Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mason :poklona:

To je fakt BŮH, neskutečný. Akorát teď už se to spíš nehodí, takže by mu mohli dát radši odpočinek do konce sezóny a klidně dát šanci Stolarzovi a dalším mladejm! :jn:
top 3 brankar ligy bez debaty pricom vsetci co su pred nim chytaju za daleko lepsou obranou a hlavne daleko lepsim PK. Keby aspon tie PK neboli take ubohe a Mason by dostal o 10 kusov menej, tak atakuje s cislami Priceho.

Napriek tomu vdaka lamam podla mna nebude ani v nominacii na vezinu......

Nevadi, aspon to nezvysuje jeho cenu :petrik:

Je to ale najlepsi brankar akeho som za tie roky u flyers videl a este aj Cechmanek je mamin cecek oproti nemu. Roman mal pred sebou brutal powerhouse
Loni jste tlačili Adams Trophy do ruk Berubeho, letos tady padá Mason v souvislosti s Vezinou. Co bude za rok? :?
honziss píše:Loni jste tlačili Adams Trophy do ruk Berubeho, letos tady padá Mason v souvislosti s Vezinou. Co bude za rok? :?
Jen pockej az jim zacnou hrat ti mladi beci.. Ctrl+F :arrow: "Calder" :scare:
to takto podcenujete masona vy amateri? :bitka3:
Finch182 píše:to takto podcenujete masona vy amateri? :bitka3:
Ne, ale jako "TOP3 golman ligy BEZ DEBATY" ?? Btw, uspesnost muze mit jakou chce, ale kdyz ma ze 42 zapasu jen 13 vyher, pak neni v souvislosti s Vezinou o cem diskutovat. K tomu ty zraneni. Chce to konzistentni viteznou sezonu a pak muzeme o tom diskutovat.
Atlantik píše:
honziss píše:Loni jste tlačili Adams Trophy do ruk Berubeho, letos tady padá Mason v souvislosti s Vezinou. Co bude za rok? :?
Jen pockej az jim zacnou hrat ti mladi beci.. Ctrl+F :arrow: "Calder" :scare:
calder by bol ešte v pohode, na diagnózu by už bolo keby začali tlačiť Norrisa nejakémi ich obrancovi :-D

nene srandujem, vždy je to dobrý balzam na dušu keď vidím, že nie sme jediný tím v sra*kách :lol2: ale ako vy ste na tom ešte dobre v porovnaní s nami, vám prajem v lete mroža myslím, že ten by vám sadol ako uliaty.....stále sú lepšie vaše či naše problémy jak keď sa pozriem na Deadmontom, ich fanúšikom by som vážne nechcel byť, to už by som mal dnes averziu na všetko hokejové
Atlantik píše:
Finch182 píše:to takto podcenujete masona vy amateri? :bitka3:
Ne, ale jako "TOP3 golman ligy BEZ DEBATY" ?? Btw, uspesnost muze mit jakou chce, ale kdyz ma ze 42 zapasu jen 13 vyher, pak neni v souvislosti s Vezinou o cem diskutovat. K tomu ty zraneni. Chce to konzistentni viteznou sezonu a pak muzeme o tom diskutovat.
Finch182 píše:top 3 brankar ligy bez debaty
Finch182 píše:Napriek tomu vdaka lamam podla mna nebude ani v nominacii na vezinu
Takze vazne netusim o com tocis, ked si vlastne len zopakoval co som pisal, ze nebude ani v nominacii na vezinu lebo ma pred sebou dementov a nejdeme do PO. On chyta famozne ale na 1:0 po najazdoch sa to fakt uhrat neda.
A sral inak pes nejake vyhry, vyhra je vizitka brankara? Konsku p***
To je vizitka celeho muzstva ktore je tragicke a nie masonova chyba. Keby mame Pricea, tak takisto nie sme v PO a price by napriek cislam nebol nominovany na vezinu.
Finch182 píše:nebude ani v nominacii na vezinu lebo ma pred sebou dementov a nejdeme do PO
Za stejných okolností Vezinu vyhrál Bobrovsky. Sorry, ale mluvit o ní v souvislosti s Masonem je fakt mimo. A neokecáš to žádným "má před sebou dementy", to není argument. Rozhodně ne. :)
Jako ano, je obecne vzato vybornej ale na to aby byl "bez debat TOP3" musi proste vyhravat, jinak mu to nikdo neuzna. Navic zatim nemel vylozene dominantni sezonu, kde by ten TOP3 level potvrdil (zraneni letos mu na to ani nedala sanci), takze proste s timhle nemuzu souhlasit. Je nekolik golmanu co zvlada odchytat konzistentne bez zraneni 70 zapasu v zč a drzet si dlouhodobe dominantni cisla, to Mason zatim nemel. Takhle je to jen polemizovani o potencialu :neviem: Pro mne TOP10, vic si netroufnu deklarovat a ani by to nebylo fair.
Také nesouhlasím. Luongo hraje za horším útokem a zhruba stejnou obranou a dokázal/že vyhrávat. Na PK to u nás také není žádný zázrak jak je vidět. Jak tvrdí Honziss nebo Atlantik, ten TOP 3 golman prostě ty zápasy dokáže urvat.. Když zavzpomínám, kolikrát za zápas nám zachránil prdel Luo.. A kolikt zápasů nám vyhrál sám..
Guddy.44 píše:ten TOP 3 golman prostě ty zápasy dokáže urvat.. Když zavzpomínám, kolikrát za zápas nám zachránil prdel Luo.. A kolikt zápasů nám vyhrál sám..
Lenze to sa u nas deje. Mason nam prakticky dojebava pick. Stat tam zepp/emery tak sme tak minimalne o 3-4 fleky nizsie. Zepp aj Emery maju 89%, co su asi aj adekvatne cisla pri nasej obrane.

A stojim si za tym, ze keby je teraz v MTL, NSH, BOS, STL a v inych podobnych a mal by tu pre vas dolezitu aktivnu bilanciu vyhier, tak neceknete ani prd.

Ja aj nejaku vezinu serem, aspon pri dalsom podpise nebude pytat jak bobor. Pre mna je dolezite, ze chyta konstantne skvelo a len toto obdobie ked mame takeho brankara nepremrhat uplne.
Atlantik píše:Pro mne TOP10, vic si netroufnu deklarovat
A pritom je momentalne piaty.
Finch182 píše:A pritom je momentalne piaty.
S mensim poctem zapasu, vyrazne negativni bilanci vyher-proher a jen o desetinu pred golmanama co kolikrat chytaj i back-to-backy a maj uz ted kolem 55-60 zapasu, coz je mnohem narocnejsi.. Ja ho nezpochybnuji, ale TOP3 status musi potvrdit i dlouhodobe, to neni jen tak to tu prohlasit. Nevyhral playoffs serii, ma zraneni a nema vyhry. Vykony jsou to pekny, ale big-time golmani se soudej i podle jinych kriterii nez je aktualni procentualni uspesnost za nekompletni sezonu. Ja jinak Masona respektuji, aby bylo jasno, jen ten TOP3 status mi prijde trochu moc.
Atlantik píše:vyrazne negativni bilanci vyher-proher
13 - 15, pricemz 2x mel SO, ale prohral na najezdy.
Ale jak rika Finch, je to nakonec jedno..
Vďakabohu, že ho nezískal. To by bol výsmech trofeje pána Adamsa.
:klobuk: To byl výplach. :wave: Okamžitě vyměnit pozice v tabulce. :wink2:
Ryan White :klobuk: S chutí jsem se na něj zase po dlouhé době podíval. Jak já ho měl rád a byl jsem proti jeho nepodepsání loni v létě (ty jeho kecy, jeho ksicht :haha: ). Co jsem sám viděl, tak spokojenost, i tady jste tuším s ním spokojeni. Bodů má na jeho poměry hodně, energií pořád překypuje :thumbsdown: A my do čtvrté linky kupujeme nýmandy jako je Flynn a Mitchell :hroza:
Parda píše: i tady jste tuším s ním spokojeni.
Naprosto..
Grossman :) PMD jak hovado :)
AndyF píše:
Ja pocitam za prohry i loser pointy.. proste 13 vyher ze 40 zapasu. Ted 14.
Atlantik píše:
AndyF píše:
Ja pocitam za prohry i loser pointy.. proste 13 vyher ze 40 zapasu. Ted 14.
Frankly, my dear, I don't give a damn
Libi se mi, jak vsechny ty PO tymy po porazce od nas chtej rozprasit mancaft.
Ale vlastne je nam to k hovnu.. :-/
AndyF píše:Libi se mi, jak vsechny ty PO tymy po porazce od nas chtej rozprasit mancaft.
My ne, my uz to bereme jako samozrejmost :wink2:
Atlantik píše:
AndyF píše:Libi se mi, jak vsechny ty PO tymy po porazce od nas chtej rozprasit mancaft.
My ne, my uz to bereme jako samozrejmost :wink2:
Z poslednich 14 zapasu jsme neprohrali s PO tymem a nevyhrali proti nad-PO
AndyF píše:Z poslednich 14 zapasu jsme neprohrali s PO tymem a nevyhrali proti nad-PO
Zas pocitas loser pointy jako neprohry :jn: Nicmene OK, ja jsem jen chtel rict ze fans Pens jsou asi jedini z top-teamu kteri po prohrach s vama ten mancaft nerozpousteji. Grass is green, sky is blue, ya know.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS