Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jeste jednou timhle zpusobem dekuji nasim zlatym klukum za fantastickou sezonu. Hosi mi udelali zivot krasnym(alespon na posledni 4 mesice a na dalsi jeden dopredu :D ). Jsem hrdy na tento klub...

Co se tyce prubehu playoffs, meli jsme cestu za SC dost narocnou.
Flyers byli tvrdym oriskem a kdyby si sami nepokazili zaver ZC a vyhli se nam v 1.kole, mel tento tym mozna i na finale konference. Porad tvrdim, ze hrali asi jeste lepsi hokej nez WSH a urcite lepsi nez CAR. Serii nam vyhral Fleury, dobre zahrali samozrejme i Malkin s Crosbym.

Serie s WSH byla lahudkou, herne jsme nemeli problemy, tempo hry jsme meli narozdil od nekterych momentu s PHI plne pod kontrolou, ale WSH a hlavne Ovechkin byli velmi efektivni v utoku. Fleury nebyl nejjistejsi, postup ale zaridil "nadpozemskym" vykonem Sid. Tohle mu nikdo nemuze vzit, tahle serie byla jeho a jeho vykony v teto serii navzdy zustanou v moji pameti jako vrchol letosniho playoffs!

Serie s CAR byla jakousi zaslouzenou ulevou po tezke praci, i kdyz vim ze ve finale Konference to zni divne. Ale meli jsme to pod kontrolou a darilo se nam vse na co jsme sahli. Hlavnim strujcem postupu byl neuveritelny Malkin.

A pak Detroit, tady to bylo o kolektivu. Skvele zahrala 3.formace na cele s Jordiem Staalem a Tylerem. Zivotni vykony predvadel Mad Max, branil, srazel se a navic daval klicove goly. Max je skvely hrac a duse tymu, ten u nas musi zustat do konce kariery! :good: Pak samozrejme Malkin hral opet vyborne, obrana neskutecne obetave(Scuderi!), Fleury v klicovych chvilich absolutorium. Sid se prilis neprosadil, ale musime pochopit ze Detroit na neho obetoval Zetterbergovu formaci, takze ostatni to meli pak mnohem lehci. Takze vyznam mel pro tym i Sid a to dost velky.

Dobre ale hrali vsichni, cela obrana(ani Gill nebyl uplne spatny!) i Satan, Cooke, Adams...Btw. Craig Adams byl dalsim ze skvelych tahu Shera a to prakticky zdarma...Si nejdriv rikam, ze kdo to vlastne je? Chlapik s platem 0,8 miliona, ale makal fakt poctive, drel, chodil uspesne na oslabovky, neudelal snad jedinou chybu v obrane a dal navic i nejake goly. Tohle jsou klicovi hraci mozaiky, nenapadni ale velmi prospesni!

At si to ted kluci uzijou a pristi sezonu jsme tady zas, snad budeme jeste silnejsi nez letos! Opravdu verim Sherovi, ze to postavi optimalne! A samozrejme velky dik pro Dannyho Bylsmu, je to neskutecny chlapik, neskutecny sympatak a skvely taktik. Neboji se riskovat, dela pohodu v kabine, srandicky, dustojne vystupuje, novinari ho maji radi, hraci ho maji radi, proste skvely chlap!!! Kdyz si vybavim Therriena :lol2: :lol2: , tak je to jeste mnohem vetsi extrem...

GO PENS GO!!! THIS IS ONLY OUR BEGINNING!!!

http://post-gazette.com/multimedia/?videoID=101993 :D :D :D
http://tn.nova.cz/sport/hokej/nhl/exklu ... prase.html
Atlantik píše:

Serie s WSH byla lahudkou, herne jsme nemeli problemy, tempo hry jsme meli narozdil od nekterych momentu s PHI plne pod kontrolou, ale WSH a hlavne Ovechkin byli velmi efektivni v utoku. Fleury nebyl nejjistejsi, postup ale zaridil "nadpozemskym" vykonem Sid. Tohle mu nikdo nemuze vzit, tahle serie byla jeho a jeho vykony v teto serii navzdy zustanou v moji pameti jako vrchol letosniho playoffs!
hmm tak teraz hrozne dristas..takze to bolo tak, ze ste mali sedem zapasov plne pod kontrolov a tempo hry bolo vo vasej rezii? V tomto poslednom zapase mal Det viac striel a aj daleko viac zo hry a uprimne kto z vas napisal, ze mal tempo pod kontrolou a ze bol lepsim teamom?? Ved to ze ma niekto viac striel neznamena, ze plne kontroloval hru..ci? Dnes som cital dlhe prispevky v com je taky obrovsky rozdiel medzi Pit a WSH ze vy mate take velke uspechy a my nie. A jeden tam napisal ze, aj keby sme dali o desat golov viac, rozhodcovia by sa boli postarali, aby ste dali este o ten jeden naviac. Mavali ste vzdy viac striel, ale sa cudujete? V celej serii ste hrali o 15 presiloviek viac a som si isty, ze ak by to bolo potrebne, tak by ich bolo este viac. Osobne je toto pre mna najspinavsie vitazstvo SC ake som za svoju hystoriu videl..cize 11 rokov, azda sa mu moze priblizit len Dalas proti Buff, ale to len kvoli tomu rozhodujucemu golu, inak by Dallas aj tak jasne vyhral. Ja byt fanusikom Pit, s takehoto vitazstva by som sa rozhodne netesil..je nepopieratelne a to nemoze vyvratit ani jeden z vas, ze mate jedinecne privilegia v celej NHL a pre mna ako vecneho zastancu fair play a ferovosti v kazdej stranke zivota je to obrovska skvrna na spravodlivosti. Ale ak vam to nieje ani trochu trapne, tak potom gratulujem a uzite si to, ja by som sa z toho aj tak radovat nevedel..
[quote="XruC]
hmm tak teraz hrozne dristas..takze to bolo tak, ze ste mali sedem zapasov plne pod kontrolov a tempo hry bolo vo vasej rezii? V tomto poslednom zapase mal Det viac striel a aj daleko viac zo hry a uprimne kto z vas napisal, ze mal tempo pod kontrolou a ze bol lepsim teamom?? Ved to ze ma niekto viac striel neznamena, ze plne kontroloval hru..ci? Dnes som cital dlhe prispevky v com je taky obrovsky rozdiel medzi Pit a WSH ze vy mate take velke uspechy a my nie. A jeden tam napisal ze, aj keby sme dali o desat golov viac, rozhodcovia by sa boli postarali, aby ste dali este o ten jeden naviac. Mavali ste vzdy viac striel, ale sa cudujete? V celej serii ste hrali o 15 presiloviek viac a som si isty, ze ak by to bolo potrebne, tak by ich bolo este viac. Osobne je toto pre mna najspinavsie vitazstvo SC ake som za svoju hystoriu videl..cize 11 rokov, azda sa mu moze priblizit len Dalas proti Buff, ale to len kvoli tomu rozhodujucemu golu, inak by Dallas aj tak jasne vyhral. Ja byt fanusikom Pit, s takehoto vitazstva by som sa rozhodne netesil..je nepopieratelne a to nemoze vyvratit ani jeden z vas, ze mate jedinecne privilegia v celej NHL a pre mna ako vecneho zastancu fair play a ferovosti v kazdej stranke zivota je to obrovska skvrna na spravodlivosti. Ale ak vam to nieje ani trochu trapne, tak potom gratulujem a uzite si to, ja by som sa z toho aj tak radovat nevedel..[/quote]

Ale xruc, nebudu te soudit, ted to prehanis...Chapu, ze se tezko s nasim triumfem vyrovnavas. Napr.finale s Detroitem(nejlepsi tym na svete) bylo absolutne fair-play, serie s PHI a CAR vicemene taky. Kdyz uz se ohanis tim poctem vylouceni v serii WSH/PIT, podivej se na finalovou statistiku DET/PIT! Nech uz tech reci alespon po sezone...
trosku OT, ale sportovi fanusikovia Pittsburghu sa teraz teda maju hej, Steelers uradujuci sampioni NFL a Penguins NHL :scare:
Jasne Atlantik..pre teba je fair, ked mal hrat Det v dost podstatny cas tusim za stavu 2-1 pre Pit v tretom zapase presilovku za 6 hracov na lade a namiesto toho, ked si to rozhodcovia vsimli, aby ich vylucili, tak oni ich na to upozornia. Aky vacsi dokaz potrebujes, aby si videl, ze oni Pit vylucovat nechceli? Iba jedno ma fascinuje, ze to neodpiskal ani jeden zo 4 rozhodcov(lebo o tom vedeli), to je fakt cudne. A ked ti ani toto nestaci, tak sa pozri na faul Kunitza na Varlamova, nehovorim to preto, ze by ma stvalo ze nebol vyluceny, aj tak by to nic nezmenilo, ale rozhodca sa nanho pozeral s ani pol metrovej vzdialenosti a bola to taktiez velmi dolezita doba pre Pit, lebo ste hrali 6-4, rozhodca si bol vedomy, ze by vam bol vzal sancu daco s tym spravit. Alebo ked neodpiskal na nasho hraca faul v predlzeni aj napriek tomu, ze za daco podobne nam predtym vylucil Jurcinu a nasledne ste z toho dali vytazny gol. A faul Cooka na klucovenho Cola, ktory nebol ani na dve minuty. Sa hovori, ze hviezdam sa trochu odpusti,tak to musi byt Cooke daleko lepsi hrac jak Ovca, lebo jemu ani tie dve min. nepresli. Mna akurat mrzi, ze ty to nevidis a ze si to nevies priznat, ja som si tieto veci vyssie nevymyslel, bohuzial sa to takto stalo. WSH, Bos, Car, Phille a inym taketo veci neprechadzaju..akurat sa cudujem, ze to s*rie iba mna, lebo takto sa osiera dalsich 29 teamov v prospech jedneho. Keby si chcel nahodou vidiet tie videa (o com pochybujem) mas v ich topicu Pit-Det. A este jedna vec, aby si si nemyslel, ze ti chcem krivdit a ze som nespravodlivy, ak mi najdes podobne situaciu v tomto PO v inych teamoch, tak uznam, ze to nieje take zle, ako to vidim ja.
Sýkora......... 2,500
Šatan.......... 3,500
Gill..... ........ 2,075
Boucher....... 1,989 (v Pens)
Garon.......... 0,509 (v Pens)
Guerin......... 0,968 (v Pens)
Fedotenko.... 2,250
Zigomanis..... 0,650
Adams......... 0,129
Scuderi....... 0,713

to je voľných.... 15,62

A teraz o koľko sa vám zdvihne plat, zarátavajúci sa do plat. stropu:

Malkin..... 4,870
Staal...... 1,800
Talbot..... 0,380
Kennedy... 0,910

to je ... 7,66

Rozdiel je: 7,79

Ibaže... aj keby ste nepodpísali Fedotenka, plat krídla druhého útoku nebude menej ako 2,5 milióna. Nehovoriac o tom, že plat krídelníka prvého útoku nebude 0,968 ako sa vám zarátaval Guerinov. Ani brankárska dvojka nebude brať 0,509, ako sa zarátavlo Garonovi v Pens o tom, že žiadny hráč nebude brať 0,129 ako sa zarátavalo Adamsovi ani nevraviac. :D Keďže Adams a Zigomanis sú lacní, predpokladám, źe podpíšu (a okrem toho by nováčikovia menej nebrali).

Takže to je: 3,53 (Guerin) + 2,5 + 0,52 (Adams) + 0,600 (Zigomanis) + 0,59 (Garon) = 7,74 a to znamená o len 50 000 menej než by ste ušetrili. Nehovoriac o tom, že chcete získať Beauchemina, + musíte podpísať Goligoskiho. Minulú sezónu vám do platového stropu chýbalo 3,463. Aj keby ste vymenili Dupuisa a Eatona, podpis Goligoskiho a Beauchemina by vás vyšiel pravdepodobne viac, ako je váš platový strop. Takže, ako to budete riešiť?
4XruC:
Obrázek
Pittsburgh je nejlepší!!!
Ako provokacia to bolo velmi slabe..rovnako ako vase argumenty..
raz by som sa chcel dozit toho, ze na moje argumenty odpoviete svojimi..nie provokaciou hodnou chlapca na prvom stupni ZS
painkiller píše:
4XruC:
Obrázek
Pittsburgh je nejlepší!!!
Presne tak!!!!!!!!!!! :clap:(inak toto je najkrajší obrázok aký som kedy videla) :D a samozrejme jemu podobné
XruC, promin mi to, ale opravdu ted nechci resit rozhodcich...to jsou nekonecne diskuse. Ja nejsem z tech co rikaji, ze nam rozhodci nikdy nepomohli. Nestezuju si na ne, ale...Ty to vidis hlavne ze sveho pohledu, pozorne si vsimas kazdy moment, ktery byl posouzen v nas prospech, ale to co bylo proti nam, to az tolik nevidis...Rikal si nekde treba, ze kazdy zakrok(i cisty!) na Sida se piska. Podivej se na letosni playoff a specialne na finalovou serii(Maltby, Franzen). Ted nerikam, ze to byli nejake strasne fauly a zakroky, ale piskali se? Taky myslim, ze se precenuje Cole, nic proti nemu, ale tusim 35 zapasu po sobe nedal v playoffs gol...Cooke mel jit na 2 minuty, ale nic by se na vysledku nezmenilo. Nechci rozebirat vsechno, argumenty bych si i nasel(vsak me znas), ale nechci si kazit naladu. Nechapu ani proc precenujes ten pocet hracu na lede. Kdyby nam chteli rozhodci tak strasne pomahat, udelali by to jinak(meli na to prostoru pri tom trendu piskani strasne moc). Nevim taky odkud mas zarucenou informaci, ze o tom poctu vsichni rozhodci vedeli. Nezda se mi, ze by kvuli tomu chteli delat ze sebe blbce. A takova prkotina, kdyz je jen jedna a v 1.tretine o vysledku fakt nerozhoduje...Podivej se radeji na jejich piskani ve finale z globalu a budes muset mit jiny pohled...Trend byl velmi velmi volny na obou stranach, nekdy jsem mel ale pocit, ze se presilovky pro Pens v zapase nedockam...Ale beru to jako trend a hokeji to prospelo, meli zrejme takove instrukce.

Snad jen dodam, ze kdyby to bylo opravdu vsechno jak rikas, ze SC pro Pittsburgh je velmi nespravedlivy a nejvetsi omyl playoffs za 11 let, tak by nam asi netleskala Joe Louis Arena, nebo jo???
Hmm..no ak by sa spravodlivost merala podla toho, ci ti superovi fanusikovia zatlieskaju, alebo ta vypiskaju, tak to by bolo 90% vsetkych trofeii ziskanych u supera nespravodlive. JLA vam tlieskala preto, ze Det ma inteligentnych fanusikov, ja si pamatam oslavi aj s pred roka, kde som pocuval nekonecne buu..a ver mi, ze to nebolo preto, ze by boli nejake pochybnosti o tom, ci je Det spravodlivy vytaz.

Inak toto som ocakaval..nikdy nepriznate ze veci co sa stali u vas sa nestali nikde inde v ziadnych inych zapasoch PO. Ja som naschval nevyberal zakroky ako bolo sekanie ci ine fauly, lebo tam by som mohol dat aj sekeru Crosbyho na Zetterberga, alebo Malkinove fauly, ale prislo mi to, ze to vyvoj tych zapasov az tak neovplivnilo. Ja som hovoril o veciach, ktore boli daleko dolzitejsie, kde trebars rozhodcovia dobre videli tie zakroky a aj tak ich neodpiskali, pritom islo o veci, ktore by sa vsade inde trestali a hl. v dolezitych chvilach.

Tiez ma to uz nebavi, bohuzial spat to nevratim, vy si nieste aj tak schopni priznat, ze tam ta pomoc bola a ze bola v takej miere v akej nebola u zvysku teamov v PO. Bohuzial NHL u mna tymto vyrazne klesla a myslim ze od tejto chvili to nebudem az tak "horlivo" pozerat, nemam na to ani chut, lebo proste nie vsetci maju rovnake moznosti a prilezitosti a to je pre mna podstatne.
Teba tak strašne štve výhra tučniakov,že je to až smiešne,nehnevaj sa,ale poriadne preháňaš.Nevieš si priznať,že sú najlepší! :?
XruC: hochu ty už ani po té sezóně nedáš pokoj! :doh:

to že nám rozhodčí odpustily některé naše zákroky není náš problém ale rozhodčích! Je to jejích práce pískat zápasy, a je čistě na nich jak pískaj!!!
Stanley Cup jsme si vybojovaly, tak kua už nás neser a běž se vybrečet!!! :a_von:
XruC píše:Hmm..no ak by sa spravodlivost merala podla toho, ci ti superovi fanusikovia zatlieskaju, alebo ta vypiskaju, tak to by bolo 90% vsetkych trofeii ziskanych u supera nespravodlive. JLA vam tlieskala preto, ze Det ma inteligentnych fanusikov, ja si pamatam oslavi aj s pred roka, kde som pocuval nekonecne buu..a ver mi, ze to nebolo preto, ze by boli nejake pochybnosti o tom, ci je Det spravodlivy vytaz.
Hmm, tak podle me nam tleskali, protoze jsou jednak inteligentni a jednak tim taky uznali, ze jsme proste cestne porazili Wings.
Pozor, ja nerikam, ze kdyz se buci, tak se tim naznacuje neco o spravedlnosti. Tim neargumentuji, to se ani neda. Ve vetsine pripadu se piska bez ohledu na spavedlnost, proste jen tak z emoci a ze zklamani... Ale kdyz se nepiska ale naopak tleska, tak jen z toho se da neco usuzovat, jen to o necem svedci. A z toho piskani si ty pak vyvodil, ze se nemuzou vyvozovat nijake zavery z kazde reakce publika. Ty si to tak svojsky obratil a zobecnil. Z toho si pak vyvodil nejakou teorii a statistiku 90%. Ale ja studuju matiku a tedy i vyrokovou logiku a ver mi, ze s timhle by si fakt neobstal :D . Takze kdyz chces vyhodnocovat v praxi nejakou statistiku, nesmis tam brat opacne jevy(piskani) ale jenom tu statistiku, ktera ma stejne podminky jako spominany jev(potlesk). A jen ten potlesk v nasem pripade o necem svedci!

Trochu komplikovane jsem to ted popsal, ale o tom je matika :D . Snad to pochopis, co jsem chtel rict :D. V podstate vyuzivam studium v praxi a chci i s trochou humoru rict, ze tahle tvoje argumentace o piskani je nerelevantna na potlesk...Jine veci jiz rozebirat nechci, ted si uziju ten pocit vyhry SC a pristi sezonu muzeme dat opet nejake polemiky :D
Atlantik..
neviem o co ti ide k tomu publiku..vrat sa o stranku dozadu a pozri si, ze to s tym publikom si zacal ty. Ja som nikdy nespomenul nejaku reakciu publika, az kym si ty nenapisal, ze vam fanusikovia Det tlieskali preto, ze ste ten Sc vyhrali cestne. Ja si aj tak myslim ze vam tlieskali preto, ze su inteligentni, zober si, ze minuly rok to Det vyhral a fanusikovia mu netlieskali..a teraz sa mozme dohadovat, ci to bolo preto, ze to nevyhral cestne, alebo preto, ze niesu na takej urovni ako fanusikovia Pit.
K tym cislam neviem uplne presne co si tym chcel napisat, mozno nas len ohurit, ze vies viac ako ostatni, statistiku som mal aj ja a nieco si z nej pamatam (aj ked uznavam, ze ty si iste lepsi - teraz to nemyslim ako ironiu), ale vobec nic zle som nevidel na vyjadreni ze v 90% pripadoch sa vytaz na superovom ihrisku (ked uz prebera nejaku vyznamnu trofej) vypiska..v reci cisel v 90 pripadoch zo 100. (inak..pri tom ciselnom vyjadreni som samozrejme bral do uvahy len jeden jav..a to vypiskanie, ak by si si to precital este raz, tak si myslim, ze to pochopis lepsie)

- co k tomu buducemu roku..asi len tolko, ze clovek sa z toho pouci, buduci rok ma to uz tak stvat nebude..po tomto roku ma aj tak uz nic len tak neprekvapi a NHL budem brat s daleko vacsou rezervou..
XruC píše:Atlantik..
neviem o co ti ide k tomu publiku..vrat sa o stranku dozadu a pozri si, ze to s tym publikom si zacal ty. Ja som nikdy nespomenul nejaku reakciu publika, az kym si ty nenapisal, ze vam fanusikovia Det tlieskali preto, ze ste ten Sc vyhrali cestne. Ja si aj tak myslim ze vam tlieskali preto, ze su inteligentni, zober si, ze minuly rok to Det vyhral a fanusikovia mu netlieskali..a teraz sa mozme dohadovat, ci to bolo preto, ze to nevyhral cestne, alebo preto, ze niesu na takej urovni ako fanusikovia Pit.
K tym cislam neviem uplne presne co si tym chcel napisat, mozno nas len ohurit, ze vies viac ako ostatni, statistiku som mal aj ja a nieco si z nej pamatam (aj ked uznavam, ze ty si iste lepsi - teraz to nemyslim ako ironiu), ale vobec nic zle som nevidel na vyjadreni ze v 90% pripadoch sa vytaz na superovom ihrisku (ked uz prebera nejaku vyznamnu trofej) vypiska..v reci cisel v 90 pripadoch zo 100. (inak..pri tom ciselnom vyjadreni som samozrejme bral do uvahy len jeden jav..a to vypiskanie, ak by si si to precital este raz, tak si myslim, ze to pochopis lepsie)

- co k tomu buducemu roku..asi len tolko, ze clovek sa z toho pouci, buduci rok ma to uz tak stvat nebude..po tomto roku ma aj tak uz nic len tak neprekvapi a NHL budem brat s daleko vacsou rezervou..
S tim publikem jsem to napsal ja jako prvni, ale ty jsi na to argumentoval podle me nespravne, tak proto jsem to rozvijel dale :D . Dobre, jak rikas pri te statistice 90 procent si bral do uvehy jen jeden jev - vypiskani. Ja bych s tim cislem i souhlasil. Ale tento jev pak urcite nemuzes brat do uvahy pri argumentaci o posuzovani vyznamu potlesku v JLA...

To jestli tleskali:
A: ze jsou inteligentni
B: ze jsme to vyhrali ferove??

Tak ja myslim, ze to je do znacne miry to same. Ten prunik mezi jevy A a B je velky.
Teda kdyby tleskali a zaroven by si mysleli, ze jsme to nevyhrali ferove, tak by asi nebyli ani inteligentni! - Tuhle vetu zduraznuji... :D

Takze tak, jinak ja jsem se taky nekolikrat snazil behem playoffs brat to s urcitym nadhledem, vydrzelo mi to vzdycky tak 1-2 zapasy a pak uz jsem byl opet z toho na infarkt. Chapu jak ti ted je, ja bych treba taky nebyl nadseny kdyby SC vyhrali napr. pro me nenavideni "kazici" z Rangers nebo kdyby jsem se mel divat na Oveckina tancujiciho se SC. Ale u tebe to jsou asi jeste intenzivnejsi pocity.

Proto jeste jedna pruzkumna otazecka: Na cem by ti teoreticky vic zalezelo: Na finale WSH/DET nebo na finale PIT/DET. Tedy co je silnejsi, tve sympatie k WSH nebo nesympatie k Penguins. To jen tak ze zajimavosti, nenastve me at odpovis jakkoliv.
Tak Sergei Gonchar mel po zbytek playoffs po zakroku Oveckina natrhnute kolenni vazy a lecba si ted vyzada minimalne nekolik mesicu...Bylo to na nem videt, ze hraje asi tak na 60 procent, ale porad patril svymi vykony k nasim nejlepsim obrancum :thumbsup: . Musime jen verit, ze se da Sergi do poradku a na novou sezonu bude pripraven a 100-procentne fit. Pak je to jeden z nejlepsich obrancu ligy.
Výborne, a ešte tu vyhoďte nejaké tie matematické formulky, nech to má nejaké tie grády. :D

XruC, nechaj to tak. Tieto veci sme si prediskutovali na stránkach play-off, takže nemyslím si, že by sme sa k tomu museli znovu vracať. Poviem ti to úprimne, začína mi to ísť na nervy.

A čo sa týka reakcie fanúšikov v Detroite a reakcie fanúšikov v Pittsburghu, tu názorne vidno, kto je kultúrnejší. :frajer2:
mt-svk píše:Výborne, a ešte tu vyhoďte nejaké tie matematické formulky, nech to má nejaké tie grády. :D

XruC, nechaj to tak. Tieto veci sme si prediskutovali na stránkach play-off, takže nemyslím si, že by sme sa k tomu museli znovu vracať. Poviem ti to úprimne, začína mi to ísť na nervy.

A čo sa týka reakcie fanúšikov v Detroite a reakcie fanúšikov v Pittsburghu, tu názorne vidno, kto je kultúrnejší. :frajer2:
Spravne mt... :D
Jinak fans Detroitu jsou samozrejme mnohem kulturnejsi nez fans v Pittsburghu. Ale DET je mezi fans v Americe opravdu svetla vyjimka. To by neudelal nikdo jiny, takze ted bych fanousky Pittsburghu nezatracoval, protoze kazdy krome Detroitaku by piskal jak oni. A piskali by snad i Detroitaci, kdyby citili(jak rikal XruC) ze vitezstvi Pens bylo nejvetsim omylem playoffs za poslednich 11 let :D.
Ale ono to tak asi prece jen nebylo :yes: .
Inak Atlantik ty vazne stale tocis len to svoje..uz chapem o com predtym pisal gogo. Do teraz nechapem, preco to, ze kritizujem Pit beries stale v sulade s Caps. Co to ma s tym spolocne? Ja som kritizoval Pit aj v serii s Phillou, kde som ani len netusil, ze budete hrat s nami. Skus sa anozaj zamysliet preco ich tak nemam rad. Dam ti priklad, dufam, ze uz teraz to pochopis..ak by ta na prechode zrazilo auto (prezil by si, ale zostal by si trebars na vozicku) zdravie by ti to nevratilo, ale aj tak by si chcel, aby bol vinnik potrestany. Bohuzial nie vzdy sa tak stane..hl. tym vplivnejsim a bohatsim. Neverim, ze by ta to nesralo, ze ty by si bol do konca zivota na dvoch kolieskach a on by si veselo behal dalej. A tak je to aj u mna s Pit..u mna su to ti bohati, co si mozu dovolit oproti ostatnym tie "ine" veci a nikdy za to nebudu potrestani..a takych pripadov bolo v ZC a aj PO pozehnane..preto mozno niekedy aj na drobnost reagujem prehnane, ale ja uz skratka neverim, ze je to nahoda.

K tej statistike doteraz nechapem o com tocis..Ja som uviedol ze keby sa neferovost vitaza posudzovala podla toho, ci ho vypiskaju, tak by sa tak stalo v 90% pripadoch. Dal som za tym bodku a nasledovalo, ze podla mna vam tlieskali, lebo Det ma pravdepodobne najlepsich a najinteligentnejsich fanusikov...fakt nerozumiem, preco tie veci neustale spajas a ohanas sa tym..su to dve casti prispevku, ktore tak uplne spolu nesuviasia, teda suviasia, ale nie, aby si ich mohol davat do matematickeho pomeru. V tomto vazne nechapem o co ti ide..clovek tu napise "90%" a ty z toho spravis priklad do siahodlhej diskusie len aby si mi dokazal, ze si inteligentnejsi.
Atlantik píše:
mt-svk píše:Výborne, a ešte tu vyhoďte nejaké tie matematické formulky, nech to má nejaké tie grády. :D

Spravne mt... :D
Jinak fans Detroitu jsou samozrejme mnohem kulturnejsi nez fans v Pittsburghu. Ale DET je mezi fans v Americe opravdu svetla vyjimka. To by neudelal nikdo jiny, takze ted bych fanousky Pittsburghu nezatracoval, protoze kazdy krome Detroitaku by piskal jak oni. A piskali by snad i Detroitaci, kdyby citili(jak rikal XruC) ze vitezstvi Pens bylo nejvetsim omylem playoffs za poslednich 11 let :D.
Ale ono to tak asi prece jen nebylo :yes: .
uz neviem, co k tomu mam dodat..ked som ti napisal, ze ked sem das nejake argumenty, kde sa take veci ako Pit stali aj niekomu inemu, tak jedina tvoja obranna reakcia je potresk divakov v JLA. Atlantik tak este raz, ak sem hodis nejake videa, kde rozhodcovia odpustili rovnake veci ako Pit tak potom uznam, ze to nieje take zle, ake to robim..ale argument potlesku divakov ma utvrdzuje len v tom, ze sam dobre vies, ze taketo veci sa nestavaju nikomu inemu a len to nechces priznat.
XruC, nerozumime si ted. Uz jsme se do toho hodne zapletli. Ten potlesk vlastne taky neni az tak dulezity, jen to byl argument, ze ne kazdy to vidi jak ty...
Ja zas tolik rozhodcich v jinych zapasech nesleduji, vlastne jsem ani tolik jinych zapasu krome nasich nevidel, takze nemam jak vyhledavat neodpiskane zakroky v jinych zapasech a ani me to nezajima. Jen nesouhlasim, kdyz rikas ze SC byl pro nas velmi nezaslouzeny. Uhrali jsme si to obetavosti a taky vlastnimi schopnostmi. Rozhodci nam pomohli vyrazneji z globalniho hlediska jen v serii s Caps, ale myslim ze jsme meli herne navrch i 5 na 5 proti vam resp. minimalne jsme nebyli horsi.

A ta otazka mezi tvymi preferencemi v teoretickem finale WSH/DET a PIT/DET byla ciste jen pro moji zajimavost, nic tim nesleduji a nevim proc si ji tak spatne prijal. Tak co, odpovis mi na ni?
"Proto jeste jedna pruzkumna otazecka: Na cem by ti teoreticky vic zalezelo: Na finale WSH/DET nebo na finale PIT/DET. Tedy co je silnejsi, tve sympatie k WSH nebo nesympatie k Penguins. To jen tak ze zajimavosti, nenastve me at odpovis jakkoliv."

neviem ci to chapem spravne..teda ze ci by mi zalezalo viac na tom, aby sa dostal do finale WSH, alebo aby sa nedostal do finale Pit. Hej? Ak je to takto, tak potom je to myslim aj trochu zle postavene..lebo ak by sa dostal do finale WSH, to by znamenalo, ze tam nemoze hrat aj Pit, cize by som zabil dme muchy jednou ranou a teda ano..radsej by som tam videl WSH. Ale len chcem napisat ze som nechoval nijake velke antipatie voci Pit, ale casom, hl. po prichode Crosbyho som zacal sledovat, ako bol ten team povyseny nad ostatných..a to je to, co mi vadi, ak by sa to stalo Floride, Atlante, Coloradu, alebo niekomu inemu, vystupoval by som proti nim rovnako, iba to som tym chcel napisat, ze nemam rad Pit preto, ze sa vola Pittsburgh, alebo preto, ze ste nas vyradili, ale kvoli tomu, co som pomenoval vyssie, vy ste podla mna ti "bohati"
XruC, ešte raz ťa prosím, nerozoberaj to. Opakujem, už sme to preberali mnohokrát. Sústreďme sa na budúcnosť. Ja dúfam, že nová dynastia Pens nebude nasledovať a SC vyhrá iný klub, tak napríklad Columbus (a potom som sa zobudila :frajer2: ). Dúfam, že sa stane zázrak a ja uvidím hráča na mojom avatare v našich farbách, Pens by sa určite páčilo, keby Detroit vyletel skôr, myslite na to. :D
mt-svk píše:Ja dúfam, že nová dynastia Pens nebude nasledovať a SC vyhrá iný klub, tak napríklad Columbus (a potom som sa zobudila :frajer2: ).
Ja tipujem, že v budúcom roku sa zo SC bude tešiť jeden z trojice: Chicago, Pittsburgh :) alebo Boston.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS