Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

hlavne ze spadlo :roll: ...ked da este 20 takych do konca sezony tak az potom sa nebudem stazovat.. bergfors predviedol zas par peknych tahov a zubrus bural snad vsetko co sa hybalo :good:
dunime: jojo Zuburus letoss hraje hodně do těla oproti minulým rokům... postavu na to má :good:
Veru dobre sa pozera na tabulku :cool: kto by to cakal po lete a zaciatku sezony?len nech nam to vydrzi..sestito mal u nas premieru,salvador vyzera zraneny,co neni dobre..oduya,martin na listine zranenych,white hra s bolavim chrbtom a zrani sa nas dalsi obranca??..green ukazal ze je ako vymeneny a tie minuty mu svedcia,ale dnes mottau ukazoval chvalabohu zatial len 1x v sezone preco ho nemam rad :D fraser zatial fajn..ze vyhravame o gol mi ani tak nevadi,casy z minulej sezony ked devils valcovali superov od zaciatku zapasu az do konca su prec..hlavne ale ze vitazime(aj s vela zraneniami) a pokym my mame v brane brodeura a ostatní tých ostatných,tak sa zda ze o ten golik vyhravat si mozme dovolit :cinka:
begbeee píše:
Martin #27 píše:podle mě zavřel oči a spadlo to tam
Takých hráčov typu: "zavrel som, oči, vystrelil a padlo to tam" mám najradšej, pred nich ešte radím hviezdy "musíme hrať zo zabezpečenej obrany na rýchle brejky".
S nimi vyhráva každý team!
Nezapominej na: Neni dulezite, ze jsem dal 3 goly, hlavne ze se vyhralo (pripadne prohralo)
co sa to dozvedam..sak mame snat vacsi lazaret ako pittsburg..dnes nehraju martin,oduya...neviem ako s eliasom..pandolfo,niedermayer,este aj ten Mcammond co ho podpisali min tyzden je out.. ktomu rolston netrenoval posledne 2 dni(vraj rest) a ani zubrus ale snad nastupia...sestito ostava zatial a bol povolany corrente
tak jak vidno marodka náss zatím nijak nerozhodila a vyhráli jsem po 6 v řadě :clap: :clap:

Clarkson co dal za gol :yahoo:
vůbec bych se nedivil kdyby Clarkson byl ve výběru na olympiádu protože to je opravdu nesmírně platný hráč .
Clarkson by sa nestratil ani v prvej lajne. Prial by som mu to.
diabli majú neskutočnú formu posledné zápasy, ja sledujem najmä výkony Travisa Zajaca, ktorý patrí k mojim obľúbeným hráčom, rovnako tak aj Zach Parise. Tento rok sa mi NJD javia o niečo lepší, ako v tej minulej...
Forwards:
Zach Parise-Travis Zajac-David Clarkson;
Patrik Elias-Dainius Zubrus-Niclas Bergfors;
Brian Rolston-Tim Sestito-Andrew Peters;
PLL Leblond-Rod Pelley-Ilkka Pikkarainen.

Defensemen:
Bryce Salvador-Andy Greene;
Colin White-Mike Mottau;
Mark Frasedr-Cory Murphy;
Matt Corrente.

Goaltender: Martin Brodeur, Yann Danis.
tak takhle dneska, s tim ze Langembruner se nucastnil rozbrusleni pac neni 100% fit a Halischuk bruslil ale nebyl v zadne lajne, coz neznamena ze takhle se bude vecer hrat spis bych rekl ze bude hrat Langembruner a ne Peters a Clarkson se presune do treti lajny, ale Lemaire to tak micha ze neni jisty vubec nic
a dalsie vitazstvo :good: bolo vidno ze hraju 3ti zapas za 4 dni..prvu tretinu sa nezmohli na nic okrem prehravania 2:0 a to este caroval brodeur. este ze sa podarilo skorovat vdaka vlastnemu tecu a necakanom utocnom vypade whitea :D v druhej tretine langenbrunner vyuzil presilovku od modrej ked mu pekne nabijal murphy..parise zas predviedol ze z najazdov sa nemyli,ked vyuzil striedanie caps a stratu puku semina..skvelo tam zapracoval a prihraval zajac. z toho nie ze rastie vyborny two-way forvard,on nim uz je a k tomu paradny vsestranny 1st line center :good: ..4. gol bol pekny po osi sestito,bergfors a halischuk trafil svoj 1. nhl gol paradne..v 3.tretine sa po zajacovom vyhranom buly trafil murphy 5:2..den oddych a hor sa na flyers..eliasovi chvilu asi potrva,kym sa do toho dostane-vypadok to bol dlhy a kym vsetci trenovali on rehabilitoval.cez sezonu sa to potom tazko doieha...ten sestito sice nie je ziadny zazrak,ale neviem ci po navrate niedermayera nebude healthy scratch pelley :)
Brodeur zas ukazal ze je vo forme a akym skvelym je brankarom..o nom zaujimavost vravel komentator ze 1.decembra ma skusky lebo poziadal o americke obcianstvo,tak sa ucí..
tak tohle je paráda!!! takové výsledky jako momentálně máme se musím přiznat jsem před sezonou ani náhodou nečekal...kluci mě hodně překvapují... jen tak dále borci...
Halischuk a jeho první hol v NHL byl krásný, vymetl to tam nádherně :clap:
Mna hlavne prekvapuje neskutocna bilancia na lade superov co by som predsezonou od NJ vôbec neocakaval. Taktiez aspon podla inkasovanych golov hraju paradne v obrane a urcite ktomu dopomohol i trocha defenzivnejsí stýl Lemaira a potom je pochopitelné ze vacsina vitazstiev je o 1-2 goly.Ak bude Brodeur pokracovat aspon do 40tky tak bude nesmierne narocne prekonavat jeho rekordy v pocte shootoutov a výhier.
kanter píše:New Jersey Devils odohralo 1000. zápas v National Hockey League :frajer2: . 852 víťazstiev :good: a 248 prehier.
to je zajímavá informace :good: o tom jsem třeba neměl ani páru :) z těch čísel je patrné jak je organizace Devils kvalitní :)
852+248=1100 :eek2:

Správně je to 1000. vítězství, 852. proher a 248. proher po prodloužení :thumbsup:
PainKiller píše:852+248=1100 :eek2:

Správně je to 1000. vítězství, 852. proher a 248. proher po prodloužení :thumbsup:

no ted jsem se na to díval pořádně a taky mi to připadlo divne že 852 vyher a tak malo proher to bysme byli asi jinde no :D
no 1000ci zapas to mohol byt ale tie vyhry a prehry :lol: diabli zrejme neremizuju..a nad ocakavania kazdu sezonu koncia s okolo 60-70timi vyhrami s prehladom podla matematickych kvalit kantera :lol3: (nic v zlom ale pobavilo)
dunim píše:no 1000ci zapas to mohol byt ale tie vyhry a prehry :lol: diabli zrejme neremizuju..a nad ocakavania kazdu sezonu koncia s okolo 60-70timi vyhrami s prehladom podla matematickych kvalit kantera :lol3: (nic v zlom ale pobavilo)
Čo sa smeješ :D . Ja počítať viem :), horšie je, že niektorí na tomto fóre nevedia písať :lol2: (nemyslím teba). No dobre, tak 1000. víťazstvo :D.
PainKiller píše:852+248=1100 :eek2:

Radšej začni lepšie tipovať :bitka3: :D.
http://www.nhlpro.cz/clanek/15894-new-j ... -tym-dricu

ty poslední 2 věty :clap: :clap: je to krásně napsané...Lou je opravdu mazák na svém místě :thumbsup:
hezky..konecne clanok aj o devils na nhlpro.. dobre sa to cita..
Priznám sa na začiatku sez. som začal pochybovať o jeho krokoch, ale.... SYPEM SI POPOL NA HLAVU! :sad2:
S tým článkom sa nedá len súhlasiť.
begbeee píše:Priznám sa na začiatku sez. som začal pochybovať o jeho krokoch, ale.... SYPEM SI POPOL NA HLAVU! :sad2:
S tým článkom sa nedá len súhlasiť.
vítej v klubu :D před sezonou jsem byl nasrany jak cip z některých jeho tahů ale ten kluk ví co robí :lol2:
Len tak schválne, čo myslíte kto bude z nášho kádra reprezentovať na OH???
Brodeur - jasná no.1 Kanady (Brodeur nepustí nikoho do brány na viac ako 1 zápas, tým som si istý. Roy mu spravil to isté a Marty sa už vyjadril, že on nejde na OH robiť backup.)
Parise - prvý útok USA
Langenbrunner - kompletný balík, tretí útok USA, nebudem sa veľmi ďaleko od pravdy, že bude kapitánovať USA
Eliáš - prvý útok ČR
Martin - súhlasím, že TOP obranca USA, či bude najlepší on alebo Rafalsi bude záležať len od aktuálnej formy, ale to je len také moje odbočenie pre dunima :)
___
Budú to mať tesné:
Oduya - minulú sezónu by mal veľké šance, túto vzhľadom na formu, zranenie a pretlak v kabíne Švédov asi nie.
__
Takmer nemožné:
Zajac - kompletný balík, veľký ofenzívny skill, defenzíva jedna z naj v lige. Ale kanadský centri.. ehm.. Keby neexistoval Richards veril by som. Tentoraz ho tam posunie len zranenie dvoch-troch kanadských centrov a najmä Richardsa. V každom inom teame by hral minimálne ako tretí center. Smola ze je Kanadan.
Green - jeho forma a zranenenie niektorých kľúčových obrancov USA by ho mohlo posunúť do nominácie.

Nominácie z ríše snov: Bergfors, Pikkarainnen
begbee: souhlasím většinou s tebou....Amerika je můj černý kůň turnaje mají hodně mladý ambiciozní tým + Miller ve formě :thumbsup:
s tvojimi názory k jednotlivým hráčům souhlasím Parise , Jamie a Martin to budou důležité články v týmu USA
Zajac nepojede určitě .. jak si již psal konkurence na jeho postu je v kanadě strašně velká a na posledním MS Zajac uplně neoslnil (byl skoro neviditlený)
Oduya no nevim nevim jak to mají švédové s bekama ale šanci podle mě má
co se týče Martyho to je jistota Kanady si myslím...před sezonou se psalo že bude soupeřit svými výkony s Luongem o pozici jedničky a ted jsem myslím nedávno narazil na nějakem zahraničním webu na článek kde se psalo že Marty bude s nějvětší pravděpodobností jednotka :)
Amerika je můj černý kůň turnaje mají hodně mladý ambiciozní tým + Miller ve formě :thumbsup:
Súhlasím. Na môj vkus majú trocha problém s centrami Drury (no comment), Gomez (ako som písal odchod k Habs mu prospel, ale... ale.), Tim Connoly (nonstop zranený), Stastny (smerom dozadu nepoužiteľný), Pavelski (mohol by centrovať tretí útok, prípadne štvrtý, ale nie je nijako overený). Jednoducho tam nevidím, žiadneho TOP centra, majú tak štyroch do druhej rady. A prvý útok dobrého centríka potrebuje - Kane a Parise budú potrebovať nejaké puky.
K Millerovi - súhlasím, že by mal robiť no1. A mať najlepšieho brankára tejto sezóny s formou ako hrom no1 a ako backup obhajcu Veziny ... Kto je na tom lepšie??? :shock:
Parise , Jamie a Martin to budou důležité články v týmu USA
Zajac nepojede určitě .. jak si již psal konkurence na jeho postu je v kanadě strašně velká a na posledním MS Zajac uplně neoslnil (byl skoro neviditlený)
V zálohe sú centri ako Lecavalier, Stamkos, E. Staal, Thornton (podľa série článkov na NHL.com i keď nie so všetkými nomináciami súhlasím) a pod... I keď si myslím, že smerom dozadu je lepší len Richards a môže mu konkurovať Getzlaf.
Oduya no nevim nevim jak to mají švédové s bekama ale šanci podle mě má
Jedine v prípade zranenia niekoho. Švédi tam majú toho dosť lepšieho ako je on i keď nie o veľa. Ale z tých čo "nemajú isté" má jednoznačne najväčšiu šancu.
Muzu neco k vam?? Takze nejdriv poklona za predchozi vykony a vysledky! Necekal jsem to, spis bych od vas pred sezonou cekal tuhy boj o playoffs. Ale to pro vas zrejme nebude problem :thumbsup: . Ale proc vzdy v playoffs konci vase kouzlo?? Podle me to neni nahoda a podobne to bude i v teto sezone asi... Protoze vy mate skvelou moralku a uz ted hrajete vlastne nadoraz a ve stylu playoffs, kdezto ostatni tymy jsou schopne vetsinou v playoffs znasobit svoji silu! Takze podle me, to co ted hrajete je sice velmi dobre, ale myslim, ze je to asi vase maximum a bude to stacit max. na 2.kolo playoffs. Co mimochodem neni vubec spatne, i kdyz vy mate ted asi jine ambice. Ale v playoffs se prosadi podle me hruba sila a to vy nemate. Mam tim na mysli Pittsburgh, Philly a Caps... New Jersey ve finale SC, to si jaksi po poslednich playoffs neumim predstavit.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS