Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.flyersnation.net/?p=821" onclick="window.open(this.href);return false; všechny góly
Na dnešek proti NYR
obranné páry:

Schultz-Streit
Provorov-Medvedev
Sanheim-Gostisbehere
:slintac:

V bráně Mason.

Hrát bude i opět Konecny. :wub: Zato Voras a Giroux dostali volno.

Gagner - Couturier - Simmonds
Umberger - Laughton - Schenn
Palushaj - Cousins - Konecny
Rosehill - Brent - McDonald
Moc se mi libi zmeny ktere prisli v lete , zkouska Medvedeva u ktere absolutne neni co zkazit a je to tip hrace kterej nam bodne.Na Gagnera jsem dost zvedavej a verim ze by se mohl dobre chytnout :)

+ vyvoj mladiku.Mam pocit ze vyvoj tymu jde spravnym smerem a taky verim ze se muzeme tesit na lepsi zitrky a konecne hrat na co mame.
Jo, chtěl jsem něco i sám napsat...

Medvedev včera velmi solidní, z beku dost možná nejlepší. S přehledem řešil každou situaci, solidní přehled a snad ani jeden turnover, k tomu hard shot, z jedný dával pak i gól Lecavalier.

Gagner skill má, určitě výraznej upgrade pro 2nd unit, hraje to tam jak G v 1st unit, podrží a rozdá. :thumbsup: Ale zdálo se mi, že jeho fyzička je prostě slabší. Skill jinak ovšem má a překvapil i v osobních soubojích, ale výdrž, jak jsem už napsal, se mi zdá slabší.

Provorov zklamání. Nechci říkat, že jsem čekal od něj hned tři body nebo tak, ale měl tam asi dva turnovery a dvakrát zbytečně k tomu ztracenej puk. Ale ve třetí třetině už byl solidní, pravda, to tam jednou i projel celý kluziště a byla z toho gólovka, tuším, pro Bardreaua. Ale dnes od něj čekám lepší výkon.

Co se týče systému, tak určitě stojí za zmínku, že beci mají za úkol zavírat křídla už u mantinelu v off-pásmu, pokud soupeř vyhazuje po mantinelu, co tu za Berubeho nebylo a nefungovalo. PP klassa, PK byla taky o dost lepší.

Ale hlavně... G dostává svobodu s pukem :!: Už nestojí zaklincovanej mezi kruhama a bekama uprostřed off-zóny, ale dle všeho dostal daleko větší volnost a včera si tam vodil beky v off-pásmu jak chtěl. :good: A Voras klasa, to je prostě Jágr u mantinelu, neodtlačitelnej.
Gostisbehere :poklona: :wub: 7 střel, dva vingly jak sviň.
Jinak Konecny je fakt suprovej. Myslím, že už příští rok ten první tým definitivně udělá a my budeme mít solidní problém na RWs (Simmer or Konecny v TOP6?). :petrik:

Výhra zasloužená, ale byly tam rezervy, hlavně několik přečíslení na Masona. :? Simmonds dneska v roli nahrávače, a to ve velkým stylu. :thumbsup:

Gagner a Medvedev první góly za Flyers. :serus:
Steve Mason on Medvedev: his English is a lot better than my Russian.
:lol:
Tak ted mam dilema, jestli si koupit dres Vorase, nebo Ghosta.. :hmm:
Po zapase sa hralo aj predlzenie ako ukazka pre divakov a samozrejme gol v nom nepadol, ved my oblubejeme najazdy :D
Flyeři, dokázal jsem se spojit s Neuvirthem a budu s ním dělat rozhovor. Takže mám i k vám dotaz, jestli máte nějaké přání, kterou otázku mu mám hodit, tak sem s tím!
som z toho tak v strese ze sa nad tym neviem kludne zamysliet. Skoda ze nie je v kabine uz dlhsie aby nam mohol priniest nejake porovnanie.
Provorov, Sanheim a Konecny posláni zpět do CHL, žádný velký překvapení, jen ať hrajou kluci. :)
Finch182 píše:som z toho tak v strese ze sa nad tym neviem kludne zamysliet. Skoda ze nie je v kabine uz dlhsie aby nam mohol priniest nejake porovnanie.
Heh. :giggle: I pro mě to bylo celkem hard.

Každopádně jsem mu tam hodil i prosbu, jestli by mi nedomluvil Vorase taky na rozhovor, takže kdyžtak budete mít třeba další příležitost od prověřenějšího Flyera. :yes:
It's early, but #Flyers' lines may end up looking like this:
Raffl-G-Voras
Gagner-Coots-Simmmer
Read-Lecavalier-Schenn
Umberger-Bellemare-White
Extra: VV
Yes, takhle by to šlo. Ideální by bylo už jen mít Laughtona místo Leciho, ale Vinny v pondělí špatnej nebyl, tak ještě šanci ať dostane. Ale snad poslední...

Na farmu bylo posláno dnes 19 hráčů, včetně Morina, Leiera, Alta, Stolarze či Straky. Naopak ale Laughton i Ghost i nadále zůstávají v prvním týmu! :good: Momentálně s Áčkem trénuje 35 hráčů.
Tym ze je u nas kratko tak ma napadaju len take zakladne veci, nic prepracovane.

Vystriedal uz par destinacii, ci to vie porovnat a jak sme na tom, jak sa mu paci organizacia. Jak sa mu lubi nasa kabina, ci mu G pride ten spravny lider (aj ked neviem ci to dokaze povedat za tak kratky cas a neodohral ziadny sutazny zapas s nami).
Najviac by ma ale zaujimal nazor na trenera, co si o nom mysli jak jeho osobnost tak trenerske schopnosti.
Potom mozno nejake zakulisne info z kempu, mame tam teraz plno mladych aj ked uz par bolo vyradenych.

Aby to ale nevypadalo, ze nas zaujima vsetko okolo len nie on, tak nejake otazky konkretne pre neho. Popripade ho nauc na hokejforum :lol2:

Inak takyto kontakt sa bude hodit az tam pojdeme na hokej :D Tento rok zase ked uz je plno casu a penazi na to, tak mame k prdu rozpis a zas sa to odklada tak snad u nas vydrzi

Teraz k tej zostave. Umberger teda aj ked je uz udajne zdravy tak stale suckuje ked je v tej stvrtej lajne? Lecavalier si tu poslednu sancu pod novym trenerom zasluzi.
Gudas ako vypadal v priprave? Uz je fit?
R.J. - Byl daleko lepší než vloni. Hlavně teda bruslení má daleko lepší, udělal vlastně tři body ve dvou zápasech, ale holt lepší jak Schenn or Gagner nebyl.

Gudas je fit, v Brooklynu odehrál celej a je v pohodě. Furt zatím bojuje s Lukem o 3rd pair. Ale myslím, že Radko to udělá a Luke bude HS/trejd.
Ghost a Laugs už prostě musí hrát áčko. :ciga:
no jeho miesto by slo podla mna jedine cez lecavaliera a ten svoju sancu este dostane. Na top six nema a stvrta lajna by ho zabijala. Tazko povedat co s nim.

Ghost... chcem jedneho mladeho beka v zaklade ale mame ich tam moc. Streit, MDZ, Amac, Gudas to mieste maju iste a s velkou pravdepodobnostou Medvedev ked je v priprave solid. Potom tam je Schultz, Ghost, Schenn. Zeby sa rotovalo v zostave a Schenn trejd?
Schultz ma taky jisty, hraje 1st pair se Streitem. Cedta vede jen pres AMaca.

Toho Bobbyho je fakt škoda, že nepočkal na FA a nevyšel nám. Sympaťák.
Tyhle fake videa nesnasim.. Sorry.
Proč fake? :hmm: Zrovna tady myslím, že to úplně fake není, ale whatever... Šlo mi spíš o toho Bobbyho vedle Flyera.
Raffl-Giroux-Voracek
Umberger-Couturier-Simmonds
Gagner-Lecavalier-Read
CVV-White-Bellemare.

Xtras: C McDonald, Cousins.

Streit-Schultz
MDZ-Medvedev
MacD-Gudas
Manning-Schenn
Hägg-Gostisbehere

Drewiske not at practice.
:hmm: Oba Schenni opět mimo roster.

Napadla mě taková teorie, že Hexy už má s někým domluvenej trejd, kde budou zahrnuti oba Schenny za nějaký picky/prospekty, ale nechce to odklepnout dokud nebude mít jistotu, že nám ani Brayden nebude chybět.

Protože jinak se mi moc nezdá, že by nebyl v základní sestavě, v přípravě totiž zatím hrál dobře, to RW mu fakt sedlo, dal gól v obou zápasech... :neviem:

IMHO Boston by byl naprosto ideální partner pro trejd se Schennama. Ale myslím, že by se takových týmů našlo více...
To musi byt trejd, inak mi to ich vypojenie z pripravy hlava nebere....
To proste psoobi ze uz nema zmysel s nimi nieco nacvicovat
Rono píše:Proč fake? Zrovna tady myslím, že to úplně fake není, ale whatever.
:hroza:
Waivers start on Friday: LaBarbera, Drewiske, Brent, Conner and Palushaj will be waived then, clear Saturday and then report to Phantoms.
Hägg, Ghost, Laughton i Porter nadále s Áčkem.
Hextall said Morin and Sanheim not as impressive as last year in camp.
:-/
Hextall praised Scott Laughton in camp, saying he's been one of the hungriest players. Asked about B. Schenn, Hexy said "he's been OK."
Jinak něco o Medvedevovi: http://www.flyers.mzf.cz/misto-v-zaklad ... ne-zaujal/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hagg ma prekvapuje, u neho pocitam s tym ze je to carrer AHL. To nejak vynimocne hraje alebo tam je este do poctu v kempe?
Heh, zrovna jako na zavolanou... :giggle:

On Hägg:
Hextall said that Robert Hägg has quietly stepped up. Came to July devel camp in great shape and has carried it through so far in camp.
On Ghost:
Hextall says Ghost still in running for a job. He likes what he's seen. That said, it's a longshot he starts season with #Flyers
On Bust:
Dave Hakstol on B. Schenn: He's scored in both games but that's not always the best barometer. There are details he can still improve.
On Laughts:
Hakstol praised Laughton's consistency in camp as well as competitiveness.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA