Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:frajer2: ale moc platne to nebolo kedze ohlund dal strasne moc bodov.
zase som sklamal svojich fanusikov asi pride nejaka zmena lebo takto to dalej ist nemoze :evil:

sme boli druhy najlepsi dnes aj tak sme prehrali duel
cepi píše:kazdopadne Frederika v hladisku to isti Obrázek
potvrdzujem ze Frederika naozaj v hladisku fandila odusu :D
bohuzial pre domacich vsak sedela za nasou brankou a kedze povzbudzovala a poskakovala tam naozaj mohutne, domacim utocnikom vo velkych sanciach castokrat v poslednej chvili odputal pozornost pohlad na jej rytmicky sa pohybujuce velke onee... transparenty a ako potom tie ich sance dopadli asi nemusim dalej rozvadzat :D :D :D
T.Kopecky píše:sme boli druhy najlepsi dnes aj tak sme prehrali duel
A_kovosrot bol este o kustik lepsi, cize sme boli 3NAj zo vsetkych timov i tak prd platne..bo mi akurat musime vyfasovat vrabce :doh: co dodat, tazko sa hladaju slova :roll:

standing ovation po zapase zo strany nasich fanusikov muselo kazdopadne potesit :thumbsup: snad sa k tomuto vykonu pridaju konecne uz aj nejake vitazstva!!! :modlenie:
no v piatok a sobotu nebude Frederika jedina ktora to bude istit pretoze ked sa dozvedela o nasej a hlavne mojej krize sexi Mrs Smithihned pricestuje podporit mna a cely tím
Obrázek
kopy, daj si s nou pred zapasom nejaku tu rychlovku :lol2: a snad to konecne rozjedes... :thumbsup: mas to povolene od samotneho GM, ktory jej sluzby urcite vyuzije :lol:

inak dobry vyber, proti mafianom sa nam Mrs.Smith bude urcite hodit -) FC Obrázek Mrs.Smith
:doh: leci nenatipoval :sad2: zmeskal posledny mozny spoj smerujuci do Neapola, kde na nas cajaku mafiani..po uvodnom zapase 2:2 ale bez leciho to bude narocne..fyzicky nas vystavil zapas s vrabcami, bolacky citi tak cepi ako aj kopy..v pripade porazky, budem musiet lecimu chtiac nechtiac siahnut na vyplatnu pasku :ja_neviem:
Ale no cepi. :) Mne sa dnes dostalo také do uší niečo, že vy nemáte problém uhrať víťazstvo aj, keď natipujú, len 2 típeri. :) Vraj a keď sa ešte poriadne nazlostíš tak to uhráš aj sám, že neni problém. :D Čo je teda na tom pravdy? :D
no pri nasom stasticku? je mozne vsetko, aj :ho*no: :D
cepi píše::doh: leci nenatipoval :sad2: zmeskal posledny mozny spoj smerujuci do Neapola, kde na nas cajaku mafiani..po uvodnom zapase 2:2 ale bez leciho to bude narocne..fyzicky nas vystavil zapas s vrabcami, bolacky citi tak cepi ako aj kopy..v pripade porazky, budem musiet lecimu chtiac nechtiac siahnut na vyplatnu pasku :ja_neviem:
Co jsem se tak dival do hlediste tak zatim nevidim Kopym avizovanou Angelinu... To je moje jedine stest tak se aspon muzu soustredit na zapas a ne stat opreny o mantinel a slintat jak pes :D Je asi pravepodobne ze leci si s ni prave uziva a vymenil poteseni za spoluhrace :lol: To bude po zapase v kabine asi pekny mazec, zvlast Kopy bude asi pekne nasrany :lol: :bitka3:
:| potvrdene, Angelina sa na zapas nedostavila :hmm: musime si pockat na leciho vyjadrenie.. :ja_neviem:
nedostavila sa ale pred zapasom telefonovala ze ma nakrucanie ale to nevadilo lebo sme aj tak vyhrali :D
kopi, kopi, ty si mal co vyniest na povrch, vies dobre, co dokaze s lecim porobit jedna zenska :roll: dnes sa leci opät nedostavil na pred zapasovy trening a jeho start v nocnom zapase je preto otazny :sad2: a Angelina pre zmenu nedvihala telefon :x

tak na prijemnejsiu strunku; k dnesnej vyhre, bolo na case kua!; aj ked uprimne, potom co nenatipoval leci som mal malu dusicku, pricom aj so svojimi vyslednymi tipmy som nebol moc spokojny..kazdopadne, vele dôlezita vyhra v kapse, ta doda timu urcite potrebne sebavedomie, ktore by sme mohli zurocit uz v najblizsom zapase...aj keby to malo byt v 3jici!

CH vs. BB

ozrankovia to vcera ponekud prehnali s alkoholickym opojenim a tak im nemislosrdni draci ustedrili domacu porazku..pre nasho super mame pripravene jedno specialne prekvapko, ktore by ich malo urcite demotivovat..s prichodom BB do nasho mesta sa uzatvaraju veskere hospudky v nom a v samotnej arene sa budu podavat vyhradne nealko napoje s oznacenim: :fucker: BB
cepi píše:s prichodom BB do nasho mesta sa uzatvaraju veskere hospudky v nom a v samotnej arene sa budu podavat vyhradne nealko napoje s oznacenim: :fucker: BB
Cepi to je až moc kruté nemyslíš? :lol2: :lol2: Aj keď ako ich poznám, oni si bohaté zásoby alkoholu určite dovezú sebou. :lol2: :lol2:
nedovezu alkohol je zakazany a prejdu dokladnou prehliadkou osobne na to dohliadnem :D
velká omluva celému týmu že jsem na zápas nedorazil, ale Angeline jsem prostě neodolal a let už jsem poté nestihl...díky že jste to zvládli i beze mě... dneska už se ale zápasu zúčastním a nebojte, vícekrát se to už u mě nestane :thumbsup:
T.Kopecky píše:nedovezu alkohol je zakazany a prejdu dokladnou prehliadkou osobne na to dohliadnem :D
:fucker: :fucker: :fucker: :fucker:
inac leci ty si hajzlik, taketo vzacnejsie navstevy musia prejst najskôr kontrolou u GM! :lol: ale mas stastie, ak by si pobehoval s nejakou tou lacnou spinou z venkova, to by som Ta nenominoval na dnesny zapas..!..spravil si nam inak docela slusnu reklamu, titulka na bulvarnom platku to isti a co cert nechce, na zapas sa pride mrknut aj samotny kolega Mrs.Smith pan Pitt..ale to uz ide mimo GM, to si vybavite medzi sebou :D ale az po zapase! :D

Milosi -) ozrani môzu prist natahani ako chcu,, ale pokus o prepasovanie alkoholu do areny, resp. mesta nehrozi...na tuto prilezitost kopi specialne vycvicil psa menom BB (babravy bibber) ktory dokonale pozna tu nechutnu alkoholicku vônu GM BB a ich kumpanov :frajer2:
Joe S. píše: :fucker: BB :fucker: BB :fucker: BB :fucker:
spravne Joei, presne taketo nealko lahvy s Tebou vyobrazenymi etiketami Vam budeme podavat pred zapasom :fucker:
cepi píše: Milosi -) ozrani môzu prist natahani ako chcu,, ale pokus o prepasovanie alkoholu do areny, resp. mesta nehrozi...na tuto prilezitost kopi specialne vycvicil 6 psov, ktori dokonale poznaju tu nechutnu alkoholicku vônu GM BB a ich kumpanov :frajer2:

spravne Joei, presne taketo nealko lahvy s Tebou vyobrazenymi etiketami Vam budeme podavat pred zapasom :fucker:
fans si beru vlastne flase s nealko, a na nich je uvedene :fucker: cepikovci :fucker:

no a flase s iontovymi napojmi nekontrolovali, :oslava: je uz v nasej kabine :razzi: :fucker:
kukol som priebezne vysledky a po prvom zapase je to total zero :D :D :D
:D leci, kopiho musis pozvat na riadnu :oslava: prave jemu môzes dakovat za to, ze Ti priniesol Angelinu :wub: hned to bolo na lade vidiet a kopi nesmut, urcite pride dalsia zienka :D keby som tusil, ze Ta tato udalost tak rozladi, nechal by som ta radsej sediet na lavicke :ja_neviem: :D este ze ta spoluhrac Mitch potiahol :thumbsup: kazdopadne, jedna zenska nemoze nas tim rozladit, takze Angelina ihned po zapase na podnet GM odletela :coucou:

GM dnes trafial tycky, ANA, ci DET tam chybali pouhe milimetre, nic to vsak nemeni na tom, ze dalsie vitazstvo mame v kapse, divakov sme si definitivne ziskali na nasu stranu, no dnes nas caka cesta do mesta drakov.. :roll:
Kopy nasadil zdrvujuce tempo ...

... v tabulke umelcov, z 5-ich pripadov 3x nula :o sice su tam nejaky borci s 2 nulami, no ak udrzi nasadene tempo, zrejme nebude mat konkurenciu, len malokto by dokazal drzat krok :D :D
nj ked sa dari ta sa dari :D
ale ked bodujem je to vzdy v prospech tímu teraz to potiahli moji spoluhraci za mna :good:
Cepi tak gratulujem k výhre, nad Bibbers. :good: Zabojovali ste a uštedrili pivkárom po prehre s nami, daľšiu prehru.Čo som počul, tak ožrankovia smútok z prehier boli u vás riadne spláchnuť v miestnej krčmičke a nevládali vôbec po vlastných dôjsť domov a ich partnerky si ich museli doviezť domov vo fúrikoch. :lol2: :lol2: Dúfam ,že ich po prebratí sa z alkoholického opojenia, nečakal výprask od ich partneriek. :lol: :lol2:

Cepíku potom čo ste vymysleli na pivkárov tú habaďúru, s zatvorením miestnych krčiem a zákazom predaja alkoholických nápojov pred duelom proti vám,vymysleli sme na vás to ,že v celom areáli štadióna a ani v miestnych supermarketoch ,žiadne nealko nápoje nedostanete. :good: :good: Budú sa podávať iba alkoholické nápoje a tým sa budete musieť počas duelu s nami, musieť občerstvovať. :oslava: :oslava: Samozrejme po vašom príchode do mesta, vám všetky nealkoholické nápoje, budú po prehliadkach miestnymi šerifmi zabavené. :lol2: :razzi: Osobne na to dohliadnem. :oslava: :lol2: Som zvedavý, ako si s tým poradíte a ako dlho budete vládať s nami držať krok. :lol2: :oslava: :razzi:
táčky, nie fúrik!
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS