Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Fantomas, palec hore. :thumbsup: Mám úplně totožný názor.

MáčKa, Palát, Määttä
Pokud Palat udrzi tempo, budou to mit sakra tezky.

Je tu jeste jeden faktor. Laviny uz maj svy jisty a maximalne se budou tahat o domaci prostredi s Hawks.
Zatimco Tampa bude mozna bojovat az do konce. Takze pokud pri tom nejak vyrazne zazari muze roli hrat prave ztrata pameti...
fantomas píše:V tom výčtu ti, Getzo, chybí ještě Krug minimálně. Osobně to tipuju na MacKa (vítěz), Paláta/Johnsona (oba tam jakožto zástupci jednoho klubu těžko budou) a jednoho z beků (Maatta/Krug/Lindholm/Trouba).
Viem, že sa do toho ráta, ale ja ho tak neberiem po tom monstróznom play-off ťažení. Kreider ditto, u Couturea som svojho času spravil v svojom hodnotení výnimku lebo Logan. :bee: :rev:
No vida, Pierre nás slyšel.. :)
http://espn.go.com/nhl/story/_/id/10633 ... -bolt-blue" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbsup:
Co si myslíte o tom zákroku Killorna na Rangera? Viděl jsem to už několikrát a musím říct, ze z mého pohledu to prostě Ranger trochu podcenil. O hràči za sebou věděl, měl puk omest po deskách a radši se připravit na kontakt s protihráčem. Místo toho vymýšlel a pak to dopadlo jak to dopadlo. Je mi ho líto, byl to můj oblíbenec když hrál za Tampu, dodnes mi nejsou moc jasné okolnosti (důvod) za kterých se od nas pakoval respektive jeho návrat do NHL, kdy nas tak trosku obelhal.
Ešte jeden na tému Palát a MacKinnon.

:arrow: http://blogs.thescore.com/nhl/2014/03/1 ... t-a-knock/
Getzo5 píše:Ešte jeden na tému Palát a MacKinnon.

:arrow: http://blogs.thescore.com/nhl/2014/03/1 ... t-a-knock/
To je teda dost nechutnej MacK bias.. jako by snad takhle tendenční obhajobu nějak potřeboval. :?
Co sa deje s Kucerovom? zranenie? V zostave ho nevidim, ani posledne zapasy statisticky nic moc, hoci to prave nie je vzdy smerodatne.
mt-svk píše:Co sa deje s Kucerovom? zranenie? V zostave ho nevidim, ani posledne zapasy statisticky nic moc, hoci to prave nie je vzdy smerodatne.
Kucherov je pokud vím zdráv. Jsme kompletní, a tak (bohužel) sedí co přišel Callahan tak odehrál jen 2 zápasy
Thunder píše:
mt-svk píše:Co sa deje s Kucerovom? zranenie? V zostave ho nevidim, ani posledne zapasy statisticky nic moc, hoci to prave nie je vzdy smerodatne.
Kucherov je pokud vím zdráv. Jsme kompletní, a tak (bohužel) sedí co přišel Callahan tak odehrál jen 2 zápasy
Diky. Mozno pre jeho statisticky slabsie vykony v posledzych zapasoch, umyselne hovorim statisticky, kedze neviem ako hral.
Ondra jakej wondergoal :sok: https://vine.co/v/MM6haiKO9QK" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbsup:

Jinak zápas provázel exhibicionismus rozhodčího, kterej hlavně ve druhý třetině rozjel neuvěřitelnou show; velmi vyrovnaná hra v even-strength; a turnovery hráčů Tampy (vůbec nejlíp zpoza brány, což se hráčum zakazuje už v přípravkách), z nichž jeden Johnsonův taky málem stál Bolts body. Že pak v prodloužení rozhodlo blbý vyloučení, to bylo tak nějak příhodný no.
Points since January 1, 2014:
Kessel 37
Giroux 37
Crosby 35
Palat 34
Seguin 33
Getzlaf 29
:klobuk:
Chief píše:Points since January 1, 2014:
Kessel 37
Giroux 37
Crosby 35
Palat 34
Seguin 33
Getzlaf 29
Tady nekdo nema rad Avs. Kam se ti podel MacKinnon s 30 body, Duchene 31 bodu? A klidne tam mohl byt i Landeskog s 28 :dup: :wink:
Chief píše:Points since January 2, 2014:
Giroux 37
Kessel 36
Crosby 35
Palat 33
Seguin 33
Opraveno
Trosku jsem to (záměrně) upravil no, Lolorado taky nemusí byt všude no, Je tam par hracu z Top 10 a pravě Palat, abych umocnil to jak moc se mu ted dari :-D
Martin st.louis zatim v rangers nic moc.co na to rikate :) ?
Palát a Johnson sú prvá nováčikovská dvojica s 20 gólmi odkedy sa to podarilo Toewsovi a Kaneovi. :klobuk:
Steve Yzerman has signed a four year contract extension with the #TBLightning.
Bishop se zranil, proč střídal po pěti minutách?
Bishop je zraněný a určitě už nebude hrát do konce základní části. Potom se prozkoumá jak se zranění vyvinulo a uvidí se co dál.
Po tom co jsem to tady postnul jsem se podíval na záznam toho zranění a čím víc nevinně to vypadalo, tak tím to může být horší. Prý měl letos problémy se zápěstím, ale dopadl na to druhé, tak nevím co si o tom myslet.
Ufa je jeden zápas od eliminácie. Ak Bishop nebude môcť pokračovať a Tampu zachránia Vasilevsky s Guldevskisom. :scare:
Bishop je na tří týdny mimo :hmm:
Damian Cristodero ‏@LightningTimes 4h
Yzerman reiterated he wants to sign Vasilevskiy "as soon as possible," even before the April 30 expiration of his contract, if Ufa agrees.

Damian Cristodero ‏@LightningTimes 4h
"I don't want to overstate anything or overhype anything, but he's got tremendous potential," Yzerman said of Vasilevskiy.

Vasilevsky :poklona:
Ryan Malone arrested on DUI, cocaine charges.

Obrázek
"We are aware of the situation concerning Ryan Malone this morning," general manager Steve Yzerman said in a statement. "Ryan will not travel with the team to Washington today, but beyond that we cannot comment further at this time."
Obrázek

:giggle: Eric Macramalla ‏@EricOnSportsLaw 13m
If Ryan Malone is convicted on possession of cocaine faces up to 5 years in jail, loses his drivers license for 2 yrs and $5K fine #felony

Obrázek
9522 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA