devils si uvedomili svoju chybu tak zaradili spiatocku a tankuju....je to v prdeli asi, uz ani nemaju zapasy k dobru. Tak uz asi len columbus.....
A devils nam snad nezoberu toho Barzala....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ved keby nahodou ostal este Marner...
ale Barzal sa mi nejako nepozdava, aj ked skillu ma vraj dost. LW asi jedine Crouse, ale z toho nadseny veru nie som. Ale kazdopadne ten draft je tak deep, ze s tou volbou (7-8miesto) a historiou draftovania sa neobavam, len tesim na to, kto to bude
To uz vazne netusim k comu by nam bol dalsi prospekt bek. To jedine ze by nejakou nahodou zostal hanifin
Marner asi tazko. Ak by zostali pozicie jak su tak to vidim :
1. Sabres - McD
2. ARi - Eichel
3. Dedm - Hanifin
4/5. Tor/Car - Strome/Marner
6. Njd - ..... tu sa bojim ze Barzal ale snad potvrdia svoje scoutovske kvality a boostnu nejakeho grindera....Po bekovi ale nepojdu.
Inak Barzal vraj trocha trpel na zranenia tak mal slabsi rozjazd ale inak vraj velice solid
, nemuselo by to s nim byt vobec zle ani s porovnanim Marner/Strome v dalsej buducnosti
Marner asi tazko. Ak by zostali pozicie jak su tak to vidim :
1. Sabres - McD
2. ARi - Eichel
3. Dedm - Hanifin
4/5. Tor/Car - Strome/Marner
6. Njd - ..... tu sa bojim ze Barzal ale snad potvrdia svoje scoutovske kvality a boostnu nejakeho grindera....Po bekovi ale nepojdu.
Inak Barzal vraj trocha trpel na zranenia tak mal slabsi rozjazd ale inak vraj velice solid
Jinak Provorov pokud nepůjde šestej nebo výš, tak bude dle mě steal. Ten ruský faktor mu ubírá, ale vidím v něm franchise No. 1 beka. Spolu s Hanifinem jedinýho na tomhle draftu. 
Crouse je hovado a ty já moc nemusím, ale pokud ho vezmeme, nas*anej nebudu, vím, že náš scouting v prvním kole nezklame. Takže ať už to bude Barzal, Connor, Konecny, Zacha, Werenski, Meier... Spokojenej budu nakonec s čímkoliv, tady ani není moc co posrat víceméně.
Já se každopádně na draft těším hlavně z důvodu trejdů (Gross, Schenns...). A mj. loterie je 18. dubna (18th april)
Crouse je hovado a ty já moc nemusím, ale pokud ho vezmeme, nas*anej nebudu, vím, že náš scouting v prvním kole nezklame. Takže ať už to bude Barzal, Connor, Konecny, Zacha, Werenski, Meier... Spokojenej budu nakonec s čímkoliv, tady ani není moc co posrat víceméně.
Já se každopádně na draft těším hlavně z důvodu trejdů (Gross, Schenns...). A mj. loterie je 18. dubna (18th april)
Ono je to tezke... Pri vice strelach se zas golman pekne rozchyta, ale taky zalezi i na nebezpecnosti strel atd atd. Vokoun mel onehda taky slusnou uspesnost kdyz chytal za Floridu pokud me pamet nesali, ale hvezdneho statusu se nedockal, protoze ten tym nedokazal dotahnout k nejakemu uspechu a taky si nemyslim ze by to byla jeho chyba. Vy jako fandove Flyers urcite nejlip vite kdo vas drzi a kdo potapi, ale pokud Mason nezazari aspon v jednom plejof tak se proste statusu top golmana od verejnosti nedocka. Anebo pokud dokaze dotahovat svuj tym k vyhram i pres zjevne handicapy jak tu pisete tak ma taky sanci byt mezi nejlepsimi. Ja jsem ho bohuzel videl chytat jen v paru zapasech takze ho nemuzu objektivne posoudit, nicmene o jeho kvalitach tu diky vasim prispevkum nepochybuju.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé