Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No kazdopadne obrancu je silnej pretlak a bylo by vhodne se nejakeho zbavit.Nejlepe toho Shenna kteryho praci zastane za 1/4 ceny Gudas.
Travis Konecny with two goals in his return to the OHL tonight. #Flyers
:thumbsup:
Musí přijít výměna asi těch Schennů. Ghostovi by byla AHL už malá, jen at už řádí v Áčku ... Andy do Ghosta jdu stebou
Taková nějaká rekapitulace současné situace B. Schenna :arrow:
Rono » pát zář 25, 2015 2:14 pm píše:Taková nějaká rekapitulace současné situace B. Schenna :arrow:
Dik za info :) rad počtu :)
Jen bych dodal, pro ty co neviděli, radoval se už jen po vystřelení ještě než puk rozvlnil síť. On prostě ví... :klobuk:
Brayden bojuje, ještě by nám chyběl a Ghost :wub:
Bodování k dnešnímu dni:
E. Medvedev - 3Z 4B (1+3)
M. Del Zotto - 2Z 3B (1+2)
R.J. Umberger - 2Z 3B (0+3)
J. Voráček - 2Z 3B (0+3)
B. Schenn - 3Z 3B (3+0)
S. Gostisbehere - 3Z 3B (3+0)
S. Gagner - 3Z 3B (1+2)
M. Raffl - 2Z 2B (2+0)
T. Konecny - 2Z 2B (1+1)
C. Porter - 2Z 2B (1+1)
W. Simmonds - 2Z 2B (0+2)
S. Laughton - 2Z 2B (0+2)
N. Cousins - 3Z 2B (0+2)
N.-A. Kubel - 1Z 1B (0+1)
V. Lecavalier - 2Z 1B (1+0)
C. Giroux - 2Z 1B (0+1)
R. Gudas - 2Z 1B (0+1)
A. MacDonald - 2Z 1B (0+1)
I. Provorov - 2Z 1B (0+1)
S. Couturier - 2Z 1B (0+1)
J. Rosehill - 2Z 1B (0+1)
P.-E. Bellemare - 3Z 1B (1+0)
Ghost a dalších sedm hráčů posláno na farmu...
Ukazuje sa, že Medvedevovo korčuľovanie je na menšom klzisku omnoho banálnejším problémom, ako na veľkom? Rozhoduje sa správne?

medzi rečou :arrow: https://twitter.com/BradyTrett/status/6 ... 1093754880

RIP Aube-Kubel :-/
Ano. Ještě jsem ho snad neviděl udělat s pukem špatný rozhodnutí, bez puku prováhal dvakrát, co jsem já si všiml (to neznamená, že to nebylo víckrát... ale viděl jsem všechny tři zápasy). Jinak all-round bek, spolehlivej, hard-shot a k tomu přidává fakt pasy, co mají oči. Viz. oba včerejší. :thumbsup:

Jen doufám, že to přenese i do regular season, pak by trejd Streita na TDL nabral skoro až 100% rozměry a Medvedev by dostal novou smlouvu imho.

Ale budu skromnější, tipuju ho na +30 bodů, ovšem s velmi propracovanou two-way hrou. Což bude třeba, když bude muset chránit prdel za MDZem.

O NAB jsem četl, ale že to bylo až takový? :sok: Toto ne, ku*va... :-( Sice u nás by stejně nikdy asi do NHL neskočil (protože Voras, Simmer, Konecny), ale potenciál na NHL rozhodně má... :-/
Hmm, ty dnešní lajny se mi moc nelíbí. :neutral:
NYR do toho jdou téměř v plný síle, to bude kolotoč. :giggle: :ninja:
Na tu sestavu výborný. Laughtonův gól, škoda ... ale dalo se to i nepísknout :yes:
V dobe momentu, kdy ref zvedl ruku, to absolutne faul nebyl V regularu nas pripravili o +1:30 PP 5-on-3 a v OT nepiskli naprosto jasny podrazeni na Vorase, a bylo tam toho vic.

Holt protezujou Rags uz v pre-season. :-/ :giggle:

Jinak nase druha a treti tretina byla dost solid, prvni tragicka. S Devils ve stredu cekam vyhru, v patek uz budeme hrat v plny (resp. na soupisce uz bude jen 23 hracu).

Laughton vcera sice smolar, ale,jinak
Scott>>>>Vinny
Tak Vinny dnes už trénuje mimo základní sestavě, kdežto Laughton v ní je. :wave:

Zranění jsou však Raffl (na jehož místě jen tak z :antry: prdele trénuje :antry: Porter) a Couturier (kterej by měl stihnout season opener), a tam to bude zajímavé. :hmm: Dle dnešních lajn by se buď měl logicky pakovat Gagner nebo Laughts.
Porter - Giroux - Voráček
B. Schenn - Gagner - Simmonds
Umberger - Laughton - Read
VandeVelde - Bellemare - White
Vinny na to už bohužel nemá, poslední tři zápasy fakt marnej. :-/
Wow. Tohle může být dost zajímavá diskuze... :nervozny:

Můj tip:
Raffl - G - Voras
Read - Couts - Schenn
Umberger - Gagner - Simmer
4th line

Vinny HS! :pray:
To moc nechápu no, Gagnera na centru ... Jako Laughton má ještě čas, i kdyby odehrál půl sezony na farmě ještě tak se nic moc nestane pokud áčko bude hrát dobře, Lecavalier je prostě tak černej pasažer že to ani víc nejde. Schenner bude letos dobrej, pokud bude hrát na tom pravým křídle a nebude se s ním zase rotovat co zápas, to jinej post. :)
Tak když nevidíš problém s Laughtonem na farmě, pak proč nechápeš Gagnera? :D Kdo by pak hrál třetího centra? Jinak Laughts imo bude hrát 4C jako včera, byl dobrej.
Rono píše:Tak když nevidíš problém s Laughtonem na farmě, pak proč nechápeš Gagnera? :D Kdo by pak hrál třetího centra? Jinak Laughts imo bude hrát 4C jako včera, byl dobrej.
No pokud bude Gagner na centru, tak nevidím problém že bude Laughton na farmě, imho by to pro něj bylo lepší než hrát 4C, když tam může hrát PEB.
Ale jak říkáš, čekal jsem Laughtona na 3C a Gagnera na LW3, něco jako
Raffl - G- Jake
Read - Coots - Schenn
Gagner - Laught - Simmer
Umby - PEB - White
a HS VDV a Vinny
Jako jo, přiznám se, taky sem čekal Gagnera na LW, ale očividně Hamburger se z TOP9 prostě nevymaní. Ale pokud bude aspoň Vinny HS, tak toho Umbyho už přežiju. Už to by byl pokrok. :yes:
Really get the sense that Scott Laughton will be on this team and the Flyers will try to give him Couturier’s role as checking center.
Smysl by to dávalo. + Mnohem víc off-starts pro Coutse. :pray:

Teď ještě vytrejdovat Luka. Před pátečním zápasem jinak chce mít Hexy soupisku (max. 23 hráčů) uzavřenou.
Luke je jasnej odd man out, ale věřím že Brayden zaujal v přípravě a šanci dostane, však Hexy ten jeho trejd pořád vymlououval že mladé hráče trejdovat nechce, naopak. Podle mě půjde nejdřív na TDL. :)
Brayden už je lock. Jen je otázka, jestli začne na 2nd LW nebo 3rd RW. V útoku jde jen imo o Laughtse/Vinnyho, ale i tady už to vypadá skoro jasně. Navíc zítra má hrát Laughts a Vinny ne.

A Lukeho si snad někdo bude ochotnej vzít.
O to že by Luke byl netrejdovatelnej, to je nesmysl. On ve správné roli a se správným parťákem vůbec není špatnej hráč, jen se musí správně využívat no :) a takovej Boston by si teď vzal snad i AMaca :-D
Kádr tedy zúžen na 24 hráčů. Porter btw ještě dnes hrát bude.

A pak teda někdo dostane černého petra. :nervozny: Je to imho mezi Laughtonem/Lecavalierem/Lukem/Manningem.

Ale Laughts už to snad přežije! :pray:
No joo ale co s Vinnym?
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA