Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Výhra je cenná, kdyby Harty proměnil šance, tak je i bez dramatu ;) Fantastický byl souboj golmanů ve třetí třetině s dobrým koncem pro nás :clap:

Ale zase je Gagne out. Ale nevypadá to naštěstí zle. Ale připádá mi, jako by Gagnemu většina týmu chtěla ukončit sezonu a přitom to je vyloženě technický hráč, žadný agresor a už vůbec né provokatér. Nejvíce mě nasral namachrovaný ruský "hrdina" z MTL Kovaljev, kdy jeho cílený zákrok na hlavu prošel bez povšimnutí (na to už jsme si zvykli u MTL), ale co navíc?? Ani komise neragovala na Gagneho stížnosti. Dokud se nestane něco bobatku Crosbíkovi a neodstavího ho aspoň na rok, tak se nic řešit nebude!! Na tohle jsou fakt v zámoří vyjebaní. Tohle udělat my, tak z toho bude zase hororový theater o brutalitě Flyers, už tak mi přijde, že až na domácí zápasy, jsou rozhodčí často proti nám a není to uplakanství, ale fakt (ale snad nejsme jediní) Naštěstí umíme vyhrávat i přes zaujaté rozhodčí ;) Ale stojí to více sil a nervů ;)
Tak tohle byla hodně důležitá výhra, případné 3 prohry v řadě by nebyly dobré. Skoro celé utkání jsme odehráli bez Simona, o to více si zahrál mladý Giroux, okolo 20 min. Neis má pravdu, že do Simona chodí soupeři jako magoři a je to právě proto, že je to technický hráč, který do soubojů prakticky nechodí :thumbsdown: :thumbsdown: . Na Richieho nebo Hatnnyho si to nedovolí, tam to jsou většinou čisté souboje. Simon má mít něco s ramenem, ale opravdu by to neměli být nic hrozného. Jinak již je kompletní obrana, zranění jsou zpět, pomalu se nám vrátí také Parenty, na tohojsem hodně zvědav. Těší mě také premiérová branka Kalinskiho :good: :good: , ten by od příští sezóny mohl nahradit Met, kdyby jsme ho již nepodepsali. Již se těším jak v Pá nakopeme prdel Ana u nich doma :yes: :yes: !!!!
Příští sezonu nastaoupí VanRiemsdyk a snad už se projeví talent Girouxe! Jsem na tyto dva hráče, extremně zvědavý !! James mi příjde jako kříženeš Keitha Primeaua s Rickem Nashem a Giroux jako náš Danny Briere ;)

Ještě k tomu Brierovi, už se pomalu blíží jeho návrat ! :clap: :clap: Taky v brzké době, očekávám nějaký trade po uzdravení Parenta, nějaký obránce rozhodně padne, zřejmě za nějaké zkušenější křídlo do třetí formace...

Mimochodem Metra by spíše nahradil zmiňovaný Giroux, Kalinsky je křídlo...
Tak o Jamesovi van Riemsdykovi se netřeba ani zmiňovat, očekávám že do 2 let od svého nástupu do ligy bude šlapat na paty Cro, Mal a Ove, jen jaksi možná bude problém ho ve Philly dobře "umístit", při současném složení kádru to nebude nic jednoduchého, máme dlouhodobé smlouvy pro Bri, Car a Richieho (tedy centry), takže jak se toto vyřeší, na to jsem hodně zvědav. Ano, také předpokládám že 1 bek půjde pryč. Co se týče Kalinskiho, tak pro mě za mě může mít jako svůj post oficiálně uváděný "GOALTENDER", ale nastupuje ve 4. formaci na centru :wink: ........ !!!! Ohledně Girouxe - toho jsem zatím viděl jen párkrát a přijde mi takový nemastný neslaný, něco jako Bri, prcek, který sice sbírá nějaké ty body, ale jinak bránění a jiný přínos pro mužstvo nic moc - no uvidíme, ještě je to Ušák, tak snad se dá krapet do kupy :yes: !!!!
No já měl vždy za to, že van Riemsdyk je levé křídlo...což by bylo idealní k našim elitním centrům =)
Van Riemsdyk je CENTR, alespoň s tímto vědomím v noci vždy uléhám - jestli je to nakonec hráč lakrosu tak mě všichni převezli...... !!!!
Tak on opravdu hraje lakros, to mě zase jednou ti uličníci přechcali :| !!!!
Dnes to byl parádní zápas,výborná podívaná! :clap: :cinka: :box: :cinka:
Moc se mi to líbilo,jen mě mrzí tolik neproměněných přesilovek,tak ale nakonec v nájezdech to Richie rozseknul! :pivo3: :juchu:
Po 2 prohrách venku zase 2 výhry, moc dobré :good: :good: !!!! Navíc Philly chyběli Simon i Briere a přesto se zadařilo - opět vynikající výkon nejlepšího hráče všech dob Mikea "Richieho C" Richardse, 3 asistence a vítězný gól při nájezdech :clap: :clap: !!!!
Když jsem viděl naší soupisku proti, kde nanastoupil dokonce ani Lupul, místo toho hrál v útoku Sbisa a hrajeme druhý zápas v řadě tak jsem ani nečekal, že odehrajeme tak dobrý zápas. Rozhodla naše střelecká nemohoucnost, tolik tutovek a tahle je až trestuhodně zahazovat, je je hrůza, stačilo proměnit ty nájezdy v první třetině a bylo po všem. Co by vytkl Flyers už po několikáte, jsou stupidní vyloučení, ve kterých si LA připravili řadu pěkných šancí, jinak se až na vyjímky ve třetí třetině se do šancí moc nedostali. Jinak gratulace LA ke dvou bodům ;)
Marodka, se začíná opět velmi rozšiřovat =( Ke Brierovi, Gagnemu se na 14 dní přidal Lupul. Asham,Powe,Giroux,Gratton,Kalinski. Nitty je taky na marodce měl by být mimo asi 10 dní. Většina by se měla vrátit v blízké době zpět, u některých je šance již dnes. Z farmy byl proto povolán Nodl a golman Scott Munroe. Uvidíme jak se vypořádáme z takto početnou maradkou, proti LA jsme si to prohráli sami, dneska snad potrápíme WSH... GL ! =)
Mě se Sbisa v útoku docela líbil, na to že je to bek a hlavně strašný Ušák tak to šlo. Co se týče raněných tak s tím se holt neudělá nic, musí se kousnout ostatní. Na dnešní zápas se hodně moc těším, domnívám se že i se sestavou která je k dispozici je Philly extrémně silná a doufám že se o tom Was také přesvědčí..... !!!!
Let´s go PHILLY............. !!!!!!!!
Na jednu stranu mám radost z výhry, Philly má hodně dobrý tým, takže se každá výhra počítá. Na druhou stranu nelze nevidět, že Flyers dost pustoší zranění, museli být po předchozím zápasu hodně unavení a přesto minimálně polovinu byli jasně lepší než odpočatí Kings.
Co jsem tak sledoval hru Kings, tak vám hooodně chybí kvalitní ofenzivní obránci, co dokáží v PP pořádně vystřelit, ale hlavně trefit branku ( proti nám jste měli snad milion střel mimo) a nějaký playmaker jako u nás Timonen. Celkově se mi hra zadáků nelibila i co se týče bránění. V dnešním době, jsou obránci strašně důležití i pro útok, ve kterém máte spoustu dravých a šikovných hráčů, kteří se i vraceli a bojovali. Soudím jem z tohoto zápasu a možná dalších 4 třetin a highligtů co jsem viděl, takže to možná může být i naopak...
Co se týká bránění, tak to nebyl zrovna nejlepší zápas, obykle to vypadá v obraně o stupeň dva líp, i když nějaká chyba (hlavně turnovery ve vlastní třetině) se vyskytne téměř každý zápas. A rozehrávač a střelec od modré jako byl Višňovský samozřejmě chybí. Doughty, Quincey a Harrold mají nahráno ještě hodně málo, Johnson je zraněný a Preissing je tak slabý směrem dozadu, že už ho kouč raději ani nestaví, i když v přesilovkách by nejspíš pomohl.
Když se tady bavíme o chybách. Co říkate na na výkony Carla? Mě příjde nesmírně talentovaný a perfektně technicky vybavený offenzivní obránce. Ale v počtu minel na zápas podle mě suvereně vévodí celému týmu. Na tom by měl opravdu zapracovat, ale možná potřebuje více času na souhru s týmem. Uvidíme ;)
no Carle u nás sice moc dlouho nepobyl, ale mě příliš nepřesvědčil, protože ani u nás se takovýmto chybám nevyhýbal...
Je to ještě, jak by řekl Philly strašný ušák ;) Podle mě potřebuje vyzrát, (u někoho to prostě trvá déle) a pak to bude velmi kvalitní ofenzivní bek. Ty jeho minely jsou často naprosto zbrklé a školácké, ale týmu se celkem daří a máme velmi zkušené borce, kteří ho snad usměrní tím správným směrem, takže jsem v jeho případě celkem optimista ;)
:( Na NHL.pro jsem si přečetl v rubrice zranění Lupul Joffrey - abdominální napětí,což je lékařský termín,který jsem slyšel poprvé.Vzhledem k tomu,že jsem za ta léta lecos pochytil o různých nemocech a poranění,tohle mě docela zajímalo.Koneckonců kamarád je lékař, dcera se bude hlásit na medicínu ,mám těžce nemocnou matku o kterou se dlouhodobě starám/žíly/.Sám jsem prodělal před sedmi lety boční infarkt miokardu,včetně katedrizace/zaplať pánbůh v rámci možností je to v pohodě a už mě to nějak zásadně neomezuje/
Podle všeho má Lupul opravdu velmi vážné zranění :?Jestli tomu dobře rozumím,tak laicky řečeno na zasažném místě se vytvořil otok,který může tlakem krve kdyko-li prasknout a člověk tak může vykrvácet.To je opravdu velmi vážné zranění!!!Podívejte se
http://www.trauma.sk/slovak/roc2/cislo1 ... -1-cl1.htm
No,věřím,že už se nic hrozného nestane a cenný skalpík,v podobě výhry nad Wild,je doma. :yahoo: :clap:
Tak je to tam! :yes:
Byla to bitva jako hrom,Letci dnes naprosto skvělí v obraně,hráli nějak často ve čtyřech,ale Wild byli marní,no
a Biron se taky rozjel neskutečně-je to zeď. :good: Mám radost,to je moc pěkná výhra! :oslava:
Skor by som aj povedal za Phila mala niekedy i vacsie sance v oslabení ako my v presilovke.Vacsina tímov vyhadzjue puky v oslabovke ale ako som videl tak Letci sa niekedy i vo troch hrnuli dopredu a drzali unás puk.Za tuto netradicnu hru im pravom patri prva priecka az s 13golmi :good: zatial co zanás skoroval v pocetnej nevyhode len Koivu.
A klobuk dole pred Backstromom ktory urobil klubovy rekord v pocte minut bez inkasovania branky co bolo az okolo 146minut :yes:
Souhlasím s Baffym, výhra a získané 2 b jsou super, ale co mě těší ještě více tak je současná defenzivní hra týmu v čele s gólmany :yes: :yes: . Za poslední 3 zápasy jsme inkasovali pouhé 3 branky, 2 Biroňák a 1 Niitty, ale zejména způsob bránění a vůbec pohyb našich hráčů od červené čáry směrem k brance je fantastický :clap: :clap: !!!! Jen tak dále hoši, děláte mi veliku radost :yahoo: :yahoo: !!!!
Dnes doufám bude na řadě Tor, forma je veliká, tým včetně Biroňáka šlape jako na drátkách, takže pojďme hoši, v 01.00 h jsem READY...... :yes: :yes: !!!!
Dnes do Wachovie přijíždějí nenávidění Tučnáčci,takže je třeba je nekompromisně vyprovodit - nejlépe nějakým pořádným výpraskem! Za současné situace,je přímo povinností,je porazit - pevně věřím,že kluci nezklamou a Iron Sidovi a jeho partě,nenechají ani bod! :cinka: :bitka3:
Po delší době se dneska budu dívat na celý match :clap: Doufám že Crosbuins vyprovodíme jak se sluší a patří =)

Už by se konečně měl střelecky probudit Carter! Každý zápas tak pět golovek, podle highlightů... Jinak celkově nevím jak přes léto trenoval, ale je mnohem mnohem rychlejší a stabilnější a neskutečně zrychlil střelu zápěstím, určitě ve tvrdosti patří do TOP5 celé NHL. Ke všemu má parádní pohyb na ledě, ještě přidat větší jistotu do koncovky a bude velmi vyrovaným soupeřem Ovečkina v soutěži o nej střelce=) Nakonec můžeme být i rádi, že se zranil Briere, jinak by Jeffík nedostal takovou možnost ukázat se ! Už jsem ho tady jednou o Carterovi psal , ale já si prostě nemůžu pomoct ! :yahoo: :yahoo:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS