Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Florida Panthers - Anahaim Ducks 6:2

Hodně zvláštní utkání.. Anahaim byl herně o třídu výše, no efektivita byla dnes na naší straně. Nebo to byl naplněný potenciál? kdoví.. Utkání započal po přihrávce Kopeckého Vinny Trocheck, který vymetl šibenici Andersonovi. Trocheckův první gól sezóny. Tady bych jen rád podotkl, že bych si dokázal představit Trochecka na pozici prvního centra s křídly Huberdeauem (dnes nejlepší zápas snad od předání Calder trophy) a Boyesem (ah, starý dobrý Boyes!). No Anahaim zásluhou Lindholma (a teče MacKanzieho) srovnalo ještě před koncem první třetiny. Navíc Kesler tam měl velice slibnou pozici a můžeme děkovat spřízněným duším, že Montoya je neuvěřitelný "lucker". Ve druhé třetině přišel mistrovský pass Huberdeaua a Boyes to uklidil do polodokryté branky. Tři minutky poté už Bjugstad krásnou střelou vymetl pavučinky na druhé straně Andersonovi branky a ten už toho měl plné zuby a odešel střídat. Do branky se tedy postavil LaBrambora a netrvalo dlouho a okusil i on, jaké to je dnes hrát proti Lucky Panthers. Ekblad nahazoval před branku a Huberdeau tečoval. 4:1. Další smolná branka přišla z hole Boyese, který hledal před brankou Barkova, ale obránce Ducks si puk stečoval do vlastní brány. No a šestou branku (tu asi nejhezčí) vstřelil Bjugstad. Olsen vybojoval puk, hodil to na Boyese, ten krásnou zadovkou posunul na Bjugstada a ten přesně vypálil. U Bjugstada se ještě pozastavím.. Zatím má poměrně špatná čísla ale musí se podotknout, že dnes nastřelil 2 tyčky (vyjma těch dvou gólů) a celkově v sezóně už trefil, co jsme měl možnost vidět další aspoň 3. V součtu to mohlo být o dost lepší.. Má hold smůlu. S výsledkem samozřejmě spokojenost. Ducks nás mírně podcenili (nebyl to z jejich strany ideální výkon, na naše štěstí se nedá vymlouvat), my toho s dávkou štěstí využili a teď je potřeba, aby jsme na tento výkon navázaly. Snad to klukům (hlavně Hubby) dodalo sebevědomí a budou takovéto akce předvádět častěji.

:plus: výkon Huberdeaua a Trochecka
:plus: předvedená hra
:plus: Montoya a pár jeho savů (až na lacinou druhou branku Ducks..)

:minus: Olsen.. posadit jej na dva zápasy na tribunu by mu mohlo pomoci..
:minus: občasné zmatky, dodal bych i strach, který měl Ekblad z Perryho. Ekblad odehrál solidní utkání nicméně, přišlo mi, že když byl na blízku Perry, byl posra*ý až za ušima. :giggle:
Florida Panthers - San Jose Sharks 3:2 SO

S prstem v nose.. Ale tak to zase né.. Vyrovnané utkání, které však mohlo klidně skončit naší výhrou už v základní části. Sharks to proti nám doma zrovna moc nejde :arrow: Panthers are 7-1-0 in last 8 overall vs Sharks.(týká se domácích zápasů Sharks). Vstup do utkání klasika, vlétli jsme na soupeře, ten zprvu nevěděl, která bije a než se zmátořil BUM, gól z hole Bjugstada. San Jose pak začalo poměrně tlačit nicméně, nijak nebezpečné šance to nebyly a Luongo vypadal při zákrocích jistě. Naopak my tam měli pár dobrých šancí jako třeba dorážka Grimaldiho či ta ťukačka na Hayese, který však minul poloodkrytou branku. Ve druhé třetině už to bylo o poznání lepší a šance na obou stranách byly vyrovnané. No zatímco Trocheck trefil pouze tyč, Couture se při PP SJ prosadil. Naštěstí se v závěru zjevil Big Nick a tvrdou přesnou ránou propálil Niemiho (téže v početní výhodě). Třetí třetina měla z mého pohledu dvě tváře. Prvních snad deset minut nás San Jose pustilo jen k jediné střele. Vše se obrátilo v druhé půli díky třem početním výhodám. No v závěru měli Sharks velkou možnost srovnat ale Marleau neproměnil trestné střílení (veděl jsem, že to Lou chytne :jn: ). Co se této statistiky týče, Luongo pochytal 23 z 27 trestných střílení, to jsou hodně slušná čísla! Ale zpátky k zápasu. Sharks se nakonec povedlo srovnat v samotném závěru, kdy při empty-net srovnal stav utkání "smolař" Marleau. Byla to poměrně nešťastná trefa, protože ve třetí třetině měli Sharks pouhé 3! střely na branku. I to svědčí o tom, že naše třetí třetiny jsou prostě letos famózní..

V prodloužení přišla opět naše smůla. Letos jsme prostě zakletí a v OT trefujeme pravidelně tyčky. Dnes to byl Bjugstad, který díky další!! tyčce přišel o hat-trick (rat-trick). No i Sharks tam měli jednu slušnou šanci při drivu do branky. I tak jsem ale nesmírně zklamaný, protože letos jsme mohli mít o několik důležitých bodů více, ale v OT prostě nastřelujeme tyčky a soupeř to trestá..

No utkání tak dospělo až k nájezdům. Huberdeaův pokus zastavila tyč. Burnsův taktéž. Prosadili se Couture, Jokinen a Bjugstad. Sečteno podtrženo, zasloužené 2 body z ledu Sharks..

:plus: Huberdeau a Bjugstad.. Od doby, co se tihle dva sešli v jedné lajně jim to náramně šlape. Bjugstad pálí, Huberdeau nahrává. Huberdeau 3 point-streak a začíná se u něj projevovat drive a nasazení. Jen tak dál! Bjugstad klasika, náš nejlepší hráč poslední zápasy.. Není co dodat.

:plus: Dmitry Kulikov.. Dnes zřejmě náš nejlepší bek. ve druhé třetině tam měl krásný zákrok hokejkou, díky němuž zabránil gólu. Výkon podtrhl áčkem na úvodní gól.

:plus: Roberto Luongo.. Protože Lů je prostě pořád neskutečný brankář a pojem soft goal u něj v našem dresu není znám.

:minus: Sasha barkov.. Finsko-Ruský supertalent se trápí. Bez nasazení, myšlenky a vůbec, tohle že je dvojka draftu?

:minus: Štěstí, klika, náhoda.. tyhle aspekty do hry patří, jenže ne u nás. Smůla, tyčka, náhoda..
Na Floridu letos chodí průměrně 9 tisíc diváků? Nechci rejpat, ale tohle už je hodně špatný a fakt, že mají slušné výsledky to jen umocňuje...
Leo píše:Na Floridu letos chodí průměrně 9 tisíc diváků? Nechci rejpat, ale tohle už je hodně špatný a fakt, že mají slušné výsledky to jen umocňuje...
9 litru je na Floridu docela dobry,ne? Tohle taky neni rejpani,jen jsem myslel ze chodi o par tisic min..
Marman píše:
Leo píše:Na Floridu letos chodí průměrně 9 tisíc diváků? Nechci rejpat, ale tohle už je hodně špatný a fakt, že mají slušné výsledky to jen umocňuje...
9 litru je na Floridu docela dobry,ne? Tohle taky neni rejpani,jen jsem myslel ze chodi o par tisic min..
Minulý rok chodilo priemerne 14 000 a v sezone ked dali to PO dokonca 16,6 ...
Florida Panthers - Nashville Predators 2:3 SO

Nashville, Smashville.. Né vážně, ten nejvíc stupidní styl hry, co můžete zažít vás čeká na ledě Preds. Začne to tím, že na vás (dokonce i na nás) vlítnou, přebruslí vás. Následně začnou všechno házet směrem na branku a zkoušet to dorážet. Takovej Colin Wilson jen za první třetinu vbruslil 3x do našeho pásma a hodil to na Luonga.. Viking style? Maybe.. No k zápasu, první třetina z naší strany špatné. Všude jsme byli pozdě na úkor soupeře. Komentátor sám pak řekl, že v NHL momentálně nevidí rychlejší a agilnější mužstvo, jak to z Nashvillu (pardon, Smashvillu).. Naštěstí, první třetinu jsme přečkali bez úhony (nejvážnější akci, dorážku do poloprázdné branky výtečně zastavil navrátivší Huberdeau). No druhá třetina byla to stejné. Střela z každého úhlu, žádná myšlenka (možná jen od první lajny). U nás obrovský problém vyhrát vhazování (Gaustad!). No i tak velkou šanci měl Rocco Grimaldi v přečíslení 2 na 1. No Barkov při zpracování upadnul ( :hroza: ). Přihrávka to ale dobrá nebyla. No v závěru se ukázala naše smůla, když si Mitchell (NE)zkušeně srazil kotouč do branky. Ve třetí třetině další smolná situace, Hayes opět netrefil tentokrát už prázdnou branku, Rinne předvedl skvělý zásah hokejkou. Naopak, na straně domácích navyšoval Derek Roy. Další smůla.. Jokinenova tyč po parádní přihrávce Trochecka. To už bylo na mě příliš...........No o to víc jsem si užil závěrečnou minutu.. nejprve Grimaldi svojí první trefou v NHL snižoval na 2:1. Posléze Bjugstad srovnal! Prodloužení vítěze nepřineslo a tak se šlo do nájezdů a ejhle, člověk by řekl, že díky mnoha talentovaným mladíkům tam budeme mít navrch, a ono zase ne. Jediný, kdo se prosadil byl F. Forberg. S bodem rozhodně spokojen nejsem. Někteří by mohli poznačit, že nás Smashville střelecky s 50ti!! pokusy přestřílel, pravdou ale je, že z těch 50ti pokusů bylo tak 7 nebezpečných. Takže výsměch. Není divu, že jediná chemie, co v Smashvillu funguje je ta mezi obránci (brání opravdu dobře!) a ta u první lajny (Neal, Ribeiro, Forsberg). Zbytek? Nic. Nerad se vymlouvám na štěstí, ale je to už několikátý zápas v sezóně, kdy nás smůla okradla o cenné body a je to neskutečně frustrující a člověk už může jen vzdychat...

:plus: Obrana dnes zahrála na jedničku. Škoda smolného gólu Mitchella..
:plus: Grimaldi a jeho první zásah v NHL..
:plus: Luongo, který ty nahazovače držel pevně v lapačce..
:plus: Fleischmann, protože dneska zahrál parádně!

:minus: Barkov.. sere mě!
:minus: Kopecký.. Trade!
:minus: Nájezdy.. Smůla.. atp.

Co se návštěvnosti týče, nwm co vám k tomu mám opět napsat. Stěhování je zřejmě nevyhnutelné jestli je to to, co chcete slyšet. Nemám problém to uznat. Při tak malém zájmu není jiného řešení a jelikož jsem ani od vlastníků neslyšel návrhy na vybudování metra či lepších přístupových cest (čti silnic) ke stadiónu), tak je to dosti reálné..
Guddy.44 píše:Co se návštěvnosti týče, nwm co vám k tomu mám opět napsat. Stěhování je zřejmě nevyhnutelné jestli je to to, co chcete slyšet. Nemám problém to uznat. Při tak malém zájmu není jiného řešení a jelikož jsem ani od vlastníků neslyšel návrhy na vybudování metra či lepších přístupových cest (čti silnic) ke stadiónu), tak je to dosti reálné..
Neprajem Ti to, ale myslíš si že keby sa FLO odsťahovala to je jedno kam, stále by si fandil tomuto klub? Resp. týmto hráčom?
Z vlastnej skúsenosti viem, že sa to nedá. Po odsťahovaní ATL do pegu mohli zostať všetci hráči tí istí aj s neviem čím všetkým, ale nikdy som im nefandil a ani nebudem. Proste Atlanta bola len jedna, ten klub, to logo, tie dresy proste všetko hneď na prvý pohľad dokonalé a dúfam, že niekedy sa Thrashers ešte vrátia :plac:
Davvy píše:Neprajem Ti to, ale myslíš si že keby sa FLO odsťahovala to je jedno kam, stále by si fandil tomuto klub? Resp. týmto hráčom?
Z vlastnej skúsenosti viem, že sa to nedá. Po odsťahovaní ATL do pegu mohli zostať všetci hráči tí istí aj s neviem čím všetkým, ale nikdy som im nefandil a ani nebudem. Proste Atlanta bola len jedna, ten klub, to logo, tie dresy proste všetko hneď na prvý pohľad dokonalé a dúfam, že niekedy sa Thrashers ešte vrátia
Těžko říct, co by bylo. Buď bych sledoval NHL jen okrajově, nebo vůbec. Možná bych se vrátil k Edmontonu, možná bych okrajově fandil kojotům z Arizony (celkem se mi od jejich památného PO líní a mám dost rád Boedkera).. kdoví. Budoucnost já neřeším. Pro mě je důležitá současnost. Ale mám určité pochybnosti o tom, zda-li tento klub vydrží. Dřív jsem i věřil, teď už ne.
Guddy.44 píše:
Davvy píše:Neprajem Ti to, ale myslíš si že keby sa FLO odsťahovala to je jedno kam, stále by si fandil tomuto klub? Resp. týmto hráčom?
Z vlastnej skúsenosti viem, že sa to nedá. Po odsťahovaní ATL do pegu mohli zostať všetci hráči tí istí aj s neviem čím všetkým, ale nikdy som im nefandil a ani nebudem. Proste Atlanta bola len jedna, ten klub, to logo, tie dresy proste všetko hneď na prvý pohľad dokonalé a dúfam, že niekedy sa Thrashers ešte vrátia
Těžko říct, co by bylo. Buď bych sledoval NHL jen okrajově, nebo vůbec. Možná bych se vrátil k Edmontonu, možná bych okrajově fandil kojotům z Arizony (celkem se mi od jejich památného PO líní a mám dost rád Boedkera).. kdoví. Budoucnost já neřeším. Pro mě je důležitá současnost. Ale mám určité pochybnosti o tom, zda-li tento klub vydrží. Dřív jsem i věřil, teď už ne.
Bohuzel je mi to dost lito kdyby fanousek ztratil svuj klub , kdyby se philly stehovala nesl bych to jako fanda fakt blbe.Ovsem nema cenu zastirat fakt ze ta ekonomicka cast a navstevnost u Floridy opravdu pokulhava coz je skoda.Jinak si myslim ze pokud by ten klub mel lepsi vysledky tak by to byla fakt oblibena destinace u hokejistu.

Vsak kdo by nechtel zahrat hokej na lede a pak si jit lehnout na plaz vsak to musi byt supr.
Anger píše:Vsak kdo by nechtel zahrat hokej na lede a pak si jit lehnout na plaz vsak to musi byt supr.
Funguje to v Tampě, fungovalo by to i u nás. Problém je, že za ty roky u nás byla jen jedna ofenzivní superstar, co lákala diváky do arény. byl to Pavel Bure. Od té doby nic! Tampa měla/má Lecavaliera, martyho a teď Stamkose. Druhý problém je přístup k té aréně samotné. Nevede k ní metro. Takže se musí dojíždět autem a i tímto způsobem to není snadné (například vysoké parkovné). Prostě problém započal výstavbou nové haly, která je supidně umístěna. Druhý problém je ta hvězda.
Vyrovnat v poslednej minute dvojgolovy deficit to dokazu len skutocne kvalitne timy.
Guddy.44 píše:
Anger píše:Vsak kdo by nechtel zahrat hokej na lede a pak si jit lehnout na plaz vsak to musi byt supr.
Funguje to v Tampě, fungovalo by to i u nás. Problém je, že za ty roky u nás byla jen jedna ofenzivní superstar, co lákala diváky do arény. byl to Pavel Bure. Od té doby nic! Tampa měla/má Lecavaliera, martyho a teď Stamkose. Druhý problém je přístup k té aréně samotné. Nevede k ní metro. Takže se musí dojíždět autem a i tímto způsobem to není snadné (například vysoké parkovné). Prostě problém započal výstavbou nové haly, která je supidně umístěna. Druhý problém je ta hvězda.
Skoda, ze ten 1st overall ste mali minuly rok na drafte a nie tento. McDavid/Eichel su generacne talenty...Ekblad je dobry a aj bude, lenze do hladiska lakaju ludi ine typy hracov...
kajo píše:Skoda, ze ten 1st overall ste mali minuly rok na drafte a nie tento. McDavid/Eichel su generacne talenty...Ekblad je dobry a aj bude, lenze do hladiska lakaju ludi ine typy hracov...
Jak říkáš. Je to škoda. Já vidím velkou škodu i upřednostnění picku Barkova před Drouinem. Drouin má dle mého o dost větší potenciál. Co vedlo Tallona k picku Barkova před Drouinem? nwm nwm.. No každopádně, v témže roce kdybychom měli celkový první výběr, mohl z toho být MacKinnon ale nevyšlo to. i z toho usuzuji, že hokejový bůh nám nepřeje a Panterům to prostě není přáno ta hokejová dynastie. Letos to určitě TOp pick nebude. Hrajeme na něj až moc dobře.

Jinak Ekblad je famózní. Toho si nemohu vynachválit. Teď lituji, že sem na něj kydal ještě před tím, než jsem jej viděl odehrát první utkání v NHL.
Guddy.44 píše:
kajo píše:Skoda, ze ten 1st overall ste mali minuly rok na drafte a nie tento. McDavid/Eichel su generacne talenty...Ekblad je dobry a aj bude, lenze do hladiska lakaju ludi ine typy hracov...
Jak říkáš. Je to škoda. Já vidím velkou škodu i upřednostnění picku Barkova před Drouinem. Drouin má dle mého o dost větší potenciál. Co vedlo Tallona k picku Barkova před Drouinem? nwm nwm.. No každopádně, v témže roce kdybychom měli celkový první výběr, mohl z toho být MacKinnon ale nevyšlo to. i z toho usuzuji, že hokejový bůh nám nepřeje a Panterům to prostě není přáno ta hokejová dynastie. Letos to určitě TOp pick nebude. Hrajeme na něj až moc dobře.

Jinak Ekblad je famózní. Toho si nemohu vynachválit. Teď lituji, že sem na něj kydal ještě před tím, než jsem jej viděl odehrát první utkání v NHL.
Centr, fyzické vlastnosti, výkony mezi seniorama... Na draftu rozhoduje i to co tým potřebuje ne to co je nejlepší. Tallon chtěl dalšího Olliho...

Není přáno je celkem sranda :giggle: Každej nemůžete mít Crosbyho, Stamkose nebo Tavarese :slap: A po 20ti zápasech tvrdit, že nebudete mít TOP pick je troufalost... My byli loni v polovině sezony na úrovni 10. místa v celé NHL a kde jsme skončili?...
Leo píše:Centr, fyzické vlastnosti, výkony mezi seniorama... Na draftu rozhoduje i to co tým potřebuje ne to co je nejlepší. Tallon chtěl dalšího Olliho...
No teď se ukazuje jeden jeho velký problém. Bruslení a stabilita.. Navíc jeho střela ani zdaleka nedosahuje kvalit Jokinena. Jestli Barkov někdy dá 25 branek, bude to úspěch. Já bych s tím i souhlasil, kdyby Drouin nebyl téže centr(může tam hrát) a nebyl to Kanaďan. Prostě mi do páru k Huberdeauovi sedí lépe. Ale tím rozhodně neříkám, že Barkovovi nevěřím. Potenciál tam je, jen je letos až moc špatný a to mě děsí.. Naštěstí Bjugstad je.. Bjugstad.
tak na konci novembra a na zaciatku decembra omrkneme future Wild playerov :cookies:

dnes exGopher
Jimmy hayes HS.. LOL.. Fleischmann in.. LOL.. Jestli tohle není skrz trade Fleischmanna, tak to nemá absolutní logiku.. V brance Luongo. Prostě na Canes vlítneme. Nemáme čas ztrácet zbytečně body jako s Calgary. :|
O MVP je rozhodnuto prakticky už teď..

Bohužel, dnešní zápas nedochytal. Čeká se na podrobnější informace. Jinak v AHL "řádí" San Antonio Rampage, farma Panthers. 7 výher v řadě. Drew Shore zatím 18 z a 15 bodů.. Škoda jen, že je to centr (přetlak). První utkání sezóny si připsal i mladík Quinton Howden, který byl zraněn. Jinak za zraněného Luonga byl povolán Dan Ellis. Montoya dočasná jednička. Snad né na dlouho.. :|
Luongo by podle vyjádření kouče Gallant měl být během příštího týdne v pořádku. Sám Luongo se vyjádřil, že příští týden by už měl chytat, což jsou dobré zprávy. Náš "věčný" day-to-day hráč, Dave Bolland by měl také příští týden opět a zase hrát. Poslední 3-4 tréninky už bruslil s týmem a zapojil se i do fyz. soubojů. Vypadá to, že se jen čeká, až se dostane do tempa. Naopak, kvůli nemoci dnes nehrál Jussi Jokinen. Upshall je taky out.. Z toho plyne, že sotva se někdo uzdraví, zraní se někdo jiný. Dnešní zápas jsem neviděl kvůli únavě, ale už čekám, až jej někdo uploudne na internet a shlédnu jej. review tedy nejspíše sepíšu k večeru.
Tak Luongo by měl chybět na 2-3 zápasech následujícího tripu. Jelikož nás teď čekají soupeři, které by jsme měli porazit i bez něj, tak se to dá přežít..
Guddy.44 píše:Tak Luongo by měl chybět na 2-3 zápasech následujícího tripu. Jelikož nás teď čekají soupeři, které by jsme měli porazit i bez něj, tak se to dá přežít..
Hráte na ľade Wings :hmm:
Pasha píše:Hráte na ľade Wings
Však právě. :neviem:
No když si vzpomenu na lonské trápení s Panthers, tak bych si taky moc jistý nebyl.
To kopec štrajkuje túto sezónu, či má zakázané dávať góly, či čo tam nacvičuje, Guddy?
Se zeptej jeho. Spolu s Fleischmannem snad nejhorší útočník týmu (Thorntona nepočítám).. A to ve zkrácené sezóně byl tak parádní.. V létě jsem četl na jeho blogu prohlášení, že prý na sobě hodně zapracuje, aby zase střílel góly. Bohužel, v kempu moc nezářil a sezónu začal ve 4. lajně. Od tama se těžko prosazuje.. No nedávno byl na 4-5 zápasů v první lajně (po boku marného Barkova) a měl jednu asistenci. Hold, bohužel. Ale hraje Pk a je tam poměrně efektivní. kde však efektivní není, to jest útočné pásmo. Ale nerad bych jej vytrejdoval, on je neskutečný pracant. :neviem: Bohužel, soupiska je nabitá talentem a pro Kopeckého nezbývá příliš místa.
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING