Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

este k ozrankom, jasne, ze po vyhratom zapase boli opät vsetky hospudky pootvarane, no ozrankovia boli z tej prehry tak vykolajeny, ze miesto krcmy kam planovali ist zapit smutok, omylom zamierili do miestneho nevestinca :lol2: ich manzelky sa do tej doby prikladne postarali o vitazny tim.. Obrázek :lol2:

Milosi, chalani dostali este u nas pred odchodom k Vam infuzky, co im v pohode vystaci na cely zapas :yes: navyse, caka na nas len jedna tretina (vid. pocet zapasov) cize by v poho stacilo ak by do zapasu nastupili len 2ja z nasho timu :frajer2: berieme aj bodik :)
kopi omluva...už nikdy si nezačnu nic s žádnou tvých fanynek...snad pak skončíš se shotouty :D ale s Angelinou si to určitě skus, třeba tě to nakopne tak jako dneska mě... :yes:
No cepi po dvoch zápasoch, majú všetci tipéri (nášho i vášho tímu) nulu. :cry: :lol2: Jersey nakoniec doma prehrali a nedali ani gól. :cry: Rozhodne posledný duel CHI -COL.Ak posledný duel neskončí výhrou CHI , tak jeden tipér (Excelent -Kopecký )rozhodne o výhre pre svôj tím a ostatný piati tipéri, budú umelcami kola. :lol2: :lol2: :o Keď CHI vyhrá, je to plichta. :)
cepi píše:berieme aj bodik :)
a ten sa stal skutocnostou :thumbsup: mimoriadne dramaticke stretnutie, nerozhodli ani pp, ci sn a tak sa za zelenym stolom rozhodlo o tom, ze oba timy si pripisuju bodiky s cim môze jeden aj druhy tim vyslovit spokojnost :yes: na po zapasovom bankete sa preto oba timy spolocne vitazne zabavali, psst na banket sa dostavili aj manzelky BB, ktorych muzi trpia ocividnou krizou :D
cepi píše:takze Angelina ihned po zapase na podnet GM odletela :coucou:
GM po zapase s DD ihned kontaktoval Angelinu, aby sa pocas volneho dna, ktory teraz caka na tim CH dala kopiho dokopy..tie kopiho roeltky su skutocne neuveritelne :oops: :D no a Wildo ma do druheho anketoveho kola (udalost) jasneho kandidata :D :( :wink:
ja toto mozem :censored: :cry2: to uz ja neviem co je toto z 6 kol 4 krat 0
kopi ale pravda že ti to tam padá pořádně :D
CH 4,4,3,2 - KH 4,2,2,2

Vyhra.
Obrázek CH 8 - 6 KH Obrázek :good:

tim Chorche´s potvrdil vzostup formy a nad veducim timom Eagles konf. KH zaknihoval mimoriadne cenne vitazstvo, ktore ho katapultovalo na spolocnu 2 priecku s DD...ti naopak zakoprtli s BF, co samozrejme nahralo do karat timu CH...o rozhodujuce goly CH sa postaral Mitch (4) s lecim (4), svoj standard odohral cepi (3), no a nech sa paci, kopy v poslednej dobe frustrovany shutoutmi sa utrhol z retaze :D a supol 1 golik :cool: jeho chvila vsak urcite pride, najlepsie by tomu mohlo byt uz pocas bliziaceho sa zapasu noci v Eagleas konf. ...
Obrázek BF - CH Obrázek :twisted:

:!: :!: :!: na tim tociaci sa sa okolo cepiho caka zapas s velkym Z; nielen hokejky sa skrizia v diviznom derby s baffykovskym BF...rival vzbudzujuci respect, no pre jeho momentalnu kolisavu vykonnost je realna sanca timu CH natiahnut ich vitaznu snuru

chalani sa citia v pohode, na obed mali lahku stravu, kuracinku s ryzou, oblohou, zakuskom (koment. po vzore p. Mryglota :D nekvaria ich ziadne sramy, po zapase s KH na nich cakala rehabilitacia a Angelina sa rozhodla, ze si pobyt v time CH (rep. u kopiho) predlzi este o jeden den (pan Pitt to zobral na vedomie) a svojou pritomnostou povzbudi nielen kopiho ale cely tim...na stretnuie vyraza aj leciho vesnicka Dacice? a fanynky Mitcha budu pocas stretnutia mavat replikami jeho cervenych plaviek, ako to byva prevazne v PO NHL zapasoch zvykom (vid. satky,saly) ...samotny GM si inak zoberie provokacny priklad z Otta z Dallasu Stars a pokusi sa rozladit sebavedomeho GM BF baffyka :fucker: kto videl hajlajty zo stretnutia BOS-DAL (topic Bruins) vie o kom, o com je rec :frajer2:
cepi píše:...na stretnuie vyraza aj leciho vesnicka Dacice
:D

na zápas mám domluvenou bitku s Martinem
tak pokial zajtra resp. pozajtra mi nevyjdu tipy tak zmenim taktiku tipovania :roll: snad to nebudem musiet urobit ale to zalezi od tych 2 dni uvidim ako to dopadne :idea:
to bol zapas! 32 :31.
Tys tam tuším zapoměl jeden zápas :D ,naštěstí pro vás vám to kluci nechybělo...už aby byla odvěta :bye2:
konecne mi to padlo tak ako som si to predstavoval
jinak zdá se mi, jako bych hrál v lajně s Mitchem, nevím pokolikáte už jsme měli oba stejný počet bodů :)
zapas noci a bez debatky najkvalitnejsi vykon timu Chorches v doterajsom priebehu KTL..tim CH podal excelentny kolektivny vykon a v samom zavere odolal drtivemu naporu domacich letcov, ktori si za predvedeny vykon zasluzia pochvalu (jedine s vynimkou ich GM :lol2: motivacny prvok v podobe Angeliny dodal kopimu konecne potrebnu sebadôveru a spolocne s cepim sa postarali o mimoriadne prestizne vitazstvo.absolutorium si vsak zasluzi aj 2jica leci + Mitch (obaja po 14G) jednym slovom ukazkovy kolektivny vykon a to si este Mitch dovolil zabudnut, resp. zahodit 1 golovku do prazdnej..ak si vezmeme ze v ostatnych zapasoch sa poniektori hraci trafili do superovej branky po 3x, nelze vo cem diskutovat :D mimochodom, leciho rodna vesnicka Dacice bola po zapase hore nohami :clap:

tim CH momentalne siaha tam, kam ho fanusikovia (aj ti hore..) chcu vidavat a dopyt po vstupenkach na domacich zap. nabera na obratkach..niet sa somu cudovat, bilancia z posl. 5 zap. hovori jasnou recou 4V – 1PP...Frederika F.
:?: Gratulacia kopy k Vasmu skvelemu vykonu vo vyhrotenom dueli proti BF
:arrow: Dakujem Frederika :)

:?: Pred tymto zapasom ste avizovali, ze ak sa Vam zapas (opät) nevydari rozmyslate o zmene taktiky, môzete nam v tejto suvisloti prezradit viac, resp. zostavate pri svojej hre, ktora nakoniec priniesla vytuzene golove plody?
:arrow: Ano uvazoval som a zatial ostavam pri starej taktike viac sa k tomu nemam co dodat.

:?: Skvele ste si rozumeli s cepim, ale cely kolektiv podal vyborny vykon, cim si to vysvetujete?
:arrow: Vysvetlit si to mozme tim ze sme mali dobru podporu v hladisku :D a dobru motivaciu.

:?: Bol zapas proti diviznemu BF pre Vas osobne niecim specifickym?
:arrow: Specifickim bol tim ze som poriadne si zastrielal a dost golikov mi aj padlo co som velmi rad.

:?: Vo VIP lozi sme si vsimli Angelinu s transparentom..kopy vcerajsia noc s Tebou za to stala...tento transparent Vam urcite dodal riadnu guraz, ktoru ste napokon zuzitkovali
:arrow: Tak to je samozrejme ze som mal guraz a musel som sa odvdacit Angeline za jej skvelu podporu a este skvelejsiu noc :roll:

:?: Tim CH neokusil trpkost porazky v 5Z po sebe, cim si vysvetlit tuto skvelu fazonu?
:arrow: Je to preto ze sme skvela partia a kazdy z nas zaberie v ten spravny moment a preto sme taki uspesni.

:?: Najblizsi super A kovosrot, ktorych privitate v domacej arene, ktora po posl. vykonoych bude urcite praskat vo svikoch
:arrow: A Kovosrot posleme do zbernych surovin :D , sice vela za nich nedostaneme ale 3 bodiky potesia :!:
BF - Back with a vengeance :frajer2:
nechce sa mi dnes pocitat, predsa len bolo hodne zapasov :D ale mam pocit, ze sme utrpeli porazku :ja_neviem: sudim aspon podla seba, roletkaaa :D :oops: nic to, dnes na nas v domacej arene caka viac ako vazny super :roll: mnau, mnau...na posledne listky cakali zaujemcovia pred arenou uz pocas vcerajsej noci..
ja takisto shutout. :(
inak dnes si napr. vsimame aj zapasy superov z nasej, Eagles konf. a nemusime dodavat, komu v tomto pripade fandime..go Dark Riders go :wawe: (povzb. pravidlo sa nevztahuje na zapas CH-IC :fucker:
debil píše:ja takisto shutout. :(
a kopi ako spravny roletkar nas v tom nenechal :cool: jedine leci nespolupracoval :bitka3: :D :D

Chorche's - 2
cepi - 0 :cool:
debil - 0 :cool:
leci - 2 :thumbsdown:
T.Kopecky - 0 :cool:

:biglol: tie vysledky boli i tak dost na hlavu :eek2: mf, dnes je iny narez.. :cinka:
cepi píše: a kopi ako spravny roletkar nas v tom nenechal :cool: jedine leci nespolupracoval :bitka3: :D :D

Chorche's - 2
cepi - 0 :cool:
debil - 0 :cool:
leci - 2 :thumbsdown:
T.Kopecky - 0 :cool:
No chalani,nemohli jste takto parádně zahvězdit o den dříve u nás??? :evil: :smile03: :beee: :lol2:
pomee RD dneska prehrateee idete proti naj timu ktory bol je a bude naj
uz sa tesime na cepikovcov, ktori vedia riadne excelovat i riadne prepadnut, som zvedavy na vas dnesny vykon, ale mam pocit, ze dnes budeme musiet riadne zabrat :cinka:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS