Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já se domnívám, že je to DJ Bobo........... !!!!

safa píše:
Lecavalier-number4 píše:Tak na te prvnĂ­ je Taylor ale nevĂ­m s kĂ˝m :doh:
Na te druhé Je Martin ale ty další tři neznám :dole: :)
... hmmm tak to jsme na tom stejne ;-) . Vi nekdo s kym to MArty a Tim pozujou ?
Co ja viem, mozno niekto z ich rodiny, ktovie :)

safa: Nemas za co, presne viem, na co je ten chalan vhodny a cital som o tom aj clanok.

tak podepsali jsme dalšího hráče, Karl Stewart, opět hráč spíše pro farmářský celek, možná do čtvrtého utoku. Podepsal na rok dvoucestný kontrakt a jkak řekl GM Feaster, důležitý bude pro něj treningový camp. V minulé sezoně začínal v Pittsburghu, potom odešel do Chicaga, odkud byl vyměněn k Lightning.
Za tuÄŤĹ

Obránce Doug Janik původně doufal, že na trhu s volnými hráči se dočká jednocestného kontraktu, nakonec ale zůstal věrný Tampě, kde letos odehrál 75 zápasů. Blesky mu nabídly dvoucestný kontrakt na jednu sezónu.

Obrázek

Fajn tehle hráč si zahraje, pokud se nechytí nějaký z mladíků, nebo se někdo nezraní. V obraně je to totiž takhle: Boyle, Kuba, O´Brien, Ranger, Lukowich a jedno místo práě zbývá, tam by měl hrát buď Janik, nebo někdo z mladých a to Smaby nebo Michalík, možná ještě Egener nebo Rogers. Nebo se taky může chytnout někdo starší, kdo má hrát na farmě, ale o tom dost pochybuju.

Viděl bych to asi na Janika, když loni odehrál takřka celou sezónu..... :wink: !!!!

PHILLY FOREVER píše:VidÄ›l bych to asi na Janika, kdyĹľ loni odehrál takĹ™ka celou sezĂłnu..... :wink: !!!!
Ja by som dal sancu Smabymu namiesto Janika :)

4Lecavalier4 píše:
PHILLY FOREVER píše:VidÄ›l bych to asi na Janika, kdyĹľ loni odehrál takĹ™ka celou sezĂłnu..... :wink: !!!!
Ja by som dal sancu Smabymu namiesto Janika :)
No docela by mě zajímalo co v tom Smabym je, takže bych mu dal šanci, ale kdby mu to nešlo, tak Janika.

Ok chlapci, byl to jen návrh, odborníky přes Tampu tady jste Vy........ :wink: 8) !!!!

PHILLY FOREVER píše:Ok chlapci, byl to jen návrh, odbornĂ­ky pĹ™es Tampu tady jste Vy........ :wink: 8) !!!!
ale však v poho, my jsme rádi kdyĹľ se vyjádří i nÄ›kdo další ;) teda alespoĹ

Lecavalier-number4 píše:
PHILLY FOREVER píše:Ok chlapci, byl to jen návrh, odbornĂ­ky pĹ™es Tampu tady jste Vy........ :wink: 8) !!!!
ale však v poho, my jsme rádi kdyĹľ se vyjádří i nÄ›kdo další ;) teda alespoĹ

no nevím, já bych raději viděl Tima zdravho v týmu

Lecavalier-number4 píše:Jinak ve starším rozhovoru s Feastrem jsme ÄŤetl Ĺľe by jsme mÄ›li hrát bez kapitána, A by mÄ›li nosit Vinny, Brad a Marty
... hmmm, to bych uz radsi dal Ccko Grattonovi. Takhle se bojim aby zodopovednost za kapitanovani nesvazovala vsechny tri tyhle esa.
no nevím, já bych raději viděl Tima zdravho v týmu
... mmno tak to asi my vsichni ... ale jo je podle doktoru do unora nerealny ;-( .

Lecavalier-number4 píše:mladĂ˝ch a to Smaby nebo MichalĂ­k, moĹľná ještÄ›
... Mihálik ne ... ? Je to slovak ...

Stewart je vyborny energicky hrac, sice vela bodov nenazbiera, ale je to srdciar. Velmi sa mi pacil jeden jeho gol, ked rozrazil obrannu hradbu dvoch hracov supera a z vlastnej tretiny prekorculoval az ku brane a krasne zavesil. C Grattonovi - to je vtip?

chorche píše:ku brane a krasne zavesil. C Grattonovi - to je vtip?
... proc by to mel bejt vtip ? Gratton u nas tusim uz v minulosti Ccko nosil ... a kdyz neni po ruce nidko jako SuperDave nebo Timmy ...

safa píše:
Lecavalier-number4 píše:mladĂ˝ch a to Smaby nebo MichalĂ­k, moĹľná ještÄ›
... Mihálik ne ... ? Je to slovak ...
jj pardon, chybiÄŤka :oops:
no věřím že by to zmákli, nevím jestli by bylo nejchytřejší dát cečko Grattnovi, který tady delší dobu nehrál

... mmno ja bych se zase bal svatou trojici zatizit zodpovednosti kapitana ... dost na tom ze maji zodpovednost za produktivitu tymu. Kdyz ne Gratton tak komu ? Boylerovi ? Prospalovi ? Royovi ?

já bych s cečkem asi ještě počkal a Lecimu a Bradovi dal A, to třetí si nejsem nějak jistý, ale myslím že by to Martin zvládl. Nebo Boyle by nemusel být špatný

Je to vtip, Gratton je obycajny priemerny hrac do 3. lajny, netaha muzstvo prikladom na lade, viac sa tam hodi trebars Vinny, ale urcite nie Gratton!

... mmno nevim, skoly nemam ... ale IMHO nejde o to jestli taha prikladem na lede (Timmy to taky moc nedelal a pres veskery charakter SuperDave taky nebyl zrovna elitni strelec). Spis bych rek ze jde o silu osobnosti a umeni burcovat a hecovat jak na lede tak v kabine.

Jinak arbitrazni soudkyne rozhodla ze mame Craiga za 850 000 USD ale jenom na pristi rok. Vzhledem k tomu ze Jayovi se to do rozpoctu vejde klub souhlasil ... a TYM LIGHTNING JE KONECNE KOMPLETNI!

Tak preÄŤo by to nemal byĹĄ jeden z trojice Richards,Lecavalier,St.Louis...

tak tak safo, jsme kompletní, plat Craiga celkem pohoda, ale za rok nás čekají další starosti :?

Skupina okolo někdejšího trenéra Floridy a Columbusu Douga MacLeana (53) má zájem koupit tým NHL Tampa Bay Lightning. Současným majitelem Blesků je vlastník basketbalových Detroit Pistons Bill Davidson (83).

Tak snad je to jenom nějaká bulvární zpráva. Mě majitel Bolts naprosto vyhovuje a byl bych velmi nerad kdyby jsme jej museli měnit, i když je to už děda.

Hannu právě to se tu řeší, podívej se o stránku dozadu :) safa tam píše že má obavy aby je to příliš nezatěžovalo

POZOR :!: je tady to, čeho jsem se tak trochu obával http://www.sport.cz/diskuse?id=114658&a ... #c18157981

Obrázek

Bojím se aby nový majitel nebyl příliš šetřivý. Nemělo by to ale nijak ovlivnit Jaye nebo Tortorelu, což je dobře, ale bojím se aby to třeba nějak neovlivnilo to že budem muset vyměnit někoho ze svaté trojce nebo tak něco :modlenie:

Najprv som sa pozeral, ze to co za vtip, ako sa moze taky Craig hlasit na arbitraz, ked nema schopnosti. Potom som si pozrel stats a bol som ticho. Dobre, zmluva na jeden rok je adekvatna, jej vyska zodpoveda vykonom z minulej sezony s tienom tej predoslej.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS