Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co budem pisat? Ze chicago vyhrava jeden zapas za druhym?
Chicago Blackhawks mají novou pracovní pozici. Je jím historik klubu. Na tento post byl jako první jmenován Bob Verdi, bývalý novinář Chicago Tribune.

Hm to je určitě zajímavá práce. :good: Toto kdyby bylo mé budou cí zaměstnání nezlobil bych se. :D :cool:
http://hokej.sme.sk/c/5176713/chicago-m ... -goly.html

WTF ? (fakt neviem co k tomu napisat viac xD Ale zda sa mi to malo pravdepodobne :D )
Šlape jim to jako dobře promazaný stroj...Jen tak dál...Něco mi říká, že se letos Hossa opět podívá do finále play off! :D
DIDI píše:http://hokej.sme.sk/c/5176713/chicago-m ... -goly.html

WTF ? (fakt neviem co k tomu napisat viac xD Ale zda sa mi to malo pravdepodobne :D )
Tak to je tedy velké WTF :D Dle mého naprostá hloupost. Ale kdyby to byla přeci jen pravda tak jste snad k neporažení. :D
Dawe4 píše:
DIDI píše:http://hokej.sme.sk/c/5176713/chicago-m ... -goly.html

Tak to je tedy velké WTF :D Dle mého naprostá hloupost. Ale kdyby to byla přeci jen pravda tak jste snad k neporažení. :D
:shock: Ne, že bych nechtěl Koviho vidět v jiném klubu, to né...Už dávno jsem si říkal, jak by hrál např. v takovém San Jose!?...Myslím, že teprve v takto silném mužstvu, by naplno všem předvedl, jaký že je to superhráč...Ale Chicago...hm...Aby proti nim za chvilku vůbec chtěly ostatní týmy nastupovat...Kouknou na střídačku a na místě se po**rou...Tam na ně totiž mávají Toews, Kane, Hossa, Kovalchuk, Campbell...No nastupte proti nim...
Dawe4 píše:Chicago Blackhawks mají novou pracovní pozici. Je jím historik klubu. Na tento post byl jako první jmenován Bob Verdi, bývalý novinář Chicago Tribune.

Hm to je určitě zajímavá práce. :good: Toto kdyby bylo mé budou cí zaměstnání nezlobil bych se. :D :cool:
Ja sa osobne uz tesim na jeho clanky na stranke Hawks,robi novinarcinu vyse 40 rokov a Hawks pozna skoro od zaciatku,takze to bude spojenie historie so sucasnostou,ale praca to musi byt krasna :D
ahoj, no čo vravíš na náš posledný zápas..? Pekné góly, bitky, nasadenie a pod. Paráde nie... (teda až na ten výsledok :? )
Mna by prichod osobne dost zaskocil,nam uz netreba nikoho,okrem Bollanda ,ako playmakera do druhej lajny,ja osobne nevidim ziadnu slabinu,okrem Hueta,ktoremu stale neverim :-P ,ked je Niemi v brane som nejako kludnejsi :D

Po prichode Hossu sme sa trapili a vyhravali,alebo prehrali zapasy o jeden gol,trosku sa narusila chemia a bolo to hned vidno,neviem ci by sme chceli tesne pred PO takto hazardovat.

Kovy je silny a vysoky hrac,sniper,ktory by urcite dal nejake goly v PO,ale tu ide o chemiu celeho timu a Kovy by u nas hral jedine ako v PIT na vypomoc,lenze Kovy nema ziadne skusenosti v PO a tie 4 zapasy ktore prehrali s NYR ,ani nepocitam.Mame dobru partiu,ktora presla ohnom a dostali sa az do finale Western Conference vdaka tvrdej praci.

NECHCEM KOVALCUKA!!!!!!,nech ide niekde inde,len nie k nam :D
ivan23 píše:ahoj, no čo vravíš na náš posledný zápas..? Pekné góly, bitky, nasadenie a pod. Paráde nie... (teda až na ten výsledok :? )
Caff...Super zapas,zatial najlepsi v sezone,este lepsi ako proti Sharks..

JQ povedal,ze to bol OLD TIME HOCKEY,Hawks fans nadavali,ze hrate spinavo a vasi fans tvrdia to iste o nas :D ..

Toto bol hokej hodny nahrania na cd,bitky,nasadenie,emocie,goly... :yes:
S Kovalchukem by byli Hawks poamlu All-Star team :D Kua, kde na to berete prachy? Hossa, Kane, Toews... to vám nestačí? :D Aby se Kovy vešel do stropu, chtělo by se to zbavit Campbella a Sharpa. Co tedy výměna :arrow: Campbell + Sharp - 4th pick <-> Kovalchuk + 3rd pick :)
Popradcan píše:
ivan23 píše:ahoj, no čo vravíš na náš posledný zápas..? Pekné góly, bitky, nasadenie a pod. Paráde nie... (teda až na ten výsledok :? )

JQ povedal,ze to bol OLD TIME HOCKEY,Hawks fans nadavali,ze hrate spinavo a vasi fans tvrdia to iste o nas :D ..

bolo to obojstranné, videl si ako dostal Janssen zozadu do hlavy..? Potom sa nesmú diviť že vyskočil a riešil to... :D
tých šarvátok tam bolo viacero, ale to je korením dobrého hokeja :good:
ivan23 píše:
Popradcan píše:

bolo to obojstranné, videl si ako dostal Janssen zozadu do hlavy..? Potom sa nesmú diviť že vyskočil a riešil to... :D
tých šarvátok tam bolo viacero, ale to je korením dobrého hokeja :good:
Pravda,az som krical na cele hrdlo..BI HO!!!!! :lol2: Barker na Weavera,tolko emocii som este tuto sezonu nezazil,nadaval som na kazdeho vaseho hraca :lol: ,ale hokej to bol fantazia :wink:
PainKiller píše:S Kovalchukem by byli Hawks poamlu All-Star team :D Kua, kde na to berete prachy? Hossa, Kane, Toews... to vám nestačí? :D Aby se Kovy vešel do stropu, chtělo by se to zbavit Campbella a Sharpa. Co tedy výměna :arrow: Campbell + Sharp - 4th pick <-> Kovalchuk + 3rd pick :)
Keby sa nam podarilo zbavit Campbella,bol by som rad,ale ked ho sledujem v kazdom zapase,vyrobi chyby,ale tie jeho potiahnutie puku do utocnej tretiny a super nahravky,bolo by mi ho luto trejdovat,okrem Keitha nevidim nikoho z nasich obrancov takto potiahnut..

Na trejd by som ponukol Jedine Barker a Versteeg,aj ked by mi bolo strasne luto za oboma,mam strasne rad tuto partiu,bojuju v kazdom zapase ako levy a uz mi pripadaju ako rodina kua,urcite niekto odide po sezone,ale sa snazim na to nemysliet a nechcem aby bol niekto trejdovany. :cry:
:lol: Toto dokaze kazdeho fanusika dostat do varu a hlavne ,ked jeden tim prehrava a chce poslat odkaz druhemu timu ,my sa vzdy spolu bijeme v prvej tretine a posledne 2 hrame potom hokej :lol:

To je naozaj nieco ,si pamatam ten zapas,este som sa rozculoval,ze sa musia byt nasi top obrancovie a ze nemam bitkara,ale hanbu sme si nezrobili :-P
Nasi su naozaj dobra partia,ved pozri co pisal Havlat a aky bol nahnevany,nechcel odist,to iste vcera ,ked som videl Wisnievskeho v drese Ducks,bol tu od zaciatku a tiez presiel tie strasne casy Hawks za starej ery a potom ,ked sa zacalo darit,bol trejdovany..Vzdy budu mat miesto v mojom srdci takyto hraci,ako Havlat v PO a Wisnievsky zo starych cias.. :cry:
možno to poznáš, ale ak by náhodou nie, posúvam ti to, je tam všetko o bitkách NHL :

http://www.hockeyfights.com/
Poznam tu stranku,hovorim,v nasom zapase mi vrela krv a som bol pripraveny stiahnut rukavice aj ja :box: :bitka3: takto som este neprezival zapas,okrem kazdeho v PO,ale nie v sezone,toto bol top zapas,ma privadzal do varu,som nadaval,krical,bil po stole :lol: ,zena odo mna utakala a aj moj pes sa schoval pod postel ,som mal zvyseny tlak,cerveny v tvari pripraveny do boja,som bol pripraveny skocit do obrazovky :lol:
Popradcan píše:Poznam tu stranku,hovorim,v nasom zapase mi vrela krv a som bol pripraveny stiahnut rukavice aj ja :box: :bitka3: takto som este neprezival zapas,okrem kazdeho v PO,ale nie v sezone,toto bol top zapas,ma privadzal do varu,som nadaval,krical,bil po stole :lol: ,zena odo mna utakala a aj moj pes sa schoval pod postel ,som mal zvyseny tlak,cerveny v tvari pripraveny do boja :lol:
:D :D
tak to má být chlape :good:
Tak vyzera to ze Chicago získa dalsie 2 body a potvrdzuju svoju formu ked z 15 zapasov dokazali uspiet 12x. Zatial priemerny zapas kde maju domaci mierne navrch,ale na vylozene sance to je vyrovnane ked hlavne utok Latandresse-Brodziak-Havlat hra perfektne a vytvorili si viacero sanci a prvý menovaný mohol mat kludne hattrick ak by premenil najazd a potom dorazku pred Huetom.Ale taktiez i Harding predvadza kvalitne vykony a drzi nadeje na vyrovnanie v tretej tretine ked dobre zneskodnil Kopeckeho a Frasera
Dufam ze Divosi si z United Center odnesu aspon bod po 3 porazkach v rade
Par fotiek na zasmiatie ..

Obrázek
To to nema chybu,neni to Cindy? :lol: sorry pens fans..sranda musi byt.
Obrázek
Obrázek
Ok,sam neviem,kde mam zacat,tento team je sialeny,alebo,neviem ako to nazvat po slovensky..Dnes som cital jeden blog,kde autor prirovnal Hawks k Bulls,ked si pamatate,ako vyhravali Chicago Bulls,ktory boli v prvych castiach nedosledny a potom supera dorazili...Pre niekoho sa to moze zdat prehnane,ale moj nazor je,ze tento team je sialeny,neuveritelny,keby som bol trener a to je jedno na akej urovni,nahraval by som kazdy zapas na disk aukazoval mojim zverencom,Hawks hraju este lepsim stylom ako WINGS,klobuk dole pred Wings,to co dokazali za tie roky,ale mne sa zda,ze stary lisiak Bowman zorchestroval asi ten najlepsi system,aky tu kedy bol a nasiel aj tu najlepsiu partiu,ako to dat do kopy..ziadne DUMP AND CHASE,v preklade nahodenie puku a potom ho nahanat,tento styl je skombinovany s europskym,vsetky 4 lajny dokazu vybojovat puk popri mantinely a vytvorit si tak sance na skorovanie,ale dokazu doniest puk az za modru a rozvyjat utok,je to neuveritelne co vidim v kazdom nasom zapase..

Nechcem tu pisat ody na nas team,ale neda sa,musim,lebo toto co hrame,je ako z hokejovej ucebnice pre pokrocilych,ja viem,NJ boli unaveny,Wings mali vela zranenych atd,akoze lahke vyhry,naozaj?,kazdy team hraje proti nam na hranici moznosti,hokej v NHL sledujem naozaj dlhe roky a starym fanusikom nemusim vysvetlovat,ze som vacsinou casu stravil v hanbe ,ako nasi chlapci hrali,ked bola arena prazdna atd,nebudem to tu dalej rozoberat.Tento team ,aj po odchode 2-3 hracov bude stale silny,mozno nie tak dominantny ako teraz a mozno este lepsi,kto vie?Ked je tu niekto z vas trener,pozrite sa ako miesa lajny na kazdu situaciu,ono to vobec neni lahke proti Charovi,su to detaily,ale ked budete niekedy sledovat zapas Hawks,vsimajte si kto je nalade od superov a kto na lade od nas od prvej tretiny,JQ je naozaj dobry ;-)

Pred par rokmi som obdivoval a slintal pri kazdom zapase Buffala,potom Bruins a teraz som sa konecne dockal orgazmov pri sledovani mojho timu,po tolkych rokoch,neviem ako to dlho bude trvat ta nasa krasna hra,ale je to krasny pocit,nadherny,tento hokej co hrame sa neda ani opisat slovami,je to ako basen od najlepsieho basnika na svete,nasi hraju ako z inej palnety a verte mi,nie som fanaticky fanusik,ja sa stale bojim pri kazdom zapase a este stale nasim neverim,ani po dostani sa do finale WC,este stale.....po tolkych rokoch hanby,prisla radost !!!! :)

One day I'll stop worrying and just enjoy this ride for now. This team is just....well, really good at hockey.

Ale pozor Hawks fans,naozajstny boj zacina az v PO,ako napisal aj Cepi.
LET'S GO HAWKS!!!!!!!!!
Obrázek

Obrázek
Obrázek
:taptap:

nie je co riesit...ste nas jasne prekorculovali ALE skoda toho domrdaneho uvodu, ked sme viedli 2:0 a boli sme idealne nabruseni....z uvodu sa nam nemohlo pritrafit nic horsieho ako to, ze po 30 sekundach zapasu skoncil po nezavinenom strete Savvy...aj napriek tomu sme sa dostali do nadejneho 2 goloveho vedenia, o ktore sme vsak este v priebehu I.tretine prisli :thumbsdown: to este za stavu 2:1 mal Ryder na hokejke 101% gol no Niemiho korcula bola proti....vyrovnavajuci gol do satne v podani Kopeckeho na nas zanechal stopy.. nasledne goly, take puta goly (najmä ten 4) nas definitivne polozil a bolo po zapase....bez debatky zasluzene vitazstvo "nesmrtelnych" jastrabov :yes: nase :plus: navrat Lucica + gol Satana a velke :minus: este väcsie ako prehra, zranenie Savvyho....ale tot uz v inom topicu..... :) ak sa v tejto sezone nedostane Chicago do fnale :cup: bude to pre mna velke prekvapenie...
Chicago zas vyhralo. No to je teda prekvapko.
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO