Jo, chtěl jsem něco i sám napsat...
Medvedev včera velmi solidní, z beku dost možná nejlepší. S přehledem řešil každou situaci, solidní přehled a snad ani jeden turnover, k tomu hard shot, z jedný dával pak i gól Lecavalier.
Gagner skill má, určitě výraznej upgrade pro 2nd unit, hraje to tam jak G v 1st unit, podrží a rozdá.

Ale zdálo se mi, že jeho fyzička je prostě slabší. Skill jinak ovšem má a překvapil i v osobních soubojích, ale výdrž, jak jsem už napsal, se mi zdá slabší.
Provorov zklamání. Nechci říkat, že jsem čekal od něj hned tři body nebo tak, ale měl tam asi dva turnovery a dvakrát zbytečně k tomu ztracenej puk. Ale ve třetí třetině už byl solidní, pravda, to tam jednou i projel celý kluziště a byla z toho gólovka, tuším, pro Bardreaua. Ale dnes od něj čekám lepší výkon.
Co se týče systému, tak určitě stojí za zmínku, že beci mají za úkol zavírat křídla už u mantinelu v off-pásmu, pokud soupeř vyhazuje po mantinelu, co tu za Berubeho nebylo a nefungovalo. PP klassa, PK byla taky o dost lepší.
Ale hlavně... G dostává svobodu s pukem

Už nestojí zaklincovanej mezi kruhama a bekama uprostřed off-zóny, ale dle všeho dostal daleko větší volnost a včera si tam vodil beky v off-pásmu jak chtěl.

A Voras klasa, to je prostě Jágr u mantinelu, neodtlačitelnej.