Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

skvelý zápas. aj keď tie 3 góly Caps boli tak trochu o šťastí.
Conacher prvý zápas 1+1 :clap:
Parádní první zápas :good: Lindback dostal tři naprosto smolný góly. Klidně mohl mít SO, škoda. Nicméně vypadal dost jistě. Conacher luxusní debut. Víceméně všichni hráli skvěle, čtyřka Brewer, Salo, Hedman a Carle byli neskuteční :thumbsup: Aulie za nimi o mnoho nezaostával. Největší zklamání večera jasně Stammer a Pouliot. Stammer furt ztrácel puky, včera bych ho obehrála i moje babička. Pouliot docela neviditelný. Po první zápese mám dorbý pocit, vyhejbat se trestný lavici a bude to pohoda.
PainKiller píše:Největší zklamání večera jasně Stammer a Pouliot..
S tým súhlasím. Síce mal tuším 0+2 ale mal niekoľko šancí, pričom ani netrafil bránu. ale tak predsa, je to prvý zápas :good:
Obrana už od prvních minut vypadala jak z jinýho světa ve srovnání s tou z lonska. Salo má sice leta, ale je to pan hráč, ten přehled je neskutečnej. O tři třídy lepší jak Kubina. Není to sice žádný rychlík, ale rychlostně vyloženě nezaostává a práci s pukem má velmi pohotovou. Nezbývá než doufat, že mu vydrží zdraví. Carle rovněž luxus, zejména na oslabení. Pokud takhle bude hrát furt, byl to dobrej kauf... od Hedmana jsem čekal víc, na Boards i BP byl hodně chválen, imho to nebyl úplně jeho nejlepší zápas. Každopádně dnes ještě mrknu na záznam, musel jsem to kvůli posranýmu GCL přetrpět na free streamu, kde byla kvalita téměr nulová a nevyhnul jsem se ani sekání. Aulie byl důrazný, připsal si nejvíc hitů z teamu a navíc i bodoval. Spolehlivej, ačkoliv odehrál jen 10 minut, bylo ho vidět, jeho přítomnost na ledě byla znát. Lee se sice nachomítnul ke 2 brankám, ale hrál dobře. U té Wolskiho branky udělali chybu v podstatě všichni hráči na ledě - začalo to turnoverem Stamkose, následovalo blbou obrannou hrou Leeho s Hedmanem a skončilo to nedůrazem Mártyho. Lindback taky mohl zasáhnout lépe. Úplně zbytečnej gol těsně před koncem 2.třetiny. Brewer byl včera při chuti - vyrovnal celkový počet vstřelených branek v dresu Bolts :D

MAB tam byl úplně k ničemu, raději bych jeho ice-time rozdal Auliemu, Hedsovi, Carleovi a spol a využil Tyrella.

Z útoku bych vyzdvihnul trojku Vinny, Márty, Purcell, neskutečné výkony. Conacher příliš nezaostával. Sice byl asi 3x těžce hitován, ale jinak celkem bekům Caps zatápěl. Dobrý debut. Hráli jsme v podstatě jen na top6 + 4.lajnu, 3.linka v podstatě neexistovala. Pyatt s Pouliotem trávili většinu času na ledě s Vinnym. Boucher to až zas tak nemixoval, akorát Conacher občas vynechal střídání.

Crombeen - Thompson - Hall si svoji práci odvedli, dokonce si připravili i 1-2 šance. Stammer odehrál snad nejhorší zápas od rookie sezony - vypadal skoro až tak tragicky, jak kdyby v létě seděl jen na prdeli, čemuž se mi však nechce věřit. Dříve nebo později se do toho dostane. Pouliot byl celkem invisible, uvidíme, co předvede v dalších zápasech.
dnes si zachytá opäť Lindbäck. som zvedavý, keďže prvý zápas odchytal solídne, škoda tých troch gólov, trochu menej šťastia a mal by shootout :)
Bergeron out, Labrie in
Lindbäck :good: Zítra proti Canes tedy Garon. Konečně máme komplet souspiku bez MABa a Mikkelsona :slintac: Dnes vyhrajem.
Zdarma jsme získali Jeana-Francoise Jacquese, o kterého jsme usilovali již v létě. Opět jsme přitvrdili, začne na farmě, možná se v průběhu sezony dostane do hry. Kdysi byl nadějný, ale zranění ho zničila... http://blog.syracuse.com/crunch/2013/01 ... er_default" onclick="window.open(this.href);return false;
Jediné, co mě zatím v dnešním zápase těší, je paradoxně přesilovková asistence Streita (mimochodem luxusní pass), kterého mám ve fantasy týmu... Jinak je to dneska děs a bída, snad se na třetí třetinu proberou

//potesil aj mna, aj ja ho mam v yahoo :giggle: c.
Máme první prohru. Předevčírem prvotřídní hra, dneska grc jak hovado :scare: To je o dvě třídy horší výkon.
Totálně ubohý, odfláklý zápas, nevím co jiného. Sice ještě není konec, ale nevím co by se muselo stát, aby se do toho zápasu vrátili (možná by Armstrong poradil....).
Lindback (i s pomocí tyček) držel aspoň nějakých 35 minut 1-0, pak jsme se mohli zkusit probrat v přesilovce, která nebyla nejhorší, ale zrovna před jejím koncem přišla zbytečně riskantní křižná přihrávka, vypíchnutí, brejk, 2-0. Pak ještě jeden a hotovo. Kdyby to bylo 5-0 po dvou třetinách, tak se proti tomu nedá nic říct.
Súhlasím.
Zápas bol od začiatku bez toho nasadenia. Zakončovanie nula bodov, lebo nebolo čo. V tretej tretine sme to ešte zachránili ale Isles dnes zaslúžene.
Neviem čím to je, ale asi sme obranu veľmi prechválili a oni sa nám dnes ukázali v tom nie veľmi peknom prevední :bitka3:
Příště hrát 60 minut místo 15ti a možná z toho budou i body...
V prvních 2.třetinách by nás přehrál i průměrný ECHL team. Hnus. Takovej marast jsme možná neukázali ani loni s Kubinou, Clarkem a spol v sestavě. V obraně ''vynikal'' Lee - dnes to byl výkon hodný Mikkelsona. Za 2 zápasy má 8 PIM, většina úplně zbytečných, musí to omezit, přitvrdit a zlepšit gap control, jinak máme za chvíli v sestavě našeho oblíbence. Carle měl děsný úvod, pak se mi vytratil z očí, udělal několik chyb, ale vzhledem k tomu, že hrál v té čunči téměř 25 minut, bych to nějak dramaticky neviděl. Nemá cenu dělat ukvapené závěry - první zápas byl jak z říše snů, dnes noční můra. Hedman OK, defenzivně v pohodě, občas vymyslel i něco směrem dopředu. Aulie :good: druhej solidní zápas v řadě, alespon prozatím by měl mít jistej flek, o 6.-7.beka si to rozdají Lee, MAB, Mikk :scare:

V útoku totální fiasko Labrie, ten chlap tam nemá co dělat. Měl tam jedno k poblití hodný střídání, pak už se na ledě naštěstí neukázal. At si říká Boucher co chce, on hokejově na NHL nemá. Připomíná mi to lonskou sezonu, kdy si v kempu vybojoval flek Jones na úkor Tyrella a snad za měsíc byl Tyrell zpět a Jones v Calgary. Pouliot invisible, gol pěknej, jinak nic. Vinny byl na rybníku, společně s Purcellem se k ničemu nedostali. Thompson, Hall, Crombeen OK. Pyatt mě zatím nijak zvlášt nepřesvědčil. Stammer opět nic moc, naštěstí se konci rozehrál Márty s Corym, jediná linka na kterou se dalo dívat (ve 3.třetině). Malone dost kazil, alespon však u něj byla vidět snaha. :giggle: (chválit za snahu, až tak to bylo ubohý)

Lindback :shock: měli by mu líbat prdel za to, že neletíme do Raleighu s desítkou. Nedokážu si představit, kdyby byl v bráně Roloson. Vzhledem k tomu, že čelil asi 44 střelám, zítra dostane šanci nejspíš Garon. Osobně bych možná posadil Leeho, dal šanci Tyrellovi a Labrieho kopl do prdele. Hádám to tak nějak bude.
Asi tak, hoši to přede mnou dobře shrnuli :thumbsup: Lindbäck zatim paráda, moc toho dělat u těch branek nemohl. Chytit všech 5 breaků jen tak nejde. navíc minimálně 4x přečíslení jak kráva. Snad se klucí poučili a zítra budou hrát naplno celých 60 minut, jinak body zůstanou v Carolině :cry:
kisin zhrnul naozaj podstatu. Katastrofa na ktorú sa nedalo pozerať. No naozaj nechýbalo veľa a mohli sme aj vyrovnať hlavne Thompson mal dobrú príležitosť. No úprimne je strašné šťastie že sme tento zápas nedostali desinu a prehrali o gól. :giggle:
Taktiež škoda vylúčenia Thompsona mohol to biť nájazd a bolo by to buď koniec zápasu alebo poriadna powerplay.

Lindbäck :poklona: Je ale neprípustné ako mohla tá naša obrana pustiť Islanders do toľkých brejkov a vyložených šancí. Doprdele obrana sa nám naozaj zosypala a dôvod teda fakt neviem :neviem: . Veru zajtra uvidíme asi Garona. Osobne mu verím a je to vynikajúca dvojka ktorá dokáže podržať. Andres by bol veľké + v zajtrajšom zápase ale bohvie ako to bude zvládať kondične. Dneska odohral veľmi náročný zápas, ono celkovo si myslím že hlavne v tejto nahustenej sezóne by sme mali dávať aj Garonovi. Zatiaľ nevieme čo by spravila väčšia porcia zápasov s Lindbäckom.

V obranne ako spomínal kisin pekne zavaril niekoľko krát Carle. No Lee bol naozaj zlý už v prvom zápase sa mi nepáčil a hlavne tie jeho nezmyselné fauly :hroza: . Rád by som videl znova v zostave Bergerona (aj keď som asi jediný) mix defenzívny Aulie + ofenzívny Bergeron. Horšie ako Lee dnes, to nebude. Taktiež musím súhlasiť že Hedman konečne dopredu niečo ukázal a hity taktiež OK. Aulie mi prišiel naozaj ako buldozér. Začína sa mi hrozne páčiť, jeho hitovanie je paráda a defenzíva tiež nezaostáva.

Čo vlastne dneska spravil Labrie? Nothing. Jedna trápna bitka na začiatku ktorá bola absolútne nanič. Akurát fanúšikovia takmer zničili už tak rozpradajúcu sa halu. Boucher si už hádam uvedomil že ho má úplne odpísať, Tyrell by už mohol mať premiéru. Naozaj neviem prečo ho Yzy nepostavil už dneska. Cory ďalší dobrý zápas na to že ho Boucher pekne dlho nechal sedieť a do hry posielal naozaj len občas. Zmenilo sa to až v 3tretine keď vznikla naša nová 1lajna Cory-Stamkos-Marty. Veľmi ma ale sklamal osobne Pyatt. Po tom čo som čítal v kempe a čo spomínal Pain som veril že by to bol skvelý 3rd center. Dneska som ho nevidel urobiť naozaj nič. Strácanie pukov a defenzívna hra tiež veľmi zlá :thumbsdown: . Z 4.lajny som bol znova veľmi pekne prekvapený, hlavne v útoku vyzerali veľmi veľmi schopne.

Presilovky, naozaj zmiešané pocity. Dokázali sme držať Isles v pasci. No ale to ako to každý hral na Stammera za každú cenu..... Ak mu Marty neprihral aspoň 4x tak ani raz. Je to strelec prvej triedy ale keď to raz nejde tak nejde a treba vyskúšať niečo nové.

Chalani čo ma ale nemilo prekvapilo je, že nikto tu nespomenul Vinnyho 1 000-ku. :) Je pravda zápas mu nevyšiel ale Vinco preskočil veľký milník v kariére. Verím že preskočí aj 1 400zápasov a 1 000bodov :roll:

Proti CAR budeme potrebovať skvele zvládnutú obrannú hru a dobrú výpomoc brankára. Semin Staalovci Skinner ak ich neustrážime môže nás to vísť naozaj draho :nervozny:
Tjn, mě taky přišlo zbytečné dávat do sestavy Labrieho, když už tam je Crombeen. Hall, Thompson, Crombeen, Labrie - tam mi taky spíš pasuje Tyrell místo Labrieho, aby udělal trošku vítr a vnesl do toho trochu rychlost (na 3.lajnu mu sice nevěřím, ale Boucher to stejně točí, tak je to jedno).
Možná ho tam dal kvůli té bitce na začátku (jak jsou dvě bitky v první vteřině, tak se o tom asi ví předem) a další zápas už hrát nebude.
Dneska v noci čekám úplně jiný výkon a přístup - zrovna na Vinnyho 1000.zápas to tak odfláknem :?
sympatie jakym zpusobem Cory vstoupil do NHL,snad bude dal makat a jednou prevezme misto MAtyho vedle Stammera :klobuk:
TB-CAR 4:1 (2:0),(0:1),(2:0)

Jednoducho luxusný zápas ktorý sme mali pod kontrolou. Toto bola úplne iná Tampa ako včera proti Isles.

Hráč zápasu pre mňa Garon :super: Pochytal toho naozaj veľa, až na tú blbú rozohrávku v 2.tretine, paráda. Hlavne Staalovcou vychytal asi 3x bleskurýchlym betónom. Lindbäck bude mať zrejme veľmi odhodlaného súpera v Mathieuvovi.

Tá 29 to bol Mikkelson? :sok: Až na to prvé striedanie keď hneď prišiel o hokejku :D to bol naozaj dobrý výkon + assistencia. Mal pár prehraných zápasov pri mantinely ale z Leem včera sa to porovnať nedá ani zďaleka. Netreba zabúdať ani na to že nám vybojoval presilovku (s ktorej padol gól) svojim hereckým výkonom. Obrana paráda, akurát Brewer ma trochu nasral tou hrou dopredu viem že to nie je žiadny ofenzívny bek ale dneska strieľal veľmi často a netriafal bránu vôbec, a tá prázdna brána.....škoda
Samozrejme ešte Aulie ktorý podal ďalší parádny výkon a pridal aj gól. SUPER znova som z neho namäkko :D

V útoku najlepší jednoznačne Vinny 0+2 prvá assistencia parádna (aj keď to tak asi nechcel). Prvé dve tretiny bol Vinny všade a nebolo striedanie aby niečo nevymyslel. V 3tretine už trochu menej ale aj tak :good: . Naopak Stammera znova nespoznávam, pri dotyku s pukom mi prišiel ako keby nevedel čo ma robiť. Nebolo ho vôbec vydieť.
Pyatt po tom čo som včera o ňom písal dneska hral úplne inak a konečne si dokázal podržať puk a niečo vymyslieť.

:ref: dneska podali naozaj veľmi zaujímavý výkon, pár krát som sa naozaj pobavil.

Osobne sa mi ale ten Boucherou tik posielať hocikoho s hocikým v lajne na ľad prestáva páčiť. Viem že niekedy treba lajny meniť aj cez zápas ale toto je až moc...
Zas tak úplně luxusní zápas to nebyl, ve 2.třetině tam byly pasáže, kdy to silně připomínalo předchozí zápas. Měli jsme kus štěstí+Garona. Furt je na čem pracovat (a není toho málo), nicméně je fakt, že výkon byl oproti tomu na Long Islandu jak nebe a nudy.

Garon luxus, chytil tam minimálně 3-4 jistý goly. Aulie nejen že vstřelil branku, ale pak ještě zachránil jasnej gol. Třetí velmi dobrý zápas v řadě. Mikkelsona jsem taky nepoznával, nekomplikoval si život, dobře bruslil, neudělal snad jedinou chybu a dokonce na sebe udělal PP. Zatím asi dává Leemu nafrak :hroza:
Brewer tam měl pár WTF plays, ve 3rd netrefil prázdnou bránou, ale na druhou stranu zblokoval snad 10 střel (nhl.com říká 6). Zbytek obrany OK, vyzdvihl bych Hedmana s Carlem.

V útoku tentokrát Márty nebyl tolik vidět, iniciativu převzal Vinny. Stammer opět děs a bída. Má 3 dny na to dát se dohromady...
Tyrell ze své rychlosti nic neztratil, nebyl to žádný all-star výkon, ale bylo ho vidět, jezdil jak motorová myš jak je u něj zvykem. S Labriem se to nedá srovnávat. Doufám, že bude hrát i příště.
Pyatt sick goal, ale celkově předvedl slušný výkon. Hall už nebyl tak dobrý jak v předchozích zápasech, ale nemůžu si pomoct, zatím vypadá líp jak loni.

PP tragická, ten náš trapnej trojúhelník s jedním bekem na pointu nám jen tak někdo žrát nebude. Jakmile dal Boucher na point 2 beky, hned z toho byla branka...

Ted máme sérii 5ti domácích zápasů, šance urvat dost bodů.
vcerejsi zapas muzete dekovat hlavne Garonovi ,ten pocyhtal co se dalo(obcas i luck)..jinak Stammer hraje vubec? :frajer2:
tak nevidel som síce zápas ale zo záznamu dokážem usúdiť, že Garon predviedol neskutočný zápas :)
ako hral Stammer?
JJ no prvých 10minút II.tretiny to bolo horšie a Hurricanes nás tlačili, je pravda luxus je prisilné slovo. No zapracovať na PP a Stamkos nech sa konečne zobudí a uvedomí si že dal min.ročník 60-ku.
kisin píše:Mikkelsona jsem taky nepoznával, nekomplikoval si život, dobře bruslil, neudělal snad jedinou chybu a
-áno, no Mikkelson to naozaj zahraj good..ale na to, že takto bude hrať ďalej sa spoliehať nemôžme. Uvidíme ho teda na 90% aj v piatok. Hádam to neposere :scare:
PainKiller píše:Hall už je slabý. Jediný co může nabídnou je buly a zkušenosti.
Je síce skoro hodnotiť, ale Pain vidíš Hall sa drží veľmi dobre a defenzíva je stále na vysokej úrovni.

Dúfam že si nájdu čas teraz a vymyslia poriadnu PP formáciu. Lebo včera to tam Boucher miešal hocijako. A hlavne chcem vidieť už Stamkosa ktorý bude postrach brankárov v presilovke, lebo inak :spank:

EDIT: Stamkos mal a-čko na tej branke Malona? :hmm:
pridám ešte 2fotky zo včerajšieho zápasu:

:antry:Faul :antry: dňa, Malonovi nepomohlo ani vykecávanie s rozhodcami (bolo jasne vidieť s replaya že Staal sa potkol). Staal sa tváril ako keby mu Malone zlomil stavec ale hneď sa postavil a išiel na PP

Obrázek

A tu krásne vidno neviniatko E.Staala v akcii...Na konci zápasu bol poriadne deprimovaný keď sa takmer pobil s Hallom.

Obrázek
Garon :poklona: Pravda, Anders to nebude mít vůbec lehký. V tom Hallovi jsem se asi skutečně zmýlil, ještě je ale brzo na obrat názoru. V létě si asi máknul, protože bruslí rychleji, bojuje, prostě Hall jako před 5 lety :D Trápí mě Stammer, sice boduje, ale nic sám nevymyslí, držení puku je pro něj jedna velká neznámá, ztrácí všechno co jde. Conacher je ale příjemný překvapení. V AHL byl snad dva měsíce ztracenej, v NHl má ale mnohem lepší spoluhráče a je to znát. Zatím to vypadá, že o Caldera se porve Conacher a Tarasenko.
Lindback v bráně, Lee+MAB zpět v sestavě, Labrie, Mikkelson, Tyrell HS.
Boucher said Lee, who was scratched Tuesday against the Hurricanes had a "nag;" that is, an injury that is better. He also said Mikkelson has a "nag," but should be good in a day or two. No word on what these nags are.
:hmm:
No veru dneska veľké + že bude chytať Bishop a taktiež neuvidíme Latendressa.
Lindbäck musí počapat čo to pôjde aby sme vyhrali proti rozbehnutým Sens.
A Lee, dneska som veľmi zvedavý čo ukáže na ľade. Ak chce preraziť natrvalo do základu mal by si pohnúť. Dneska hrá proti bývalému zamestnávateľovi takže čakám že sa hecne!!!
Pozorne brániť a hlavne nech sa Stammer dneska už prebere :modlenie:

Prekvapilo ma že Boucher vynechal Mikkelsona a zaradil do hry Bergerona(prekvapilo, nie sklamalo). Možno to má niečo s tým že sme nacvičovali nové PP formácie? :nono2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO