Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pro vás možná, já jsem jenom kroutil hlavou nad tím naším veřejným bruslením. Vyloženě ostuda (teda 2 třetiny, na tu třetí jsem to psychicky nedotáhl). A nájezdy s náma? To je povinná výhra pro všechny týmy, stačí dát jeden z pěti nebo šesti a je to doma.
Bod vzhledem k průběhu je pro nás zlatý, ale předvedený hra je k zamyšlení, není to ani zdaleka poprvé...
tak hokej to byl naprosto průměrný snad jen část 3 třetiny se hrálo v trochu větším tempu....Martymu zase unikla 0 takovým celkem neštastným způsobem no nevadí.... Clarkson trochu dobrý blafák :good:
strasna nuda hokej...aspon ze mame dva body. oduya sa snad pozbiera ale rolstonovi neverim.. hra system co pozna,uz nema zdravotne tazkosti a hra zufalo..hra do tela unho ziadna,branenie povrchne a jeho silna stranka golfak? ako snajper by sa uzivil,vzdy trafi brankara akurat do srdca..jeho zufalsvo vcera bolo krasne vidiet vcera ked boli v pasme 3 na 3 a nanestastie mal puk on..skoncilo to strelou od modrej(ako velaraz predtym spomenute precislenia 2 na jedna ked ma puk to hovado sebecke)..bergfors sa mi paci je moc sikovny..ale nech sa vrati elias,bo mame len 1 utok co dokaze supera prehrat a pravidelne skorovat..
dunime souhlasím naprosto!!! Rolston mě je*e nehorazně s těma jeho golfakama dal 2 krat gol z najezdu když to vystřelil golfem z kruhu a asi si myslí že má nejelepší střelu golfem v lize....si vzpomínám na zápass kde jel z někým 2 na 1 a ten blbec to z ničeho nic vystřelil golfem z kruhu snad 3 metry mimo Já jsem se normalně musel u toho smát :D a taky máš pravdu že jenom naše 1 brázda si umí vytvořit tlak jinak to je bída....až se vrátí Eli dal bych ho k Zubrusovi a Clarksonovi to by mohlo vypadat dobře
Já bych ten váš útok po zápase s náma vůbec nezatracoval. Venku mít skoro 40 střel je hodně a nebýt heroického výkonu našeho golmana, mohli jste v pohodě vyhrát tak 5:1, a na "slabý útok" byste si ani nevzpomněli :) A to že hraje jeden hráč špatně? Vaše starosti bysme chtěli mít :D
Navíc s návratem Eliáše to může být jenom lepší.
mountaine to není jenom zápass s váma....i v ostatních zápasech si dokáže vytvořit tlak jenom 1. lajna občass druhá....ale naše čtvrtá lajna to je ostuda.... Peters hotovy Leblond taky a Pelley mě taky zatim nijak nepřesvědčuje ( to jak se říkalo že je to dobrá náhrada za Maddena byl dobrý vtip )
Je to možné, já jsem to soudil jenom podle zápasu s náma. To, že se mi nezdál váš výkon špatný je do jisté míry i tím, že my sme hráli opravdu kulové....ale to, že vám nehraje 4.lajna není taková katastrofa. Pokud nedostávají každý zápas 2 góly a nezaviní 3 přesilovky, tak to jde. Ti tam nejsou od toho, aby dávali branky a rozhodovali zápasy. Taky musíte myslet, že máte zraněného nejlepšího (nebo druhého nejlepšího - ještě Parise) hráče, to se musí nějak projevit. Nám hraje taky jenom jedna lajna a kdyby se v ní zranil Stamkos nebo St.Louis, tak to jde do kytek. Potom někdo říkal, že máte zraněné první dva beky, to je taky znatelná ztráta i směrem dopředu.
Jak se ti marodi vrátí, tak se to určitě pohne dopředu. Takhle - vyhráváte i bez nich a s nima to těžko bude horší :)
EDIT: já vím, že Parise hraje, to je myšlené tak, že jsem prvně myslel, že Eliáš je váš nejlepší hráč, ale pak jsem si vzpomněl ještě na Pariseho :)
pozor Parise neni zranenej to je Pandolfo ale ten chybi taky. Jinak Rolston podle me dostane posledni sanci s navratem Eliase a jestli ani pak nepookreje tak nevim, tak snad vyplatit. Jeho golfak je vazne k smichu, ten branu trefi tak pri nejlepsim jednou ze tri pokusu a kdyz trefi branu tak trefi brankare, je opravdu na nic. myslim ze jeho podpis prisel pred tim nez zacal jeho pad. jiank by me zajimalo kam se po navratu postavi Elias, centr nebo LK? at tak nebo tak nechal bych ho s bergforesem.
vyplatit rolstona je tazko...to ma zmluvu este aj na dalsie 2 roky za 5 mega a pokial nas financne netlaci bota(na hraca do platoveho stropu),tak to nevidim realne,tento rok sa na clarksona, martina a bergforsa peniaze najdu..mozno o sezonu ked bude treba podpisat pariseho...pri sucastnej vykonnosti zubrusa by snad nemuseli s eliasom experimentovat a 2. utok elias zubrus bergfors by mohol byt veru dobry..
dunim píše:vyplatit rolstona je tazko...to ma zmluvu este aj na dalsie 2 roky za 5 mega a pokial nas financne netlaci bota(na hraca do platoveho stropu),tak to nevidim realne,tento rok sa na clarksona, martina a bergforsa peniaze najdu..mozno o sezonu ked bude treba podpisat pariseho...pri sucastnej vykonnosti zubrusa by snad nemuseli s eliasom experimentovat a 2. utok elias zubrus bergfors by mohol byt veru dobry..
ano i ja bych to tak alespon vyzkousel, to bychom pak meli 3 opravdu nebezpecne lajny
s tim ze pandolfo nebo rolston by pomohly i ve 4. a tim padem by se i ta stala docela hratelnou
(Pando - Palley - Pikka) a Langembruner s Zajacem by nemuseli hrat pres 20 minut za zapas, Mimochodem prej hraje vyborne v Lowelu Sestito (nebo jak se to pise) ktery se v kempu drzel hodne dlouho a souperil s Palleym o 4. centra, tak nevim vzhled k tomu jak to Lemair toci bych mu mozna dal i sanci. ale mlade obrance jako Eckford nebo Corrente podle me povolavat nebude, staci se podivat jakej icetime ma Fraser (v prumeru asi 6:30)
ja som bol prekvapeny ked sme ziskali sestida,ze naco..vek 25 alebo kolko a podla statistik vyzeral ze ma problem udrzat si miesto aj na farme pocas kariery..lowell moc nesledujem ale ked som pozeral statistiky 2 zapasov tak mal prsty v goloch..mozno by mal dostat sancu,pri pelleym nemame co stratit..ak by sa mal vratit elias tak ja by som dal rolstona do 4 lajny..strielat od modrej moze aj pri petersovi :D a k tomu pando hral pred zranenim urcite lepsie..a mlady obrancovia? fraser hra malo a pritom nerobi chyby.sancu si zasluzi vacsiu.corrente nedostal sancu ani len v priprave a co som cital stale nema na nhl k tomu ma problemy s agresivitou..v priprave sa ukazoval dobre aj mlady urbom(ci ak sa vola) a na farme hra aj skuseny davidson...o ecfordovi neviem nic...ale radsej mladeho hraca nech zbiera skusenosti ako murphyho so smluvou na rok co sa neosvedcil a po sezone odide..
.ale radsej mladeho hraca nech zbiera skusenosti ako murphyho so smluvou na rok co sa neosvedcil a po sezone odide..[/quote]

přesně tak :thumbsup:
V našom najbližšom stretnutí s Washingtonom sa Ovečkin na 101% neobjaví na ľade :good:
begbeee píše:V našom najbližšom stretnutí s Washingtonom sa Ovečkin na 101% neobjaví na ľade :good:
ano pry je to week-to-week asi rameno, ale Patrik zacal trenovat s tymem a snad se zucastni jednoho zapasu o vikendu, ted ve stredu na 90% ne, prej se jeste necejti. Na dnesek se mi zdalo ze po uzdraveni Eliase a Pandolfa byl Rolston jen zdravej nahradnik. Jinak stav Oduyi nejistej 50 na 50, ale kdybych si mel typnout tak vzhledem i k nepritomnosti Oveckina bych si typnul ze hrat nebude. Taky rikal (Lemaire) ze vzhledem k tomu ze Zubrus hraje dobre tak nema potrebu zkouset Eliase na centru ale nevyloucil ze ho zkusi napravo.
Uz to vidim . Prvni lajna Parise - Zajac- Elias, to nezni spatne coz?
Ak by fungovala chémia tak jeden z najlepších útokov lige. Samozrejme prvá liga ako washingtonská lajna alebo trojka z Anaheimu to nie je ale tlačila by im na päty :)
begbeee píše:Ak by fungovala chémia tak jeden z najlepších útokov lige. Samozrejme prvá liga ako washingtonská lajna alebo trojka z Anaheimu to nie je ale tlačila by im na päty :)
myslim ze chemie by byla bez problemu. Elias s Parisem hraje vzdy v poctu 4:4 a Parise se Zajacem to taky funguje jedna radost
megaton píše:
begbeee píše:Ak by fungovala chémia tak jeden z najlepších útokov lige. Samozrejme prvá liga ako washingtonská lajna alebo trojka z Anaheimu to nie je ale tlačila by im na päty :)
myslim ze chemie by byla bez problemu. Elias s Parisem hraje vzdy v poctu 4:4 a Parise se Zajacem to taky funguje jedna radost
Prepáč, teraz budem oponovať ale to že im to klape po pároch VOBEC ale naozaj VOBEC neznamená, že im to pôjde aj v trojici.
tak jinak. at hral letos Zajac s kymkoliv a ze hral snad opravdu se vsema vzdycky celou lajnu pozvedl a se vsem si vyhovel. ale podle treninku to vypada zatim takhle
Forwards:
Zach Parise-Rob Niedermayer-Jamie Langenbrunner;
Patrik Elias-Travis Zajac-David Clarkson;
Brian Rolston-Dainius Zubrus-Niclas Bergfors;
Andrew Peters/PLL Leblond-Rod Pelley-Ilkka Pikkarainen.

Defensemen:
Bryce Salvador-Andy Greene,
Colin White-Mike Mottau;
Mark Fraser-Cory Murphy.

Goaltenders: Martin Brodeur, Yann Danis.
sám jsem zvědavý na Patrika jak na tom bude ovšem ze začátku rozhodně od něho nebudu čekat nějake oslnivé výkony protože celkem dlouho nehrál....2 lajna jestli bude v tomto složení se mi moc pozdává :good:
tak dnes podle ocekavani bez Eliease a Oduyi ale s Haliscukem (prekvapeni)
Bergfors sa mi začína čím ďalej tým viac páčiť. :cool:
Dnes sme dokonale využili absenciu Ovečkina, ktorý mohol byť rozdiel toho jedného - dvoch gólov.

Inak ste si všimli?
Počet zápasov: 13
7 zápasov: rozdiel gólu
3 zápasy: rozdiel dvoch gólov
Lemaire: deja vu? :smile03:
co mna fakt zaraza su nase vylucenia na koncoch zapasoch..minuly zapas nas s CBJ vylucili 2x na konci zapasu a raz v predlzeni aby sme ten zapas nakoniec prehrali a dnes 3x v 51, 54 a 56 minute..no a vyhraj ten zapas.
tak ten první Bergforsův gol ... za prvé to krásně vymetl a za druhé všimněte si rozjedzdu te akce všichni v jedne lajně jako za starých časů :D ... Lemaire ale přece říkal že nebude měnit styl :D ... jinak Clarkson si v poslední době dovolí i stahovačky apod...jde vidět že má hodně sebevědomi
Marty předvedl zase spolehlivý výkon
:D tu říkáme zrovna jak Rolston neumí střílet golfem a on dneska dal od modre golfem gol...podle mě zavřel oči a spadlo to tam ale :D :D
Martin #27 píše:podle mě zavřel oči a spadlo to tam
Takých hráčov typu: "zavrel som, oči, vystrelil a padlo to tam" mám najradšej, pred nich ešte radím hviezdy "musíme hrať zo zabezpečenej obrany na rýchle brejky".
S nimi vyhráva každý team!
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS