Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Popradcan: Líbí se mi jak mluvíš o Jackets. Spící obr. :) :cool: Též si myslím, že tento tým má navíc, ale dokud to bude řídit Hitch tak budeme tam kde jsme. :?
Majo(z Popradu/Chicaga) a spol. - dnes už dostanete za uši....... :cinka: :D
Baffy píše:Majo(z Popradu/Chicaga) a spol. - dnes už dostanete za uši....... :cinka: :D
Tak po 1. tretine celkom pohoda :-P V bránke väčšia istota Niemi, prvý gól - v praxi "nedáš-dostaneš", pekné zakončenia Kanea a Lidstroma, škoda tyčky, mohlo byť veselšie :) Versteeg :good: už len pokračovať v nasadenom trende ... :cinka:
Pls kde sa to da pozeraaaaaaat ? :hmm:
blackhawks88 píše:Pls kde sa to da pozeraaaaaaat ? :hmm:

Kód: Vybrat vše

http://www.kilonetsports.com/kilonet.shtml
ale jen s explorerem a přes sopcast

Pořád jste o krok napřed,ale ještě není konec :cinka: :box: ....ten Niemi je fakt dobrej :-(
No tak pozeral som to az od 3 tretiny no naozaj krasny hokej to OT bola jedna sanca za druhou :good:
UHHHH co za zapas,ale s dobrym koncom pre nas :-P ,som sa zase nervacil az do poslednej sekundy ufff.. :clap: :clap: :clap: :oslava:
pekne ste popi usli hrobarovi z lopaty :) mam na mysli tie sn, kde ste ukazkovo odpovedali...ehm, opät to tohto sezonne klise, slapete, slapete... :roll:

ObrázekObrázek
Dnes to vyzerá podľa očakávania na fantastický hokejový večer, výborné derby za nami /opäť totálny hokej! :clap: / a ďalší skvelý zápas rozbehnutý ... Caps - Flyers :P :taptap:
cepi píše:pekne ste popi usli hrobarovi z lopaty :) mam na mysli tie sn, kde ste ukazkovo odpovedali...ehm, opät to tohto sezonne klise, slapete, slapete... :roll:

ObrázekObrázek
Ti poviem,Hossa a Sharp to zachranili na cele s Niemim..

Aj tak si myslim,za nasi zase troska polavili po vedeni 2-0 a od druhej tretiny boli Wings lepsim muzstvom,aj ked nie az tka presvedcivo,to co stvarali Zett a Datsyuk..wow,jasne predcili na su prvu lajnu,su to svetovy hraci a Dats sa tam neraz hral z nasimi obrancami a robil so co chcel,dufam,ze Wings nepostupia do PO,nerad by som,aby sme na nich narazili a uz ked postupia,dufam,ze ich niekto za iny vyradi :P,aj ked tomu moc neverim,Wings su v PO,ako ryba vo vode :oops:
V United Center v CHI sa robila nejkaka party sa tam dalo korculovat jak na verejku a chodilo sa kukat do satni atd .. blackhawks.nhl.com video
Najhorsie zahrany zapas Hawks v tejto sezone ,ved sme si nevedeli ani poriadne nahrat,asi chlapcom naprsalo do nosa?

Huet na hrad!!! :x
Popradcan píše:Najhorsie zahrany zapas Hawks v tejto sezone ,ved sme si nevedeli ani poriadne nahrat,asi chlapcom naprsalo do nosa?

Jj Seabrook asi nemal svoj den si myslia ze ked su 1 v tabulke tak su majstri aspon sa spametaju po tej prehre :beee:
blackhawks88 píše:
Popradcan píše:Najhorsie zahrany zapas Hawks v tejto sezone ,ved sme si nevedeli ani poriadne nahrat,asi chlapcom naprsalo do nosa?

Jj Seabrook asi nemal svoj den si myslia ze ked su 1 v tabulke tak su majstri aspon sa spametaju po tej prehre :beee:
Dufam aj ja,lebo po zapase s MIN Wild,sme prestali hrat svoju hru,v CLS sme dostali 4 a len len vyhrali a potom dalsi zapas s DET,kde sme museli rozhodnut az na samostatne najazdy,isli sme dole,na case sa zobudit a hrat hru ako pred tymito zapasmi,ten vcerajsi zapas to bol vrchol,totalne od*ebany zapas.
Konecne sme hrali nasu hru,trosku som sa obaval pred tymto zapasom,cakal som od prvych sekund poriadny tlak Flames az do konca zapasu,bol to dobry zapas a brankari sa zase ukazali skvele a co pochytal Kipper,parada.

John Madden mohol mat hattrick,al Kipper bol proti,3x ho okradol o gol ,stastie,alebo umenie? :|
BLACKHAWKS--->3CALGARY FLAMES--->1
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Dnes to budeme mať dosť ťažké proti vám. Nastúpime proti tímu s vynikajúcou ofenzívnou silou a na našej modrej bude chýbať Mitchell, Bieksa a posledný zápas nedohral ani Salo. Z farmy bol namiesto neho povolaný veterán Nolan Baumgartner. Mám trocha obavy ako to dopadne ale verím že to zvládneme a potvrdíme velmi dobrú bilanciu doma.

Dnes by obrana mala vyzerať asi takto :? :
Edler - Ehrhoff
Lukowich - O'Brien
Rome - Baumgartner
ja aj očakávam výhru Chicaga, o tom že si dajú najväčší pozor na vašu 1. lajnu ani nemusím hovoriť a o zvyšok sa postarajú. Majo Hossa dnes podľa mňa dá gól.
Tak nakoniec sme to zvládli aj s oslabenou obranou a vyhráli hladko 5:1. Ivan to sa píše pred každým zápasom, že stačí si dať pozor na náš 1. útok a je "vybavené" ale asi to nie je také jednoduché ked aj dnes získal 1. útok po 3 body. Konečne sa trafil aj Bernier, ktorému na gol prihrával Demitra a jeden gol strelil Samuelsson, ktorému to v tejto sezone na Hawks ide. Luongo v bráne pochytal parádnych 43 striel a potvrdili sme výbornú formu doma. Z 29-ich zápasov sme vyhrali už 21 :thumbsup: .
Jediné - na zápase bola bitka Kesler v Ladd, v ktorej dostal Ryan riadnu šupu do tváre... :-(
Zapas som nevidel len cez Highlights tak sa racej k zapasu vyjadrovat nebudem .
Ale je to skoda ze sme prehrali , pretoze SJ ma uz 4b naskok :sorry:
Ohlund píše:Tak nakoniec sme to zvládli aj s oslabenou obranou a vyhráli hladko 5:1. Ivan to sa píše pred každým zápasom, že stačí si dať pozor na náš 1. útok a je "vybavené" ale asi to nie je také jednoduché ked aj dnes získal 1. útok po 3 body. Konečne sa trafil aj Bernier, ktorému na gol prihrával Demitra a jeden gol strelil Samuelsson, ktorému to v tejto sezone na Hawks ide. Luongo v bráne pochytal parádnych 43 striel a potvrdili sme výbornú formu doma. Z 29-ich zápasov sme vyhrali už 21 :thumbsup: .
Jediné - na zápase bola bitka Kesler v Ladd, v ktorej dostal Ryan riadnu šupu do tváre... :-(
Zapas sa podobal presne tomu v Ottawe,polozili nas 3 goly v prvej tretine,nebolo o com,Vancouver nas jasne prehral a ani tie strely co isli na Luonga neboli nejoko nebezpecne,tahali sme nohy za sebou,zasluzena vyhra Van,najblizsi a posledny zapas v regularnej sezone hrame az 5 Marca,tam sa to bude zase iskrit a verim,ze im tuto prehru oplatime :) aj z urokmi.

Neviem ktory hrac to bol s Van,ale dostal dobre a ptom bol klud,jednu ranu,ale presnu,zacina sa medzi nasimi timami velka rivalita,este vacsia ako medzi Det a Hawks,hraci sa doslovne nenavidia :D ,ked sa nahodou zase stretneme v PO,bude to boj na zivot a na smrt :)
blackhawks88 píše:Zapas som nevidel len cez Highlights tak sa racej k zapasu vyjadrovat nebudem .
Ale je to skoda ze sme prehrali , pretoze SJ ma uz 4b naskok :sorry:
To nic,ze maju 4 body naskok,my sme na tripe,ktory bude trvat 14 dni!!!!!!!!!!!,este nas cakaju EDM,SJ a Carolina,preto aj treba brat tieto zapasy,neda sa vyhrat kazdy a treba setrit energiu,nasi si dali ciel vyhrat aspon polovicu z tohto zajazdu,zatial sme 3-2 z piatich zapasov a este nas cakaju 3,ked sa nam podari vyhrat v EDM a v Caroline,budeme na tom ok :) .

Vancouver je doma silny a ma hned po Hawks najlepsie statistiky doma,takze ziadne prekvapenie.
A hned za Hawks ,Van nasleduje z najlepsim rekordom doma SJ,takze ani tam netreba cakat zazrak :wink:
Popradcan píše:
Ohlund píše:Tak nakoniec sme to zvládli aj s oslabenou obranou a vyhráli hladko 5:1. Ivan to sa píše pred každým zápasom, že stačí si dať pozor na náš 1. útok a je "vybavené" ale asi to nie je také jednoduché ked aj dnes získal 1. útok po 3 body. Konečne sa trafil aj Bernier, ktorému na gol prihrával Demitra a jeden gol strelil Samuelsson, ktorému to v tejto sezone na Hawks ide. Luongo v bráne pochytal parádnych 43 striel a potvrdili sme výbornú formu doma. Z 29-ich zápasov sme vyhrali už 21 :thumbsup: .
Zapas sa podobal presne tomu v Ottawe,polozili nas 3 goly v prvej tretine,nebolo o com,Vancouver nas jasne prehral a ani tie strely co isli na Luonga neboli nejoko nebezpecne,tahali sme nohy za sebou,zasluzena vyhra Van,najblizsi a posledny zapas v regularnej sezone hrame az 5 Marca,tam sa to bude zase iskrit a verim,ze im tuto prehru oplatime :) aj z urokmi.

Neviem ktory hrac to bol s Van,ale dostal dobre a ptom bol klud,jednu ranu,ale presnu,zacina sa medzi nasimi timami velka rivalita,este vacsia ako medzi Det a Hawks,hraci sa doslovne nenavidia :D ,ked sa nahodou zase stretneme v PO,bude to boj na zivot a na smrt :)
v tomto článku presne o tom píšu...
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=24908
ivan23 píše:
Popradcan píše:

v tomto článku presne o tom píšu...
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=24908
V tom clanku este neni spomenute tahanie Keithovych vlasov vancouverskym hracom Burrowsom :D a dalsie veci,ktore sa odohrali medzi Van a Hawks v poslednej sezone a v tejto.
Tento zapas my nejak unikol :sorry: ,, a to video ten burrows to je ale baba tahat za vlasy :neja:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES