Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ved v kazdom zpase zaberame Wilde preto sme na 1 meiste :)
a zase moja 0 ale nebol som sam :D som sa setril na dnes tak dufam ze poriadne zabodujem

CEPI: INAK SPOMINAL SI TU ZE BUDE POCAS VIKENDU NOVY BANER NA HLAVNEJ STRANKE A ZATIAL NIST
T.Kopecky píše:a zase moja 0 ale nebol som sam :D som sa setril na dnes tak dufam ze poriadne zabodujem
alebo si poriadne trenoval na dnesnu 0, paaani to by si zaklincoval, 0 pri 12-ich zapasoch :lol: j0man by vedel rozpravat :lol2:
WildCelt píše:
T.Kopecky píše:a zase moja 0 ale nebol som sam :D som sa setril na dnes tak dufam ze poriadne zabodujem
alebo si poriadne trenoval na dnesnu 0, paaani to by si zaklincoval, 0 pri 12-ich zapasoch :lol: j0man by vedel rozpravat :lol2:
neboj zajtra bude "prekvapkani" ked budes ratat body :biglol:
WildCelt píše:uz sa tesime na cepikovcov, ktori vedia riadne excelovat
dobra praca pani :thumbsup: odcinili sme predoslu porazku skvlemy spôsobom a zapisali sme dôlezite 3 bodiky, nakolko nasi konf. superi sa taky tak cinili..

dnes na nas caka novacik KTLky oceliarske C, tim, ktory sa v uvode zmietal v krize, no ich posledny zapas nas presvedcil o tom, ze sa musime mat na pozore a akekolvek podcenenie neprichadza do uvahy..!..favorit zapasu je dany, ale KTL je tak nevyspytatlena ako samotna NHL..tak hrrrr do nich :cinka:
Hladam tim na 3.kolo
Nabokov_SJS píše:Hladam tim na 3.kolo
Nabby u nas si na spatnej adrese :) psst Evil Insiders niekoho zhanaju :wink:
co to bylo dneska za výsledky :sad2:
kopi, tobě se ty shotouty nějak zalíbili :D dneska se k tobě přidal i cepi :)
WildCelt píše:cepikovcov, ktori vedia i riadne prepadnut
pri nocnych vysledkoch ziadne prekvapko..no ta kopiho_roletkova_epidemia sa nam v time ponekud rozsirila :eek2: horsie je vsak to, ze aj pocas tohto kola Vych.konf. tromfla tu Zapadnu, takze to tam mame naslapane...dnes privitame byckov, ale zapas s bude niest viac menej v komornej atmosfere a dlzka zapasu sa odhaduje na max.10 minut :D tak pani, bud sa na to mrkneme takticky, alebo tak ako doteraz, kazdy podla svojho gusta :)
mno neviem ako takticky ale vychadza mi z toho dnes ze by som mal dostat 4 body dufam :D
T.Kopecky píše:mno neviem ako takticky ale vychadza mi z toho dnes ze by som mal dostat 4 body dufam :D
uz si sa mohol naucit ze za jeden den mozes do tabulky umelcov ziskat len jeden bod... :roll:
:D
petrik píše:
T.Kopecky píše:mno neviem ako takticky ale vychadza mi z toho dnes ze by som mal dostat 4 body dufam :D
uz si sa mohol naucit ze za jeden den mozes do tabulky umelcov ziskat len jeden bod... :roll:
:D
heh sak uvidime kto sa bude smiat po zapase
dnes sa s MB kvalitne zahrejte lebo zajtra vas cakame MY :twisted: :twisted: :twisted: . Nasa arena je uz beznadejne vypredana do posledneho miesta, bude to rozhodne horuci duel :good:
Pocet fans Chorches, ktori sa dostavia na zajtrajsi zapas: 2
:lol: :lol: :lol: nemaju peniaze na listky lebo vsetko prepili :lol:
jj byckov dnes riesime ako 1 hubku :D pri dnesnom pocte zapasov bez problemov usetrime sily a v meste anjelov to rozbalime...ano potvrdzujem tuto informaciu, z nasej strany pridu 2 fandovia, resp. fanynky a tie sa budu snazit svojimi prednostami rozladit Vasho brankara - j0mana a pevne verime, ze si spomenie na svoje umelecke casy :biglol:
ak by si aj nespomenul ja mu napisem navod mam s tym svoje skusenosti
T.Kopecky píše:ak by si aj nespomenul ja mu napisem navod mam s tym svoje skusenosti
Teba kopi pre istotu nasadim az na III.tretinu :D
kopi: verim ti, ale joman je skuseny brankar a nepotrebuje rady :D
cepi: ja budem rad ak byckov porazite :yes: ale nas uz nie :beee:
ehmmm a co to bude za fanynky? :wub:
cepi píše:
T.Kopecky píše:ak by si aj nespomenul ja mu napisem navod mam s tym svoje skusenosti
Teba kopi pre istotu nasadim az na III.tretinu :D
ja si radsej zoberem dovolenku :D
tak pod leci medzi nas :clap:
pred zapasmi bolo vsetko jasne, ak zvitazia Rangers v riadnom hracom case, mame to, ak padne remizka...samozrejme, podavam podnet na komisiu KTL, kedze GM bykov na stretnutie nenastupil a namiesto neho sa v branke objavil J.Drouin-Deslauriers, ktory pochytal 40 pokusov timu Chorche´s :x kedze GM CH ma v komisii dôlezite postavenie kontumacia zarucena :cool: :D ale nie, gratulacia, take haluskove zapasy vsak :beee: dnes na nas caka sympatickejsi narez :cinka: a treba zamakat, lebo to tam mame nad i pod ciarou riadne naslapane :roll: prist v zaverecnych zapasoch o bodove postavenie, ktore si strazime, ci drzime sympaticky dlhsi cas by bolo skodou

bacha kluci, 1 match riesime od 20:00
Obrázek DIK schwolco :D :cool: dnes sa nam tento transparent v nasich rukach zide, kedze do BA klusu "len" 2 fanynky a tak ho budeme riesit pocas pauzy na striedacke :D domaci tim tym zarucene rozladime :-P
arek píše:ehmmm a co to bude za fanynky? :wub:

Přílohy

ak dobre ratam po prvom dnesnom zapase vyhravame 4-0 nad BA
leci a kopy 2b
cepi a debil 0b
u nich
Soccio, j0man, NHLfanAVS, arek 0 b
kopy gratulujem ze nebudes mat shutout :lol: a ten stav sa este zmeni v nas prospech :yes:
cepi rad pomozem proti anjelikom, len im pekne ri*e nakopte :clap:
Very good fanynky :super:
:razzi:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA