Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Joe S. píše:
cepi píše:hehe, dal som si vcera vecer 1 Maestra :prines_pivo:
ake je to maestro :?:
take zvlastne, najskôr pena, ta pak klesne a ides na to :) chuti, tazko takto opisat, musis okostovat :yes: chcel som pôvodne supnut Radegast,ale kedze vsetci prisediaci riesili toho maestra ta budem trhat partiu..? :D OT

ale viem, na co si sa pytas, chces si ho supnut a tromfnut ma, coo? :D psst, odporucam Ti na to Martiner :D
martiner :fucker:

ja iba ceske mozem a po futbale je mi to jedno :razzi:
super cepi :good:
konečně jsme se vríátili na bodovaná místa :clap:
dnes slabota :thumbsdown: B_kovosrot ziskal o bod viac, cize sme na tom v celkovom bodovom hodnoteni rovnako :| bude drama o to posledne bodovane miesto :cinka:

cepi - 5
kopy - 2
mitch - 2
leci - 0 a stiahnuta umelecka roleta :oops:
tak nech nam uz radsej to 1.kolo skonci, bo to des a hruza...B kovosrot na nas poriesil +8 bodov..jak sa im to dnes podarilo..no nic, dnes, aj zajtra je dost zapasov, no klucova bude nadupana sobota..na tu sa ja osobne chystam (dufam, ze aj vy!) a rad by som zopakoval svoj vykon spred niekolkych dni..tak chalani zabojovat este a ak to neklapne, co by zrejme prekvapko nebolo, od 2 kola treba konecne poriadne zamakat :!: :cinka:
oh joj nedari sa dufam ze fora este stupne do konca kola
jj musíme se sakra dostat na ty bodovaná místa :!:
momentálně ztrácíme na Steelers 2 body...to je nic, zvláště když nás čeká bláznivá sobota, která hodně promíchá pořadí...ta minulá nám vyšla, snad se povede i tahle
super chalani, ze by sme ten zaver predsa len zmakli..?! aj ked dnesne vysledky boli podla mna take vselijake, duo kopy (8) - leci (6), na to ohlad nebralo a poriesilo kvalitnych 14 bodov :thumbsup: ak som sa ockom mrkol na B kovosrot ti by mali mat 10b., to znamena, ze sme ich opät preskocili :good: ale to nic neznamena..

:!: dnes v noci pôjde do tuheho :cinka:
jsme 4 body před Steelers, jenže to před touhle sobotou nic neznamená...takže se snažte to trefovat co nejlépe :good:
mimochodem...já a kopi máme 86 bodů, takže stačí nám získat o jeden více než ti před náma a dostaneme se na bodované příčky...cepimu chybí body 3, což taky není neřešitelný problém...
GO Chorche´s :!:
suboj o bod:
kovosrot 30
a vy:
kopi 13
leci 17
ten s cervenymi plavkami :D 12
cepi 22

Povedal by som, ze je to jasne, naskok vyzera byt dostatocny pred poslednym dnom
damy :D a pani: :cinka:
ja som pocital,a dnes mame 33,nie 30...
super, dneska to vyšlo...první kolo je ještě v pondělí :?: já jsem myslel že to už bude druhé...
FrOX píše:ja som pocital,a dnes mame 33,nie 30...
nech sa paci :) 10 bodov nam uz musi bohate stacit :!: no NHL je viac ako nevyspytatelna..

som rad, ze som potvrdil formu z tolkeho poctu zapasov (idem mrknut, kedy nas caka dalsia podobna varka :D v individualke som spolocne s lecim na bodovanych prieckach..kopy od toho nema daleko...Mitchovi uvodne kolo moc neklaplo a preto od 2.kola avizuje zmenu..
FrOX píše:ja som pocital,a dnes mame 33,nie 30...
no pri tolkych zapasoch sa moze stat :oops: a najma ked som to robil len tak neoficialne
cepi: Mitch to je debil, že? Čiže do 2. kola avizujete zmenu v zostave tíme? :shock:
ixo píše:cepi: Mitch to je debil, že? Čiže do 2. kola avizujete zmenu v zostave tíme? :shock:
jj debil je Obrázek al. tento? Obrázek :lol:

citaj pozorne, on avizuje zmenu, s ktorou Vas ale oboznami GM po skonceni 1.kola :frajer2:
:oops: ja zrejme poriesim roletku po vzore Timmyho :D ale, ale, co to, co to, ak Wings otocia zapas s kralmi (v 4.minute 2.tretiny 2:1) Mitch pise full house Obrázek

GO! Wings GO!
tak pani, mame pred sebou 2.kolo, ktore sa bude od toho uvodneho lisit znacnou mierou, tak hadam nam tato zmena prinesie viac vitaznych cvhil ako tomu bolo v 1.kolecku

v 1 zapase narazime na B_kovosrot, ktoremu sme uchmatli body za 5min.12 tak urcite na nas nieco chystaju :) ale snad ich pocas noci roztavime :D
cepi píše:Mitch od 2.kola avizuje zmenu..
Mitch sa luci so svojimi plavkami, ktore riesil pocas 1.kola a ktoremu moc stastia nepriniesli Obrázek a uz v posl. zapase 1.kola nahodil svoju plavkovu klasiku Obrázek ktora ho hned katapultovala, tak snad v tom bude pokracovat

co povies Mitch tie Tvoje klasik plavky sa hodia aj ako banner :lol2:
Obrázek SB 8 - 5 CH Obrázek

uvod nam moc nevysiel, ked B_kovosrot nam vratil pozicane z uvodneho kola..na ich pôde nebol vo svojej kozi, kopy ked hned z uvodu zaumelcil :oops: v domacom time exceloval brzda, ktory vsadil vsetko na jednu kartu..

to Toronto je kua taak nevyspytatelne :eek2:
tie vysledky su otrasne v nhl to keby som tipoval za peniaze tak skarachujem :evil:
no nic budem sa musiet dnes posnazit a trafit to lepsie
Obrázek CH - TF Obrázek

fuuha, dnes v noci na nas caka tvrdy oriesok :roll: priletia k nam nebezpecne vrabce :roll: riesime vyhodu domaceho prostredia, aj ked sotva môzeme ocakavat full house, kedze timu sa v posl. zapasoch moc nedari..kazdopadne Frederika v hladisku to isti Obrázek

:?:

:?: GM vyssi pocet zapasov max. vyhovuje, 2x sa v nich vyznamenal. zopakuje to aj do 3tice..?..
:?: vyhecuju divaci Mitcha, ktory sa pred domacim publikom predstavi po 1x so svojimi staronovymi plavkami..?..
:?: dokaze leci ubranit Minnesotu1..?..
:?: upratal kopy dnesnu stiahnutu roletku do utrob stadiona..?..

..dozvieme sa zajtra :frajer2:
cepi - planujete s mitchom aj nastupit alebo to nechate len na leciho a kopyho ? :D
petrik píše:cepi - planujete s mitchom aj nastupit alebo to nechate len na leciho a kopyho ? :D
jasne mitch je pripraveny, dnes zostaval na lade aj po absolvovani oficialneho treningu :frajer2: snad sa moc nevycerpal :D
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS