Ja by som este pridal, ze Connor prakticky z Toronta pochadza.Guddy.44 píše:Toronto dle mého zcela seriózně tankuje.. Ten tým není tak hrozný, aby hráli takhle a Horachek taky není úplně na h*vno kouč.. Ono mi to i k sobě zapadá. Toronto, jeden z nejslavnějších kanadských klubů potřebuje oživit a McDavid je přecijen za poslední roky obrovský talent a k tomu všemu na postu, který se v Torontu neustále řeší.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TORONTO MAPLE LEAFS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
11 (slovom jedenásť!) prehier v rade nie je ani tak trápna ako neprijateľná. Tu sa v priamom prenose pred našimi očami prepisuje história. Tím, ktorý má takmer storočnú tradíciu ešte nikdy takto netápal. Počas tejto mizérie sme hneď 4 krát nedokázali vstreliť súperovi gól a 5 krát sme dokázali skórovať len raz.krajal píše:... situace je už poněkud trapná.
Slová po minuloročnej mizérii. Na druhej strane mal pravdu, nestalo sa to znova, je to ešte horšie.Tim Leiweke píše:I’m very comfortable we are heading in a direction where we are never going to have to go through this sort of thing again because I won’t let it happen. It’s just unacceptable.
Výmenou Brolla a Ashtona do Tampy sme uvoľnili manévrovací priestor, pričom máme teraz podpísaných 48 hráčov (max. 50). Obaja patrili k mojim obľúbencom ale v tejto dobe nemá zmysel niečo rozoberať. Na dobré veci si treba počkať, a ja si počkám. Potom, až bude po drafte to budem môcť hodnotiť ako cieľavedomú sériu ťahov, ktoré priniesli určitý výsledok. Som teda zvedavý na ďalšie kroky vedenia.
Je to skvelý korčuliar, rýchly, výbušný. Prakticky sám dokáže rozhodnúť zápas. Mne osobne nevadí to, že nevyniká smerom dozadu. Rovnako tak fakt, že niektoré zápasy musím nahliadnuť na súpisku aby som zistil, či hrá zápas. Je to sniper, ktorý dokáže rozhodovať zápasy. Očakávam od neho bodový prínos s v tomto smere mu človek nemá čo vytýkať.krajal píše:Kessel je dle mého lempl, není to týmový hráč a jeho hra dozadu, ač se zlepšila, je strašná.
Inak som rád, že si tu. Dvom by sa nám tu mohlo lepšie nažívať v týchto hektických časoch.
Taky jste měli někdy ten pocit, že váš tým hraje dobře a že tento zápas prostě neprojede i kdyby se hrálo 3 dny? Dneska jsem ten pocit přesně měl a prakticky od začátku bylo otázkou času kdy nám tam něco spadne. Napadalo nám tam pěkných 5 kousků, dneska se mi to zdálo prostě v klidu. Morgan Rielly
Jak už tady bylo mnohokrát řečeno Maple Leafs prohráli 11 zápasů po sobě a stanovili si nový, tak trošku smutný rekord. Naposledy se něco podobného stalo v sezóně 1966/67, kdy Toronto prohrálo 10 zápasů v řadě, aby pak stejný počet utkání za sebou následně vyhrálo a na konci sezony pozvedlo
EDIT: Tak teď jsem se koukal na zápasy a čekají nás doma Rangers a venku Islanders. A pak Canadiens, také na horké půdě soupeře
Zdravim chalani, vidím že vás tu nie je veľa, tak skúsim pridať svoj názor
čo sa týka posledných zápasov Leafs, tak už je to celkom lepšie, no tie prvé tretiny proti Rangers a Islanders nič moc..včera proti Habs sme to mali na hokejkách ukončiť to už v predlženi, no nestalo sa škoda.
Z dnešného trejdu som bol celkom sklamaný, ale keď sa na to pozriem z druhej strany tak to nemusí byť až tak zlé. Teraz si budem priať aby Nashville vypadol v prvom kole a pick bol čo najvyšší a snáď z toho Leipsica bude šikovný hráč, keďže postavou nevyniká veľmi. Jokinena sa snáď zbavíme ešte pred trade deadline, lebo si nemyslím že práve 36 ročný hráč zapadá do plánu úplnej prestavby.
Z dnešného trejdu som bol celkom sklamaný, ale keď sa na to pozriem z druhej strany tak to nemusí byť až tak zlé. Teraz si budem priať aby Nashville vypadol v prvom kole a pick bol čo najvyšší a snáď z toho Leipsica bude šikovný hráč, keďže postavou nevyniká veľmi. Jokinena sa snáď zbavíme ešte pred trade deadline, lebo si nemyslím že práve 36 ročný hráč zapadá do plánu úplnej prestavby.
Mrzi me ze takova hokejova meka a tym kterej mam fakt rad ma tak zly vysledky
Doufam ze se Torontu bude do budoucna darit i kdyz mam casto pocit ze managment ma nektere sve kroky tezce nepromyslene a neco se da oznacit za tezky fail (Klakson)
Nevim presne jak kazdy hrac hraje protoze Toronto moc nesleduju ale z tymu bych si nechal JVR,Kessela a Fransona kterej uz je ale pryc ( pry by stejne nepodepsal).
Toronto by potrebovalo mit kliku na draftu a mit co nejlepsi material do budoucna a ja doufam ze se postesti
Toronto by potrebovalo mit kliku na draftu a mit co nejlepsi material do budoucna a ja doufam ze se postesti
Ja tomu rozumim, stejne ale nechapu proc z toho Kekalainen nevytriskal vic. Aspon nejake procento retained salary, kdyz uz.. Clarkson byl proste jasne nejhorsi kontrakt ligy a pro Toronto ktere vyuziva plny capspace obrovska zatez. Tohle Nonis trefil.Kower píše:CBJ nemali poistku na zmluvu takže radšej budú platiť hráča čo aspoň hrá ako Hortona na PN a Toronto získa cap space... pre nich je Hortonov plat maličkosť.
Shanahan postupne mení Leafs k svojim predstavám. Konečne nezostáva len pri rečiach ale skutočne sa veci hýbu novým smerom. Rebuild je záležitosť na 3 až 5 rokov. Core players, s ktorými sa počíta do budúcna, JVR, Reilly, Kadri, Gardiner samozrejme Bernier doplnení o mená ako Nylander, Gauthier, Percy, Valiev a ďalšie (tohtoročné) picky... Zbavujeme sa hráčov nad 26, ktorí z časového hľadiska vôbec nespadajú do tímovej koncepcie. So Santorellim a Winnikom bola maximálna spokojnosť ale tím sa uberá iným smerom. Snažiť sa ich predĺžiť by bol krok späť. Toto je skutočne nový vánok, alebo skôr búrka, v Toronte. Keď si spomeniem na časy, keď sme za starých veteránov dávali drafty a prospekty. Brrrr.
Kto ďalej? Bozak, Lupul, Phaneuf, Kessel alebo nevymeniteľný Clarskon? Počkať? Čo? On je preč?
Horton síce nijak nepomôže, keďže asi už nikdy nebude hrať ale v tomto prípade je to úžasná správa. Zbaviť sa Clarksonovho kontraktu bez akéhokoľvek zaťaženia, pričom vyplácanie Hortonovej mzdy nepredstavuje žiaden problém. To je sen. Geniálny ťah od Shanahana. Každý síce vychvaľuje v diskusiách Nonisa ale som presvedčený, že jeho kroky spadajú pod dozor Brendana.
Záverom ešte k jednému menšiemu tradu a to opätovné získanie TJ Brennana, ktorý bol minulý rok najlepším obrancom AHL (76 GP, 72 pts a v PO mal point per game). Predtým u nás "poriadnu" šancu nedostal, s prevažným nasadzovaním v offensive zone môže byť platným hráčom. Ak teda nebude nesprávne vyťažovaný a nebude sa od neho čakať to, na čo nemá.
Kto ďalej? Bozak, Lupul, Phaneuf, Kessel alebo nevymeniteľný Clarskon? Počkať? Čo? On je preč?
Horton síce nijak nepomôže, keďže asi už nikdy nebude hrať ale v tomto prípade je to úžasná správa. Zbaviť sa Clarksonovho kontraktu bez akéhokoľvek zaťaženia, pričom vyplácanie Hortonovej mzdy nepredstavuje žiaden problém. To je sen. Geniálny ťah od Shanahana. Každý síce vychvaľuje v diskusiách Nonisa ale som presvedčený, že jeho kroky spadajú pod dozor Brendana.
Matthew Barnaby píše:I can't believe a team that just traded for a player that probably will never play again won the trade but.... They did.
Záverom ešte k jednému menšiemu tradu a to opätovné získanie TJ Brennana, ktorý bol minulý rok najlepším obrancom AHL (76 GP, 72 pts a v PO mal point per game). Predtým u nás "poriadnu" šancu nedostal, s prevažným nasadzovaním v offensive zone môže byť platným hráčom. Ak teda nebude nesprávne vyťažovaný a nebude sa od neho čakať to, na čo nemá.
Hokejista Pánik udělal Slovensku ostudu v NHL
idnes robi z komara somara. Mozno tam nieco prifilmoval, ale podla toho nadpisu som cakal, ze sa minimalne
na lade.
idnes robi z komara somara. Mozno tam nieco prifilmoval, ale podla toho nadpisu som cakal, ze sa minimalne
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé