Mikkelson není 100%, takže proto. Hedman si vede na PP dobře, není důvod nic měnit, jde o systém PP jako takovej, ten stojí za prd.D§M píše: Prekvapilo ma že Boucher vynechal Mikkelsona a zaradil do hry Bergerona(prekvapilo, nie sklamalo). Možno to má niečo s tým že sme nacvičovali nové PP formácie?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
OTT-TB 4-6 (0:1),(4:2),(0:3)
Miestami som naozaj neveril že to dáme. Ale ono to vyšlo a Ottawe sme nenechali ani bod!!!
Zápas začal krásnou ceremóniou k Vinnymu (osobne ma to veľmi dojalo
). Dostal toľko darčekov od celého klubu
. Je to neuveriteľné už 1 000 zápasov. Dúfajme že ich pribudne ešte ďaleko ďaleko viac. No späť k zápasu.
Začali sme parádne skvelý tlak hneď 2pp, dokonca jedna využitá. Človek by si už aj myslel že sme našli dobrý spôsob a bude to padať. Ho*vno. Následne nám krásne zavaril Bergeron a 2x Carle. Znova PP o ničom pár pekných akcii inak nič. Hlavne Stammerova lina. Znova sme mali hluché miesta a to niekoľko...hlavne 3tretina nebiť "unbelievable Lindbäcka" ťažko by sme sa tešili z výhry. Pochytal čo išlo ale obrana....Znova znova úniky. Fasli sme s toho gól. A nebiť pohotového Aulieho a Lindbäcka z únikov by sme dostali ďalšie góly. Obrana bola často úplne mimo a tak vznikali prečíslenia. Niekoľko krát sme boli vo vlastnom pásme 2v3.
Druhú tretinu sme teda naozaj nezvládli a aby padli za 30sekúnd 3góly
to som dlho nevidel.
Lind paráda
. Chytal super podržal nás hlavne v nápore v IIItretine. Ale čo s toho keď mu obrana pomáha úplne minimálne. Štatistiky teda nič moc ale na to sa môžme vykašlať. Treba hrať poriadne dozadu a aby sa vracali všetci. OTT to dokázala veľmi dobre využívať. Taktiež treba spomenúť krásne zastavenie nájazdu Regina, a Condru v III.tretine.
Obrana.Najslabší článok zápasu. Lepšie povedané obranná hra celého teamu. Alebo jednoducho Lee? Salo bola dneska osobitná kapitola. Dedek Salo nespravil žiadnu chybu všetko s prehľadom a z pevnými nervami. Hedman taktiež ofenzívna hra super, defenzíve by som tiež nič nevyčítal.
Aulie no, dneska to bolo znova fajn aj keď pár chybičiek bolo. Mal ofenzívne chúťky niečo skúšal a nedopadlo to zle. 1v1 zvládol niekoľko krát na výbornú. Hity znova ok. Škoda len -2 aj keď za Turrisov gól naozaj nemohol tam sa mohli s Andersom aj rozkrájať a aj ty by to nechytili. Na konci takmer zadupal do zeme Condru, verím tomu že nebiť rozhodcov roztrhal by ho na kúsky
Dostávame sa k tomu zlému LEEEEE
znova nič. Prestal som ho sledovať asi v polke matchu. Nič poriadne nespravil nič čím by as ospravedlnil za min.zápas. Akurát Ďalšie 2min vylúčenie (zbytočné) pri ktorom sme dostali gól. Nechápem načo ho Boucher staval. Verím že aj Bergeron by to lepšie odohral. Čo sa týka jeho Kisin vidíš to prvá PP Bergeron v nej, a hneď assist.
niečo na tom bude. Musím sa ale pozreť ešte na to a zistiť kde bola chyba pri tých góloch.
Dneska sme tu mali pekný 6gólov. Vyzdvihol by som Vinnyho nebol to zápas ako proti Caroline ale +3 najlepší v útoku skvelá práca pri Hedmanovom góle len body nepribudli. Inak znova dobrý zápas. Skade sa ale tie body Stammerovi berú? Ako dneska to bolo lepšie korčuľoval hnal sa za pukom po vstrelenom góle ožil ale stále to nie je ono, niečo tam chýba. Purcella som tiež nevidel takmer vôbec. Cory dneska znova 0+2. Paráda ale osobne som ho na ľade videl zriedka ale aj tak 2x assistoval. Budem mu musieť venovať viac času
. Klasika k 4lajne niet čo dodať. To bola úplná paráda. Nič nekazili Boucher im mohol plne dôverovať oni traja spolu hrajú perfektne. + Pyatt zlepšil sa začal bojovať o každý puk sa bil ako o život a na konci si gól zaslúžil. Takýto Pyatt sa mi veľmi páči
Tak body máme, to je dôležité ale s hrou nemôžeme biť spokojný na 100%. Ako spomínal Kisin je čo zlepšovať ešte. WSH znova prehral, Carolina a Winnipeg vyhrali.....Musíme ďalej makať.
Miestami som naozaj neveril že to dáme. Ale ono to vyšlo a Ottawe sme nenechali ani bod!!!
Zápas začal krásnou ceremóniou k Vinnymu (osobne ma to veľmi dojalo
Začali sme parádne skvelý tlak hneď 2pp, dokonca jedna využitá. Človek by si už aj myslel že sme našli dobrý spôsob a bude to padať. Ho*vno. Následne nám krásne zavaril Bergeron a 2x Carle. Znova PP o ničom pár pekných akcii inak nič. Hlavne Stammerova lina. Znova sme mali hluché miesta a to niekoľko...hlavne 3tretina nebiť "unbelievable Lindbäcka" ťažko by sme sa tešili z výhry. Pochytal čo išlo ale obrana....Znova znova úniky. Fasli sme s toho gól. A nebiť pohotového Aulieho a Lindbäcka z únikov by sme dostali ďalšie góly. Obrana bola často úplne mimo a tak vznikali prečíslenia. Niekoľko krát sme boli vo vlastnom pásme 2v3.
Druhú tretinu sme teda naozaj nezvládli a aby padli za 30sekúnd 3góly
Lind paráda
Obrana.Najslabší článok zápasu. Lepšie povedané obranná hra celého teamu. Alebo jednoducho Lee? Salo bola dneska osobitná kapitola. Dedek Salo nespravil žiadnu chybu všetko s prehľadom a z pevnými nervami. Hedman taktiež ofenzívna hra super, defenzíve by som tiež nič nevyčítal.
Aulie no, dneska to bolo znova fajn aj keď pár chybičiek bolo. Mal ofenzívne chúťky niečo skúšal a nedopadlo to zle. 1v1 zvládol niekoľko krát na výbornú. Hity znova ok. Škoda len -2 aj keď za Turrisov gól naozaj nemohol tam sa mohli s Andersom aj rozkrájať a aj ty by to nechytili. Na konci takmer zadupal do zeme Condru, verím tomu že nebiť rozhodcov roztrhal by ho na kúsky
Dneska sme tu mali pekný 6gólov. Vyzdvihol by som Vinnyho nebol to zápas ako proti Caroline ale +3 najlepší v útoku skvelá práca pri Hedmanovom góle len body nepribudli. Inak znova dobrý zápas. Skade sa ale tie body Stammerovi berú? Ako dneska to bolo lepšie korčuľoval hnal sa za pukom po vstrelenom góle ožil ale stále to nie je ono, niečo tam chýba. Purcella som tiež nevidel takmer vôbec. Cory dneska znova 0+2. Paráda ale osobne som ho na ľade videl zriedka ale aj tak 2x assistoval. Budem mu musieť venovať viac času
Tak body máme, to je dôležité ale s hrou nemôžeme biť spokojný na 100%. Ako spomínal Kisin je čo zlepšovať ešte. WSH znova prehral, Carolina a Winnipeg vyhrali.....Musíme ďalej makať.
Hrozně mě mrzí, že sem usnul a zápas neviděl
Lidas dostal zase čtyři fíky, jak ale koukám, obrana mu v tom vyloženě pomáhá. Každopádně útok hraje na výbornou. Stammer sbírá body ani neví jak
Jinak koukám do stats a Sami Salo měl po zápase +5
a k tomu ještě 4 blokovaný střely. Lee očividně chytil Mikkovo syndrom a ten se z něj naopak možná vyléčil
V dalším zápase ho nechat sedět, to už i ten MAB je platnější.
sob 26. led 2013 12:22
síce som zápas nevidel ale podľa záznamu dokážem usúdiť že to bol veľmi dobrý zápas (nie pre tých, ktorí sa dokážu veľmi ľahko vyhecovať). Stammer mi príde akýsi iný, aj keď boduje. Lindbäck mohol mať dobrý zápas nebyť tých obranných chýb.
Každopádne, veľmi pekný zápas a dúfam, že to bude takto pokračovať
Každopádne, veľmi pekný zápas a dúfam, že to bude takto pokračovať
Docela často jsem narazil při čtení různých názorů a hodnocení na kritiku Lindbacka. Nemyslím, že to je úplně oprávněné. Dneska dobře, ten Spezzův gól šel chytit, ale ty další už těžko. Jo, ještě brejk se taky chytnou dá, ale když jich na něho tým pustí za zápas několik, tak tam nějaký prostě spadne vždycky. A to nepočítám turnovery, přečíslení a tak (viz zápas s Islanders). Jakmile se zlepší trochu obraná hra, přestanem dělat chyby, nebudem v každém zápase přesříleni, tak na tom bude i Lindback líp.
mountain píše:Docela často jsem narazil při čtení různých názorů a hodnocení na kritiku Lindbacka. Nemyslím, že to je úplně oprávněné. Dneska dobře, ten Spezzův gól šel chytit, ale ty další už těžko. Jo, ještě brejk se taky chytnou dá, ale když jich na něho tým pustí za zápas několik, tak tam nějaký prostě spadne vždycky. A to nepočítám turnovery, přečíslení a tak (viz zápas s Islanders). Jakmile se zlepší trochu obraná hra, přestanem dělat chyby, nebudem v každém zápase přesříleni, tak na tom bude i Lindback líp.
Určite kritika nie je na mieste. Nj Spezzov gól išiel ale niekedy to újde. Nehovoriac že oslabenia 3na4 sú vždy veľmi nepriemne. Aj brejk, ale potom keď to bolo najdôležitejšie tak nepustil nič. Regin, Condra sa mohli posrať a neprekonali ho. V 3.tretine bol naozaj unbelievable a fakt kašlať na stats. Nebiť jeho určite by sme sa teraz netešili z výhry.
D§M
Měli jsme i dost štěstí, ale je fakt, že jsme čelili jednomu z top teamů ligy a měli v sestavě Leeho, který hrál 2.třetinu za svůj bývalý klub. Přesilovky opět o ničem, MAB měl na té brance minimální podíl, stejně by to posunul i Hedman. MAB jinak OK, sice hrál s velmi limitovaným TOI, ale nebyl přítěží, to je hlavní.
Lee
nejprve zase děsná gap control, pak stupidní vyloučení a završí to neudržením puku v pásmu, po němž následuje tukec Sens. Aulie mu může poděkovat za dvě mínusky. At je Mikkelson jakejkoliv, tak v tom 1 zápase, který zatím odehrál, se prezetoval mnohem lépe jak Lee. Zítra očekávám v sestavě Mikkelsona a snad i Tyrella (MABa).
Hedman byl v beast modu, ale celkový dojem kazí ta rookie mistake u třetího golu. Široko daleko nikdo a on se snaží těsně před Lindbackem odehrát puk, zřejmě to i tečoval
Carle solid, stále čekám, až vyvede nějakou hrubku, ale zatím se drží, na oslabení patří k nejlepším. Salo, to je pan hráč, luxusní střela a ten přehled... +8 má úplně oprávněně.
V útoku v 1.třetině existovalo jen trio Crombeen-Thompson-Hall, nepouštěli Sens do útočné třetiny a sami si dokázali připravit 2-3 slušné šance. Pak už se vytratili, ale naštěstí se rozjeli i ostatní. Vinny imho neměl nejlepší večer, ale např. Hedmanův gol by vůbec nepadl, kdyby čistě nevyhrál buly. Conachera tentokrát nebyl plný led, ale byl velmi efektivní, zařídil vyrovnávací branku. Márty na své poměry dost kazil, Stammer konečně vypadal k světu, jeho nejlepší výkon v sezoně, i když stále má co zlepšovat. Purcell slabota, Pouliot nic moc, ale furt je to 100x lepší jak Shannon.
Lindback pustil 1 softie, ale jinak jak píše D§M byl oporou, hlavně ve 3rd. Těžko se to chytá, když ta obrana je tak shaky. Taky nechápu tu kritiku...
Důležité 2 body, opět jsme ukázali, že neumíme 2.třetiny, ale že ve 3.třetině nemáme konkurenci. Golů dáváme plnou prdel, měli bychom se zaměřit na defenzívu. Posadit Leeho, na kterého jde z těch 12ti inkasovaných branek minimálně 5 a mnohem více využívat Hedmana. Nezlobil bych se, kdybychom příště hráli více zezadu a vyhráli třeba 2:1 nebo 3:2.
Měli jsme i dost štěstí, ale je fakt, že jsme čelili jednomu z top teamů ligy a měli v sestavě Leeho, který hrál 2.třetinu za svůj bývalý klub. Přesilovky opět o ničem, MAB měl na té brance minimální podíl, stejně by to posunul i Hedman. MAB jinak OK, sice hrál s velmi limitovaným TOI, ale nebyl přítěží, to je hlavní.
Lee
Hedman byl v beast modu, ale celkový dojem kazí ta rookie mistake u třetího golu. Široko daleko nikdo a on se snaží těsně před Lindbackem odehrát puk, zřejmě to i tečoval
Carle solid, stále čekám, až vyvede nějakou hrubku, ale zatím se drží, na oslabení patří k nejlepším. Salo, to je pan hráč, luxusní střela a ten přehled... +8 má úplně oprávněně.
V útoku v 1.třetině existovalo jen trio Crombeen-Thompson-Hall, nepouštěli Sens do útočné třetiny a sami si dokázali připravit 2-3 slušné šance. Pak už se vytratili, ale naštěstí se rozjeli i ostatní. Vinny imho neměl nejlepší večer, ale např. Hedmanův gol by vůbec nepadl, kdyby čistě nevyhrál buly. Conachera tentokrát nebyl plný led, ale byl velmi efektivní, zařídil vyrovnávací branku. Márty na své poměry dost kazil, Stammer konečně vypadal k světu, jeho nejlepší výkon v sezoně, i když stále má co zlepšovat. Purcell slabota, Pouliot nic moc, ale furt je to 100x lepší jak Shannon.
Lindback pustil 1 softie, ale jinak jak píše D§M byl oporou, hlavně ve 3rd. Těžko se to chytá, když ta obrana je tak shaky. Taky nechápu tu kritiku...
Důležité 2 body, opět jsme ukázali, že neumíme 2.třetiny, ale že ve 3.třetině nemáme konkurenci. Golů dáváme plnou prdel, měli bychom se zaměřit na defenzívu. Posadit Leeho, na kterého jde z těch 12ti inkasovaných branek minimálně 5 a mnohem více využívat Hedmana. Nezlobil bych se, kdybychom příště hráli více zezadu a vyhráli třeba 2:1 nebo 3:2.
ned 27. led 2013 17:07
Lightning will go with six D tonight. Bergeron out, Tyrell in. Lindback in net.
Já se těšil, že si stats konečně zlepší Anders. Jenže takhle půjdou další 2-3 branky na Leeho triko a Anders s tim nic neudělá. Leighton zatím není confirmed, writeři Flyers ani nepíšou o tom, kdo by mohl/měl v brance být, nejspíš je to ani nezajímá
Bryz má teď super formu, včera v Sunrise pochytal co se dalo, takže byť by to byl back-to-back, radši bych viděl v brance Leightona. Snad vyhrajeme, Lee se už musí probrat, jinak se ho brzo zbavíme.
PHI-TB 1-5 (1:3),(0:0),(0:2)
-Zápas v ktorom sme určovali tempo zápasu a bezproblémov vyhrali. Všetko klapalo, obrana zabrala nespravila žiadne chyby. Neni čo vytknúť okrem toho blbého gólu čo dostal Anders. Na to si bude musieť dávať pozor. ALe Okamžite sme začali z tlakom a do konca 1tretiny pohodlných 3:1. Potom to už išlo ako po masle. Oslabenia 0/6 niekedy som mal pocit že hráme 5na5. Presilovky tiež najlepšie v tejto sezóne, kombinácie a strela z prvej
. Mali sme aj hluché presilovky kde sme nespravili nič, ale tomu sa asi nevyhneme. Máme nového strelca Brewera. Skoro som sa po*ral
. Vážne ďalší gól? Bohvie dokedy bude tento luck trvať. Čakal som ale agresívnejší hokej s viacerými bitkami. Ten začiatok tomu veľmi nasvedčoval. Na ľade bolo až príliš "horko"
. Potom si Hedman spravil nového kamoša Simmondsa, a vyvrcholilo to Vinnyho fighterským číslom
ale držal sa v pohode a nedostal žiadny náklad.
Prosím vysvetlite mi za čo dostal Crombeen 2+2+2 a Simmonds len 2. Nevadí mi to niako extra keďže sme to oslabenie zvládli v nadpriemerne (a s pomocou Andersovho betónu). Ale vážne neviem čo také Crombeen spravil. Videl som to len raz z opakovaného ale zdalo sa mi že Giroux tam niečo skúšal na Crombeena a on mu to len išiel vysvetliť...
Lindbäck paráááda. Konečne mu pôjdu čísla správnym smerom. Lee nezavaril, a nebiť takého hlúpeho gólu mohol sa Anders tešiť s 1SO. Inak bol 100% a puky vyrážal len zriedka. Znova perfektné zákroky betónmi. Už som to spomínal, že nohy má perfektne rýchle a prekonať ho po ľade nie je vôbec easy. GAA bude po dnešku cca 3.00 takže je ešte čo sťahovať.
6bekov, žiadne sklamanie. Tak toto by som rád písal aj nabudúce. Salo znova super zápas hral si svoje icetime skoro 26min.
čo je naozaj dosť a zvládol ich bravúrne. Hedman ďalší gól som som hrozne rád za jeho ofenzívne chúťky ktoré konečne má.
Aulie pohodička mal pár dobrých nahodení na bránu ktoré vyzerali sľubne. V obranne bezchybný. Tam to je proste jeho. Aaaa ideme k tomu podstatnému Lee
. Jedným slovom okey. Nič neposral, a to bola jeho úloha. Súboje občas aj vyhral a nahadzoval len puky do pásma...Nespravil nič naviac a ani nič za čo by som ho pochváliť . Výraznejším chybám sa vyvaroval. Každopádne by som si radšej pozrel v utorok Mikkelsona.
No dneska konečne Stamkos. Martymu sa to podarilo a Stamkosa prebral po 4 zápasoch k životu. Páčil sa mi mal šance, veľa šancí a nakoniec to tam aj padlo. Taktiež sa dobre vracal. Uvidíme či mu to bude už aj padať poriadne. Marty základ úspechu moja hviezda zápasu. Všetko vytvoril a perfektne prihrával. Nič nepokazil. Vinny dobrý výkon, za zmienku stojí ale ten jeho PP gól no to bola nádhera, presne umiestnené na milimetre. Super trefa. Taktiež dneska mu bolo narátaných až 7hitov
. Za zmienku stojí aj výkon Halla. Základ oslaboviek, perfektná práca a nekomplikoval si život. Na oslabeniach z 9 FO 7 win + stats obohatené assistenciou
. Cory dneska bez bodu, predvedená hra ale znova na vysokej úrovni. Dravosť bola u neho cítiť stále, bol extrémne rýchli, bojoval o každý puk. To sa od neho presne čaká. Ice-time dneska klesol, tragédiu s toho ale robiť netreba. Čo mu ale vytýkam je stabilita. Zase sa nevyhol pár pádom. 4.Lajna znovu super. Ich hra bola bezchybná a majú +1.
Tak len pozitívne pocity po dnešnej výhre. V utorok to bude derbi s FLA na to sa ohromne teším. Chcelo by to znova zopakovať dnešný výkon a bude všetko v úplnej pohode
-Zápas v ktorom sme určovali tempo zápasu a bezproblémov vyhrali. Všetko klapalo, obrana zabrala nespravila žiadne chyby. Neni čo vytknúť okrem toho blbého gólu čo dostal Anders. Na to si bude musieť dávať pozor. ALe Okamžite sme začali z tlakom a do konca 1tretiny pohodlných 3:1. Potom to už išlo ako po masle. Oslabenia 0/6 niekedy som mal pocit že hráme 5na5. Presilovky tiež najlepšie v tejto sezóne, kombinácie a strela z prvej
Prosím vysvetlite mi za čo dostal Crombeen 2+2+2 a Simmonds len 2. Nevadí mi to niako extra keďže sme to oslabenie zvládli v nadpriemerne (a s pomocou Andersovho betónu). Ale vážne neviem čo také Crombeen spravil. Videl som to len raz z opakovaného ale zdalo sa mi že Giroux tam niečo skúšal na Crombeena a on mu to len išiel vysvetliť...
Lindbäck paráááda. Konečne mu pôjdu čísla správnym smerom. Lee nezavaril, a nebiť takého hlúpeho gólu mohol sa Anders tešiť s 1SO. Inak bol 100% a puky vyrážal len zriedka. Znova perfektné zákroky betónmi. Už som to spomínal, že nohy má perfektne rýchle a prekonať ho po ľade nie je vôbec easy. GAA bude po dnešku cca 3.00 takže je ešte čo sťahovať.
6bekov, žiadne sklamanie. Tak toto by som rád písal aj nabudúce. Salo znova super zápas hral si svoje icetime skoro 26min.
Aulie pohodička mal pár dobrých nahodení na bránu ktoré vyzerali sľubne. V obranne bezchybný. Tam to je proste jeho. Aaaa ideme k tomu podstatnému Lee
No dneska konečne Stamkos. Martymu sa to podarilo a Stamkosa prebral po 4 zápasoch k životu. Páčil sa mi mal šance, veľa šancí a nakoniec to tam aj padlo. Taktiež sa dobre vracal. Uvidíme či mu to bude už aj padať poriadne. Marty základ úspechu moja hviezda zápasu. Všetko vytvoril a perfektne prihrával. Nič nepokazil. Vinny dobrý výkon, za zmienku stojí ale ten jeho PP gól no to bola nádhera, presne umiestnené na milimetre. Super trefa. Taktiež dneska mu bolo narátaných až 7hitov
Tak len pozitívne pocity po dnešnej výhre. V utorok to bude derbi s FLA na to sa ohromne teším. Chcelo by to znova zopakovať dnešný výkon a bude všetko v úplnej pohode
Viděl sem pouze první třetinu, ale ten výkon byl parádní. Obrovská škoda tý jedný trapný branky, už mohl mít Lidas první SO. Takový střely si musí krejt, dát tam hůl nebo nastavit beton, dost to podcenil. Nicméně zbytek zápasu držel jako skutečná jednička týmu, zejména ten zákrok při oslabení v první třetině. Rovněž nechápu, proč dostal Crombeen 6TM, rozhodčí ten zápas hrubě nezvládli, tedy alespon tu první třetinu, kde vylučovali doslova za špatnej pohled. Naštěstí v tom potom zvolnili. Simmonds svojí nevymáchanou pusou připravil pro naše hráče velkou šanci, kterou sme využili. Jinak to čtyřminutové oslabení bylo snad nejlepší PK, co sem viděl
první dvě minuty v útočném pásmu, druhý dvě minuty se k ničemu nedostali. Stammer konečně něco hrál a šlo ho vidět. Marty 0+4, tam neni o čem, Vinny neskutečná střela, líp to už trefit nemohl. Salo 0+2 a v plusu
Hedman, Teddy, všichni hráli skvěle. Lee konečně bez nějakých velkých chyb, snažil se jim vyhýbat. Parádní výkon, Floridu bysme měli zníčit naprosto bez potíží, hlavně to ale nepodcenit.
pon 28. led 2013 15:55
videl som iba záznam ale bol to krásny zápas. Islanders nám otvorili oči a v posledných zápasoch sme neporaziteľní
No dalo sa to aj čakať, znova Lee...uvidíme no. Každopádne znova aj Tyrell v zostave čo ma teší. Dúfam že Lindbäck znovu stiahne GAA 
Veru toto by bola pre nás veľmi bolestivá prehra z rivalom ako FLA ktorý majú 0-formu. Návrat Versteega, no panikáriť netreba, 1.útok Fleischmmann-Weiss-Versteeg asi nebude kompletný ani zajtra. Neviem presne čo je z Weissom ale proti nám by nastúpiť nemal. Vyzerá to že Panthers majú statočnú dieru na centri. To treba využiťPainKiller píše:Bohužel, Versteeg se zítra vrací do sestavy PanthersTakový nazdárky musíme sundat bez sebemenších problému.
Nebude to lehký zápas, Floridě se vrací Steeger a zejména budou mít chut po debaklu s Flyers a celkově bídné hře a rekordu dokázat, že nejsou až zas tak hrozní. Nicméně hrajeme doma, v podstatě v nejsilnější možné sestavě, byla by škoda nechat 2 body na stole. A navíc jim máme z poslední sezony co vracet. Pokud budeme hrát jako proti Flyers, vyhrajeme.
úte 29. led 2013 19:44
FLA-TB 2-5 (1:2),(0:2),(1:1)
Zápas ktorý sa mi v mnohom podobal na predchádzajúci z Flyers. Znova niet veľmi čo vytknúť žiadny hráč nebol zlý. Jedine znova 2x či 3x išli hráči Panthers sami na bránu. Spomenul by som aj Hedmanovu sebeckosť 4v1 a on vystrelí. Jasné, nebola to úplne jednoduchá situácia ale dalo sa to riešiť aj lepšie...Inak Stamkos is back, Cory vedie Calder, Salo +10 a Lindbäck 93%.
Panthers na nás takmer nič nevymysleli. Znova boli potrestané naše 2chyby ale kľudne sme mohli vidieť 1SO(ako minule).
Dneska znova Lindbäck podržal niekoľko pekných zákrokov. Dokázal podržať aj pri oslabení. Ale prvý Mullerov gól
. Veľmi zlá rozohrávka a zbytočný gól. Potom už všetko okey nádherne vychytal Matthiasa (?). Perfektný zákrok betónom. Rozchytal sa parádne a za ten gól Fleischmanna nemohol. Jediné čo by som vytkol je rozohrávka, všimol som si že často s tým máva problém a niekoľko krát len tak odbil puk po mantineli. A samozrejme sa vyvarovať tak blbým gólom.
Pri presilovke 2x(!!!) nechať brániaci team ísť do brejku? Carle to naozaj po*ral, to bolo úplne čitateľné čo chce spraviť a on to tam tak ležérne nahrá. V III.tretine znova, neviem kto to bol ale najskôr neudržanie pásma a hneď na to tak blbá nahrávka...Výkony jednotlivcov inak Okey. Jedine Carle celkovo som z neho mal dosť priemerný pocit. Dopredu a v zadu taktiež stratil niekoľko pukov. Lee začal dobre vyzeralo to že sa vracia do klasiky 3-kového beka. V tej pozícii aj ostal. Podobný výkon ako proti PHI. No biť trochu rýchlejší tak by možno zabránil Fleischmannovmu gólu. Dvojica Hedman-Salo
. Tý dvaja úplne "válí". Hedman bol vpredu veľmi často, zapájal sa. Toto som presne chcel, ofenzívne inštinkty sa prebudili. Nádherný pass na Coryho. Taktiež následuje Sala, už má +8.
Hráč zápasu C.Conacher
. Ty krávo ten lietal po ľade ako drak. Jeho rýchlosť je naozaj vynikajúca. Prešprintuje hádam každého. Odohral znova niečo len cez 13minút ale dal do nich všetko. Dokonca mohol mať 2+1 ale rozhodca 2-gól neuznal. Osobne sa mi to zdalo trochu mimo. Zaplietli sa im tam hokejky ale prišlo mi to čisté. No škoda Cory ten druhý gól trafil parádne
. Len aby mu neklesla forma, lebo dneska to bolo perfect. Prvá lajna (Purcell-Stamkos-Marty) predvádzala naozaj dobré akcie zo skvelými nahrávkami hlavne Marty, aj keď občas mu niaka tá prihrávka ušla
. Vinny dneska 2tretiny priemerný výkon v trojke to rozbehol. Boucher ho viac nechával na ľade. Najskôr spravil skvelú akciu ktorá takmer skončila gólom. Zapečatil to gólom do odkrytej brány (inak tú akciu nádherne rozohral Hedman). 3.lajna ktorá do min.zápasu ani poriadne neexistovala dneska odohrala parádny zápas. Hlavne Tyrell znova tá rýchlosť pri mantinely a bojovnosť. Pyatt detto. Pouliot veľmi dobrý zápas ak nie najlepší odohraný za Bolts. Hlavne pass na Vinnyho bol ukáškový.
PP znova veľmi dobré zahrali sme ich fajn, samozrejme až na tie kiksy na modrej.
PK Hall Thompson Pyatt tam odvádzajú skvelú prácu a hlavne veľa času strávia v útočnom pásme. Zatiaľ nám patrí 7.miesto
Zostava znova vyšla, zrejme nebudeme nič meniť takto je to naozaj paráda
. Len nech nám to vydrží čo najdlhšie. Do kariet nám nahrali aj všetci divízny rivali. Prehry WPG, FLA, WSH a včera tiež CAR. Hlavne Lindbäckovi dohovoriť za tie blbé góly a konečne si dávať pozor na súperove brejky. A hurá na Jets.
BTW: Som fakt rád že konečne budú 2dni voľna (a spánku) :modlenie: . Všetkým to pomôže zregenerovať
Zápas ktorý sa mi v mnohom podobal na predchádzajúci z Flyers. Znova niet veľmi čo vytknúť žiadny hráč nebol zlý. Jedine znova 2x či 3x išli hráči Panthers sami na bránu. Spomenul by som aj Hedmanovu sebeckosť 4v1 a on vystrelí. Jasné, nebola to úplne jednoduchá situácia ale dalo sa to riešiť aj lepšie...Inak Stamkos is back, Cory vedie Calder, Salo +10 a Lindbäck 93%.
Panthers na nás takmer nič nevymysleli. Znova boli potrestané naše 2chyby ale kľudne sme mohli vidieť 1SO(ako minule).
Dneska znova Lindbäck podržal niekoľko pekných zákrokov. Dokázal podržať aj pri oslabení. Ale prvý Mullerov gól
Pri presilovke 2x(!!!) nechať brániaci team ísť do brejku? Carle to naozaj po*ral, to bolo úplne čitateľné čo chce spraviť a on to tam tak ležérne nahrá. V III.tretine znova, neviem kto to bol ale najskôr neudržanie pásma a hneď na to tak blbá nahrávka...Výkony jednotlivcov inak Okey. Jedine Carle celkovo som z neho mal dosť priemerný pocit. Dopredu a v zadu taktiež stratil niekoľko pukov. Lee začal dobre vyzeralo to že sa vracia do klasiky 3-kového beka. V tej pozícii aj ostal. Podobný výkon ako proti PHI. No biť trochu rýchlejší tak by možno zabránil Fleischmannovmu gólu. Dvojica Hedman-Salo
Hráč zápasu C.Conacher
PP znova veľmi dobré zahrali sme ich fajn, samozrejme až na tie kiksy na modrej.
PK Hall Thompson Pyatt tam odvádzajú skvelú prácu a hlavne veľa času strávia v útočnom pásme. Zatiaľ nám patrí 7.miesto
Zostava znova vyšla, zrejme nebudeme nič meniť takto je to naozaj paráda
BTW: Som fakt rád že konečne budú 2dni voľna (a spánku) :modlenie: . Všetkým to pomôže zregenerovať
WPG-TB 3-8 (0:3),(0:3),(3:2)
Tak toto bola Show!
Sme ako plne nadupaný stroj. Toto boli ofenzívne hody ako sa patrí! Samozrejme že nám veľmi pomohli vylúčenia Jets v prvej tretine (dokopy 6). Pred zápasom som pozeral ako je na tom WPG na pp a pk. No PK mali (a určite majú) úplne žalostné a sú posledný v NHL. A tak sme si na nich zgustli aj mi. Ďalším faktorom bolo nasadenie Pavelca od začiatku zápasu. To som vážne nečakal, no evidentne to bola chyba. Aj keď čo sa mu dá vyčítať pri skvelých tečoch Coryho a presilovkách 5na3...Každopádne ofenzívnu stránku sme zvládli na 1* ale čo defenzívna stránka? Už v polke zápasu sa hra začala vyrovnávať a na konci II.tretiny mali Jets niekoľko sľubných šancí na zničenie SO Lindbäcka už v druhej časti. Vydržali sme to ale v tretej to už nešlo. Nevinil by som za góly Lindbäcka, ale prvý sa chytiť vcelku dal.
Ako som spomínal Anders dneska znova dobrý výkon podržal náš v niekoľkých ťažkých situáciách ale znova 3góly v sieti. Takto si tie stats naozaj nezlepší
. Dneska aj % išli dole....Mohli sme sa naozaj viacej venovať v III.tretine defenzíve a nedostali by sme až 3góly čo naozaj zamrzí.
Obrana bola dobrá, splnili si čo mali, akurát PK trochu slabota. Brewer sa ofenzívne rozbehol znova 2body. Hrozne sa mi uľavilo keď som uvidel po tom nešetrnom zákroku Thorburna na Sala, že Salovi sa takmer nič nestalo aj keď hádzal rôzne pohľady
. Cucák Thorburn nášho dedu bude takto klincovať na mantinel
. Nakoniec sa presadil aj Hedman peknou prihrávkou do bránkoviska, človek aby sa bál do posledných minúť že naša rozbehnutá hviezda v obrane nebude mať ani bod pri 8 góloch. Vysvetlite mi ale ako Lee môže pri výhre 8:3 ostať v -1
To dokáže iba on.A to nehovorím o tom že sme dostali na 2PP góly...
K tej našej krásne rozbehnutej ofenzíve nieje ani čo napísať. Jedine nádhera, super, paráda. Kiež by to takto vydržalo po celú sezónu. Či to boli beauty Coryho teče alebo one timer by Stammer, Vinny... Všetko klapalo ako malo. Vinny si pekne obsadil miesto na pp skade mu to zatiaľ naozaj padá. Jeho hra sa mi znova páčila, s Corym a Malonom im to ide nadmieru dobre, a z môjho pohľadu dneska tak trochu zastienili 1lajnu
Zajtra máme Rangers. Proti Pens boli úplne soft ale to je zrejme jedno. Rangers sú Rangers a ľahké to s nimi nebudeme mať. Každopádne verím Garonovi a že zastavíme ich trio Gaborik-Richards-Nash. Ak sa nám podarí toto, mali by sme mať víťazstvo v kapse
Tak toto bola Show!
Ako som spomínal Anders dneska znova dobrý výkon podržal náš v niekoľkých ťažkých situáciách ale znova 3góly v sieti. Takto si tie stats naozaj nezlepší
Obrana bola dobrá, splnili si čo mali, akurát PK trochu slabota. Brewer sa ofenzívne rozbehol znova 2body. Hrozne sa mi uľavilo keď som uvidel po tom nešetrnom zákroku Thorburna na Sala, že Salovi sa takmer nič nestalo aj keď hádzal rôzne pohľady
K tej našej krásne rozbehnutej ofenzíve nieje ani čo napísať. Jedine nádhera, super, paráda. Kiež by to takto vydržalo po celú sezónu. Či to boli beauty Coryho teče alebo one timer by Stammer, Vinny... Všetko klapalo ako malo. Vinny si pekne obsadil miesto na pp skade mu to zatiaľ naozaj padá. Jeho hra sa mi znova páčila, s Corym a Malonom im to ide nadmieru dobre, a z môjho pohľadu dneska tak trochu zastienili 1lajnu
Zajtra máme Rangers. Proti Pens boli úplne soft ale to je zrejme jedno. Rangers sú Rangers a ľahké to s nimi nebudeme mať. Každopádne verím Garonovi a že zastavíme ich trio Gaborik-Richards-Nash. Ak sa nám podarí toto, mali by sme mať víťazstvo v kapse
sob 02. úno 2013 11:10
Neskutočný zápas!
Skvelý štart, skvelá úspešnosť v presilovkách a ešte lepší Cory. Tretí gól Vinnyho bol neskutočný. Taktiež sledujem že sa nám celkom napráva obrana a začína to celkom fungovať v rovnováhe. Lindbäck mal niekoľko pekných zákrokov, no na SO mu to opäť raz nevyšlo
. Len tak ďalej, dnes nás čaká veľmi ťažký zápas ale verím vo výhru
Skvelý štart, skvelá úspešnosť v presilovkách a ešte lepší Cory. Tretí gól Vinnyho bol neskutočný. Taktiež sledujem že sa nám celkom napráva obrana a začína to celkom fungovať v rovnováhe. Lindbäck mal niekoľko pekných zákrokov, no na SO mu to opäť raz nevyšlo
Tak takové to hostiny co s evystrojují tedka v Tampě to se mě neskutečně pozdává...Conacher hmm...8:3 to je vysledek jakoby tam přijela stará dobrá Atlanta...Blesky se mě hrozně líbí a doma to je neskutečná ofenzivní mašina zatím. Pět zápasů a rovných 30 vstřelených golů, 5 výher a pětkrát vyprodaný stadion, co byste chteli víc? Ja asi nic, pokud jde o hokej..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé