Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no a nie je ziadnym tajomstvom, ze mal o nu velky zaujem aj arek... okrem toho sa poumiestnovala na poprednych zoznamoch aj inych GMs, najlepsi zoznam mi ale zaslal ixo :lol: mozno raz ziskam od neho povolenie tu spravu aj zverejnit :cool:
Joe S. píše:že mal ten kvázi GM vôbec oprávnenie draftovať :slap:
ved toto ..ten :antry: GM :antry: ma vsetko opat raz zmanipulovane :grc: ale tak snad to nejako vyriesime :hfman:
aj ja som ju mal prvu na zozname :lol: a petrik mi moze dakovat za to, ze sa vobec prihlasila do draftu :bee:
nechapem, preco som v komisii nepresadil, aby prvi vyberali posledni :sarcasm: sak aj svolco by zahlasoval :D no ale proti petrikovi je to tazko :ja_neviem:
lebo si podmazaný petrikom? :hmm: :nono:
arek píše:aj ja som ju mal prvu na zozname :lol: a petrik mi moze dakovat za to, ze sa vobec prihlasila do draftu :bee:
nechapem, preco som v komisii nepresadil, aby prvi vyberali posledni :sarcasm: sak aj svolco by zahlasoval :D no ale proti petrikovi je to tazko :ja_neviem:
tak to si ty to :censored: co mi ju takto vystavuje, ja som jej chcel dopriat trosku oddychu nech sa neprepracuje hned prvu sezonu tak som jej to nejak nepripominal len tak veobecne v nasej teme a v PM :D
janik píše:
arek píše:aj ja som ju mal prvu na zozname :lol: a petrik mi moze dakovat za to, ze sa vobec prihlasila do draftu :bee:
tak to si ty to :censored: co mi ju takto vystavuje, ja som jej chcel dopriat trosku oddychu nech sa neprepracuje hned prvu sezonu tak som jej to nejak nepripominal len tak veobecne v nasej teme a v PM :D
:D jj, to je pravda arek ma nahnal do draftu :D a to s tym bannerom to janik viac menej trafil :lol: ale este som to nepozerala, tak idem zistit ci som taka tupá alebo sa mi to podarí :D ..inak janik a kde som mala doteraz oranzovy fire banner :lol:
vetko bude rousis neboj nic :D
janik píše:vetko bude rousis neboj nic :D
ale sleduj zvladla som to :lol2: som velka pánka :D a ty si ma podcenoval :ja_neviem: :D
:klobuk_dole: len si nanho moc nezvykaj lebo patris nam :wink:
rousis píše:
janik píše:vetko bude rousis neboj nic :D
ale sleduj zvladla som to :lol2: som velka pánka :D a ty si ma podcenoval :ja_neviem: :D
si sefka :respekt:
janik píše::klobuk_dole: len si nanho moc nezvykaj lebo patris nam :wink:
neboj sa ja som verna a oddana svojmu timu :D aj ked so mnou nechce nikto pit :D
hej rousis, dobre ze si nesla k nam, u areka som sa stale banneru nedockal, aj ked som tam celu sezonu :lol:
:ninja:
švolco píše:hej rousis, dobre ze si nesla k nam, u areka som sa stale banneru nedockal, aj ked som tam celu sezonu :lol:
:lol2: haha, flaka to, nevazi si vas, treba mu dohovorit :D
spammeri :D
buď rád, za deň tu pribudlo viac príspevkov ako za celú sezónu :lol2:
Joe S. píše:buď rád, za deň tu pribudlo viac príspevkov ako za celú sezónu :lol2:
ved ja som, rousis prinasa ovocie este sme ani na zapas nenastupili :cool:
:psst: petrik ma na fore zaeditovaneho vystizneho smajla, ktory je pomenovany po nom....majte sa vsetci na pozore...
:petrik:
:lol: :lol: :lol: tak to uz ano
ufff, sledujete niekto aj ako sa nam dari v tom "pripravnom" tipovani? mam silny pocit ze ak by sme nemali toto kolo volno, tak uz by sme s hociakym superom prehravali uz minimalne 1:4 ak nie 0:5 :hroza:
forma nacasovana ako sa patri, len co je pravda :lol: :slap:
Nj nič moc, favoriti v našej konferencii BF a EI už majú série pekne rozohraté, takže to vyzerá že v druhom kole by sme mali dostať niekoho z dvojice AM : DD, a ja nechcem ani jedného :scare: . Army nám majú čo oplácať z minulej sezony a dráčikovia majú ten tím dosť nadupaný a idú po nás od začiatku sezony :nervozny: .
tak zda sa ze zyeb padol na urodnu podu, posledne 2 dni to uz bolo celkom komkurencieschopne :good:
nejak sa mnozia pripadyzahadneho miznutia tipov, tak zvazte ci nebude bezpecnejsie robit si z tipov kazdeho dna screenshot (ked uz zacneme tipovat naostro 2. kolo samozrejme) ;)
ja len, ze screenshot nie je uveritelny, lebo na nom nie je vidno, ci boli tipy ulozene a kedy...takze niekto si moze urobit screenshot aj po tom, ako su zapasy odohrane, nahadze si tam spravne tipy a ma plny pocet :)
arek píše:ja len, ze screenshot nie je uveritelny, lebo na nom nie je vidno, ci boli tipy ulozene a kedy...takze niekto si moze urobit screenshot aj po tom, ako su zapasy odohrane, nahadze si tam spravne tipy a ma plny pocet :)
pravda... :hmm: tak potom ako kua?
zas nemoze XY tiperov posielat denne pm-ky s tipmi vyhodnocovatelom :P
a kolki mali konkretne problem s neulozenim? 2ja?
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES