Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak Danny ukončil kariéru ... na jeho výkony u nás nejde zapomenout. Good luck MR.PLAYOFF :oslava:
Teda... nechci sebe omlouvat, že jsem tu týden nebyl, a tak jsem to nemohl udělat já... ale aby si nikdo tu nijak (až teda na Esema :moj: ) nevzpomněl na retirement Brierea, classy Flyera, a true Flyera, to je smutný :-(.

Jo, nikdy to nebyl zrovna zodpovědnej hráč směrem dozadu, ale troufám si tvrdit, že lepšího hráče na play-off jsme tu dlouhá léta neměli (i když ho nejspíš už překonal/příp. po dalším povedeným play-off překoná Giroux) a kór na jeho důležité PO góly, na který měl ku*va čich, nikdy nezapomenu.

Včetně GWG jak v game 4, tak i v game 5 proti Devils v prvním kole 2010. Vyrovnávací gól v game 1 ve druhém kole s Bruins + GWG v game 6 + vyrovnávací gól v game 7. GWG v game 2 s Montrealem ve finále konference. První gól v game 3 a cesta za prvním vítězstvím ve finále SC. Jeho gól na 3:1 v game 1 s Pens v PO 2012 a začátek obratu. Jeho dva góly, z toho jeden GWG v game 1 ve 2. kole s Devils.

Ale hlavně - jeho 30 bodů v PO 2010 a 11 bodů ve finálové sérii s Blackhawks. Nezapomenutelné. :klobuk:

Po té 06/07 sezóně, kdy jsme se nedostali do play-off a nebyli zrovna mezi contendery ještě, tak se rozhodl pro nás a já jsem za to rád. Jen škoda, že odpadl výkonostně celkem brzy a musel pak být vykoupenej ze smlouvy, ale tam bohužel se nedalo svítit.

He is a true Flyer! A classy Flyer!
Thank you for everything, Danny! :wub:
http://philadelphiaflyers.cz/zajimaji_s ... nnera.html" onclick="window.open(this.href);return false; :pray:
Tak už v pondělí nám vypukne první kemp. :!: A to pro mladý - Provorov, Sanheim, Morin, Gostisbehere, Aubé-Kubel, Konecny, Stolarz, by asi měli být největšími hvězdami. :petrik:

A v pátek nám začne hlavní kemp! Sezóna se blíží! :jupi:
http://www.flyers.mzf.cz/tlusty-je-stal ... od-flyers/

No, nevím, co si o tom myslet. Ale tak šanci ať klidně dostane, myslím, že stejně by neuspěl. :neviem:
Rono píše:http://www.flyers.mzf.cz/tlusty-je-stal ... od-flyers/

No, nevím, co si o tom myslet. Ale tak šanci ať klidně dostane, myslím, že stejně by neuspěl. :neviem:

mimo tema, ale mas tam strasne chyby a jako perlicka je Markus Renberg

http://www.flyers.mzf.cz/legendy/john-leclair/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wow, neomluvitelná chyba. :hiding: Díky za upozornění a že si to aspoň někdo přečte. :giggle: :moj:
Rozhovor s Rooo.

Dost mě zaujalo to vytažení z konverzace s Hakstolem, snad to bude klapat i na ledě. :pray: Jinak sympatickej rozhovor Gho, imo. :)
Aubé-Kubel :poklona2:

Před přípravným kempem se dostal očividně do formy, po dvou ofic. zápasech v QMJHL má na svém kontě pět bodů (3+2) a hlavně stojí za zmínku +/-, které má již +9 !

Provorov pak ve dvou předsezónních přátelácích 4 asistence a +3. :thumbsup:

EDIT:
Něco málo o tom, že HOKEJ JE ZPĚT!!! :yahoo:
Sice sem tu asi teda jedinej, kdo se těší na novou sezónu, ale whatever...

Obrázek
:jupi:
Again, only rookie camp and a long way off from happening for real, but pairs of Provorov-Sanheim and Morin-Ghost are a thing.
Although Morin-Gostisbehere will in all likelihood be a pair in Lehigh Valley this year.
:petrik:
http://www.flyers.mzf.cz/karieru-konci- ... ky-za-vse/" onclick="window.open(this.href);return false;
:cry: :-/

Ja se nahodou velmi tesim :) Spousta zmen probehla i kdyz porad tam mame par dobre znamych cernych pasazeru ktery bych z fleku vykopl :)

Hlavne doufam ze dostanou sanci i mladi beci a nekdo se chyti :) Jinak chci verit novemu trenerovy ze to bude ziva voda :)
:cry: True flyer.... po Dannym i Simon.
Mase očividně Míšu moc jako konkurenci nebere. :giggle: Ale ani se moc nedivím, pokud bude schopnej, tak okolo 60-ti zápasů asi odchytá, pokud teda Neuvirth extra nepřekvapí. Ale na jedničku Michal IMO nemá, jak si myslej všichni Češi. :dudo:

Jinak již zítra nám začíná hlavní kemp a v pondělí dva pre-season zápasy proti Islanders. :petrik:
Tak Ivan a Travis podle očekávání nejlepší na kempu nováčků. :thumbsup: Na jednu stranu bych si strašně přál jednoho z nich už v NHL, ale na druhou vím, že asi ještě rok v juniorce jim neuškodí... :neutral:
Sezóna se nezadržitelně blíží... :jupi:
HOCKEY IS BACK! :wave:

Včera nám to oficiálně začalo, Hakstol hned od začátku lpěl hlavně na rychlost. :petrik: Očekávání lajn v útoku pro mě trošku překvapením, hlavně teda to, že Brayden Schenn byl v podstatě až jako 13. útočnik. :-O Obranné pak podle očekávání, Luke s Manningem jako čtvrtý pár.

Raffl - G - Voráček
Read - Couts - Simmer
R.J. - Vinny - Gagner
VV - Bellemare - White
Porter - Laughton - B. Schenn

Schultz - Streit
Medvedev - MDZ
MacD - Gudas
Manning - Luke
Sanheim - Provorov
Morin - Ghost
Hägg
V pondělí první pre-season game! :nervozny:
Poslechl jsme si rozhovor se Sniderem a krome toho, ze s nim souhlasim, vsimnul jsem si jedne veci.
IMHO stavi uz Vorase vys, nez Clauda...
Tak třetí den kempu za námi a složení formací po celou dobu stejné. :hmm: Tedy Brayden Schenn v pátém útoku s Chrisem Porterem a Scottem Laughtonem. Jinak fanoušci byli v sobotu prej (příjemně) překvapeni lajnou RJ-Vinny-Gagner. :neviem:

Každopádně B. Schenn teda asi bude muset v pre-season games využít každou šanci a pořádně zabojovat...

Obranné páry taktéž stejné.

EDIT:
Tak vyšly nominace na zítřejší zápasy:
První, třetí a čtvrtý útok s druhým obranným párem "doma" + mladíci/AHLeři v Allentownu. Druhý útok, třetí obranný pár + mladíci/AHLeři v Brooklynu.
By ma potom zaujimalo ake su s Braydenom plany. Nie ze by mi trejd vadil, prave naopak. Ci je tam zaradeny z principu ze si ho nasledoval alebo je to aktualna jeho vykonnost atd.
Nápodobně. Každopádně ani Luke zatím nějak nefiguruje v prvních třech obranných párech, takže teoreticky můžem trejdovat oba. Jinak je vlastně pravda, že jsme Schenna nabízeli Bluesmanům za Backesa v nějakým trejdu.
Smysl dává jen výměna. Zrovna Brayden by se Hakstolovi líbil. btw. Rono skvělá práce :good: jsem pravidelný návštěvník.
Takovej 'not bad face'. :lol3: Ke gólu přišel jak slepej k houslím, ale jinak jasně nejlepší hráč zápasu. Myslím, že dlouho se nám stýskat po rychlosti Brierea nebude. :petrik:
Ono je to taky umění být na správným místě. Není někde highlight? :(
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG