak, ale keď ja chcem tak veľmi pomôcť tímu, že to už asi preženiem-preháňam... Sú to, ale minimálne rozdieli tak nerobiť páni paniku jo? Dnes ideme do nich teda a zajtra tiež a pozajtra tiež atď.
Zatiaľ, keby to takto aj ostalo toto poradie do konca, ako je tu vykreslé tak je dobre tak ideme do PO, ale my sme si s Paľkom povedali, že aj toto kolo ideme zabodovať, veď predsa sa nadarmo nepoužíva do tretice všetko najlepšie, ale my radšej do štvorice všetko najlepšie, lebo treba aj na PO mysleť hehe
Paľo : Potom ozaj fakt dobehneš cez prázky tieto ku mňe a natipuješ u mňa?Potom daj vedieť :smile03:

Keď som to videl tak si pomyslel-pohútal niečo také sakra sme pod čiarov, ale keď som sa na to lepšie kukol tak som zistil, že to nič neznamená a zajtra sa môže situácia zvrtnúť úplne inak, že budeme aj na 2. mieste. Škosa toho tipu, že som zmenil MON inak, keby nezmením mali by sme 24b a boli by sme na 2. mieste
Paľo : Potom ozaj fakt dobehneš cez prázky tieto ku mňe a natipuješ u mňa?Potom daj vedieť :smile03:
S tým menením tipov ma už sereš normálne.Potom ti dám vedieť,kedy prídem na Senné.Inak stačí sledovať tím Evil Insiders.Kým sú pod nami,je dobre.Ale radšej treba skončiť lepšie ako na 7. mieste.Nechceme snáď hneď v 1. kole play off vyradiť druhý tím. Či áno?Chcem teraz preskočiť IceCats.Myslím v tomto kole.Strácame 5 bodov.Za štvrtok majú všetky tímy okolo 12 bodov.Dnes sa hrá 10 zápasov.Treba najmenej 20 bodov získať.Ostáva už len 12 dní.Tak sa držte
palkovk píše:S tým menením tipov ma už sereš normálne.
Tak nad 20b je to je to 23 asi..., ale na takých čo získali napr. 29, ako napr. FireBirds je to menej a aj tak nie som spokojný zo svojim výkonom a našimi dosť málo bodov u Badheda by to aj šlo...toto kolo je asi jeho... nič chlapi ide sa ďalej...treba dúfať, že po dnešnom vyhodnotení ostaneme tam aspoň, kde sme boli a že nepadneme dolu nižšie...palkovk píše:Treba najmenej 20 bodov získať.
No hej som dáky naročný na seba ale aj tu na nás, ale tak to je podľa mňa dobre, akoby som nebol tak mám vieš všetko v... Neviem ozaj čo stou vysokou, skôr nie, ako áná, ale taraz som, len 3tiak si nevedel ešte rok okrem tohto...veď uvidím, ale teraz sami moc nechce učiť je to také aj teraz, že sa ledva prinútiť a to, len k voli tomu, aby som nebol obmedzovaný vo veciach niektorých...veď vieš aká je moja mama prísna..., ale tak aj pre seba sa učím, ale je to tažko najme tá anglina mi néjde nebiť tej tak mám na visvedčku aj teraz pvd vravel mi profesor, že prepadnem na konci roka z nej, ale to potom z 19 čo sme v triede puknú aj 10 bo... s nej vieme, keď nás prví ročník tak zanedbalia teda zle s nami brali učivo, ale ja tak vravím dáko už bude budem sa snažiť no a keby ten net nebol, ako mi doma vravia, že ten míli a jendo s druhým...dáko už bude brat tiež nevedle anglinu možno kus viac, ako ja, ale ostatné nič zmaturoval na 2 krát, ale ja verím, dúfam, že mne sa to podarí na 1krát k maturám sa už dáko dostanem drinou-makaním a potom to zmáknem nejako no dobre držme sa v tipovanípalkovk píše:Badhed vyborný výkon dnes v noci.Však trojka z písomky je pre teba dobrá známka.Dáky si na seba náročný.Tak čo s tou vysokou?Nejdeš?Taká informatika alebo technika, na to by si sa hodil.Hm?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé