Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Guddy.44 píše:Toronto dle mého zcela seriózně tankuje.. Ten tým není tak hrozný, aby hráli takhle a Horachek taky není úplně na h*vno kouč.. Ono mi to i k sobě zapadá. Toronto, jeden z nejslavnějších kanadských klubů potřebuje oživit a McDavid je přecijen za poslední roky obrovský talent a k tomu všemu na postu, který se v Torontu neustále řeší.
Ja by som este pridal, ze Connor prakticky z Toronta pochadza.
:lol: Hoši přiznejte se kdo se pod tímto nickem skrývá :-D
Connor McDavid píše:Ja by som este pridal, ze Connor prakticky z Toronta pochadza.
Nadruhou stranu teď hraje za Erie tak bych ho radši viděl v Buffalu :thumbsup:
krajal píše:... situace je už poněkud trapná.
11 (slovom jedenásť!) prehier v rade nie je ani tak trápna ako neprijateľná. Tu sa v priamom prenose pred našimi očami prepisuje história. Tím, ktorý má takmer storočnú tradíciu ešte nikdy takto netápal. Počas tejto mizérie sme hneď 4 krát nedokázali vstreliť súperovi gól a 5 krát sme dokázali skórovať len raz.
Tim Leiweke píše:I’m very comfortable we are heading in a direction where we are never going to have to go through this sort of thing again because I won’t let it happen. It’s just unacceptable.
Slová po minuloročnej mizérii. Na druhej strane mal pravdu, nestalo sa to znova, je to ešte horšie.

Výmenou Brolla a Ashtona do Tampy sme uvoľnili manévrovací priestor, pričom máme teraz podpísaných 48 hráčov (max. 50). Obaja patrili k mojim obľúbencom ale v tejto dobe nemá zmysel niečo rozoberať. Na dobré veci si treba počkať, a ja si počkám. Potom, až bude po drafte to budem môcť hodnotiť ako cieľavedomú sériu ťahov, ktoré priniesli určitý výsledok. Som teda zvedavý na ďalšie kroky vedenia.
krajal píše:Kessel je dle mého lempl, není to týmový hráč a jeho hra dozadu, ač se zlepšila, je strašná.
Je to skvelý korčuliar, rýchly, výbušný. Prakticky sám dokáže rozhodnúť zápas. Mne osobne nevadí to, že nevyniká smerom dozadu. Rovnako tak fakt, že niektoré zápasy musím nahliadnuť na súpisku aby som zistil, či hrá zápas. Je to sniper, ktorý dokáže rozhodovať zápasy. Očakávam od neho bodový prínos s v tomto smere mu človek nemá čo vytýkať.

Inak som rád, že si tu. Dvom by sa nám tu mohlo lepšie nažívať v týchto hektických časoch. :smutok: Ja aj keď som to tu sledoval prakticky denne, tak som nemal "šťavu" písať sem o každodenných zlyhaniach. :paperbag:
Leafs win!!! aneb takhle to na McDavida nepůjde :giggle:

Taky jste měli někdy ten pocit, že váš tým hraje dobře a že tento zápas prostě neprojede i kdyby se hrálo 3 dny? Dneska jsem ten pocit přesně měl a prakticky od začátku bylo otázkou času kdy nám tam něco spadne. Napadalo nám tam pěkných 5 kousků, dneska se mi to zdálo prostě v klidu. Morgan Rielly :scare: - tenhle kluk je naše budoucnost a i přes naši mizerii v poslední době hraje prostě famózně a dneska to korunoval gólem, který jste asi už viděli.

Jak už tady bylo mnohokrát řečeno Maple Leafs prohráli 11 zápasů po sobě a stanovili si nový, tak trošku smutný rekord. Naposledy se něco podobného stalo v sezóně 1966/67, kdy Toronto prohrálo 10 zápasů v řadě, aby pak stejný počet utkání za sebou následně vyhrálo a na konci sezony pozvedlo :cup: :-D Historie se asi opakovat nebude, ale je fajn zjistit taky po nějakém čase jak chutná vítězství. :) Tuhle výhru bych nicméně nepřeceňoval - byla proti Edmontonu (fanoušci Oilers nechť prominou), nicméně na rozjezd a jaksi se dostat z nějakého toho srabu to bylo ideální, ale furt je to jen 1 zápas, takže jestli to byla náhoda (k čemuž se teda přikláním, ono se prostě někdy musí vyhrát) nebo dojde k nějakému zlepšení, to nám ukážou až následující zápasy :box:

EDIT: Tak teď jsem se koukal na zápasy a čekají nás doma Rangers a venku Islanders. A pak Canadiens, také na horké půdě soupeře :petrik: Body nečekám, ale těším se :klobuk:
Trosku sme chlapcom krivdili...v priamom suboji o mcdavida vyhrali
“That would be an absolute dream come true,” Connor McDovaid told Mike Zeisberger of the Toronto Sun when asked about the possibility of becoming a member of the Toronto Maple Leafs. “It’s pretty crazy to even think about.” pojďme pro něj :-D
Škoda dnešního zápasu aspon bod z toho mohl byt. V závěru tam byla tyčka, no nic. Morgan opet výborný :good: jinak Dallas nám pokukuje po Phaneufovi tak jsem zvědav jaka by tam byla protihodnota :jn:
Tak dnes s Islanders. Pánik misto Kessela v prvním utoku po boku Bozaka a JVR, kde hrál už na konci zápasu s Rags. Těším se, Panikuv projev se mi hodně libí tak snad něco předvede :yes: jinak Clarkson zpět v sestavě
Tak Shanahan pry dostal zelenou k rebuildu tymu a pry se uz nepočítá se službami Kessela ani Phaneufa naopak v plánech tymu figuruji hrací jako JVR, Kadri, Rielly nebo Bernier, tak jsem teda zvědav co je na tom pravdy, každopádně Trade Deadline bude velmi zajímavý :frajer2:
Predators acquired Cody Franson and Mike Santorelli from the Toronto Maple Leafs for Olli Jokinen, Brendan Leipsic and Nashville’s 2015 first-round draft pick.
1st pick a prospect za nadchádzajúcich UFA hráčov? Prečo nie, u mňa dobré.
Zdravim chalani, vidím že vás tu nie je veľa, tak skúsim pridať svoj názor :) čo sa týka posledných zápasov Leafs, tak už je to celkom lepšie, no tie prvé tretiny proti Rangers a Islanders nič moc..včera proti Habs sme to mali na hokejkách ukončiť to už v predlženi, no nestalo sa škoda.

Z dnešného trejdu som bol celkom sklamaný, ale keď sa na to pozriem z druhej strany tak to nemusí byť až tak zlé. Teraz si budem priať aby Nashville vypadol v prvom kole a pick bol čo najvyšší a snáď z toho Leipsica bude šikovný hráč, keďže postavou nevyniká veľmi. Jokinena sa snáď zbavíme ešte pred trade deadline, lebo si nemyslím že práve 36 ročný hráč zapadá do plánu úplnej prestavby. :)
Mrzi me ze takova hokejova meka a tym kterej mam fakt rad ma tak zly vysledky :( Doufam ze se Torontu bude do budoucna darit i kdyz mam casto pocit ze managment ma nektere sve kroky tezce nepromyslene a neco se da oznacit za tezky fail (Klakson) :) Nevim presne jak kazdy hrac hraje protoze Toronto moc nesleduju ale z tymu bych si nechal JVR,Kessela a Fransona kterej uz je ale pryc ( pry by stejne nepodepsal).

Toronto by potrebovalo mit kliku na draftu a mit co nejlepsi material do budoucna a ja doufam ze se postesti :)
Já bych jenom dodal, že ikdyž Torontu nevyjde ten McDavid tak by je tu nemuselo až tolik mrzet, protože věřím v Nylanderovi schopnosti :yes: Stejně tak na Connora :dudo: Browna se těším.
ďalšia prehra..výkon nebol až tak zlý, ale čo sa dá robiť keď to tam nepadne. posledná tretina na strely 16-1 pre nás, ale gól prišiel až keď bolo neskoro :-(
Clarkson za Hortona :-O :lol2: U Hortona je aspon ta vyhoda ze ho soupnes na LTIR, zbavit se Clarksona jakkoliv je sokujici(genialni) !
CBJ nemali poistku na zmluvu takže radšej budú platiť hráča čo aspoň hrá ako Hortona na PN a Toronto získa cap space... pre nich je Hortonov plat maličkosť.
Kower píše:CBJ nemali poistku na zmluvu takže radšej budú platiť hráča čo aspoň hrá ako Hortona na PN a Toronto získa cap space... pre nich je Hortonov plat maličkosť.
Ja tomu rozumim, stejne ale nechapu proc z toho Kekalainen nevytriskal vic. Aspon nejake procento retained salary, kdyz uz.. Clarkson byl proste jasne nejhorsi kontrakt ligy a pro Toronto ktere vyuziva plny capspace obrovska zatez. Tohle Nonis trefil.
Nakoľko Dreger nemal ani šajn, toto dozaista išlo mimo Nonisa, ako obecne už ide viacero vecí. Je len otázkou času, kedy ho Shanahan vypoklonkuje.
wafle normalne nemusim, ale dnes potesili :thumbsup:
fla tiez out, takze dnes by sa patrilo zabdovat a bude sa dychat opät o nieco lahsie
nezvratny osud :D
Shanahan postupne mení Leafs k svojim predstavám. Konečne nezostáva len pri rečiach ale skutočne sa veci hýbu novým smerom. Rebuild je záležitosť na 3 až 5 rokov. Core players, s ktorými sa počíta do budúcna, JVR, Reilly, Kadri, Gardiner samozrejme Bernier doplnení o mená ako Nylander, Gauthier, Percy, Valiev a ďalšie (tohtoročné) picky... Zbavujeme sa hráčov nad 26, ktorí z časového hľadiska vôbec nespadajú do tímovej koncepcie. So Santorellim a Winnikom bola maximálna spokojnosť ale tím sa uberá iným smerom. Snažiť sa ich predĺžiť by bol krok späť. Toto je skutočne nový vánok, alebo skôr búrka, v Toronte. Keď si spomeniem na časy, keď sme za starých veteránov dávali drafty a prospekty. Brrrr.

Kto ďalej? Bozak, Lupul, Phaneuf, Kessel alebo nevymeniteľný Clarskon? Počkať? Čo? On je preč? :sok:

Horton síce nijak nepomôže, keďže asi už nikdy nebude hrať ale v tomto prípade je to úžasná správa. Zbaviť sa Clarksonovho kontraktu bez akéhokoľvek zaťaženia, pričom vyplácanie Hortonovej mzdy nepredstavuje žiaden problém. To je sen. Geniálny ťah od Shanahana. Každý síce vychvaľuje v diskusiách Nonisa ale som presvedčený, že jeho kroky spadajú pod dozor Brendana.
Matthew Barnaby píše:I can't believe a team that just traded for a player that probably will never play again won the trade but.... They did.
:cool:

Záverom ešte k jednému menšiemu tradu a to opätovné získanie TJ Brennana, ktorý bol minulý rok najlepším obrancom AHL (76 GP, 72 pts a v PO mal point per game). Predtým u nás "poriadnu" šancu nedostal, s prevažným nasadzovaním v offensive zone môže byť platným hráčom. Ak teda nebude nesprávne vyťažovaný a nebude sa od neho čakať to, na čo nemá.
Captain Crunch píše:Geniálny ťah od Shanahana. Každý síce vychvaľuje v diskusiách Nonisa ale som presvedčený, že jeho kroky spadajú pod dozor Brendana.
Ale. Vzpomínáš si na naši konverzaci o GM a prezidentech? :wink2:
Hokejista Pánik udělal Slovensku ostudu v NHL

idnes robi z komara somara. Mozno tam nieco prifilmoval, ale podla toho nadpisu som cakal, ze sa minimalne :ho*no: na lade.
Konecne ze to trestaju ale viac by este mohli priamo vylucovat v zapase.
Přidávám se :yes: Svět fotbalu by si z toho měl vzít příklad hned by ta hra byla krásnější :thumbsup:
Poprve po 13 letech Leafs nevyprodali domaci zapas.. Jak hluboko se da jeste spadnout? Z Toronta se postupne stal nejvetsi joke ligy po vsech smerech. Mrzi me to, ale je to tak. A jakoze prekonat Oilers bylo fakt tezky..
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS