ved toto ..tenJoe S. píše:že mal ten kvázi GM vôbec oprávnenie draftovať
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
tak to si ty toarek píše:aj ja som ju mal prvu na zoznamea petrik mi moze dakovat za to, ze sa vobec prihlasila do draftu
![]()
nechapem, preco som v komisii nepresadil, aby prvi vyberali poslednisak aj svolco by zahlasoval
no ale proti petrikovi je to tazko :ja_neviem:
janik píše:tak to si ty toarek píše:aj ja som ju mal prvu na zoznamea petrik mi moze dakovat za to, ze sa vobec prihlasila do draftu
![]()
nechapem, preco som v komisii nepresadil, aby prvi vyberali poslednisak aj svolco by zahlasoval
no ale proti petrikovi je to tazko :ja_neviem:
co mi ju takto vystavuje, ja som jej chcel dopriat trosku oddychu nech sa neprepracuje hned prvu sezonu tak som jej to nejak nepripominal len tak veobecne v nasej teme a v PM
Nj nič moc, favoriti v našej konferencii BF a EI už majú série pekne rozohraté, takže to vyzerá že v druhom kole by sme mali dostať niekoho z dvojice AM : DD, a ja nechcem ani jedného
. Army nám majú čo oplácať z minulej sezony a dráčikovia majú ten tím dosť nadupaný a idú po nás od začiatku sezony
.
pravda...arek píše:ja len, ze screenshot nie je uveritelny, lebo na nom nie je vidno, ci boli tipy ulozene a kedy...takze niekto si moze urobit screenshot aj po tom, ako su zapasy odohrane, nahadze si tam spravne tipy a ma plny pocet
zas nemoze XY tiperov posielat denne pm-ky s tipmi vyhodnocovatelom
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé