Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Márty si vynahradil ten SH nájezd, podruhý to na vyrážečku vyšlo parádně. Král! :klobuk:
Tak včera od nás priemerný výkon v ktorom sme všetko vložili do obrannej hry. Zápas to bol vyrovnaný, miestami náš Red Wings prehrávali a Bishop predvádzal krásne zákroky (alfredssona 2x tutovo vychytal). Najlepší hokej sme hrali až v poslednej tretine kde sme mali niekoľko šancí na rozhodnutie zápasu. OT som pri tých vylúčeniach na konci ani nečakal ale ako my tak ani DET nedokázali prevahu využiť. V nájazdoch som nám už veril hlavne kôli strašnej bilancii súpera na nájazdy.

Bishop včera perfektný znovu, po slabšom zápase s Caps dneska predviedol perfektný výkon a ten one-timer Alfredssona :thumbsup:

Obrana mala čo robiť. To hranie na 7bekov mi príde ale zbytočné, 4beci majú IT nad 20min a Taormina s Barberiom sú tam iba na presilovky. Hlavne Barberio nehrá nič, včera 7min na ľade a jedna strela.

Včera znovu držala prvá lajna, Palat s Martym si veľmi rozumejú a tie ich prihrávky majú fakt oči. Skvelá súhra, Johnson ako prvý center 23min :povzbudzovanie: perfektne. U ostatných to bola klasika, Brown či Purcell znovu nič. Vyzdvihnúť chcem ešte hru Thompsona ktorý post 3centra zvláda dobre a vpredu bojuje rovnako ako vzadu. :klobuk:

Podľa vyjadrení Coopera ale zrejme ostane Panik aj po skončení suspednácie v A-čku :mf:
Dneska ráno v New Jersey :)
1476392_706966902647239_660556398_n.jpg
Neuvěřitelnej borec. :thumbsup: Vidim to tak, že buď v Tampě zaměstnávaj šamany, nebo Wolverine našel bráchu s adamantiem v těle. Neni možný. Sochi, here he comes!
:oslava:
Tak už i Electro fandí BOLTS :lol2:
Electro Lightning.jpg
Bohužiaľ včera to bola katastrofa. Uplne nulový v ofenzíve :scare: ono 50min sme tam nič nespravili. Devils to na nás vedia a hlavne ten dedo v bráne. Mierne nakopnutie za stavu 3:0 nám už bolo .... platné. Brodeur :klobuk:

Od nás výkony niektorých jednotlivcov boli strašné. Purcell, Killorn, Carle, Taormina či Brewer s tou jeho "pätičkou"....obrana včera zlyhávala, a držal nás iba Lindbäck. V tretej tretine v rozmedzí 5min dva brejky súpera :slap: na takéto zápasy je ťažko sa pozerať.

Inak Purcell vyzerá už vážne na odpis. Nestrieľa, nebráni a s Valom mu to stále nejde. Možno ho vyskúšať ešte pri Palatovi a Johnsonovi kde mu to išlo na začiatku sezóny ale neverím v zlepšenie. Len by ma zaujímalo aký bol o neho záujem :hmm:

Dneska 3 zápas s červenými krídielkami :petrik: , Panik nenastúpi za to duo Tatar, Jurčo áno. :thumbsup: Mrázekovi dúfajme pokazíme tie krásne stats.
U nás okrem Bishopa bez zmien.
Gratuluji k výhře sousedi! :klobuk: (já ten Detroit rád nemám)
:wine: Máme to, zápas bol z našej strany veľmi dobrý. Bál som sa toho skóre 0:0 ale nakoniec sme to prelomili. Začalo sa veľmi ofenzívne a oba teamy mali niekoľko šanci a rovnako boli nastrelené aj tyčky. Najkrajšia ale bola akcia Kucherova spomenutá vyššie :cookies: . Bohužiaľ 60min výkon to nebol a v strednej tretine sme úplne vypadli. Strely v 2tretine 3-13, a to sme ešte mali 22sek PP 5on3 :slap:. Prekvapujúco posledná tretina v našej réžii a tie 2góly to potvrdili. Inak po tomto zápase tie keci fans DET vážne nechápem :neviem: , nebolo to žiadne terno ale keby vstrelili prvý gól tak by mali jasne navrh.

Ben Bishop :ciga: ďalší kandidát na Vezina?? GAA 1.97 (druhý za Hardingom) SV% 933 17WIN (druhý za Kvetinkou) 3SO. Neskutočné akú istotu máme s ním v bráne, v tejto sezóne dostal 2blbé góly, možno by sa mu dal trochu vyčítať zápas s Caps ale inak :good:

Prekvapil ma Purcell, tyčka + znovu to bol starý dobrý playmaker. Avšak pri Valovi nečakám že by to vydržalo. Zvlášť rád som za Johnsona ktorému to sype a s vysokým ice-timom nemá problém. 3line s Thompsonom znovu paráda, ja si fakt neviem tú hru Nata vynachváliť.

Obrana dneska na nulu, a výkony všetkých boli okey ale Taormina čím skôr na farmu. Salo dneska naj.IT v PP kde nebol zlý len tie jeho nepresné strely :thumbsdown:

Dobrá správa že Hedman, Malone, Pyatt by sa mali do týždňa vrátiť. Teraz máme NYI, nič ľahké nečakám. Min.ročník 3zápasy 3prehry.
CatsFan píše:Gratuluji k výhře sousedi! :klobuk: (já ten Detroit rád nemám)
:tlap: ako team ich rovnako ani ja nemám v láske. Zvlášť keď nám teraz privtreli do divízie :? .

Vždy keď niekto spomenie Detroit napadne ma táto scéna :D
:thumbsup: :lol2: :lol2:
Tak zápas sme vyhrali aj s dávkou šťastia a skvelému passu Nielsena 3min pred koncom. :good: Veľká škoda že som tento zápas nevidel celý lebo ten koniec musel byť parádny.

Val ale znovu paráda, rovnako nič nemôžem povedať ani na Johnsona. Kucherov znova perfektný! pri 2góle odviedol skvelú prácu a ten nájazd :lol2: znovu aj keď teraz to už bolo ltt. S Gudasa som stále unesený že dokáže ešte tak podporovať aj útok, dneska aj tyčka :v:
Tampu poslední dobou moc nestíhám a vidim spíš jen útržky, nicméně i ty ho tu často chválíš, takže... Palát má regulérní olympijskou, huh? Podle mě je to fakt ideální hráč do čtvrtý lajny k Sobotkovi, pro jeho defenzivní píli a zodpovědnost. Hádám, že dosvědčíš...?
Obrázek

:lol:
fantomas píše:Tampu poslední dobou moc nestíhám a vidim spíš jen útržky, nicméně i ty ho tu často chválíš, takže... Palát má regulérní olympijskou, huh? Podle mě je to fakt ideální hráč do čtvrtý lajny k Sobotkovi, pro jeho defenzivní píli a zodpovědnost. Hádám, že dosvědčíš...?
Palat ma v posledných zápasoch prekvapuje, hru v prvej lajne zvláda skvelo. Vytvára si šance je rýchli a hlavne si neskutočne rozumie s Martym čo ma prekvapuje najviac. Ale do hlavy Hadamczika nevidím a je známe že občas poriadne prekvapí, ja by som ho ale skúsil. Defenzívne je na tom dobre a hlavne podáva vyrovnané výkony. Dosť mi pripomína práve spomínaného Sobotku, tou zodpovednou hrou a ofenzívnymi zábleskami. Bolo by skvelé keby Alois zobral Palata aj Gudasa :good:
The Tampa Bay Lightning have signed defenseman Jean-Philippe Cote (COH-tay) to a two-year contract today
Cote60.jpg
Tak do Syracuse sme poslali Taorminu. Na Cota sa teším, stay-at-home bek ktorý v AHL pozbieral +128! Zatiaľ by mal ostať minimálne do 27.12. Oblečie si dress č.60. Zmluva je two-way $550 000 AAV.

"Since he's been back in our organization, he's worked really hard,'' said Lightning assistant general manager Julien BriseBois. "He's improved. We feel there's enough skating there so that he can come up and help us win at the NHL level.''

Zaujímavosťou je že ešte pred dvomi rokmi pôsobil v Hamburgu Freezers kde si pripísal 4body v 39zápasoch.

Inak s Taorminom odchádza aj Tyrell takže sa zrejme konečne blíži návrat Pyatta.
Skvělý a skoro až žádoucí. :) Gudas musí bejt jasnej a co se útoku týče, osobně nejsem na olympiádách zastánce čtyř směrem dopředu šíleně nabušených útoků... proto se mi Palát-Sobotka-? jeví jako supr NHL varianta pro kvalitní checking/energy line.

Btw na Pyatta se těšim :yes:
Tak dneska proti Predators sa bude môcť ukázať Lindback. Som zvedavý ako proti ich defenzívnemu štýlu zahráme. Pre mňa sú Preds najsympatickejším teamom na západe takže sa na to už teším :)

konečne naspäť HEDMAN! A konečne sa vrátime k starým lajnám + Cote. Hneď sa na to pozerá lepšie :frajer2: .Utok nezmenený znovu na 3formácie + Panik Crombeen. Johnson by sa dneska mal znovu dostať cez IT 19min.

Posledný zápas proti Nashvillu sme odohrali v Októbri 2011 keď sme prehrali v Tennessee 5:3.
:wine: Wou, tak Preds sme doma zvládli prekvapivo dobre a len skvelý Mazánek ich držal v miernej nádeji na zmenenie stavu. Všetko znovu šlapalo ako malo a hlavne sa trafili konečne dvojica Purcell, Panik! :oslava: šance sme mali od začiatku a keď otvoríme skóre mi + hráme doma, znamená to obrovskú výhodu. Preds na mňa veľký dojem nespravili, to ich bránenie často stálo za houby a Weber bol ako priemerný hráč.

Alex Killer prvá hviezda zápasu s 2bodmi :wub: konečne prihodil aj bodíky k svojej hre, len nech to vydrží. Purcell mal niekoľko streleckých šancí mohol dať aj empty net ale dôležité je že sa na neho dneska dalo pozerať. Slovenský talent Panik konečne gól po viac ako mesiaci. Ale zaslúžil si ho, tento krát sa musel dobre vyspať a bolo ho poriadne vidieť. Vyskúšal si každú lajnu a musím povedať že s Killornom a Valom sa mi naozaj páčil. A v neposlednom rade treba spomenúť znovu Kucherova ktorý mal aj dneska brejk a stavím sa že ak by ho neotravoval so zadu bek znovu spraví forsbergovku :-D + mal 3strely a jednu veľkú šancu spomedzi kruhov. Chce to ešte trochu viac času a bude to luxus :jj:

V obrane Cote cca 10min a dokonca prvý bod :giggle: hlavne že pred bránou robil čo mal takže spokojnosť. Hedman hneď naj IT u bekov + assist. Dokonca si pripísal asistenciu aj Brewer :thumbsup:

Naša hra ma teraz veľmi teší, darí sa nám a na bruins strácame už iba 3body. Máme Win streak 3 a do vianoc nás čakajú ešte Hurricanes a Panthers s ktorými by sme mohli mať problém.
V Sobotu konečne Pyatt ready, a konečne hra na 4komplet formácie.
PAVEL KUBINA ukončil aktívnu kariéru
KUBINA.P.jpg
Pavel s nami vyhral jediný Stanley cup a bol veľmi dôležitou súčasťou teamu, či už v rokoch 1997-2006 a pri príchode v 2010 bol rovnako dôležitá postava pri našom play-off kde nás delil jeden zápas do finále.
Strávil u nás 10sezón s celkovo 14 ktoré odohral v NHL. Draftovali sme ho až v 7kole celkovo s 179 miesta a v najlepšej lige sveta odohral skvelých 970zápasov. :klobuk:

Podľa jeho vlastných slov chce zakotviť a žiť v Tampe :good:
Gudas :giggle: Ten se s tím nesere :lol2: Victory gól :cinka: Gudas do Soči :!: :!: :!:
Proti CAR to bol znovu veľmi dobrý teamový výkon :wine: . Hráči si zaslúžia za ten zápas pochvalu, Peters bol ale neskutočný a pomaly som prestával veriť že mu ten 2gól dáme. 50 striel :giggle: , Caroline 27. Keby sme na Petersa vystrelili ešte 3x máme nový teamový rekord (ten držíme od zápasu s FLA v 2008). Bol som zvedavý ako sa vysporiadame s tým že sme inkasovali ako prvý gól ale našich to nezlomilo a už po prvej tretine sme na Petersa vystrelili 19x. PP boli znovu hrozné a bez nápadu, ale na tom som si už tak niak zvykol. Gudas v OT :lol2: trafil to krásne, dúfam že do Sochi pôjde.

Dohrávali sme v 6tich bekoch, Brewer out. Cote teda bude mať poriadnu možnosť ukázať sa, Carle s Gudasom dokopy 13 striel :good: . Hedman paráda, po tom zranený hrá parádne + riadi presilovky solidne.

V útoku akurát ten IT Purcella 20min :slap: a iba 2 strely. Kucherov znovu super, a ani brejk nechýbal :-D akurát dneska s horším zakončením.

Killer Alex sa rozbieha aj ofenzívne, tak nech to vydrží :pray:

Teraz sa už sústrediť na vianočné derby s Panthers :rocker:
Tampa Bay 6:1 Florida :pivo:

5win streak, dneska to bolo fakt easy a Panthers sme prehrali. Treba povedať že sme sa ani veľmi nenadreli, no v prvej polke boli vyrovnaný súper a v druhej tretine mali niekoľko veľkých šancí dostať sa do vedenia. Rozhodujúca bola PP 5on3 2minútová! za veľa hráčov na ploche + hákovanie Martyho. To už sme museli využiť aj my s našou strašnou presilovkou, a odvtedy sme už držali zápas pevne v rukách. I tak ale Bishop skvelých 29 zákrokov a niektoré boli luxus. Brown to ešte poistil 2presnými zásahmi v 3tretine :good: (Kucherov 2assist). Marty mal zase deň a capitán dedek bol všade. Dúfajme že Marty to víde na 30 gólovú sezónu. Val-Killer paráda zase im to klaplo a Purcella ani nepotrebovali. Je fajn že v poslednom čase všetky lajny bodujú, dneska s TOP9 nebodovali i Thompson, Purcell.

V obrane zase kraľovanie Hedmana 0+2 a +4 :cinka: po tom zranený mu to neskutočne ide. Gudas dneska naj. IT + 4hity. Carle pri tom prvom góle :slap: ale to je u neho klasika občas takto zavariť. Salo injury :? . Ale nie je to nič vážne upper-body. Brewer už proti Montrealu nastúpi.

"No immediate update on Sami Salo, who skated in just 5:19 of TOI, but Cooper said he doesn't expect anything to be long term, like Brewer."

Teraz 5dní voľna, dúfajme že nám to neublíži. :)
5589.jpg
Gratuluji. A souhlasím s reportem. Ale i tak, z těch velkých šancí jsme měli něco proměnit. Ale Bishop byl skvělej.. Ae určitě víš, že tohle vítězství máte od nás k ježíškovi! :bee: V dalších zápasech vám to nandáme chapi! :klobuk:
No čo si budeme hovoriť, alfa a omega našej hry je Bishop. Teamu strašne pomáha že chytá tak spolahlivo každý zápas, občas mi to príde že sa na neho až príliš spoliehame a čakáme kedy nám to tam "nejako padne".

next game :arrow: 13.03, Tampa bay forum :box:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES