ten posledny 8. flek by mal byt nas. Takze v prvom kole dostaneme Blue Claws/Inter BPravidla píše:Baráž se hraje ve 2. a 3. lize. Týmy na 3. až 4. místě jsou nasazeny do 2. kola baráže, týmy na 5. až 8. místě hrají 1. kolo. Vítězové 1. kola postupují do 2. kola. Dva vítězové ze 2. kola si to ve třetím kole rozdají o postup do vyšší ligy. Nejvýše nasazený tým si vždy vybírá soupeře ze dvou nejníže nasazených týmů.
Play off a baráž se hrají na dva vítězné zápasy, výjimku tvoří finále a zápas o 3. místo v play off 1. ligy, kde se hraje jeden zápas na 2x 10 minut. Pokud zápas PO nebo baráže dospěje do prodloužení, hraje se Golden Goal (score limit:1, time limit: 5 ( s výměnou stran). Na každou sérii je vyhrazeno 5 dní a zápasy nelze odkládat mimo stanovené termíny. V krajním případě tak může učinit pouze admin ligy.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Haxball
Diskuze o všem možném i nemožném.
jj, v pohari sme s nimi prehrali nestastne 1:2 na zapasy, kde nebyt tej hlupej chyby v tretom zapase, verim ze by sme to dali. Aj ked opticky nas stale mlatia, vzdy to s kopou stastia vieme odvratit, popripade este nejako nebezpecne vytvorit protiutok
Pamatam ako v tom ligovom zapase boli z nas zufali :hehe.
Ale radsej ten Inter.
Ale radsej ten Inter.
Tak a mame za sebou ucinkovanie Pupkacov v tretej lige. Zial, v PO sme vypadli hned v prvom kole po urputnom boji s Blue Claws. V prvom zapase sa muselo rozhodovat dokonca v tretom predlzeni. Uplne na zaciatku musim podakovat vsetkym hracom, kedze na zaciatku tohto projektu som ani neveril, ze ligu vobec dokoncime. Takze postup do PO vlastne beriem ako dost velky upsech, no to, ze sme dokoncili, je pre mna osobne este vacsi. Vdaka
Najviac zo vsetkym ma ale prekvapil Rono, ktory si obcas sice nejake pindy neodpustil, ale ku koncu ligy uz bol snad nas najlepsi hrac. S "dochadzkou" takisto problem nebol. Matuzalem
ma tiez presvedcil o svojich kvalitach napriek tomu, ze musel casto bojovat s pingom siahajucim k 300, zenou cakajucou v zohriatej posteli, ci placucimi detmi v kuchyni. Ale ten cas si vzdy na nas nasiel
Redy bol typicky spolahlivy vzadu, aj ked obcas si neodpustil nejaky kiks, co bolo mozno sposobene aj "pretazenim", kedze musel hrat kazdy zapas ako GK.
A aby sa arek necitil urazeny, ze som nespomenul jeho, od neho to bol taky standard.
Momentalne na dalsiu sezonu nemyslim a nemam na nu ani chut. Kapitan sice svoju lod neopusta, ale nemam pocit, ze by sa potapala. Tak mozno to bude tak aj lepsie.
Najviac zo vsetkym ma ale prekvapil Rono, ktory si obcas sice nejake pindy neodpustil, ale ku koncu ligy uz bol snad nas najlepsi hrac. S "dochadzkou" takisto problem nebol. Matuzalem
Momentalne na dalsiu sezonu nemyslim a nemam na nu ani chut. Kapitan sice svoju lod neopusta, ale nemam pocit, ze by sa potapala. Tak mozno to bude tak aj lepsie.
nie, to neberiemkajo píše:A aby sa arek necitil urazeny, ze som nespomenul jeho, od neho to bol taky standard.
Co s tym tvojim kapitanstvom? Ak uz vazne nechces pokracovat ako C, tak takto verejne pisem, ze som pripraveny prevziat stafetu
no niektori zatial este trenuju individualne a cakaju na najlepsiu ponukuRedy píše:Pekne se nam to rozpada
Do pripravneho kempu zatim zapsani jen Redy,Andy,Rono. Arek neni spokojen se soucasnym platem a s podpisem nove smlouvy vaha. Ostrileny kapitan kajo hleda motivaci. Prospecti zadni...
Aby nakonec nedopadli jako treba Venca Prospal.Anty píše:no niektori zatial este trenuju individualne a cakaju na najlepsiu ponukuRedy píše:Pekne se nam to rozpada
Do pripravneho kempu zatim zapsani jen Redy,Andy,Rono. Arek neni spokojen se soucasnym platem a s podpisem nove smlouvy vaha. Ostrileny kapitan kajo hleda motivaci. Prospecti zadni...
tak to je komediaF.C. INTER B - Ultimate Chrownage Team 5:0kontumacne
Inter B postupuje do semifinále po losu, protože jsme nedokázali rozhodnou, kdo má větší právo účastnit se dalších bojů o 2. ligu.
video losu - https://www.youtube.com/watch?v=NePvHCgpz5E" onclick="window.open(this.href);return false;
inter vraj prisiel na zapas s oneskorenim a UCT potom odmietli hrat.
http://haxball.vherne.cz/hraci/tomar2/activity/129508/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kde to my hrame
Kde to my hrame
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =287855580" onclick="window.open(this.href);return false;
tak uz sme tam...podla mien co som pozeral zatial by sme s nasou novou posilou mali patrit medzi najlepsie timy. Takze tuto sezonu davam za ciel top 3!
tak uz sme tam...podla mien co som pozeral zatial by sme s nasou novou posilou mali patrit medzi najlepsie timy. Takze tuto sezonu davam za ciel top 3!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé