sme boli druhy najlepsi dnes aj tak sme prehrali duel
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
potvrdzujem ze Frederika naozaj v hladisku fandila odusucepi píše:kazdopadne Frederika v hladisku to isti![]()
bohuzial pre domacich vsak sedela za nasou brankou a kedze povzbudzovala a poskakovala tam naozaj mohutne, domacim utocnikom vo velkych sanciach castokrat v poslednej chvili odputal pozornost pohlad na jej rytmicky sa pohybujuce velke onee... transparenty a ako potom tie ich sance dopadli asi nemusim dalej rozvadzat
A_kovosrot bol este o kustik lepsi, cize sme boli 3NAj zo vsetkych timov i tak prd platne..bo mi akurat musime vyfasovat vrabceT.Kopecky píše:sme boli druhy najlepsi dnes aj tak sme prehrali duel
standing ovation po zapase zo strany nasich fanusikov muselo kazdopadne potesit
Co jsem se tak dival do hlediste tak zatim nevidim Kopym avizovanou Angelinu... To je moje jedine stest tak se aspon muzu soustredit na zapas a ne stat opreny o mantinel a slintat jak pescepi píše:leci nenatipoval
zmeskal posledny mozny spoj smerujuci do Neapola, kde na nas cajaku mafiani..po uvodnom zapase 2:2 ale bez leciho to bude narocne..fyzicky nas vystavil zapas s vrabcami, bolacky citi tak cepi ako aj kopy..v pripade porazky, budem musiet lecimu chtiac nechtiac siahnut na vyplatnu pasku :ja_neviem:
kopi, kopi, ty si mal co vyniest na povrch, vies dobre, co dokaze s lecim porobit jedna zenska
dnes sa leci opät nedostavil na pred zapasovy trening a jeho start v nocnom zapase je preto otazny
a Angelina pre zmenu nedvihala telefon
tak na prijemnejsiu strunku; k dnesnej vyhre, bolo na case kua!; aj ked uprimne, potom co nenatipoval leci som mal malu dusicku, pricom aj so svojimi vyslednymi tipmy som nebol moc spokojny..kazdopadne, vele dôlezita vyhra v kapse, ta doda timu urcite potrebne sebavedomie, ktore by sme mohli zurocit uz v najblizsom zapase...aj keby to malo byt v 3jici!
CH vs. BB
ozrankovia to vcera ponekud prehnali s alkoholickym opojenim a tak im nemislosrdni draci ustedrili domacu porazku..pre nasho super mame pripravene jedno specialne prekvapko, ktore by ich malo urcite demotivovat..s prichodom BB do nasho mesta sa uzatvaraju veskere hospudky v nom a v samotnej arene sa budu podavat vyhradne nealko napoje s oznacenim:
BB
tak na prijemnejsiu strunku; k dnesnej vyhre, bolo na case kua!; aj ked uprimne, potom co nenatipoval leci som mal malu dusicku, pricom aj so svojimi vyslednymi tipmy som nebol moc spokojny..kazdopadne, vele dôlezita vyhra v kapse, ta doda timu urcite potrebne sebavedomie, ktore by sme mohli zurocit uz v najblizsom zapase...aj keby to malo byt v 3jici!
CH vs. BB
ozrankovia to vcera ponekud prehnali s alkoholickym opojenim a tak im nemislosrdni draci ustedrili domacu porazku..pre nasho super mame pripravene jedno specialne prekvapko, ktore by ich malo urcite demotivovat..s prichodom BB do nasho mesta sa uzatvaraju veskere hospudky v nom a v samotnej arene sa budu podavat vyhradne nealko napoje s oznacenim:
inac leci ty si hajzlik, taketo vzacnejsie navstevy musia prejst najskôr kontrolou u GM!
ale mas stastie, ak by si pobehoval s nejakou tou lacnou spinou z venkova, to by som Ta nenominoval na dnesny zapas..!..spravil si nam inak docela slusnu reklamu, titulka na bulvarnom platku to isti a co cert nechce, na zapas sa pride mrknut aj samotny kolega Mrs.Smith pan Pitt..ale to uz ide mimo GM, to si vybavite medzi sebou
ale az po zapase!
Milosi -) ozrani môzu prist natahani ako chcu,, ale pokus o prepasovanie alkoholu do areny, resp. mesta nehrozi...na tuto prilezitost kopi specialne vycvicil psa menom BB (babravy bibber) ktory dokonale pozna tu nechutnu alkoholicku vônu GM BB a ich kumpanov :frajer2:
Milosi -) ozrani môzu prist natahani ako chcu,, ale pokus o prepasovanie alkoholu do areny, resp. mesta nehrozi...na tuto prilezitost kopi specialne vycvicil psa menom BB (babravy bibber) ktory dokonale pozna tu nechutnu alkoholicku vônu GM BB a ich kumpanov :frajer2:
spravne Joei, presne taketo nealko lahvy s Tebou vyobrazenymi etiketami Vam budeme podavat pred zapasomJoe S. píše:BB
BB
BB
fans si beru vlastne flase s nealko, a na nich je uvedenecepi píše: Milosi -) ozrani môzu prist natahani ako chcu,, ale pokus o prepasovanie alkoholu do areny, resp. mesta nehrozi...na tuto prilezitost kopi specialne vycvicil 6 psov, ktori dokonale poznaju tu nechutnu alkoholicku vônu GM BB a ich kumpanov :frajer2:
spravne Joei, presne taketo nealko lahvy s Tebou vyobrazenymi etiketami Vam budeme podavat pred zapasom
no a flase s iontovymi napojmi nekontrolovali,
GM dnes trafial tycky, ANA, ci DET tam chybali pouhe milimetre, nic to vsak nemeni na tom, ze dalsie vitazstvo mame v kapse, divakov sme si definitivne ziskali na nasu stranu, no dnes nas caka cesta do mesta drakov..
Cepi tak gratulujem k výhre, nad Bibbers.
Zabojovali ste a uštedrili pivkárom po prehre s nami, daľšiu prehru.Čo som počul, tak ožrankovia smútok z prehier boli u vás riadne spláchnuť v miestnej krčmičke a nevládali vôbec po vlastných dôjsť domov a ich partnerky si ich museli doviezť domov vo fúrikoch.
Dúfam ,že ich po prebratí sa z alkoholického opojenia, nečakal výprask od ich partneriek.
Cepíku potom čo ste vymysleli na pivkárov tú habaďúru, s zatvorením miestnych krčiem a zákazom predaja alkoholických nápojov pred duelom proti vám,vymysleli sme na vás to ,že v celom areáli štadióna a ani v miestnych supermarketoch ,žiadne nealko nápoje nedostanete.
Budú sa podávať iba alkoholické nápoje a tým sa budete musieť počas duelu s nami, musieť občerstvovať.
Samozrejme po vašom príchode do mesta, vám všetky nealkoholické nápoje, budú po prehliadkach miestnymi šerifmi zabavené.
Osobne na to dohliadnem.
Som zvedavý, ako si s tým poradíte a ako dlho budete vládať s nami držať krok.
Cepíku potom čo ste vymysleli na pivkárov tú habaďúru, s zatvorením miestnych krčiem a zákazom predaja alkoholických nápojov pred duelom proti vám,vymysleli sme na vás to ,že v celom areáli štadióna a ani v miestnych supermarketoch ,žiadne nealko nápoje nedostanete.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé