Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mno, koukám první Ellisův zápas za vás a už se stihl ukázat - za stavu 1:1, 5 minut do konce třetí třetiny pustit takovou střelu....a takových gólů u nás dostal.
Sice poslední dobou, kdy dělal dvojku Rolosonovi, tak když chytal jenom sem tam, tak se to celkem dalo, ale když chytával nějak pravidelně, tak o nějaké konzistenci a vyrovnaných výkonech nemohla být ani řeč, zachytal jeden zápas dobře, ale další dva průměrně nebo i špatně. Radši se fakt modlete, aby byl Hiller zpátky co nejdřív, protože bez něho to opravdu nepůjde. Jak se uzdraví, tak se stejně Ellis moc často do branky nedostane a to je letos přesně jeho místo.
To je vandrak neskutecny :bitka3: Yzerman vyuzil nasi krizove situace a umne se ho zbavil a my ho budem zivit jeste v pristi sezone, kaspara :hroza: Treba se probere, ale to abych se spis dal fakt na to modleni. Na druhe strane vyborny Theo a nase zalostna koncovka. Zapasu je jeste dost, ale jestli neporazime ani o drafty hrajici Colorado tak uz to letos muzem odpiskat :?
Selly8 píše:To je vandrak neskutecny :bitka3: Yzerman vyuzil nasi krizove situace a umne se ho zbavil a my ho budem zivit jeste v pristi sezone, kaspara :hroza: Treba se probere, ale to abych se spis dal fakt na to modleni. Na druhe strane vyborny Theo a nase zalostna koncovka. Zapasu je jeste dost, ale jestli neporazime ani o drafty hrajici Colorado tak uz to letos muzem odpiskat :?
Dvojka bude Ray :frajer2: Smellis pôjde na farmu čo nevidieť. Škoda peňazí, no...
Problem je ze Emery ma smlouvu jen do konce sezony a Ellis i pro tu dalsi. No ale uvidime co Murray vymysli pres leto, hlavne at se Jonas uzdravi co nejdriv :modlenie:
Já věřím, že jako dvojka za Hillerem na nějakých 15 zápasů za sezonu je Ellis schopný hrát. Ale z toho plyne nutná podmínka - mít zdravého Hillera, bez kterého jste bohužel docela v háji.
dnes som si pozrel vas zapas od druhej tretiny, v ktorej bol detroit lepsi, ale vytazil z toho len jeden supacky gol. V tretej tretine to uz bolo otvorenejsie so sancami na oboch stranach. To co nedal Perry :hroza: sam pred Howardom, cas aj priestor na zakoncenie a on mu to nahra rovno do lapacky :D a nasledne Hudlerovi nesadol puk na hokejku ked mal pred sebou odkrytu branu, takze netrafil. No a potom zauradoval Bobby Ryan, to je hrac :thumbsup:
Ellis zachytal slusne a kludne mohol mat aj shutout, nebyt toho hlupeho golu.
Visnovy to sype...3+1 ;)
bernie píše:Visnovy to sype...3+1 ;)
To jo no hattrick od obránce se moc často nevidí. To nedokáže každej, třeba Kaberle má za celou sezónu stejně gólů jako Višňa za jeden zápas :cinka:

Čímž ho nechci urážet, ale je to prostě tak :D
a posledny gol 3 sekundy pred koncom predlzenia :good: :good:
Ellis se celkem rozchytal, v prodlouzeni vytahl paradni zakrok a dl nam sanci na vyhru. Lubo paradicka, jen skoda ze hetriky nedava casteji, hned by to v tomhle topicu ozilo.
len tak pomimo, tie vase alternativne dresy sa mi doost pacia :thumbsup:
http://www.nhl.cz/CZ/24821/obrance_sbis ... eimem.html

Tohohle borce vám fakt závidím :yes: Viděl jsem letos pár zápasů Ducks a hned ze startu sezony mě v nich zaujal právě Sbisa... moc jsem o něm nevěděl tak jsem si ho našel na eliteprosepcts a jak jsem viděl že je ročník 90 tak mě orazilo :D Hraje skvěle a ty jeho hity to je naprostá lahoda... na Anaheim jsem se většinou díval kvůli Getzlafa, Perryho, Ryana ale ted se na ně občas mrknu právě i díky tomuhle bombarďákovi :)
Sbisa hraje letos opravdu dobre a ty jeho hity...parada, dnes tam pekne sundal tusim Boyese. On a Fowler budou doufam nase D-opory po mnoho let.
Co se tyka dnesniho zapasu tak jsme meli v koncovce v 1.tretine dost stesti a v te treti predvedl Ellis paradni zakrok a z protiutoku dal Ryan na 4-1, rozhodujici moment zapasu imo. Plejof zije, ikdyz ty remizove vysledky ostatnich aspirantu na postup uz me zacinaji pekne s*at :bitka3:

http://nhlportal.cz/?page=zapasreview&id=7585
Obrázek

:slintac: V jednoduchosti je krása, ale toto je tak krásne komplikované, až to žeriem. On má Ellis fakt dobré masky, vždy mal.

Chytal po prestupe veľmi dobre, trochu sa mu nepodaril ten predošlý a striedal ho Emery. Ako vidíš najbližšiu budúcnosť? On či Emery aby sa pred prípadným POs zahrial? :roll: A čo Hiller, stále žiadne echo ako na tom je? Chýba sakra, chýba. Tak hlúpo si skaziť sezónu. Letang :nervy2:
Getzo5 píše:Obrázek
Tak ta teda je :-O :super:
Ja nejsem nejak zamereny na masky, spise na to co ( kdo ) je pod ni, ale tahle je opravdu skvela :cool:
Ellis ci Emery, tot otazka... Ellis se po tom prvnim zapase celkem rozchytal, Emery si zase vedl slusne na farme, takze sam nevim, necham to na koucovi :) Hiller chybi to je jasne, loni nam takhle chybel Getzlaf a plejof nam uteklo, letos se to snad nestane.
Samotne vyjadreni Hillera o jeho stavu: Na lede se uz citim lepe a jsem schopen mnohem lepe videt puky, celkove se muj stav zlepsuje. Po trenincich se ale citim vice unaven nez predtim a na tom se snazime zapracovat.
To je jen vycuc, pokud by jsi si chtel poslechnout cely rozhovor, tak je tady: http://ducks.nhl.com/index.html
Vidim že po dnešnej výhre ste sa usadili na 8. mieste :good: Len tak ďalej, dufam ze forma vam vydrzi presne do zaciatku Play Off
JohnnyCanuck píše:Vidim že po dnešnej výhre ste sa usadili na 8. mieste :good: Len tak ďalej, dufam ze forma vam vydrzi presne do zaciatku Play Off
Diky, byl bych rad a v 1.kole hura na Canucks :D
Selly8 píše: Diky, byl bych rad a v 1.kole hura na Canucks :D
A po prvom kole hurá na golf . Odveta za 07 :box: .
Jelikoz nasi souperi v boji o plejof ne a ne ztratit ( vyjimka dnes LA ) tak si to musime vybojovat sami. A mame k tomu skvelou prilezitost, zapasy do konce mesice budou veledulezite. Hrajeme jich 7, z toho 6x proti mancaftum, ktere maji stejny cil jako my. Bohuzel hned 5x jedeme na led soupere :-( Ceka nas 2x CAL ( H,A ), LA, CHI, DAL, NAS a jeden domaci bonbonek v podobe zapasu s Avs, tam ztratit tak me drbne :D Jakmile neziskame minimalne 8 bodu muzeme plejof zamavat :ahoj:
Selly8 píše:2x CAL
:D sakra chlape a já přemejšlel s kym to kurňa dvakrát hrajete ... CGY :wink2:
Wanic píše:
Selly8 píše:2x CAL
:D sakra chlape a já přemejšlel s kym to kurňa dvakrát hrajete ... CGY :wink2:
Ja jsem holt zvykly psat CAL a jsem uz moc stary pes na to abych to menil :lol2:

Fakt nádhera. Inak pozeral som dnešný zápas s Calgary a musím skonštatovať, že si fakt viete krásne presrať vedenie. Z 3-0 nechať Iginlu a spol. otočiť pokojným tempom na 3-4 je na zamyslenie. Chvalabohu vám to padlo v OT, ale presne ako sa konštatuje aj na fórach, nebyť tej intrazápasovej nevyrovnanosti, ste tímom, ktorý má na to dosiahnuť na najvyššie méty. Takto bude problém ale aj urobiť vôbec POs. Bacha na to.
To je zhruba to same co si o nasem tymu myslim ja :) V plejof jsme schopni nadelat poradny pruvan, ale dostat se tam, to bude potiz. Ty posledni vysledky jsou nejhorsi mozne pro Ducks a my samotni si to taky poradne komplikujeme, zapas s Flames vypadal jednoznacne a nakonec jsme to honili v poslednich dvou minutach aspon na remizu. Postoupit na zapade je rok od roku slozitejsi, ujko Bettman by mohl par tymu poprestehovat :D
nie ze by som fandil ducks, ale rad by som ich videl v playoff, takze za dnesnu dolezitu vyhru v dallase tlieskam. Sice to nebolo idealne, kedze aj stars si jeden bodik uchmatli, ale vzhladom na priebeh zapasu musi byt hydinka spokojna :yes: zapas to bol ako remen, bolo sa na co pozerat a este ten goal horn v dallase :wub: visna tam mal dost vybornych zakrokov v obrane a este k tomu pridal dalsie dva body. Chalan by si zasluzil podla mojho subjektivneho nazoru nominaciu na norrisa :)
Ducks teraz cakaju okrem Colorada iba sami neprijemny superi - Preds, Hawks, Flames, Stars, 2x Sharks a 2x Kings.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS