Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jak rika Lemaire, hlavni jsou sance, goly prijdou, kdyz nejsou sance nejsou ani goly. (chytry to muz) jinak C. Murphy je na ceste do Lowelu pokud si ho nekdo nevybere z waiveru. Asi je to dobre, Green hral vyrazne lepe.
no mě to s tím Murphym celkmem překvapilo jelikož se říkalo že se s nim počítá v A týmu celkem na rovinu ....aspon tak jsem to někde četl
oplatili sme rangers domacu prehru :good: 1. tretina v rezii devils.boli sme lepsi vo vsetkom a rangers boli daki pomali a slabi v subojoch..po krasnej akcii martina, langenbrunnera a pariseho, zach premenil najazd..2 gol bol tiez pekny ked zajac zapracoval v defenzive(chcel by som vidiet statistiku ziskanych pukov ak take nieco existuje,lebo v tom je paradny) posunul puk clarksonovi ten nasiel bergforsa a ten uz len nastavil hokejku..boli tam dalsie sance,najazdy mali rolston aj clarkson.2.tretina hned zly zaciatok..mottau sa v 1.tretine pobije s averym,ale v suboji pri mantinely sa sakra zlakne,uhybal sa priamemu stretu a supera pri tom este trafil hokejkou do hlavy.gaborik premenil pp hned po buly ked 2 jazdci sami pred branou tienili brodeurovi vyhlad. hru potom mali v rukach jazdci,aj naznaky sanci tam boli ale to boli viac menej skrumaze po vyrazenych pukoch a k dorazkam sa moc nedostavali aj ked to horelo obcas..pak sme dostali hlupy vyrovnavajuci gol..pri sanci zubrusa sa nasi obrancovia zapozerali na hru a usiel im kotalik,co on vie potrestat a bolo 2:2..3. tretina bola vyrovnana,sanca strhnut vitazstvo na svoju stranu mali oba timy.nam sa to podarilo zubrusom viac menej z nicoho :yahoo: parise nakoniec potvrdil do prazdnej brany..myslim ze devils mali dobry zapas-timovy vykon..problem bol snad v osobnych chybach..langenbrunner zo 2x nahraval krizom,co mu zachytili,obcas bol problem vyhodit puk z pasma a oba goly sme nemuseli dostat keby nezaspia obrancovia.tiez ma tesi ze zmena pozicii centrov vysla..zubrus v 1. utoku(obcas niedermayer) hral dobre a dali 3 goly..Zajac v 2hom hral paradne a tiez skorovali..3tí utok tiez nebezpecny,rolston palil snad zo vsetkeho mal 2 najazdy a dalsie 2 dobre sance a hlavne pandolfo sa mi pacil..uz som neveril ze sa pozviecha po minulej sezone,ale dokazal to :thumbsup: takyto timovy vykon sa mi pacil(az na tie individualne chyby) :cinka:
Musím povedať, že hra Zubrusa od začiatku sezóny sa mi páči, dúfam, že nevyjdú nazmar moje slová , že tá minulá bola nevydarená z jeho strany a tento rok sa máme na čo tešiť :)
tak ja musim souhlasit ze Zubrus hraje lepe nez hral ke konci minule sezony ale znatelne zlepsi vidim i u Zajaca. Je videt ze Lemair opravdu tym vede, Centri i kridla se dosti tocili podle toho proti komu zrovna hrali. Jak nekde psali: Je dobre mit zase trenera ktery coachuje a ne ktery jen prudi a styska si po mamince :D
hoši díky za info ... když jsem se ráno díval na výsledek zlepšilo mi to náladu PAráda!!
Zubrus šel nahoru uvidíme jestli to bude pokračovat
jinak megatone toho Lemaira zase nemusíš tak chválit :D
jinak jak psal dunim že Rolston pálí z každé pozice to jo se směju jak někdy jede 2 na 1 a on z kruhu golfem to vybije :D hovado :D
jinak jsem rád že letoss dostává prostor Bergfors zasloužil si ji a myslím že v zápasech je aktivní + dneska branka jen tak dál chlape!!!
tak ja se polepsim, ale me se fakt zda lepsi nez byl ten goblin Sutter :) jinak Mottou zranenej, Fraser aktivovanej ze zranenejch tak to bude krest ohnem :)
Frasera bych moc rád viděl hrát v přípravě celkem vyčníval i se pobil tak bych ho rád viděl
dalsie skvele vitazstvo :cool: vyborny brodeur,efektivita a tiez skvela obrana si poradila s penguins..konecne sme neinkasovali v pk..bergfors sa chytil a ukazal par peknych tahov..skoda ze sa zranil pandolfo a ku koncu sa mi mari ze aj martin..snad to nebude nic vazne..
Ach jaj, dnes mi priniesli Diablíci zatiaľ najviac radosti v tejto sezóne :D
tak je to spatny s obema, Pando mel vykloubene rameno a Martin ma asi zlomenou ruku , nevim no pokud se to potvrdi tak to vypada ze out muzou byt az 6 tydnu :? coz by teda byl mega pruser obvzlaste co se Martina tyce, koneckoncu i Pando hral vyborne takze pokud neprijde trejd obrance tak bych se pripravil na horsi casy
zápas jsem sledoval .... Rupp celkem dobře zajel Pandolfa no je to škoda :-( co se týče Martina to není vůbec dobré
Marty předvedl spolehlivý výkon po 2 třetině jsem jenom u televize chtěl aby měl nulu škoda toho golu no
Fraser se mi líbil a nebál bych se ho zkusit postavit znovu
výborně jsme bránili a Pens jsme nepustili k většímu tlaku nebo k nějakým vyloženým šancím ale co si budeme říkat zase sme hráli 2 třetinu past :D
toto vítězsttví mě těší a zvedlo mi náladu Jen tak dál borci!!!!
sakra,tak nas to vitazstvo stalo vela..martin je nas naj obranca a pauza 6 tyzdnov je dlho..pando hral doteraz paradne,tiez tazka strata(nech sa vrati elias)lebo je to citelne oslabenie 3 lajny. a k obrancom-zatial je to dobre,pens mali opticku prevahu ale ziadne golovky takmer az na 2 kunizove sance a ten gol..inak sa nedostavali pred branu,iba z uhlov a tiez nemali dorazky-ani som sa neobaval ze by mohli skorovat-vykon ak sa patri..martin hra to svoje..white je spolahlivy,salvador hra asi svoj najlepsi hokej zatial..greene ukazal ze je lepsi ako murphy a mottau ma tiez nenasiera svojimi pozicnymi skratmi :D oduya hral zle uz v priprave aj zo zaciatku,ale posledne 2 zapasy sa uz chytal..bude musiet zamakat este viac ked je martin out..
tak oficialne: Pandolfo i Martin mimo na 4 az 6 tydnu. Martin zlomenina ktera nepotrebuje operaci, Pandolfo mozna operaci potrebovat bude (vyhozene rameno) Z Lowelu povolan Murphy. , navic Lou vcera rekl ze Elias zatim neni pripraven trenovat s tymem coz znamena (podle me) ze rekonvalescence bude asi delsi. jedna zprava lepsi nez druha
hmmm to je špatné.... věřím ale že to pujde i bez Martina i když je to náš nejlepší bek :-( doufám že se chytne Fraser a bude hrát aspon jako proti Pens (moc mě překvapil) jsem zvědavy jak to bude v obraně vypadat
Cenné víťazstvo u mackov...
Zubrus je zviera!
přesně hodně cenné vítězství.....Zubrus trochu důraz před golmanem :D :D
oduya necestuje na floridu..ako obvykle lower body injury...
dunim píše:oduya necestuje na floridu..ako obvykle lower body injury...
No popravde veľká strata oproti minulej sezóne to nebude. Pre mňa jedno z najväčších sklamaní v lige. V Jersey vedie ako moje sklamanie široko ďaleko.
i pro me je Oduya velkym zklamanim ale porad to je kvalitni obrance kterej odehraje hodne minut, takze urcite bude chybet. k velkym zklamanim bych pridal i Rolstona u ktereho jsem veril ze pod Lemairem se zvedne a bude hrat vyrazne lepe(neco jako Zubrus ktery opravdu hraje zatim jeho nejlepsi hokej v dresu Devils), zklamani je pro me osobne i Palley u ktereho jsem veril ze nahradi Maddena bez potizi ale zatim se tak nedeje, je fakt ze v poslednich zapasech uz hral lepe. Na druhou stranu je tu i spousta pozitivnich prekvapeni. Zacal bych Bergforsem ktery hraje podle me velmi dobre a rychle postupuje i v mem zebricku oblibenosti. Pokracoval bych Niedermayerem od ktereho jsem rozhodne necekal ze zapadne tak dobre a ze jeho hra bude velkym prinosem. Mile prekvapil i Green ktery se velmi zlepsil a uricte bych ho dal do top 4 mezi obranci. Zacatek nema spatenj ani Clarskon ale u nej se asi zlepseni predpokladat dalo stejne jako u Zajaca. Jinak dnes zapas uz v 9 tak snad to bude nekde ma streamu at muzu koukat
megaton píše:Jinak dnes zapas uz v 9 tak snad to bude nekde ma streamu at muzu koukat
Zápas začíná ( údajně ) už v 8.A je vysílán na Nova sportu.Ovšem kvůli Manchesteru začíná přenos až 20:25 ... :bitka3:
megaton píše:i pro me je Oduya velkym zklamanim ale porad to je kvalitni obrance kterej odehraje hodne minut, takze urcite bude chybet. k velkym zklamanim bych pridal i Rolstona u ktereho jsem veril ze pod Lemairem se zvedne a bude hrat vyrazne lepe(neco jako Zubrus ktery opravdu hraje zatim jeho nejlepsi hokej v dresu Devils), zklamani je pro me osobne i Palley u ktereho jsem veril ze nahradi Maddena bez potizi ale zatim se tak nedeje, je fakt ze v poslednich zapasech uz hral lepe. Na druhou stranu je tu i spousta pozitivnich prekvapeni. Zacal bych Bergforsem ktery hraje podle me velmi dobre a rychle postupuje i v mem zebricku oblibenosti. Pokracoval bych Niedermayerem od ktereho jsem rozhodne necekal ze zapadne tak dobre a ze jeho hra bude velkym prinosem. Mile prekvapil i Green ktery se velmi zlepsil a uricte bych ho dal do top 4 mezi obranci. Zacatek nema spatenj ani Clarskon ale u nej se asi zlepseni predpokladat dalo stejne jako u Zajaca. Jinak dnes zapas uz v 9 tak snad to bude nekde ma streamu at muzu koukat
většinou s tebou souhlasím ale podle mě je ještě brzo zatracovat Oduyu...minulou sezonu byl perfektní a věřím že se letoss zvedne....Bergfors ano největší překvapení je to kvalitní utočník z dobrým tahem na bránu co se nebojí vystřelit... ke Clarksonovi se nebudu vyjadřovat protože bych se pořád opakoval :clap:
a taky s tebou souhlasím že Zubrus letos opravdu hraje zatím nejlepší hokej u náss už jsem měl strach že nikdy už nebude hrát líp ale vypadá to že snad se zvedne jen tak dál
20:25 Nova Sport New Jersey-Tampa :beee:
blackhawks88 píše:20:25 Nova Sport New Jersey-Tampa :beee:
a pro ty co nemaj nova sport http://www.ustream.tv/channel/nj-devils-broadcast btw myslim ze tady jsou vsechny Jersey zapasy
panecku to byl ale nudnej hokej. ale co dva body dobry a pokracujeme ve vytezne snure venku
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS