Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi: Takže se k tomu vyjádřim dlouze já:
Na druhou stranu musím říct, že se Chiarellimu nedá upřít zisk Fernandeze, což je v současnosti velice slušné posílení ( do budoucna to asi taková výhra nebyla). Na Chiarelliho mám prostě vlastní názor a až udělá lwepší přestupy než dosud, tak na něj ten názor změním.

Bergeron- Ten je OK, smlouvu si zaslouží.
Sturm- NevĂ­m podle mÄ› docela risk, -24 bodĹŻ v plus minus.
Axelsson- Jeho smlouva se mi vůbec nezamlová, tato sezóna to jen potvrdila.
Schaefer- Pravděpodobně bude přínosem, ale 12 gólů v týmu jako je Ottawa neni moc.
Chára- peníze si jistě zaslouží, to je pravda, ovšem je pravda, že tento kontrakt hodně zatížil rozpočet Bruins a proto si nemohou dovolit takové posílení.
Ference- Je pravda, že je to kvalitní defenzivní zadák a s ním je to OK
Thornton- k tomu se jak říkaš, teda nebudu vyjadřovat.

Máte pravdu, že je do určité míry správné podepisovat dlouhodobé kontrakty, ale nesmí se to přehánět, maximálně 4- a nebo opravdu maximálně 5 hráčů na dlouhodobý kontrakt a ne téměř celé mužstvo.

A ještě musím napssat: To ještěš nejsou všici s dlouhodobým kontraktem dalšími jsou Savard ( k tomu nemám žádné výhrady) a třeba Murray, který má smlouvu do 36

Pod pojmom dlhodoby kontrakt si predstavujem vsetko, co je nad 3 sezony. Nerozumeim tomu hlavne u mladikov, ktori mali len jednu dobru sezonu. Ale to nie je Bergeronov pripad, je len velka blbost vedenia, ze nechali ist Boyesa.

chorche píše:Pod pojmom dlhodoby kontrakt si predstavujem vsetko, co je nad 3 sezony. Nerozumeim tomu hlavne u mladikov, ktori mali len jednu dobru sezonu. Ale to nie je Bergeronov pripad, je len velka blbost vedenia, ze nechali ist Boyesa.
Hmmm... pises takym stylom akoby si zjedol celu mudrost sveta a ziskal aspon 10 Stanley Cups, ako hrac, trener aj GM... a pritom mozno si ani jeden zapas NHL nazivo nevidel...

Co sa tyka podpisovania dlhych kontraktov s mladymi hracmi, tak to je tipycke business rozhodnutie ktore ma svoje vyhody aj nevyhody. Proste GM sa musi rozhodnut ci si niekoho podchyti na 3-4 roky za menej penazi s rizikom ze jeho vykonnost nebude napredovat alebo pocka dalsi rok, no ked aj ten sa hracovi vydari tak jeho kontrakt bude mnohonasobne vyssi ako pred rokov, cize v celkovej sume klub na 90% stale usetri ked podpisuje dlhodobe kontrakty.

Kazdy klub ma desiatky ludi co sleduju mladikov uz od 15-16 rokov a vedia velmi dobre odhadnut ci z nich nieco bude alebo nie, ale tak ako na burze aj v sporte sa niekedy clovek pomyli, no kazdy dobry manager ma kapital aj na pokrytie strat z nevydarenych obchodov... napr. pri vyhodeni trenera Lewisa Bruins pridu o cca $800.000 rocne po nasledujuce 2 ci 3 roky pretoze ma s nimi stale zmluvu.

Za cely zivot som uz videl dost zapasov, spocitat to nedokazem, ale to, co robia tito GM, to su ciste KKTINY!!! Na co je komu kontrakt na 4 a viac sezon, ked sa moze zranit uz v prvej a moze mu odist forma a pozname viac pripadov, ze hrac v jednej sezone zaziaril ako kometa a v dalsej uplne zhasol! Ale tes sa, Chiarelli nie je taky hlupak, ako niektori GM zvlast na vychodnom pobrezi, pripadne "nas" Tallon.

chorche píše:Za cely zivot som uz videl dost zapasov, spocitat to nedokazem, ale to, co robia tito GM, to su ciste KKTINY!!! Daj si facku! A poutieraj sa, lebo potis sprostosti! Na co je komu kontrakt na 4 a viac sezon, ked sa moze zranit uz v prvej a moze mu odist forma a pozname viac pripadov, ze hrac v jednej sezone zaziaril ako kometa a v dalsej uplne zhasol! Ty sa radsej chod niekam strcit, vidno, ze tomu rozumies menej, nez hus pivu! Ale tes sa, Chiarelli nie je taky hlupak, ako niektori GM zvlast na vychodnom pobrezi, pripadne "nas" Tallon.
Haha... nebudem sa tu s Tebou hadat, lebo si nepochopil zakladny rozdiel medzi sportom na SVK a tuna u nas v USA- tu bohate kluby nemaju problem zariskovat aj desiatky milionov dollarov pokial im to moze priniest uspech- peniaze nie su ziaden problem ale pri salary limit musia podpisat hraov na dlho lebo inak ich stratia... ved sa pozri na Buffalo ako prislo o 2 najlepsich hracov atd. atd.

Zdůvodnění vymazání mého příspěvku??

vybavene, vyriesene..c.

paraaada :good: :good: :good: ma to asi len jeden hacik = buy :plac:

tento odkaz presuniem aj do topicu NHL- Ostatne - Walpaper

cepi píše:
paraaada :good: :good: :good: ma to asi len jeden hacik = buy :plac:

tento odkaz presuniem aj do topicu NHL- Ostatne - Hockey Walpapers

Kower tam zajede, nemá to daleko :D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

No vyzerá to pekne,som to videl na viacerých stránkach ale tušim je to len za peniaze,ale prečo až 20 $? :( Skúsim to niekde nájsť na stiahnutie

Kower: Prv, nez si precitam, co si napisal, pisem tuto vetu. Cepi vravel, ze si moju reakciu zobral sportovo. To je dobre, zostanme pri tom, teraz idem citat reakciu....
Nakoniec: Mas pravdu, aspon v niecom. :wink:
Beztak su dlhodobe kontrakty cin totalneho blazna. York chce opustit brloh Medvedov, laka ho to spat do Ottawy, kde uz hraval.

chorche píše:York chce opustit brloh Medvedov, laka ho to spat do Ottawy, kde uz hraval.
..York (37)...sezona 06/07 bola jeho poslednou v drese medvedov..

Je iste, ze inde, ako v Ottawe hrat nebude? Eklund spekuluje o nejakej trojvymene. Boston nema ziadneho obrancu, co by sme mohli chciet, Wideman ma nepresvedcil. Ostava Axelsson a Murray, ale obaja su prilis dobri na to, aby sli do Chicaga, tu zasa nemaju co ponuknut Hawks, resp. nemaju sa coho mensieho zrieknut.

Prehladna analyza Bruins obrany pred zaciatkom campu http://www.bostonherald.com/blogs/bruinsInsider/

Kower píše:Prehladna analyza Bruins obrany pred zaciatkom campu http://www.bostonherald.com/blogs/bruinsInsider/
..super preview, len ma to jeden hacik, moja znalost eng je dost ... Obrázek

ale tak nieco sa mi podarilo vylustit = defense roster :lol2:

Chara - Alberts (supr, dve eifel veze :cool:
Ward - Ference (skusenost - dravost)
Stuart - Wideman (perspektiva)
Extra: Allen
First call-up: Lashoff
Next in line: Sigalet, Hunwick

psst kowi, mohol by si v uplnej kratkosti co to podstatneho prelozit :angel: nevies, ako to vyzera s Widemanom + Wardom..neobjavuju sa nejake spekulacie..tak ako ty, tak aj ja by sme v time urcite mile radi privitali este jedneho kvalitneho zadaka..hm :idea:

Murray a Ward sa v suvislosti s trejdom spominaju najcastejsie. Ale nic konkretnejsie, iba ak by mal ist Murray do Isles, co je vtakovina ako voda v kosi. Tam nepojde! Hovori sa o vymene s viacerymi muzstvami najma z vychodu. A o Markovovi, samozrejme. Podla mna dostane Allen viac sanci. Nie je siedmy, ale siesty.

cepi> Ak mi to cas dovoli tak cez vikend sa pokusim, to uz budem "doma" v Massachusetts a budem mat spolahlivy net.

Inak tento tyzden som cital vyjadrenie GM ze ziadne velke zmeny uz neplanuje a je dost mozne ze sezona sa zacne s tymito hracmi.

Ved zober slovnik do ruky a takto sa pekne mozes ucit anglictinu.

:poster_spam: :lol2: vies debile, nam starsim rocnikom uz tak nepali :unsure: c.

Sa nerob starsi, co mas o rok, dva viac odo mna? :D Spat k teme. Mne pripada kader Bostonu dost kompaktny, ale predsalen by to este jednu-dve zmeny chcelo. Skorujuceho utocnika do 2. lajny a skuseneho obrancu....

kowi -) tesim sa..predsa len, momentalne je to Tvoja "domovska" rec, takze pre Teba malina :yes:

chorche -) mne postaci len ten zadak, ale ak sa tak nestane, nerobim paniku...o utocnu silu obavy namam..goly bude mat kto strielat, dokonca aj 3 lajna (aspon podla mĂ´jho zlozenia) nebude do goloveho poctu..tak skusme to..

Schaefer - Savard - Murray
Sturm - Bergeron - Bochenski
Axelsson - Kessel - Kobasew
Reich - Mowers - Thornton

WOW Scaefer do první lajny? No, v Ottawě sbíral nějaké body, ale to měl vedle sebe lepší spoluhráče, nevím, nevím, lepší by byl asi Sturm když už.

MartinFC píše:ale to mÄ›l vedle sebe lepší spoluhráče, nevĂ­m, nevĂ­m, lepší by byl asi Sturm kdyĹľ uĹľ.
no!no!, Savvyho i Glenna povazujes sa menej kvalitnych spoluhracov?! :buchac: :) Schaef, ma v pritomnosti tychto borcov urcite na 1 lajnu
MartinFC píše:lepší by byl asi Sturm kdyĹľ uĹľ.
zaradenie Sturma do 2 lajny som poriesil z jedineho dĂ´vodu -) v minulom rocniku nastupoval Marco po boku Bergerona, ktory je v time 2 centrom a ich zohratost by mala byt predsa len na inej urovni

cepi píše:
MartinFC píše:ale to mÄ›l vedle sebe lepší spoluhráče, nevĂ­m, nevĂ­m, lepší by byl asi Sturm kdyĹľ uĹľ.
no!no!, Savvyho i Glenna povazujes sa menej kvalitnych spoluhracov?! :buchac: :) Schaef, ma v pritomnosti tychto borcov urcite na 1 lajnu
MartinFC píše:lepší by byl asi Sturm kdyĹľ uĹľ.
zaradenie Sturma do 2 lajny som poriesil z jedineho dĂ´vodu -) v minulom rocniku nastupoval Marco po boku Bergerona, ktory je v time 2 centrom a ich zohratost by mala byt predsa len na inej urovni
Jednoznačne prvým centrom musí byť Marc Savard...nie preto bo moj najoblubenejší center no je to jeden z najlepších playmakerov v NHL-ke a často obsadzuje prve priečky v kanadskom bodovaní a hlavne v asistenciach...aj ked nie je problem pre neho byť v top ten v kanadskom bodovaní stale si myslím že je trochu v uzadí hviezd a medii...no fakt super hrač to je...keby nebol Chara kapitanom jeho by som iste pasoval zan nho...
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS