od
D&M » pát 20. pro 2013 04:43

Wou, tak Preds sme doma zvládli prekvapivo dobre a len skvelý Mazánek ich držal v miernej nádeji na zmenenie stavu. Všetko znovu šlapalo ako malo a hlavne sa trafili konečne dvojica Purcell, Panik!

šance sme mali od začiatku a keď otvoríme skóre mi + hráme doma, znamená to obrovskú výhodu. Preds na mňa veľký dojem nespravili, to ich bránenie často stálo za houby a Weber bol ako priemerný hráč.
Alex Killer prvá hviezda zápasu s 2bodmi

konečne prihodil aj bodíky k svojej hre, len nech to vydrží. Purcell mal niekoľko streleckých šancí mohol dať aj empty net ale dôležité je že sa na neho dneska dalo pozerať. Slovenský talent Panik konečne gól po viac ako mesiaci. Ale zaslúžil si ho, tento krát sa musel dobre vyspať a bolo ho poriadne vidieť. Vyskúšal si každú lajnu a musím povedať že s Killornom a Valom sa mi naozaj páčil. A v neposlednom rade treba spomenúť znovu
Kucherova ktorý mal aj dneska brejk a stavím sa že ak by ho neotravoval so zadu bek znovu spraví forsbergovku

+ mal 3strely a jednu veľkú šancu spomedzi kruhov. Chce to ešte trochu viac času a bude to luxus
V obrane Cote cca 10min a dokonca prvý bod

hlavne že pred bránou robil čo mal takže spokojnosť. Hedman hneď naj IT u bekov + assist. Dokonca si pripísal asistenciu aj Brewer
Naša hra ma teraz veľmi teší, darí sa nám a na bruins strácame už iba 3body. Máme Win streak 3 a do vianoc nás čakajú ešte Hurricanes a Panthers s ktorými by sme mohli mať problém.
V Sobotu konečne Pyatt ready, a konečne hra na 4komplet formácie.