Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Dobre toto mi tu neukazuj ma to aj tak zaujíma vieš. Potom aj seabrok, ke´d jeden čaš dával tipi min. kolo, alebo ešte pred týžden asi medo za neho tipi, že mu nešlo HF tak ani to sa nemalo rátať, aj keď to bolo tím, že mu néjde, ale keď neuznávať tak potom všetko skončil som už s týmto pokazil si mi deň
ked uz toto vytahujes moj mily, tak vtedy viacerym neslo nacitat HF, Seabrookovi tiez, ale net mu siel, tipy poslal medikovi cez icq a ten za neho tipol, mozno by to este aj v historii medik alebo Seabrook nasiel, to bola presne ta situacia, koli ktorej to bolo povolene, ale niektori to zneuzivaju, ci chtiac alebo nechtiac, ako teraz v tomto pripade

TAK PRESTAN KYDAT NA NAS TIM, DOBRE :fucker:
Ja som dal, len príklad sa nemám veď máš mám to na háku vieš, len jendo ti prajem, aby ste sa za tie dni čo ostávaju sa prepadli pod čiaru a nemali ani bod toto ti strašne želám :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
dik

inak mas moje uznanie ako si spravil zo mna a nasho timu tych zlych :lol2:
Chlapci ja sa v tomto kole k sebe vobec uz nebudme vyjadrovat radsej , akoze toto kolo kompletne cele ste tipovali "bezomna" :( .....Skuste to este udrzat ....verim vam ....
Aj mne sa niekedy stava ze mi nejde HF preto teraz radsej tipujem na 2 dni do predu.A cibula idete aj vy na turnaj vo florbale do Nemsovej.Kona sa to asi tento utorok alebo stvrtok.
Ualaaaaa
este nejake namietky??x menku ???

Přílohy

Ivan píše:Aj mne sa niekedy stava ze mi nejde HF preto teraz radsej tipujem na 2 dni do predu.A cibula idete aj vy na turnaj vo florbale do Nemsovej.Kona sa to asi tento utorok alebo stvrtok.

Sewa Ivanko , a co to je za turnaj ?? To neni len taky okresny ?? bo ja o nicem nevem zatal ......
Neni to okresny.Ten turnaj sa vola ze School cup alebo tak nejako. A este pojdeme na turnaj do martina tyzden po tomto ale tam idu iba pozvane tymy.Nepozvali aj vas ?
TAKZE, ABY SOM TO VYSVETLIL

to su tipi za Deno24 ...
nevieme jeho heslo mali sme ho ulozene v compe ze hned po do Nicku Deno24 dalo helso tak par dni dam takto kim neopravia comp :smile03: (NABOKOV)

UZNALO SA TO, PRETOZE NABOKOV NAPISAL TIPY ZA DENA A NENAPISAL, ZE TIE TIPY SU Z JEHO HLAVY, NEOSTAVA NAM NIC INE AKO VERIT, ZE SU TO SKUTOCNE TIPY DENA

a bady mi nedal tipy nechal to na moj feeling takze asi tak ale budem tipovat najlepsie jak viem takze ziaden strach (MAROS)

Dneska musím natipovat za Dawyda, páč má pořád zaracha. Asi tam prdnu samý nuly, třeba to vyjde :-D (THRASHER)

NEUZNALO SA TO, LEBO MAROS AJ NABOKOV JASNE NAPISALI, ZE TIPY CO PISU ZA BADHEDA A DAWYDA NIE SU ICH

TAKZE MYSLIM, ZE ABSOLUTNE NIE JE O COM DISKUTOVAT
UZ RIESIME V KOMISII, KOLKOKRAT BUDE MOZNE TIPNUT ZA NIEKOHO, AK TO VOBEC BUDE MOZNE
(je to skoda, pretoze niektori to naozaj vyuzivali fer, no v poslednej dobe to neferove vyuzivanie, zrejme prevazilo...)
A TAKTIEZ DAM NAVRH NA TO, ABY SA ZAKAZALO TIPOVAT ZA NIEKOHO AJ HOCI TO BUDE Z JEHO NICKU A AK SA NIECO TAKE DOKAZE, SOM JEDNOZNACNE ZA VYLUCENIE Z DANEJ SEZONY :!: :!: :!:

:!: :!: :!: KAZDY MA TIPOVAT ZA SEBA :!: :!: :!:

ak niekomu proste vypadne net alebo sa proste nemoze dostat k PC, holt smola, je to sucast hry, ako su zranenia v sporte
wilde ide o tom ze bolo fer ze som to priznal a dobra sprava dnes vecer sa badhed vracia :D :D takze taketo jednozapasove straty este nic neznamenaju wilde ale myslel som ze ty budes prvy ktory oceni ze som to priznal no nic mylil som sa v tebe :thumbsdown: p.s. ja som to nerobil ani pre ixa ani pre SC ale pre badyho ktory nechcel nechat svoj tym v stichu ty trubadur :evil:
este k tvojej veci o neferom vyuzivani toho ze tipujem za inych ako to ja uz mozem zneuzit SC su nasi superi momentalne som volny cize nestranny tiper a bady casovo nestihal nechat nejake tipy tak jak som to mal spravit???
to ti neberiem, pekne od teba, chapem aj to, ze si chcel len pomoct kamaratovi, ale ako som pisal kazdy ma tipovat za seba a ked nemoze, je to sucast hry :ja_neviem: dostanes cenu fair play za sezonu :D ale sorry, uz bolo treba tymto zastupovaniam dat jasne STOP :evil:
fair play v sezone niej to nahodou nejaka trofj jak v nhl ze najvacsi gentleman na lade :D :D :D
mozno ju este zaradime - maros Trophy :roll:
WildCelt píše:

NEUZNALO SA TO, LEBO MAROS AJ NABOKOV JASNE NAPISALI, ZE TIPY CO PISU ZA BADHEDA A DAWYDA NIE SU ICH

Hej jasne nabokov písal, že tipoval, za DAWYDA....

Zrovna teraz to zriešiš veľmo nejako za inej situácii by si to isto neriešil, keby sme na spodu tabuľky, alebo podobne. Aj maroš mohol čušať a nemusel všetko vykecať, keby ho však tie ruky počúvali čo s nimi to písal :twisted: a Badhed mohol tipnúť do predu radšej už, ako toto, lebo toto bude nulové :thumbsdown:

Ako dokážeš, že keď budem tipovať z Badhedovho niku, že to netipuje on ak sa dohodneme, alebo tak veď nebud smiešny už toto je na smiech aj, keby chceš tak nezistíš a keď zistíš dokáž predlož dačo, že hen ten ti povie, alebo tak to je nič. Kašlem ja to už, ale budem aj ja sledovať,striehnuť na tvoj tím do konca sezóny aj PO budeš všetko sledovať každé kroky, aby som mohol aj ja dáko uškodiť vám a vôbec čo čítaš našu tému nájdi si inú radšej zábavku a nekaz nám naše úspechy.

No ty si dal tomu STOP Wild, keď ti začalo tiecť do čižiem teda teraz. Aj tak neskončíte prví na to nemáte nedá sa stále na náhodu tipovať. Vravím, keby to bolo za inéj situácii, alebo iný tím tak by sa ani slovko o tomto nenapísalo anikto nič nepísal aj teraz, len Wild, ale teraz sa samozrjeme zapoja aj iný do toho dobre nechám tam neche, ako som už napísal uškodiť tímu, lebo ideme za cieľom a toto nás nepolož, ímy dobojujeme úspešne aj takto v trojici. Heslo : čo nás nezabije to nás posilní
si absolutne trapny s tym utocenim na nas tim :doh:

a radsej ty si davaj bacha, aby si netipoval pod inymi nickmi, ak nechces skoncit
aj v minulom playoff si ocumoval tipy Spiders, lebo si mal heslo na ich jedneho tipera a dobre, ze si to neroznasal von
davaj si bacha

a mozes ma kontrolovat kolko chces, aj IC :lol:
nechcite aby som zacal ja pisat leb dostanem ban a to nechcemm
napisem len toto
xmen si stym trapny... kto chcel komu co zasa spravit?? my mame dokaz dal somt am screenshot a mas ho tam uakzte mi ho vy!!!!!
aj ty si dosť trapny a čo už vieš čo ma tvôj váž dôkaz zaujíma a dajme už pokoj :!:
Dobre vyjadrím sa dostatočne dobre, s prehľadom a disciplinovane. Cítime sa byť ukrivdený. Teraz reagujem na príspevok posledný Wilda v ich téme, kedže na ICQ z jeho strany ignorácia, ale nečudujem sa. Maroš by Wild tipol za Bedheda z jeho niku však maroš, lebo Badhed ti dal heslo od niku, ale tipy nechal na teba, alebo by ti dal inštukcie však? Toto malo byť, len na pár dní, ale dnes už Badhed by sa podvečer vrátiť mal a tipnúť. Nevedel ani sám koľko bude preč, takže tak. Viem, že teraz bola taká reakcia, že neuznávať tipy, lebo ide do tuhého a my sme v hre o prvenstvo, keby je začiatok kola, alebo sme posledný by sa to bralo s veľkou pravdepodobnosťou bralo inak. No dnes sme teda prehrali dalo sa to čakať aj čo už no ja s tým nič zatiaľ neviem narobiť. :( Pravda ak mám povedať bral by som aj toto teraz miesto pre nás, ale jedno vám ślubujem členovia z tímu, že sa pokúsim, aby sme to zmákli toto kolo na bodové miesto. Dnes som volal s Paľam treba nám ešte vyhrať dva súboje a malo by to byť ok. Neostáva nám nič iné, len schopiť sa po tomto čo sa stalo a bojovať. Inač Paľo z matematiky som dostal 2 neviem či som to už písal. :) Krokodýli bojovať, bojovať s ešte raz bojovať. Cibuľa dík za podporu a ešte si nedávnopísal, že ti néjde to nevadí si myslím ide tímu celkom a to je hlavné sme tím a nie jednotlici, takže tak. :)
maros sa proste preriekol a to bol ten problem, uz sa vedelo, ze tipy budu jeho a nie badheda, preto som ich nechcel ratat
prispevok predtym tiez spominal, ze bude tipovat za badheda, ale tam pisal, ze mu badhed dal tipy, vtedy som to neriesil, proste som mu veril, ze je to tak a keby sa potom nepreriekol, aj by som mu ich ratal

takze si stojim za svojim

nesliedim ako si niekde poznamenal, citam vsetky temy, vsetky prispevky, vidim vsetky tipy ked ich kopirujem, ci chcem alebo nechcem, ale radsej by som ich chcel zkopirovat a ani ich nevidiet, ale to sa neda

to, ze sa to teraz stalo v situacii akej sa stalo, ze sme boli spolu na cele, je proste blba zhoda nahod, keby sa to stane, ze je jeden z nas prvi a druhy posledni, ci sa jedna o ine timy, ci na zaciatku ci na konci kola, riesim to tak isto

a obvinovanie IC, ze ste prehrali zapas, to ste si mohli odpustit a ked si clovek vsimne, vlastne ste tipovali 3 na 3
tak sorry, nie ze mu dal tipy, ale ze bude tipovat podla jeho pokynov, pochopil som to tak, ze ake mu da tipy
Dobre viac to neriešim už možno máš pravdu a neni to tak, ako to vypadalo a...mohli sme to včera vyriešiť na ICQ mohol som sa tam skľudiť vysvetliť mi to anemuselo byť toto, ale potom si ma ignoroval aj tak sa mi niečo aj tak nepáči, ale kus to už vnímam inak... toto som vravel presne do telefónu Paľovi, keby maroš to nenapísal ach Badhed sa isto nepoteší a takto mu to nekázal, aby to prezradil si myslím... No a to s tým 3 na 3 to nechajme radšej tak EI tipujú prevažne už vačšinou 3 to je samozrejmosť u nich v poslednej dobe, ale to su ich veci, ale my sme mohli vo 4, ale aj oni, ale my sme sa v tej situácii, že sme tipovali 3 ocitli kus inakšej situácii, ako oni, ako som napísal u nich to neni prví krát, že 3 tipijú, ale u nás to neni zvikom to som dal, len príklad, ke´d si to spomenul, ale už aj u nich sa rieši a je to už aj vyriešené, aby v dalšom kole išli do zápasov full to je všetko. Proste, keby ideme do to 4 by sme možno ten súboj s EI vyhrali možno a oni 3
ok, potom si to mozes na mne vybit v NHL :D

a este spomeniem AS, raz som tipy dena neuznal, pretoze nabokov 2x za sebou poslal tipy a nenapisal tam, ze tie druhe su denove, takze som to neuznal, este stastie, ze IC vtedy s nimi nemalo zapas, lebo to by zase boli narazky :roll: ale predsa len som trpol, ci sa niekto neozve, lebo tiez sa tusim AS prave dostali za nas, no ale nastastie, uznanie ci neuznanie nemalo vplyv na vysledok zapasu AS

ale vsetko by malo vyriesit uplne zakazanie (ako to tak podla nazorov komisie vyzera) pisania tipov za niekoho druheho

bodka, koniec
NHL no vyšiel som z cviku asi, ale dnes skúsime idme naištalovať, lebo nemám NHl inštaloval som Windows si XP 2008 Ultimate :) Počul si o tom windowse niečo, Je to windows na spôsob visty, ale nezaťažuje tak pc, skoro nič a je fasacky disajj a tak naištaluje ti hneď ovládače grafické prsote všetko bežne programi antiviri všetko hneď pri windowse je to spolu
NHLl nemám doma som zistil. :( Kamoš mi ju nevrátil jaj ten :doh: Dopondelka bez nej uf, keby mama dalo auto ide si pre ňu :D No čo teraz ixinko vyhútá :32:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS