Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

40 striel a 2 góly. S produktivitou treba niečo robiť. Máme príliš veľa hráčov do maximálne tretieho útoku. Musíme buď dokúpiť kvalitného útočníka (centra), alebo povolať Filatova. A Voráčkovi viac dôverovať. O obrancovi na presilovku ani nevraviac.
Dnes bude opět hrát Kris Russell :yes: Doufám, že vyhrajem, ale nevěřím tomu :beee:
Bude, ale pravdepodobne na krídle vo štvrtom útoku. :censored:
Zápas jsem prospal, ale jak vidím, tak mě to moc mrzet nemusí :beee: Detroit vyhrál zaslouženě, až jsem se divil co to tam Ozziemu prošlo do brány. Bohužel s Red Wings se moc týmů v NHl rovnat nemůže, dnes přijde další těžký soupeř. :( Pokud nemáme postoupit do play-off, tak aspoň skončit do druhého místa od konce, ať máme Hedmana nebo Tavarese
Uprednostnila by som Hedmana.
Martine,ale vcera ste nas poriadne potrapili.Dopomohol vam k tomu aj Ozzie,ale prikonci nam zas pomohol Pascal...... :oops: :good:
Alex píše:Martine,ale vcera ste nas poriadne potrapili.Dopomohol vam k tomu aj Ozzie,ale prikonci nam zas pomohol Pascal...... :oops: :good:
Obľúbený film Pazzyho a Ozzyho je "Musíme si pomáhať" :D
Co takhle písnička Musíme si pomáhat? :D
Obrázek 0:3 Obrázek
1:0, první gól Raffi Torrese v dresu Columbusu :wink: Ještě předtím dva úniky na každé straně ani jeden Nylanderem respektive Huseliusem nevyužit. Jinak se jedná hodně o vyrovnaný zápasy a nic na tom nemění ani střely, na které sice vedeme, ale většinou se nebyly nijak nebezpečné. Nakonec se musí ocenit skvělá obranná práce celého týmu, Mason si tak mohl připsat další shutout a já prospat skoro 30 minut hracího času :eek2: :lol2: k čemuž přidal dva góly ještě Rick Nash (jeden v oslabení) :cinka: Výborně. jsem velmi spokojen :yahoo: :oslava: Kéž by nám to vydrželo i do příštích zápasů, v což pevně věřím :yes: ještě chvíli budu koukat na jiný zápas než půjdu :sleep2:

:winner1: Rick Nash 2+0 :frajer2:
:winner2: Steve Mason druhý shutout v kariéře, 26 zákroků :good:
:winner3: Jan Hejda výborná defenzivní práce +3 v tabulce pravdy, 4 zblokované střely

:minus: Občasné kiksy v obraně, jeden vyrobil v první Backman
:minus: jako tradčině musíme zlepšit, oslabení ale tentokrát skvělé

:plus: Skvělý týmový výkon
:plus: Spolehlivý Steve Mason
:plus: Rick Nash :cinka:
:plus: Skvěle ubráněné oslabení korunované gólem
[nhltv]20082009,2,340[/nhltv]
Tak dnes sme asi nemali narok a zasluzene prehrali...Ten Nash nam furt dava goly v oslabeni, minuly rok dokonca vo dvojitom :bitka3: :)
Na druhej strane je otázne, či Caps hrali tak otrasne, alebo my tak dobre. Okrem toho, Caps majú polku družstva na maródke. Momentálne sú dva body doma.
mt-svk píše:Caps majú polku družstva na maródke. Momentálne sú dva body doma.
Koho to zajímá :?: :!: Myslím, že Ovečkinovi a ostatním to moc nevadí, když si hravě poradili s Atlantou i Montrealem
MartinFC píše:
mt-svk píše:Caps majú polku družstva na maródke. Momentálne sú dva body doma.
Koho to zajímá :?: :!: Myslím, že Ovečkinovi a ostatním to moc nevadí, když si hravě poradili s Atlantou i Montrealem
Je to síce pekné, ale nesmieme zaspa´t na vavrínoch. O to mi ide. Mimochodom, montrealu a Atlante to práve nejde až tak, ako by si predstavovali.
mt-svk píše:Je to síce pekné, ale nesmieme zaspa´t na vavrínoch. O to mi ide. Mimochodom, montrealu a Atlante to práve nejde až tak, ako by si predstavovali.
Není důvod usnout na vavřínech, když zatím hrajeme úplně houby :| 23 bodů je zatím podprůměrný výsledek, takže musíme hrát určitě líp
MartinFC píše:
mt-svk píše:Je to síce pekné, ale nesmieme zaspa´t na vavrínoch. O to mi ide. Mimochodom, montrealu a Atlante to práve nejde až tak, ako by si predstavovali.
Není důvod usnout na vavřínech, když zatím hrajeme úplně houby :| 23 bodů je zatím podprůměrný výsledek, takže musíme hrát určitě líp
myslela som po tomto zápase :D

Treba radikálne zmeny v zostave, prípadne zmena taktiky, alebo trénera :D
Obrázek 2:3 Obrázek :biglol:
V 300. domácím zápase se nám po velké bitvě podařilo vyválčit výhru! :clap: Velmi potěšil Kristian Huselius a také Rick Nash. V bráně byl opět velmi spolehlivý Steve Mason, doufám že bude chytat i v prvním zápase při tripu proti San Jose. Příliš jsem vítězství nevěřil, ale naštěstí se nakonec podařilo výsledek zvrátit. Poměrně sympatická návštěva, snad nám to všechno vydrží i do příštích zápasů :yahoo:

Highlights:
[nhltv]20082009,2,351[/nhltv]
Je otázne, aký by bol výsledok, keby chytal od začiatku Curtis Stanford.
mt-svk píše:Je otázne, aký by bol výsledok, keby chytal od začiatku Curtis Sanford.
Asi si myslela keby chytal celý zápas, lebo on chytal od začiatku a po prvej tretine ho menil Schneider.
Tiež si myslím že hlavne ten vyrovnávajúci gol na 2:2 by Lui alebo Sanford nepustili, ale Schneider je ešte mladý a na takýchto chybách sa naučí chytať lepšie. Tento rok sme hrali u vás už 2x a nechali sme vám 4 body, dúfam že aj vy budete takí štedrí u nás.
Áno :D. Najprv som si pozrela výsledok, potom napísala príspevok a nakoniec správu o zápase. Podľa toho vyzeral môj príspevok.
Steve Mason byl vyhlášen nejlepším nováčkem za měsíc listopad, o měěsíc dříve vyhrál tuto "cenu" derick Brassard a Columbus se tak s Atlantou jediným týmem, který měl nováčka měsíce dvakrát po sobě (Atlanta v sezóně 01/02 Kovalčuk a Heatley) :clap:

:arrow: http://bluejackets.nhl.com/team/app/?se ... eid=395625
MartinFC: O tomto "rekorde" Atlanty som nevedel. Škoda, že ste ho prekonali. My však stále držíme rekord v tom, že sme ako jediní mali v rovnakom mesiaci prvú hviezdu mesiaca a aj najlepšieho nováčika mesiaca (november / listopad 2007)
Stefan Legein se opět vrací k hokeji :clap: sezónu by měl začít na farmě v Syracuse
:arrow: http://blog.dispatch.com/cbj/2008/12/le ... turn.shtml
Nám sa Stefanov krok prerušiť na určitú dobu kariéru zdal čudný, ale keď sa to tak vezme, možno mu to prospeje. Všetko ukáže budúcnosť.
Tragédia, tragédia a ešte raz tragédia :dup: . Hráme tragicky, útok bieda, obrancovia nedokážu podporiť útok... .
Přičin je vždycky víc, ale určitě mezi ně patří trenérský štáb - takže hitch, noel a podobná hovada ven :bitka3: Musí se bezpodmínečně zísakt i ofenzivní obránce, bez něho to nepůjde a konečně začít dávat dosttečnou šanci mladíkům. Play-off s tímhle být nemůže :thumbsdown:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA